Találatok a következő kifejezésre: Lehet azt hogy (36849 db)

(SPOILER! ) Az hogy lehet, hogy a Star wars A Jedi visszatér filmben, hogy lehet az hogy?

..a végén megjelenik Anakin szelleme is miközben az a rész szerepel sokkal később jött ki..

Legjobb válasz: Te tudsz írni amúgy?? "Az hogy lehet, hogy a Star wars A Jedi visszatér filmben, hogy lehet az hogy?" "az a rész szerepel sokkal késõbb jött ki." úgy lehet hogy az egy felújított változat.Az eredetiben pedig sebastian shaw játszotta.

Te tudsz írni amúgy?? "Az hogy lehet, hogy a Star wars A Jedi visszatér filmben, hogy lehet az hogy?" "az a rész szerepel sokkal késõbb jött ki." úgy lehet hogy az egy felújított változat.Az eredetiben pedig sebastian shaw játszotta.
Ez a 2004-es felújított verzióban van így. Az elõzõ kiadásban Sebastian Shaw jelent meg Anakin szellemeként.

Hogy lehet az, hogy gumi mellett teherbe estem?

Minden egyes szeretkezés után megtöltöttem a gumit vízzel, egyik sem volt lyukas. Tudjuk használni, semmi baj nem volt vele soha.

Legjobb válasz: Az elõzõ válaszolók elég idióták... Elõször is: nyugodj meg! Fõ a higgadtság. Lehet, nem vagy terhes, mert nem csak a gumi, a terhességi teszt is lehet hibás. Itt ami biztos, az az orvos. Elmész hozzá, beszélgetsz vele, megvizsgál és kiderül, mi lesz. Figyelj, semmi nem 100%-os, a fogamzásgátló tablettától is sokan estek már teherbe, de azt és szinte lehetetlennek tartom, hogy észrevétlenül ess teherbe. Ha a gumi kilyukad, az nem mikroszkopikus, hanem rendesen lyuk lesz rajta, mint a lufin. Eléggé tesztelve vannak ezek, nem gondolnám, hogy ekkora baleset megtörténhet, ez abszurd. Egyébként nem lehet, hogy a barátod egyszer úgy ujjazott meg, vagy esetleg valahogy mégis beléd került? Próbálj meg visszaemlékezni, hátha... Nem te vagy a hibás, elvégre te nem tehetsz róla - ahogy leírtad a történetet -, mégis itt mindenki olyan k*rva okos ezen a rohadt oldalon. Nem gondoltál arra - ha esetleg mégis terhes vagy -, hogy elvetesd a babát? Tudom, hogy nem túl törvényszerû, de abba gondolj bele, milyen fiatal vagy és mi van, ha ne adj' Isten, a barátod késõbb elhagy? Egyedül maradsz a gyerekkel és éled a magányos anyák életét? Úgy minden nehezebb lesz: a munka, a késõbbi férjkeresés és stb. Szóval azon mérlegelj, hogy megéri-e neked ez, mert soha nem tudhatod, hogy mit hoz a jövõ. Egy gyerekhez kell a biztos anyagi- és családi háttér, ez pedig nálad nincs meg, ráadásul még tanulsz és gondolom, karriert is szeretnél. Ha mégis terhes lennél, szerintem vetesd el a babát. Késõbb még annyi gyereked lehet, amennyit csak szeretnél, de most... Mindenesetre azért nagyon szorítok, hogy mégse legyél terhes! Majd írd meg a késõbbiekben, mi az igazság! Kitartás!

Az elõzõ válaszolók elég idióták... Elõször is: nyugodj meg! Fõ a higgadtság. Lehet, nem vagy terhes, mert nem csak a gumi, a terhességi teszt is lehet hibás. Itt ami biztos, az az orvos. Elmész hozzá, beszélgetsz vele, megvizsgál és kiderül, mi lesz. Figyelj, semmi nem 100%-os, a fogamzásgátló tablettától is sokan estek már teherbe, de azt és szinte lehetetlennek tartom, hogy észrevétlenül ess teherbe. Ha a gumi kilyukad, az nem mikroszkopikus, hanem rendesen lyuk lesz rajta, mint a lufin. Eléggé tesztelve vannak ezek, nem gondolnám, hogy ekkora baleset megtörténhet, ez abszurd. Egyébként nem lehet, hogy a barátod egyszer úgy ujjazott meg, vagy esetleg valahogy mégis beléd került? Próbálj meg visszaemlékezni, hátha... Nem te vagy a hibás, elvégre te nem tehetsz róla - ahogy leírtad a történetet -, mégis itt mindenki olyan k*rva okos ezen a rohadt oldalon. Nem gondoltál arra - ha esetleg mégis terhes vagy -, hogy elvetesd a babát? Tudom, hogy nem túl törvényszerû, de abba gondolj bele, milyen fiatal vagy és mi van, ha ne adj' Isten, a barátod késõbb elhagy? Egyedül maradsz a gyerekkel és éled a magányos anyák életét? Úgy minden nehezebb lesz: a munka, a késõbbi férjkeresés és stb. Szóval azon mérlegelj, hogy megéri-e neked ez, mert soha nem tudhatod, hogy mit hoz a jövõ. Egy gyerekhez kell a biztos anyagi- és családi háttér, ez pedig nálad nincs meg, ráadásul még tanulsz és gondolom, karriert is szeretnél. Ha mégis terhes lennél, szerintem vetesd el a babát. Késõbb még annyi gyereked lehet, amennyit csak szeretnél, de most... Mindenesetre azért nagyon szorítok, hogy mégse legyél terhes! Majd írd meg a késõbbiekben, mi az igazság! Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Na az már tényleg hihetetlen. Mondjuk én mindig is úgy gondoltam, hogy a fogamzásgátló biztonságosabb, mint a gumi, elvégre nem szakadhat ki, elfelejteni meg úgysem fogom.. De hát sajnos sosem szedhettem, életveszélyes lenne nekem. Így is perceken múlt az életem, a vérrög a mentõben elindult a tüdõm felé, épp idõben kaptam egy jó nagy adag véralvadásgátlót.
"egy begyöpösödött agymosott" Ennél sokkal rosszabb. Gondolom bigott hívõ is vagy mellé.
Elég tájékozottnak tûnsz, kérdezõ, biztosan ismered a fogamzásgáltók Pearl-indexét, és tudod, hogy megfelelõ használat esetén sem 100%-os egyik sem. Sajnos ebbe most belecsúsztál... További probléma még az, hogy ezek után hogy fogsz majd védekezni?
A kérdező hozzászólása: Ismerem, persze, csak hát azért nem erre gondolom elsõre, hogy biztos én leszek az.. Ezen még nem gondolkoztam, de abortusz után még 6 hétig úgysem élhetek nemi életet, abortuszig sem fogok. Így is stressz miatt, vagy baba miatt hányok egész nap, enni sem tudok, nem érdekel a szex.
Persze, és valójában minden, ami ilyen százalékos dolog, az tulajdonképpen 50%: vagy igen, vagy nem... Egy általam nagyon tisztelt nõgyógyász mondta mindig, hogy amíg egy nõnek van méhe, petefészke és nemi életet él, mindig számolni kell a terhesség esélyével. A védekezésen pedig érdemes elgondolkodni, én sem holnaptól gondoltam természetesen, de egy fogamzóképes nõ életében általában kb. 1-2 év a babaprojekt, aztán elõtte-utána klimaxig valahogy védekezni kell...
bekaptad a legyet. egyébkánt nem hallottál még róla, hogy lehet hibás az óvszer ? nem tudom szedsz-e fogamzásgátlót vagy ilyesmi, de hát ez van. cumisüveg, babakocsi...
szégyen h anyukád nõgyógyászaton dolgozik és te meg idejössz kérdezgetni. ezzel mindent elárultál anyukádról és magadról is. inkább maradok a régimódi és átgondolt, de amit ti csináltok az szánalmas. még arra sem képes anyukád h neked elmondja, amit kell, arra meg lusta h az ott megforduló 14 éveseknek pár szóban elmondja mi a hátránya ha szexelnek. ennyi a véleményem. gratulálok, ez a nõgyógyászat csúcspontja, és ilyen hozzá nem értõ emberek kapják meg a fizetésüket, amit tõlünk vonnak le. szánalom. amúgy, ha picit is hallgatott volna rám anyukád, most veled se történt volna ez. mert fáj, ha másnak van igaza.
és inkább maradok régi gondolkodású és nem férek bele a mai világba, de legalább nem csinálok olyan hülyeségeket mint ti, ráadásul nem nõgyógyász lányaként. de ha tetszik, kövessétek ezt a világot, hogy belehaltok végül az nem számít. Nekem van egy érzésem h nem azért szexeltél mert ki akartad próbálni h összeillesz-e a partnereddel, mert akkor most nem írnál és akkor nem kéne abortusz! haladj a korral nyugodtan, de ne csodálkozz ha mindenféle problémád és bajod lesz belõle. töröltethetitek a kommentjeimet, de azért ezt jó lenne ha sokan elolvasnák, hátha elgondolkoznak!
# 28: Neked igazán lehetne abban tapasztalatod, hogy a mai tizenévesek körében mennyi foganatja van az ilyen típusú "felvilágosításnak". Szóval nem a kérdezõt meg az édesanyját kell azért hibáztatni, mert manapság a fiatalok korán kezdenek szexuális életet élni... Egyébként szerintem én is vitáztam már veled, és leírtam akkor is, hogy 16 évesen kezdtem nemi életet élni, ennek ellenére csak házasságban, tervezetten lettem terhes háromszor. Az én példámat persze nem lehet "lobogtatni" a házasság elõtti szexellenes kampányokban... pedig sokan vannak még így, gyanítom, többen, mint ahányan véletlenül teherbe esnek...
még annyit tennék hozzá, sokan elfogadják a véleményem és sokan belátják h van benne igazság. de nem az a legnagyobb baj h mielõtt összeházasodnának, kipróbálják, hanem h te is kipróbáltad akkor, amikor nem kellett volna. na ez a baj! már elmondtam h tényleg nagyon sajnálom ami történt.
akkor hajrá, szexeljen mindenki, ez a világ, ezt kell követni! hogy ki lesz terhes, ki nem, kit érdekel? csak érezzétek jól magatokat és SEMMIVEL NE FOGLALKOZZATOK! HAJRÁ!
Szóval anyukád magánfogorvos, aki nõgyógyászaton dolgozik: Nem sok ez egy kicsit?
Az egyik ismersömék nagyon rossz anyagi helyzetben voltak, nekik fogamzásgátló + gumi mellett sikerült a baba.
A kérdező hozzászólása: Csak átfutva olvastam el a kommentedet, anyukámmal vitatkoztál egyszer anno. Õ az a nõ, aki nõgyógyászaton dolgozik. Emlékszel rá? Olyan dolgokat írtál neki, amitõl a feje ketté állt! Te tényleg nagyon régimódi gondolkodású vagy. Olyannyira, hogy ez nem fér bele a mai világba. Szerintem manapság alig van olyan ember, aki várna a szexszel a házasságig. Én sosem akartam, mert mi van akkor, ha egyáltalán nem passzolunk szexuálisan? Akkor váljak el tõle, vagy csaljuk egymást életünk végéig, csak mert várnunk kellett házasságig? Szerintem ez egy oltári nagy baromság. És vannak olyan szexuális problémák, amik nem orvosolhatók beszélgetéssel, de még pszichológussal, terapeutával sem. Nem véletlen, hogy senki sem fogadja el a véleményed és nem adnak neked igazat. Részemrõl itt lezárva!
A kérdező hozzászólása: DE ha nem volt lyukas, akkor mégis hogyan eshettem teherbe? És teletöltöttem a gumit, szóval még az sem lehetett, hogy az oldalán volt egy kis lyuk és azt nem vettem észre. Nem lesz cumisüveg, sem babakocsi, hanem abortusz lesz sajnos. Nincs pénzünk felnevelni. Na meg idén érettségizek, nem babázni akarok.
A kérdező hozzászólása: Nem szedtem soha tablettát, mert volt már trombózisom. Ezért minden hormonális fogamzásgátló kizárva, ezért használtunk gumit. Vagy hormonos, vagy gumi, a többiben nem bízom.
egyébként hány évesek vagytok ?
A kérdező hozzászólása: Én 17, a párom 20. De most komolyan vannak rajta ilyen miniatûr lyukak? Hát akkor ez sem biztonságos védekezés, ki tudja, hányszor úsztam már meg... Ez nagyon szuper.. Én úgy tudtam, hogy annyira pici lyukak vannak rajta, hogy a spermiumok sem férnek át rajta, ha meg átfér, akkora víz is.
A kérdező hozzászólása: Szörnyû, hogy 2 év járás után lefeküdtünk januárban. Tényleg. Nahát, ilyet! És igen, a tanláson jár az eszem, májusban mindenbõl elõrehozott érettségit teszek, nemsokára vizsgáim lesznek, mert ugye csak jövõre kellene érettségiznem. De minek, ha úgyis elolvasom egyszer az anyagot és máûr tudom, tiszta idõpocskolás az egész. Már van egy 98%-os biosz közepem, október elején megyek emeltre, aztán vár az orvosii :) Tehát nekem ne mond, hogy inkább a tanulásin járjon az eszem. Nem vagyok buta, és a szex nem megy a tanulás rovására. Heti 1x találkozom a barátommal, ennyi csak kijár a heti 6x10-14 óra tanulás után.
nem úgy értettem, hanem hogy ha ez most közbejön és netán megszülnéd akkor aztán egy idõre lõnének az orvosi egyetemnek
A kérdező hozzászólása: Tudom, többek között ezért is fogom elvetetni. Anyukám magánfogorvos a saját rendelõjébe, de már nagyon unja ezt az egészet, mire én végzek, õ nyugdíjba vonul és akkor én veszem át a helyét. Nagyon sokat keres, ezért mindenképpen fogorvos akarok lenni, na meg nem elhanyagolható, hogy érdekesnek találom ezt a munkát. Semmiképp sem akarom feladni az álmaimat...
A kérdező hozzászólása: Soha nem történt ilyesmi, utálom az ujjazást, szóval ez is kizárva. Tényleg nagyon figyeltünk, még februárban kiszakadt egyszer, azóta még jobban figyeltünk mindenre. Mindenképp elvetetem. 7 tesztet csináltam, különbözõ márkákat, nem hinném, hogy mind hazudik.
A kérdező hozzászólása: Mármint az elõzõ elõtti válaszomat nem arra értettem, hogy többek között azért vetetném el, mert a barátom elhagyna. Ebben az egyben biztos vagyok, hogy nem hagyna el, már az eljegyzés is szóba került, csupán a korom az akadály. Együtt tervezzük az életünket, õ még hisz az örök szerelmemben, és teszünk is érte, hogy így gondolja késõbb is.
Egy ismerõsöm 16 évesen szült, utána mégis megcsinálta az érettségit. Persze kellett hozzá a szülõi segítség is, de õk örömmel babáztak. Azért nagyon jól gondold át ezt a elvetetést, nehogy késõbb megbánd.
A kérdező hozzászólása: Átgondoltam, már majdnem 2 hete ezen gondolkoztam. A barátommal is megbeszéltük egy csomószor, õ akarja is meg nem is. Aztán közösen erre jutottunk.
A kérdező hozzászólása: Nem, mivel nem csak 1 munkahelye van. 3 van, még szociális gondozó is, de ott csak havonta pár napot kell dolgoznia. A vallásos ember kommentjei nem igazán érdekelnek, nem kellett soha felvilágosítani, magamtól is volt bennem annyi igény, hogy ezeknek a dolgoknak utánajárjak, 10 évesen. Nem szorultam sosem arra, hogy valaki más magyarázza nekem a dolgokat. Ezért utálom pl a sulit is, magamtól is 100%-osan megértem az anyagot, átlátom az összefüggéseket, stb.

Mar van eggy gyerekem es most testvert szeretnenk neki de 8 dik honapja es semmi nem tortenik, mi lehet a baj szerintetek? Voltam egy parszor felfazva lehet az hogy nem kezeltem ki magam elegge? Vagy ez meg normalis? Az elso elsonek sikerult.

Legjobb válasz: Azt, hogy semmi nem történik gondolom úgy érted, hogy 8 hónap alatt nem sikerült még teherbe esned. Ez így elég kevés információ, arról nem is beszélve, hogy rengeteg oka lehet. Én azt javaslom neked, hogy minél elõbb keress fel egy nõgyógyászt, mondd el neki, hogy babát szeretnétek, õ majd megvizsgál, az a tuti. Ultrahangot is csináltass mindenképp (ez FONTOS!!! én is ráfaragtam vele), mondjuk szerintem egy normális orvosnak ha mondod, hogy babát szeretnél, akkor alapvetõ, hogy csináltat egy uh-t is. Egyébként én nem gondolnám, hogy a felfázás lehet az oka. Fogamzásgátlót szedtél például? (Csak mert nálam ebbõl van a gubanc.) A ciklusaid hány naposak? Rendszeres a menzeszed? Hány napig tart? Szedsz-e valamilyen gyógyszert? Van-e valamilyen betegséged? Magasvérnyomás? Túlsúly?...stb. stb. :)

Azt, hogy semmi nem történik gondolom úgy érted, hogy 8 hónap alatt nem sikerült még teherbe esned. Ez így elég kevés információ, arról nem is beszélve, hogy rengeteg oka lehet. Én azt javaslom neked, hogy minél elõbb keress fel egy nõgyógyászt, mondd el neki, hogy babát szeretnétek, õ majd megvizsgál, az a tuti. Ultrahangot is csináltass mindenképp (ez FONTOS!!! én is ráfaragtam vele), mondjuk szerintem egy normális orvosnak ha mondod, hogy babát szeretnél, akkor alapvetõ, hogy csináltat egy uh-t is. Egyébként én nem gondolnám, hogy a felfázás lehet az oka. Fogamzásgátlót szedtél például? (Csak mert nálam ebbõl van a gubanc.) A ciklusaid hány naposak? Rendszeres a menzeszed? Hány napig tart? Szedsz-e valamilyen gyógyszert? Van-e valamilyen betegséged? Magasvérnyomás? Túlsúly?...stb. stb. :)
Szia! Hogy mi lehet a baj, csak egy kivizsgálás tudja eldönteni (persze ha nincsenek egyértelmû problémáid). Sajnos az hogy már van gyermeketek nem garancia arra, hogy most is minden rendben van. Ha semmi konkrét panaszod nincs (pl rendszertelen ciklus), akkor a doki egy év sikertelen próbálkozás után fog csak foglalkozni veled. Addig még van egy kis idõ, hátha sikerül! :-)
A kérdező hozzászólása: semmi kulonos bajom nincs rendszeresek a ciklusaim fogamzasgatlot soha nem szedtem, es mar voltam dokinal aki csinalt ultrahangot es minden rendben volt, akkor egy kicsit fel voltam fazva kaptam gyogyszert es azt mondta minden rendben lessz , de azota sem sikerult.egy kicsit elvagyok keseredve.
ne legyél elkeseredve. Milyen a pajzsmirigyed?
A kérdező hozzászólása: hat fogalmam sincs, soha nem volt ilyesmi gondom(pajzsmirigyes).

Miért lehet az hogy zsibbad a nyelvem, szédülök, és bepumpál a szivem? (lent a többi)

Egyre többször történik meg ez velem, de nem csak akkor mikor csinálok valamit, hanem akkor is mikor teljesen nyugodt vagyok. Ismer?söm azt mondta hogy akár agydaganatom is lehet mert ismer?sének az volt és ezek voltak a tünetei.Szerintetek mégis mi lehet ez?

Legjobb válasz: nem tudom, ez sokmindennek lehet a jele. lehet múlékony, lehet tartós. akkor viszont alapos kivizsgálásra, kezelésre lehet szükséged. 75 éves rokonomnak ezek pl. annak voltak a jelei, hogy alacsony a vérnyomása és bolondozik a szíve (néha kihagy egyet-egyet), illetve nem iszik meg naponta kb. 2 liter folyadékot.. elment orvoshoz, alaposan megvizsgálták, kapott két gyógyszert és most vígan elvan. biztos, ami biztos. menj el háziorvoshoz a jövõ héten minél hamarabb. biztos kér majd egy alapos vizsgálatot. aztán kiderül, mi ez. mindenesetre, igyál sokat! tea, víz, gyümölcslé, levesek - legyen meg a napi 2 és fél liter. lehet, ennyi csak a baj.

nem tudom, ez sokmindennek lehet a jele. lehet múlékony, lehet tartós. akkor viszont alapos kivizsgálásra, kezelésre lehet szükséged. 75 éves rokonomnak ezek pl. annak voltak a jelei, hogy alacsony a vérnyomása és bolondozik a szíve (néha kihagy egyet-egyet), illetve nem iszik meg naponta kb. 2 liter folyadékot.. elment orvoshoz, alaposan megvizsgálták, kapott két gyógyszert és most vígan elvan. biztos, ami biztos. menj el háziorvoshoz a jövõ héten minél hamarabb. biztos kér majd egy alapos vizsgálatot. aztán kiderül, mi ez. mindenesetre, igyál sokat! tea, víz, gyümölcslé, levesek - legyen meg a napi 2 és fél liter. lehet, ennyi csak a baj.

Miért lehet az, hogy nem votl még komoly kapcsolatom, azok ellenére hogy sok jó visszajelzást kapok a külsőmet illetően, és elég nyitott vagyok. ?

A pasikkal van a baj, vagy velem?: /

Legjobb válasz: Lehet,hogy pont azért,mert "túl" csinos,szép vagy és ezért nem mernek hozzád közeledni,az idióták meg csak lefeküdni akarnak Veled. Lehet,hogy tetszel egy pár fiúnak,aki lehet,hogy nem a legszebb,csak Õket meg pont Te nem veszed észre:)

Lehet, hogy pont azért, mert "túl" csinos, szép vagy és ezért nem mernek hozzád közeledni, az idióták meg csak lefeküdni akarnak Veled. Lehet, hogy tetszel egy pár fiúnak, aki lehet, hogy nem a legszebb, csak Õket meg pont Te nem veszed észre:)
17 évesen - úgy gondolom, hogy - nem kell erõltetned még ezt a dolgot. A szép nõktõl egyébként megriadnak a férfiak, - túl szép nekik a lehetõség, maguk sem hiszik el, vagy hisznek abban, hogy labdába rúghatnak. Van egyébként sok husáng (férfi) is, - aki a szép nõ oldalán utcán járó-kelõ "vetélytársának" beszól, csak azért, mert a franc megeszi, hogy nem õ lehet a nõ oldalán... Nagyon kellemetlen stílusban szokták "[email protected]" azokat, akikre irigyek...
A kérdező hozzászólása: Szépen kérlek titeket, csak értelmes válaszokat kérek. Nem érdekelnek azok, ahol lefikázzátok a másikat, és nevetség tárgyává teszitek. köszi.
Elmúltál már 20? Gondolom még nem. Valamiért nem fogadod el a fiúk közeledését, de ezt neked kellene tudni, hogy miért. Válogatós vagy nagyon?
hány éves vagy? azért ez lényeges
A kérdező hozzászólása: lassan 17 leszek:) ami pedig a válogatósságomat illeti...nem gondolom magam nagyon válogatósnak, de azért van egy elvárásom.

27hetes vagyok. Hogy lehet az hogy nekem 19hetesen csináltak utoljára uh-ot és csak 30hetesen kell legközelebb mennem? Ez normális? Mert itt olvasom hogy ki ekkor ki akkor volt. Nem lehet baja a manónak ettöl?

Legjobb válasz: Szia!Kötelezõ UH-ot 4 alkalommal csinálnak,nálad 2 már megtörtént.A következõ a 30.-32. hét között lesz,aztán a terhesség vége felé a 35.-36. héten. Az más,ha valaki külön kérésre megbeszéli az orvosával,hogy pluszban mehessen,de a te esetedben eddig megcsinálták az elõírt,kötelezõ vizsgálatokat. Ettõl nem lehet baja a kicsidnek,sõt legalább nyugiban lesz,nem zaklatják a kütyükkel :) szegénykét. Egyébként kórházanként eltérõ lehet a kijelölt idõpont,én sem napra pontosan voltam UH-n....volt,hogy késõbb,de volt amikor elõbb sikeredett.

Szia!Kötelezõ UH-ot 4 alkalommal csinálnak, nálad 2 már megtörtént.A következõ a 30.-32. hét között lesz, aztán a terhesség vége felé a 35.-36. héten. Az más, ha valaki külön kérésre megbeszéli az orvosával, hogy pluszban mehessen, de a te esetedben eddig megcsinálták az elõírt, kötelezõ vizsgálatokat. Ettõl nem lehet baja a kicsidnek, sõt legalább nyugiban lesz, nem zaklatják a kütyükkel :) szegénykét. Egyébként kórházanként eltérõ lehet a kijelölt idõpont, én sem napra pontosan voltam UH-n....volt, hogy késõbb, de volt amikor elõbb sikeredett.
A hivatalos terhesgondozási protokoll szerint ennyi a kötelezõ ultrahang vizsgálat. Nyilván van aki ennél több vizsgálaton vesz részt, ennek több oka lehet: 1. valamilyen orvosi ok miatt szükséges sûrûbben vizsgálni a babát. 2. Fizetõs ultrahang vizsgálatra megy 3. maszek orvoshoz jár, ahol általában minden megjelenéskor van ultrahang vizsgálat is. Az igaz, hogy az ultrahangnak nincs kimutatható magzat károsító hatása, de az is, hogy ha orvosilag nem indokolt nem feltétlen muszáj túl sûrûn így is vizsgálni a babát.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó:) Megnyugodtam:) Köszönöm a gyors válaszokat nektek:) Csak aggodtam hogy akkor kell csak mennem:) De igy már tudom:) Köszönöm még1x a gyors megnyugtatást:)
Így van ahogy leírták. Ezen felül csak extra esetben csinálnak + uh-t illetve ha magándokihoz jársz. Mi 27 hetesen elmentünk egy 4D-s uh-ra, majd a következõ uh a kötelezõ volt 31 hetesen. Boldog babavárást kívánok! 33 hetes km

Hogy lehet az, hogy oda figyelek mit és mikor eszek ill. napi 1szer szoktam enni és mégis 16kiló plussznál járok? A doki tudja de nem szídott le, engem azért elkeserít. 30hetes pocakos. Mikor fog megállni a súlygyarapodás?

Legjobb válasz: Elõször is egyénfüggõ, hogy ki mennyit hízik. Te lehet pont az a fajta vagy, aki hiába vigyáz, a kilók jönnek! Amúgy a doki nem mondta, hogy NE napi 1x egyél, hanem napi többször keveset! Sokszor csak egy-egy gyümit! Oszd el a napi kajaadagot! Valamint a cukros dolgokat hagyd ki és a szénhidrátot is figyeld, ha lehet akkor nagyon keveset egyél szénhidrátot! Azt így nem lehet megmondani, hogy mikor állnak meg a kilók, vagy hogy megállnak e rendesen! De fel a fejjel! Azért élvezd a babavárást! 31 hetes kismami

Elõször is egyénfüggõ, hogy ki mennyit hízik. Te lehet pont az a fajta vagy, aki hiába vigyáz, a kilók jönnek! Amúgy a doki nem mondta, hogy NE napi 1x egyél, hanem napi többször keveset! Sokszor csak egy-egy gyümit! Oszd el a napi kajaadagot! Valamint a cukros dolgokat hagyd ki és a szénhidrátot is figyeld, ha lehet akkor nagyon keveset egyél szénhidrátot! Azt így nem lehet megmondani, hogy mikor állnak meg a kilók, vagy hogy megállnak e rendesen! De fel a fejjel! Azért élvezd a babavárást! 31 hetes kismami
Szinten 30 hetes es 16kg plusznal tartok....Mar mindent kiprobaltam, figyelni nem figyelni a kajara...az eredmeny ugyanaz, a kilok csak jonnek....Le is szidott az orvos, illetve o is tanacstalan volt , mert mondtam h tenyleg nem eszem sokat...sot! Ez van, majd utana leadjuk :-) Boldog babavarast!
Én 25kg híztam mire mentem szülni.még az utolsó héten is jött egy kiló:) !
A kérdező hozzászólása: a napi 1szeri étkezésem is pl. 1 tányér leves vagy 1 szendvics. jó a cukrom is és a napi szénhidrátbevitelem sem sok.
Hät szerintem jobban odafigyelhetnel a kajäläsra, mert koplalni csak azert nem kell hogy ne hiz meg!A babära is kellene figyelned, mert ö igenis igenyli a kajät!Es a vitaminokat, feherjet, vasat...stb.A babäd legyen az elsö, es ne a kiloid!
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó válaszoló, nem koplalok eszem ágába sincs ártani a babámnak, nem vagyok kívános és csak unalomból nem fogok enni. amennyi kell azt megkapja a pocaklakóm, és makk egészséges.
Szerintem az a baj, hogy egyszer eszer egy nap. És nem a koplalásra gondolok, hanem arra, hogy belassult az anyagcseréd, de nagyon! Vagyis átrendezõdött. Ha azt az egy szendvicset 4 alkalomra osztottad volna el, lehet, hogy nem jársz így!! DE: ezentúl: 15 kiló nem sok! Ne legyen lelkifurdalásod!!
Lehet hogy neked nem lehet gyereked, lehet hogy a pasidnak nem lehet gyereke, lehet hogy csak szerencsés vagy
Szia! Soha, de soha semmivel?Mindég beengedtétek? Mert ha ugy van, akkor sajna lehet baj is valamelyitekkel! Ha babát szeretnétek, akkor irány a doki!
Mi három éve próbálkozunk a feleségemmel, de nem esik teherbe. Voltunk dokinál (nõgyógy) rlküldött engem spermavizsgálatra, ahol megállapították, hogy nem nálam van a probléma. Most ott tartunk komolyabb kivizsgálások után, hogy sajnos a páromat mûteni kell, külömbes soha nem eshet teherbe. Úgyhogy mindenféleképpen ajánlom az orvost. Érdemes hozzá elmenni. Többet is fogsz megtudni, hogy miért nem esel teherbe.
orosz rulett szerencséd volt ha ez a cél
Valószínûleg meddõ vagy vagy a párodnak nincsenek életképes spermái!
A kérdező hozzászólása: Azóta terhes lettem, bár sajnos nem maradt meg a baba...

Hogy lehet az, hogy egy férfi egyszerre két nőbe szerelmes? Mindkettőhöz ugyanúgy ragaszkodik, nem tud és rosszabb esetben nem is akar kettőjük közül választani?

Vagy hogy a feleségébe már nem is szerelmes, de mégis ugyanúgy ragszkodik hozzá, mint a szeret?jéhez, akit viszont szerelemmel szeret?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem az kizárt,hogy valaki egyszerre 2 emberbe legyen szerelmes.Akár férfi,akár nõ. Te melyik oldalon állsz?Feleség,vagy a szeretõ vagy? Szerintem ez ott kezdõdik,hogy akkor kacsintgat ki az egyik fél a házasságból,amikor nem mûködnek jól a dolgok.Ellaposodot a kapcsolat,sokat veszekszenek,terhesség(ez nagyon undorító a férfi részérõl,nagyon elítélem)vagy a sok problémán nem tudnak úrrá lenni,nem beszélik meg és ez felemészti õket,vagy egyszerûen kihûlnek az érzelmek..stb..ezer oka lehet.De az,ha a férfi szeretõt tart,nem jelenti azt feltétlen,hogy nem szereti már a feleségét.A legtöbb esetben,ha a feleség rájön,és választás elé állítja a férfit,akkor az a neje,a családja mellett marad.Van,hogy így sikerül rendezni az eddig tisztázatlan dolgokat is.Rájön a férfi mit veszíthet,és kétségbe esik.Ez a gyakoribb.Hát a szeretõ szerepe szerintem nagyon megalázó,és sokat lehet szenvedni benne. Egyrészt,amikor kiderül a külvilág felé,nagyon elítélik a nõt érte.Pedig a férfit ugyanúgy el kellene,de mégsem ez az általános.Szerintem elõfordulhat az,hogy két elkötelezett ember egymásba szeret,de egy idõ után azért el tudják dönteni,hogy egymással szeretnének közös jövõt,vagy külön.A férfiaknak nagyon kényelmes szeretõt tartani amíg van olyan nõ aki erre alkalmas,és van aki ezt eltûrje tõlük,vagy amíg ki nem derül a dolog. Nagyon meg kell ezt gondolni,mert ha már akár egyik,vagy mindkét kapcsolatban gyerekek is vannak,akkor felelõsek vagytok értük.De szerintem a legjobb egy ilyen problémás kapcsolatból kilépni.Az már más,ha valaki elvált,a szabad akaratából döntött így,és utána kapcsolatba kezd,az úgy tiszta.De senki nem lehet boldog egy másik ember boldogtalansága árán.Fõleg nem játszhat gyerekek sorsával. Az,hogy már úgyis tönkre ment a házasságom,el akartam már hagyni,ez csak szokásos szeretõ kábító duma.

Szia! Szerintem az kizárt, hogy valaki egyszerre 2 emberbe legyen szerelmes.Akár férfi, akár nõ. Te melyik oldalon állsz?Feleség, vagy a szeretõ vagy? Szerintem ez ott kezdõdik, hogy akkor kacsintgat ki az egyik fél a házasságból, amikor nem mûködnek jól a dolgok.Ellaposodot a kapcsolat, sokat veszekszenek, terhesség(ez nagyon undorító a férfi részérõl, nagyon elítélem)vagy a sok problémán nem tudnak úrrá lenni, nem beszélik meg és ez felemészti õket, vagy egyszerûen kihûlnek az érzelmek..stb..ezer oka lehet.De az, ha a férfi szeretõt tart, nem jelenti azt feltétlen, hogy nem szereti már a feleségét.A legtöbb esetben, ha a feleség rájön, és választás elé állítja a férfit, akkor az a neje, a családja mellett marad.Van, hogy így sikerül rendezni az eddig tisztázatlan dolgokat is.Rájön a férfi mit veszíthet, és kétségbe esik.Ez a gyakoribb.Hát a szeretõ szerepe szerintem nagyon megalázó, és sokat lehet szenvedni benne. Egyrészt, amikor kiderül a külvilág felé, nagyon elítélik a nõt érte.Pedig a férfit ugyanúgy el kellene, de mégsem ez az általános.Szerintem elõfordulhat az, hogy két elkötelezett ember egymásba szeret, de egy idõ után azért el tudják dönteni, hogy egymással szeretnének közös jövõt, vagy külön.A férfiaknak nagyon kényelmes szeretõt tartani amíg van olyan nõ aki erre alkalmas, és van aki ezt eltûrje tõlük, vagy amíg ki nem derül a dolog. Nagyon meg kell ezt gondolni, mert ha már akár egyik, vagy mindkét kapcsolatban gyerekek is vannak, akkor felelõsek vagytok értük.De szerintem a legjobb egy ilyen problémás kapcsolatból kilépni.Az már más, ha valaki elvált, a szabad akaratából döntött így, és utána kapcsolatba kezd, az úgy tiszta.De senki nem lehet boldog egy másik ember boldogtalansága árán.Fõleg nem játszhat gyerekek sorsával. Az, hogy már úgyis tönkre ment a házasságom, el akartam már hagyni, ez csak szokásos szeretõ kábító duma.
Elsõ vagyok. Szerintem egyszerre két emberebe nem lehet szerelmes lenni. Az én párom is belém volt szerelmes de 2év után hagyta ott az élettársát. Nem azért mert belé is szerelmes volt, hanem a gyerek miatt. A fia miatt örlõdött sokat. Úgy érezte önzõ lenne ha a saját boldogsága miatt elhagyná a fiát. A másik, hogy köztünk van 15 év. én vagyok 25 õ 40. 4éve vagyunk együtt (már a felesége vagyok) de nagyon sokszor mondta míg az élettársával élt, hogy nem biztos bennem. Konkrétan az volt a baja, hogy én ugye fiatal vagyok õ meg már nem annyira. Azt gondolta, hogy majd rájövök, hogy nekem nem õ kell, és inkább összeszedek magamnak egy korban hozzám illõ fiatalabb pasit, õt meg dobom. És akkor két szék között a földre esne, mert tök feleslegesen hagyta volna el a fiát. És ugye ott volt a biztos pont, mert õk már együtt voltak 7éve család meg minden. Nagyon sokat számít szerintem mindenkinek, a biztos pont, lehet, hogy a Te párod is ezért nem lép.
ha rossz a kapcsolatuk, miért kéne a felesége mellett maradnia??? A gyereknek sem jó, ha vitában nõ fel.
Elképzelhetõ, hogy beléd szerelmes! A feleség viszont a biztonságot adja neki. A férfiak (általában) gyávák, nem merik, vagy különbözõ okok miatt nem akarják felvállalni a "szeretõt". Nekik ugyanis így kényelmes... Én is nõ vagyok. Itt hagynék mindent érte, de esze ágában sincs elhagyni a feleségét.
Nem te írtál vmelyik nap, h 2éve együtt vagytok és nem akar téged választani véglegesen?
Olyan is van, hogy utálja a feleségét, mert talán az csak a pénze miatt ragaszkodik hozzá és zsarolja azzal, hogy válás esetén nem láthatja többé a gyereket, akit természetesen szeret és szeretné felnevelni, de nem a feleséggel, hanem a szeretõvel, de azt is tudja, hogy a gyereknek az anyjára is szüksége van, meg rá is. Igazán szereti a szeretõjét, szerelemmel, olyannal, amilyet soha nem érzett a felesége iránt, aki csak elvetette magát és amikor már kezdett romlani a házasság, gyorsan felcsináltatta magát (jaj, nem is mondtam, hogy nem szedem a fogamzásgátlót és már három hónapos terhes vagyok, nem tudom elvetetni, ne haragudj), magához köti a férjét. A levegõ a családi "fészekben" egyfolytában feszült, nem beszélgetnek, ha igen, abból veszekedés van és a férfi a gyerekkel akar lenni, nyugodtan, de a gyerek érzi a feszültséget. Elmegy a szeretõhöz, mert szeretetre vágyik, olyanra, amit otthon soha nem kapott meg, csak ezt és ezt a számlát fizesd be, ezt és ezt csináld meg. Egy házasság akkor meg tönkre, akkor megy félre a férj, ha a feleség nem foglalkozik a férjével, csak magával, nem kérdezi meg a férjétõl, hogy vagy, hogy telt a napod, csak magáról mesél, hogy itt voltam, ezt vettem, ezt csináltam. Amikor a férj magáról beszélne, jaaj, megyek fõzni, ezer dolgom van: ergo nem érdekel, hogy mit mondassz. A feleséget az sem érdekli, hogy 7 napból a férje esetleg 7-et dolgozik, csak hozza haza a pénzt. Nem ér rá a feleség elmenni az óvodába v. iskolába (nincs kedve), így a férj jár, de mindenért a férjet hibáztatja, a feleség nem hibás, õ a kis tündér, a szegény asszony, akit csal a férje. Nem nézne magába, hogy hát igen, ezt én rontottam el, hagyom elmenni és nem zsarolom a gyerekkel és nem zsarolom azzal, hogy kifosztom az összes fizetésébõl, elintéztetem, összeveretem, ha el mer minket hagyni, mert hát a feleség azt gondolja, hogy a gyerek csak vele együtt jár. Sok pasi ezért nem válik el, holott gyûlöli az otthoni légkört és menekülne otthonról, de a fia szeretete visszatartja és inkább egy gyûlölettel teli légkörben él. A feleségek 70 százaléka errõl szól. Szerintem egy kapcsolatot életben kell tartani, óvni kell és vigyázni rá, oda kell figyelni a másikra és szeretni kell, akkor nem történne olyan, hogy megcsalja az egyik a másikat, mert boldog. Azért megy félre valaki, mert keres valamit, amit nem kap meg vagy soha nem is kapott meg. Az meg a másik, hogy a férj tudja, hogy tönkretette az életét, hogy egy ilyen nõt vett feleségûl!!!!!!
Nagyon nem értek egyet az utolsó hozzászólóval! A férfi ember, egy értelmes gondolkozni tudó valaki, aki pontosan tudja mérlegelni, hogy mit kockáztat ha félrelép.Nem valami ösztönlényrõl, állatról beszélünk, hanem értelmes gondolkozni tudó emberekrõl, akik igenis urai a cselekedeteiknek, és felelõsségre vonhatóak értük!!!A szeretõt nem védeném, hisz természetes, hogy a feleség utálja a riválisát, de nem õ tehet a dolgokról.Persze gusztustalan amit csinál, nem azt mondom, hogy nem hisz õ is a tudatában van, hogy ez a kapcsolat nem szólhat csak kettõjükrõl, és nem lehet kifogás az, hogy jaj de szerelmes vagyok, mikor gyerekek, és egy másik nõ életét teszik tönkre, ez egoizmus.De gondolkozzon mindig az, akinek veszíteni valója van!!!Ha nekem családom, férjem, gyerekeim vannak, akkor nem ér meg nekem egyetlen ember sem annyit, hogy kockára tegyem a családom felbomlását miatta.Ha pedig annyira nem mûködik a kapcsolat, akkor az a tisztességes, ha elválik a pár, és mindenki megkapja a lehetõséget az újrakezdésre.De ennél undorítóbb dolgot, hogy feleség mellett szeretõt tartani, hát mit mondja mit csinálnék az ilyen férfival...Két nõt gyötör egyszerre.Van ismerõsöm, amióta házasságban él mindig csalta a férje, és szegény ostoba mindig a szeretõt hibáztatta.Azt a szegény embert minden k..va megtalálta.Na akkor ki a hibás???Ugye nem a sok szeretõ??Nem hát, hanem az ilyen meggondolatlan aljas egoista ember, aki évtizedeken át gyötörte a családját, mindig csak a saját élete érdekelte, letojta õket, az õ érzéseiket csak a saját alantas önzõ vágyai legyenek kielégítve.És valószínû, hogy az ilyen ember senkit nem szeret igazán saját magán kívül, hisz megfelel neki ez az állapot, hogy egyszerre ennyi embert tesz tönkre, és két nõbõl csinál bolondot, alázza meg õket.
Furcsa, hogy mindenki a csalfa férfit szidja itt. Az senkinek sem jut eszébe, hogy egy kapcsolat néha ellaposodik, és egy külsõ ingerre - ami a szeretõtõl jött - így reagál vissza a férfi. Szerintem ez normális. És mikor rájön az újdonság ízére, nyilván újra fellángol benne a férfias vágy, ami esetleg az otthoni kapcsolatot is javítja. De gondlokozzanak csak el egy pillanatig. A szeretõ már az elsõ napon tudta, hogy egy családos apára kacsintott, ez az õ döntése volt. Ha hancúrozásra vágyott megkapta, ha egy családot akart szétrombolni, akkor talán õ is szégyellhetné magát, és nem csak a férfi. A férfi ugyanis esendõbb a nõnél, õt nem az érzelmek, hanem a látvány és a tettek hozzák lázba.
Én akkor is azt mondom ha valaki szerelmes az a szerelmét válasza!Pont azért, mert szerelmes belé.És ha valakit elkap a szerelem nem létezik semmmi csak a szerelme!Kifogást mindig találnak a pasik , miért is nem válnak el stb... , de csak is az olyanok akik nem szerelmesek, hanem csak változatosságokra vágynak!!!
Azt tudnod kell, hogy mint szeretõ, te a második helyen vagy. Persze nagy ritkán megesik, hogy válással végzõdik a házasság a szeretõ javára. A férfiak (és a nõk többsége is) szeretik a megszokott nyugalmat, biztonságot, amelyet a család nyújt. Bizonyos idõ után (szerintem) már nem a szerelem tartja össze a házasságot, hanem ez a biztonságérzet. Hogy tatozunk valakihez, tartozunk valahova. Illetve a tisztelet a másik iránt, hogy mennyit dolgozik értünk, mennyit elértünk együtt, hogy mellettünk (volt)van akkor is ha nehézségeink támadnak/támadtak az x eltelt év alatt. Ezt erõs szeretetnek, barátságnak nevezik. Viszont emberek vagyunk és nem lehetünk bûntelenek. Sokszor elég egy kis lelki váláság, "belefáradtam, hogy nap mint nap ez és ez van, én csak erre vagy arra vagyok jó" és ha ilyen érzéseink támadnak, arról sajnos a párunk is tehet. Egy kapcsolat mindig két emberen múlik. Én legalábbis így gondolom. Sajnos egy valakivel kapcsolatban , már nekem is eszembe jutott, hogy szeretõ legyek és nem azért mert nem szeretem a páromat, vagy mert nem tisztelem azért mert a mindennapjait velünk tölti, ránk áldozza az idejét az energiáját, hanem azért , mert hiányolom a kapcsolatunkból azt a varázst, amit akkor érzek, amikor erre a valakire ránézek. És ez a varázs nem a szerelmet jelenti. Hát most vagy megértettél, vagy nem. :-)
Erre én is azt mondom , hogyha nem fellángolás amit érez akkor nem marad együtt a nejével!Ha valaki tényleg szerelmes akkor nem marad együtt egy olyan emberrel akibe meg nem!Ja és hiába magyarázátok azt hogy a biztos nem adja fel a bizonytalanért stb..Ez egy nagy hülyeség.Aki szerelmes az a szerelmévet válasza föleg hosszabb távon!
Igen, érdekes dolog ez, hogy meddig lehet húznia választást. Nekem 2évembe tellet mire lépett a párom, de még most is szenvedünk az ex miatt rendesen. Lehet, hogy õ is tudja, hogy az õ felesége is ilyen lenne, azért nem lép. Persze ez így nem tisztességes senkivel szemben, de én a férjemen láttam, hogy neki is mennyire nehéz volt ez a kettõs élet. Volt a családja a fia, a biztonság, az egzisztencia és én a szerelme. Nagy erõ kell ahhoz, hogy valaki mindent feladjon és új életet kezdjen. Õ elvesztett mindent. Az összes pénzét a házát a kapcsolatát a családjával. Most 40évesen kezdhet mindent elölrõl. Nem mindenki vállalja ezt a kockázatot.
Utolsó válaszoló az tiszta, hogy te melyik oldalon állsz, de végig is gondoltad amit leírtál?Mert amit neked a pasid beadott ez tipikus szeretõ szédítõ duma."Már nem szeretem a feleségem, sosem szerettem, elvetette magát, felcsináltatta magát, válnék de tudod a gyerek".Nem látod, hogy ezek mennyire szánalmas kifogások?Ja, és csak a pénze miatt van vele.Te is azért vagy vele, és szeretnéd esetleg szabadon az összeset egyedül???Hogy tudja valaki elvetetni magát azzal, aki nem akarja elvenni?Tudtommal házasságot szabad akaratukból kötnek az emberek.Na és, hogy tudta felcsináltatni magát a szeretõd nélkül???Csak ott volt õ is neeem??Nem szeretem a feleségem, de lefekszek azért vele...naaaa ez nagyon zavaros.Talán arra is kényszerítette a férjét?És a számlákat fizesse be.Talán a tieidet a szomszéd fizeti??Természetes, hogy a férjem rendezi a számláinkat.És, hogy nem kedves vele az asszony?Miért nem kedves a férje vele?Hisz gondolom õ mossa a gatyáit, õ fõz rá, takarít utána, Õ szült gyereket neki..stb, hozzád csak dugni jár.Na, az ilyen aljas embereket kéne tudod, hogy fellógatni!!!És miért nem természetes neked az, hogy apuka megy a gyerekért az oviba?mert szerintem ez is az.Nem neked kellene esetleg magadba nézned, hogy mibe is másztál bele?És még te vagy felháborodva?Szeretõnek lenni azonkívül, hogy roppant megalázó, undorító és gusztustalan dolog.Az igaz, hogy nem a szeretõ szokott egy kapcsolatot tönkretenni, de akkor is gátlástalanság belemászni mások életébe családjába.És a kapcsolatotokat csak addig látod ám ennyire rózsásnak, amíg csak azon fáradozol, hogy hogyan tegyél tönkre egy családot.Ha esetleg megkaparintod, közös életetek lesz, akkor lesznek ám közös problémáitok is, mint amilyenek most vannak neki a feleségével.És, hogy a gyerekét a szeretõjével szeretné felnevelni, és nem a feleségével, húúúú...normális vagy te??Te lemondanál a gyerekedrõl, hogy egy ribanc nevelje a volt férjeddel???Gondolkozz már el kicsit!!!
Szerintem is undoritó szeretönek lenni!Meg gusztustalan is!Ez mind csak kifogás amit a pasi mond a szeretönek!Mert ha én nem szeretek valakit nem vagyok vele, és nem csinálom fel!Ja és nem te zsaroltad meg véletlen a pasit?
A két utolsó válaszolónak: A férj vagyok. Ennyit errõl, de nagyon elment más irányba ez az egész, itt egy kérdésre akartunk válaszokat adni, mert valaki kérdezett és választ várt.
tök érdekes, hogy megint azok a válaszok vannak lepontozva amik a tapasztalatokról írnak. Nem hiszem, hogy azzal segíteni tudjuk a kérdezõt, ha minden szeretõt leribancozunk meg õket kiáltjuk ki hibásnak. Akik meg leírják a tapasztalataikat, azt ami velük is megtörtént, azokat egybõl lepontozzák. Nem érdemes itt már kérdésekre válaszolni...
Akkor mégegyszer írom, talán nem volt világos a véleményem.Csak, hogy legyen a sok gerinctelennek mit lepontozni.Minden esetben az a hibás, akár férfirõl, akár nõrõl legyen szó, aki megcsalja a párját.Gondolkozzon az, akinek családja van, és ne ilyen elítélendõ módon keressen magának vigasztalást.Ha egy pár nem tud, és nem akar együtt élni, akkor annak az a tisztességes módja, hogy elválnak, tisztázzák a helyzetüket, és utána mindenki élheti tovább a saját életét ahogy akarja.De aki nem képes rendezni az életét, letojja, hogy felelõsséggel tartozik a párja, a gyerekei iránt, arra mit lehet mondani?Igenis, aljas dolog ilyen megalázó helyzetbe hozni a párunkat.A harmadik fél pedig, hát hiába keres mentséget a tettére, mert nincs.Tisztában van vele, hogy egy ilyen kapcsolat nem szólhat csak róla és a szerelmérõl, hogy egy család életébe mászott bele.És nem mentség a de szerelmes vagyok, hiszem ez csakis tiszta egoizmus, nem figyelembe venni, hogy hány embert tesz boldogtalanná, teszi tönkre az életüket azért, hogy pár órácska boldogságot lophasson magának.Az pedig, ha valaki évekig szeretõ, az már igenis egy ribanc!!!Ugyanis akinek megfelel ez a státusz, arra mást nem lehet mondani.Ha valóban õt szeretné a pasas, akkor már õ lenne a felesége.Mondjuk, én nem tudnék nyugodt szívvel ilyen áron együtt élni senkivel.Félnék tõle, hogy velem ugyanazt csinálja mint az exel.Nagyon jó esély van rá. És az ilyen ember csakis saját magát szereti, sem a feleségét, a szeretõt pedig még kevésbé.Õt használja arra, amire az ilyen nõk valók.
Aki hevesen elítéli az ilyen embereket, annak biztos oka van rá. Jogosan. De hiába írta itt valaki, hogy emberek vagyunk, akik tudnak uralkodni az érzelmeiken, ez nem teljesen így van. Ha szeretsz valakit, de úgy isten igazából, és az eszed azt mondja, nem helyes, ezzel szerintetek minden el van intézve? Nem hiszem. Hiába minden ész érv. Az érzelmeket nem igazán befolyásolja. Nekem is van házasságon kívüli kapcsolatom, tudom, hogy nem helyes, mégis van. Kell nekem az a férfi és én is neki. Nem agyalunk rajta, hogy miért. Tart, ameddig tart. Én elhagynám a férjem az elsõ szavára, õ nem a feleségét. Ezt tiszteletben tartom. Nincs más választásom. Szóval valahol mindenkinek igaza van... Hiába, a szerelemben az a szabály, hogy nincs szabály.
Akkor szerintetek a szerelem nevében jogunk lehet más emberek, ártatlan gyerekek éltét tönkretenni?Én nem hiszem, hogy ehhez bárkinek is joga lenne.Ez tiszta egoizmus.Addig szabadon dönthetünk bármiben, amíg a dolog csak minket érint.De amikor több áldozata is van egy ilyen kapcsolatnak nem hiszem, hogy ez megengedett lenne.Én is a második házasságomban élek, így tudom mirõl beszélek.Elváltam én is egy gyerekkel.Részemrõl telt be a pohár kihûltek az érzelmek, persze a volt férjem adott rá okot bõven, de akkor sem tartottam volna mellette szeretõt amíg a férjem.Ezt nagyon tisztességtelennek éreztem volna.Lehet, ha akkor találkozok a nagy Õ-vel aki már 7 éve a férjem, az meggyorsította volna a válásomat, de nem lett volna a szeretõm.Pláne nem évekig.Nem tudtam volna a gyerekem szemébe nézni, ha ilyet teszek.Akárhogy is alakultak a dolgok, a múltat a másikat tiszteletbe kell tartani.Én is rájöttem, hogy nagyon rosszul döntöttem mikor elõször férjhez mentem, de ez nem lett volna mentség semmilyen aljas tettre.Elváltunk, így mindketten megkaptuk a lehetõséget, hogy újra boldogok legyünk valaki mással.Az már más kérdés, hogy pl az én volt férjem a lezüllés mellett döntött, és mégegy nõt gyerekeket tett tönkre.Nagyon örülök, hogy megszabadultam tõle. De aki a férjét vagy feleségét csalja fõleg hosszú távon, az hogy tud a szemébe nézni, és a gyerekeiébe? Nem szólal meg a lelkiismerete?Utolsó válaszoló, gondolom, ha te mindent felrúgnál a szerelmedért, de õ nem teérted, akkor biztos levontad a következtetést, hogy nem érsz neki annyit.De ha nem érek egy férfinak annyit, hogy közös életet akarjon velem, akkor mi a fenének vagyok a szeretõje?Hisz ez a státusz nagyon megalázó szerep.Ha úgy szeretne viszont, ahogyan te õt, akkor lépne.Így valószínû csak kifogások sorozatát tálalja neked, hogy miért nem válik. Tudom, hogy az érzelmek nagyon erõsek tudnak lenni, de szerintem mindenkinek van lehetõsége normális keretek között rendezni a dolgait ha akarja.És, ha már úgyis rossz a házasságom, ahogy a férfiak a szeretõiket etetik, akkor miért nem válik el?Fõleg, ha úgy érzi újra kezdhetné az életét, boldog lehetne a másikkal?Talán, mert csak szórakozást talált magának, és nem a nagy szerelmet.De hát ha játszani akar, valamivel kábítani kell az áldozatát.
Utolsó válaszolónak: hja, ha minden ilyen egyszerû lenne! Amit itt te leírtál, az nagyon úgy van, de valahogy olyan "papírforma"-szerû. Az élet (és benne minden ember) ennél sokkal bonyolultabb. (utolsó elõtti voltam...)
Hát nekem is volt egy hasonló példám, nem kívánom senkinek...én voltam a "szeretõ".. bár sosem akartam az lenni ez nem választás volt, hanem csak megtörtént.. mármint az egésznek érzelmi alapjai voltak. utána jött a többi.. sajnos nem is tudtam kimenekülni ebbõl a helyzetbõl és az elején a részemrõl még a csábítás esélye sem merült fel, mivel számomra tabu ha valakinek barátnõje van, és ráadásul jóban is voltunk a lánnyal, de mivel együtt laktunk, én a barátnõm és õ a párjával...a végén mégis megtörtént a lehetetlen. beleszerettünk egymásba. külföldön voltunk és még együtt is dolgoztunk.. sosem fordult meg a fejemben hogy a "fõnököm" és köztem bármi is legyen, de mégis lett. Szerintem úgy lett volna korrekt hogy szakít a barátnõjével, de nem tette mert mindig volt kifogása.. azt akarta elérni hogy a lány szakítson vele..nehéz volt mert el tudta vele hitetni(?) hogy minden rendben, és õ el is hitte, bár a kapcsolatuk nem volt valami felhõtlen.. de már 4éve együtt voltak, és bár mint kiderült volt hogy korábban majdnem szétmentek, mégis együtt maradtak.mert már 4 éve együtt vannak...? ki tudja. közben a mi viszonyunk egyre kezdett komolyabbá fordulni és már egyre nehezebb volt mindkettõnknek, sõt mondhatom mindhármunknak.. de mivel senki nem mondott semmit mindenki hallgatott .., hogy miért? én úgy gondoltam nekik kell elrendezniük nem sürgethetem, kiszállni kiszállhatok de azt meg õ nem akarta, a lány ugyan egyszer rákérdezett de olyan képtelen helyzetben hogy akkor nem mondhattam neki semmit, a férfi meg természetesen hallgatott mert ugye lelkiismeret furdalása volt, és nem akart neki fájdalmat okozni... megvolt a taktikája hogy fogja ezt elérni.. furcsa dolgok ezek, de a végén megoldódott.. a lány gyereket várt rá egy év után, azután hogy végre szinte hivatalosan is szakítottak, a lány megkérte a fiú kezét, aki igent mondott... és ezután megfogant a gyerek, hogy miért fogadta el a gyûrût? azért mert tartozásuk volt? azért mert nem akarta egyedül hagyni a lányt? azért mert a lány nem engedte el és folyamatosan meggyõzte hogy vele maradjon.. ? és én mindaddig csak türelmesen vártam, hogy megoldódjanak a dolgok, hát megoldóttak! A lány gyereket vár, és itt már nincs választás.. bár azt mondja engem szeret de látszólag a lány kap meg minden érzelmi támaszt tõle, míg nekem csak az a szó jutott hogy :szeret. hát mindenki döntse el mi a jobb , de lehet hogy jobb ha az ember mellett csak kitartanak és nem szeretik mert ha ez a szeretet...
Azért annyira nem lehet erõs az érzelem, a szerelem a szeretõ iránt, ha 3 év után sem választott a pasi.Nagyon, de nagyon aljas és undorító viselkedés ez a részérõl mind a feleségével, mind a szeretõjével szemben.Kényelmes neki valószínûleg ez a helyzet.Abban a szerencsés, vagy inkább szerencsétlen helyzetbe van, hogy van két nõ akikkel ezt megcsinálhatja.És az az igazság, hogy akárhogy is van azért a feleség van a sajnálatra méltóbb helyzetben, mert õt csalják.Persze minden helyzet más, de ez akkor sem tiszta így.Ha valakinek annyira rossz a házassága, hogy nem akar úgy élni váljon el, és akkor új életet kezdhet mással.Ez így tiszta.De szeretõt tartani hosszú távon aljas és ocsmány dolog.Másrészt a szeretõ helyzete is nagyon rossz.Szenved õ is ebbe a helyzetbe, plusz a lelkifurdalás.Persze akinek van, mert azért igaz, hogy sosem a harmadik a hibás, gondolkodjon akinek veszíteni valója van, hogy megéri-e neki, de akkor is nagy teher úgy élni, hogy egy másik ember egy család gyerekek miattunk szenvednek.Mert ez tény.És az is, hogy ilyen esetben mindig a szeretõ részérõl van több érzelem.Ha nem így lenne, választás elé állítaná a férfit, de attól fél, hogy az nem õt választaná. Érdemes elgondolkodni, hogy megéri egy ilyen kapcsolatot fenntartani, ami ennyi embernek okoz szenvedést.
Hogy miért nem vállalja fel a nõt? Mert a felesége a biztos pont. Ha neked van egy férjed akit szeretsz, akivel jó a kapcsolatotok, jól tudtok együtt élni, akitõl gyereked van, de van egy szeretõd is, akit szintén szeretsz, de fele annyi nem köt hozzá mint a férjedhez, te elhagyod a biztos családot???? Te is meggondolnád jópárszor, hogy mit tegyél, nem???? Ha én lennék ilyen helyzetben, biztos nem lépnék pár hónap után a szeretõmhöz. És hogy 3év után miért nem??? Ezt már neked kell kiderítened mi gátolja, mi a visszatartó erõ. De mégegyszer mondom, nem hiszem, hogy egy fellángolás évekig tart. De errõl ki lehetne írni egy újabb kérdést:-) Kinek mi a véleménye:-)
Nem lehet 2 emberbe szerelmes. Ragaszkodni ragaszkodhat... ez úgy dönthetõ el, ha váasztás elé kerül. Akkor majd ki fog derülni, hogy ténylegesen melyikbe szerelmes. Amúgy, ha gyerek is van, akkor nem kérdés: maradjon a gyerek és az anyja mellett!
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: Igen , én vagyok az, akartam is neked privit írni, de állítólag nem létezik az e-mail címed, a mailer daemon küldött vissza egy üzenetet.Ha tudsz tenni valamit, azt megköszönném, kérdeznék egy-két dolgot :) 2. válaszoló: Én vagyok a szeretõ... valóban megalázó és ha az eszemre hallgatok, kilépek ebbõl a kapcsolatból, csak sajnos képtelen vagyok az eszemre hallgatni , így még inkább várok. Nem gondolom azt, hogy a feleségébe is szerelmes, csak nagyon szereti és ragaszkodik hozzá, többek közt a gyerekek miatt. Viszont én is úgy gondolom, hogy házastársak között nem elég egy olyan szeretet, amibe azért belefér a megcsalás.Tehát ha férfi csak ennyire szereti a feleségét, hogy képes megcsalni, akkor nem is szereti igazán.Így meg minek maradjanak együtt? A gyerekeknek se jó, a feleségnek se, ha folyton becsapják és a férjnek se, ha közben másról álmodozik.
elsõ vagyok, ez érdekes, h nem létezik, mert még ma is kaptam e-maileket és nem tudok arról, hogy megszûnt volna. de ha te beállítod magadnak, h tudjak küldeni akkor írok én neked, de nem szívesen írnám ki az e-mail címem.
Én vagyok rá az el példa hogy létezik ilyen...Nagyon is! Csak én nõ vagyok és 2 férfibe szerelmes és ebbe az ember lassan belebolondul. Hiába mondják, hogy próbáljak meg mérlegelni nem tudok vagy nem is tudom hogy lehet e. Ebbõl e két emberbõl kellene egyet faragni...
A kérdező hozzászólása: Beállítottam, akkor írnál nekem? Remélem így lehet, hogy csak a saját kérdésemhez kommentelek ... Utolsó válaszoló, szóval akkor te is ebben a helyzetben vagy? Mit mond a "párod", miért nem hagyja ott a feleségét?
írtam neked, remélem megkaptad!
Igen, ebben a helyzetben vagyok. És hogy miért nem hagyja ott a feleségét? Mert szerinte õ már "öreg" új életet kezdeni. Felnõtt gyerekei vannak, számára õk a legfontosabbak és szerinte soha nem bocsájtanák meg neki, ha elhagyná az anyjukat. De több érve is van. És valahol tudom, hogy igaza van, de képtelen vagyok vele szakítani.
mikor az én párom végre úgy döntött, hogy lép, a kedves exe elhordta az egész családban mindennek. Úgyhogy most mindenhol a férjem a szemét meg persze én, és az ex a tökéletes nõ. A férjem szülei még csak arra sem vették a fáradtságot, hogy megismerjenek, az esküvõnkre sem jöttek el, még nem is láttak. De az exnek kinyalják a seggét. Kiváncsi vagyok, hogy a fia hogyan fog felnõni, mert az apukája ellen nevelés már megkezdõdött. Egy elhagyott nõ nagyon sok ocsmányságra képes, ezt tapasztalatból tudom, lehet ettõl is fél. Még mindig az elsõ voltam.
Én is voltam hasonló szituban (házas vagyok), de rájöttem a Feleségembe vagyok szerelmes, meg mindig is belé voltam, a másik iránt csak fellángolás volt amit éreztem vagy még az se..
szerintem egy fellángolás nem tart évekig!
Szerintem igen, bár nálam csak 3 hónap volt mert rájött a feleségem azt kidobtam a nöt, bár utána hivogatott nem hagyott békét.Holott én megmontam neki nem fogom elvenni feleségül.Még sem hagyott békén , rádásul a nejemet is zaklata!Szóval kell nekünk férfiaknak idönként a változatoság, ez az igaszság!De persze a nös pasik90%-ának, esze águkban sincs elhagyni a családját, a feleségét, hisz mindig szerelmesek a nejükbe!Csak is a változatoszság miatt van!
Megmég annyi igy utolag rájöttem az a NÖ a nyomába sem érhet a nejemnek!De ugye akkor más volt , mert Újdonság volt a nö!De soha többé nem teszek ilyet nekem nem ér egy ilyen kis nö sem annyit mint a feleségem!Majdnem csak miatta váltunk el, a nejem nagyon nehezen bocsáltott meg!Soha nem teszek többé ilyet!
Hú fiúk nagyon elkeserítettetek!(Két utolsó válaszoló.) Nekem meg is mondta, hogy szereti a feleségét. Akkor én is csak egy kis VÁLTOZATOSSÁG vagyok? 3 éve kínoz. Én nagyon bele vagyok zúgva!
A kérdező hozzászólása: Hát, aki csak a változatosság miatt csalja meg a feleségét...Lehet, hogy a férfiak többsége ilyen, de én ezt akkoris undorítónak találom.A megcsalásra az egyetlen mentség a szerelem. És valószínüleg én 2 év után már nem vagyok akkora újdonság...
De akkor miért nem vállalja föl a nõt? Lehet benne valami, amit a srácok mondanak...
én megkérdeztem errõl a fellángolásról a férjem véleményét. Szerinte egy fellángolás nem tart évekig, mex amíg ki nem ismered a másikat. Ha a férjem megcsalna és két éve együtt lenne a nõvel és azt mondaná csak fellángolás volt, de engem szeret, hát körberöhögném. Ha évekig együtt vagy valakivel az már lehet fellángolás. Ott már kell lennie valami érzelemnek is. Nem tudom Te mennyi ideig voltál együtt a nõvel, de ez nekem kicsit meredek. Lehet, hogy már magadnak is bemagyaráztad ezt, hogy ne veszítsd el a feleséged.
nem lehet.....

Hogy lehet az hogy anyukámék 3-an vannak testvérek és mindent a legkisebb huga örökölt?

Készült végrendelet.

Legjobb válasz: Úgy, hogy a nagyszülõd a legkisebb gyerekét szerette a legjobban valamiért. Lehet, hogy a másik kettõvel konfilktusai voltak. Meg lehet támadni a végrendeletet, ez az országban nem szent és sérthetetlen. De akár meg is egyezhettek a legkisebb testvérrel, hogy adjon valamennyit az örökségbõl a testvéreinek... de ezt csak õ döntheti el, hogy akar-e valamit adni. Nem szabad azért haragudni senkire, mert így alakult az örökösödés. Vannak lehetõségek, hogy mindenki jól járjon.

Úgy, hogy a nagyszülõd a legkisebb gyerekét szerette a legjobban valamiért. Lehet, hogy a másik kettõvel konfilktusai voltak. Meg lehet támadni a végrendeletet, ez az országban nem szent és sérthetetlen. De akár meg is egyezhettek a legkisebb testvérrel, hogy adjon valamennyit az örökségbõl a testvéreinek... de ezt csak õ döntheti el, hogy akar-e valamit adni. Nem szabad azért haragudni senkire, mert így alakult az örökösödés. Vannak lehetõségek, hogy mindenki jól járjon.
Lehet hogy a legkisebb foglalkozott vele, ápolta, bevásárolt neki stb., ilyenkor "szokták" erre a gyerekre hagyni.
Ha nem tagadta ki öket, akkor a köteles rész is jár! http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/tulajdonvagyon/..
Minden végrendeletet meg lehet támadni, csak a rendesen megírt papíroknál a bíróság nem ad helyt a panasznak. Amúgy az örökségbõl van köteles rész, amelyet mindenképpen meg kell hogy kapjon a leszármazott, ebbõl csak akkor lehet kizárni, ha az örökhagyó bizonyítja, hogy méltatlanná vált az örökségre. Ha ilyen nem történt, valamit mindenképpen kell kapnia.
Mert szokás. És gondolom a haldokló bízik annyira az örökösökben, hogy betartják. De ez ma már tényleg megtámadható, az ügyvéd nem tudom miért mondta, hogy nem. Kérdezzetek meg egy másik ügyvédet, remélem segíteni fog. De ha meg tudtok egyezni, az sokkal költségkímélõbb és gyorsabb is.
Igen meg lehet támadni egy végrendeletet vagy tényleg próbáljatok meg megegyezni!!!!!!
A kérdező hozzászólása: De ha meglehet tényleg akkor minek irnak végrendeletett?
A kérdező hozzászólása: Ha kitagadta a végrendeletben a másik két gyereket?
A kérdező hozzászólása: Meglehet támadni egy végrendeletett?Ez szerintem nem, igaz nekünk az ügyvéd mondta hogy nem lehet.Amugyis ha meglehetne akkor minek irták volna?
kitagadni nem lehet csak indokkal. nem kelhetek fel reggel és nem mondhatom, hogy akkor mától te édes fiam nem örökölsz semmit, mert én így döntöttem. Jogi feltételei vannak a kitagadásnak pl. hogy a gyerek megpróbálja megölni a szülõjét. Lehet végrendelkezni, de a köteles rész az jár a gyereknek, ezen felüli vagyonról viszont szabadon dönthet az örököl hagyó. Ha nincs venne a végrendeletben a köteles rész, akkor a végrendelet minden további nélkül megtámadható.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!