Találatok a következő kifejezésre: Lehet az valahonnan (153 db)

Lehet azt valahonnan tudni ismerkedésnél hogy engem akar inkább vagy azt a másik pasit?

Ismerkedek neten egy lánnyal, nagyon jól elvagyunk, beszélgetünk, nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak, de minap beszélgettünk és kérdeztem, hogy ismerkedik egy másik pasival is és azt mondta hogy van egy fiú még találkozni akar vele, de még nem tudja, de ? is nagyon szimpatikus stb. lehet azt valahonnan tudni ki a fontosabb neki, vagy ezt nem áruljátok el, nem lehet tudni, esetleg csak egy teszt

Legjobb válasz: Te miért nem találkozol vele? Esélyed nincs neten meghódítani, ha a másik találkozgat vele.

Te miért nem találkozol vele? Esélyed nincs neten meghódítani, ha a másik találkozgat vele.
A kérdező hozzászólása: még vele se találkozott, csak tervezik, de már én is felajánlottam

Az Agykontroll-tanfolyamokon használt kézikönyveket (alaptanfolyam és ultra) le lehet tölteni valahonnan? Egyéb más agykontrollos könyveket is lehet letölteni valahonnan?

Legjobb válasz: Szia! Rengeteg anyag van a neten, pl. a canadahun.com-on Szinte mindent meg lehet találni...ha esetleg nem megy, szólj és segítek...

Szia! Rengeteg anyag van a neten, pl. a canadahun.com-on Szinte mindent meg lehet találni...ha esetleg nem megy, szólj és segítek...
Itt legalább nem kell keresgetni, mint a canadahun-on! Köszönöm én is!
Illetve http://gallisc.multiply.com/journal ;) Remélem segítettem :) )
Írtam privit!
Szia! Igen, regisztráció után lehet le-és feltölteni, de két napnak el kell telnie a regisztráció után, illetve 20 hozzászólást kell írni. Utána korlátlanul használhatod.
A böngészõ jobb felsõ sarkában van egy fehér csík, az a keresõ... De beütheted a címsorba bármelyík keresõt... A google-ben meg alul van olyan, hogy találatok szûkítése... De ha a keresõ sorba + jeleket írsz, akkor is összetetten keres...
A kérdező hozzászólása: Vagyis nem is látok keresõt. Hogyan tudok rákeresni ilyen témájú könyvekre, cikkekre? Elõre is köszönöm a válaszod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Itt csak regisztráció után lehet kalandozni igaz? Ha a keresõbe beírom az "agykontroll" szót, akkor kidobja ami csak ezzel kapcsolatban fent van?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!!!!

Hogyan kerül a netre az a sok "egyforma" maffiózós játék? (netmaffia. Net, maffiozo.hu, stb. stb. ) Esetleg valahonnan be lehet szerezni / le lehet tölteni valahonnan az ezeket mozgató php "oldalmotort"?

Mivel jó sok helyen megtalálható a neten, ez az amúgy nem egy nagy durr játék, ráadásul csupa azonos elemmel és lehetőségekkel, mégsem azonos játékos közösséggel, feltételezem, hogy valahonnan beszerezhető a játék motorja, hiszen jó sokan építettek rá több, de főleg kevesebb sikerrel oldalt / játékot. Nagyon érdekelne mi van a dolog mögött! "Frencsájz?" :) vagy csak valaki szakdolgozata? Köszönöm ha tud valaki segíteni, vagy infót adni a dologgal kapcsolatban bármiben!

Legjobb válasz: Valószínûleg egy (vagy nem sok) cég áll mögötte, akik egymás között adták a motort, TUTI nem találod meg a neten "csak úgy". De hozzáértéssel nem olyan nehéz sajátot csinálni, csak idõ és megfelelõ tervezés kérdése.

Valószínûleg egy (vagy nem sok) cég áll mögötte, akik egymás között adták a motort, TUTI nem találod meg a neten "csak úgy". De hozzáértéssel nem olyan nehéz sajátot csinálni, csak idõ és megfelelõ tervezés kérdése.
A kérdező hozzászólása: Közben megfejtettem a dolgot. A php script(ek) 20$ környékén megvásárolhatóak a neten. Csak valamiért másfél napba került mire a "kiadót" megtaláltam a neten. :P
Nulled scripteket lehet találni hasonló mmorpg scriptekrõl, de legtöbbjük igényel némi speckó beállítást a tárhelyeden.
Ingyen is le lehet szedni az alap motort, utána más csak fordítás illetve képszerkesztés marad hátra.
A kérdező hozzászólása: Honnan lehet leszedni ingyen?


Honnan lehet letolteni az adobe flash playert tudom hogy mar nem lehet de valahonnan csak lehet. Mit lehet csinalni?

Androidos tabletem van es alapbol rajta van az adobe flas player 11.1. Es az adob air is de igy is egy par oldal azt irja hogy nincs AFP em ..t csinaljak,??

Legjobb válasz: Használj más böngészõt vagy vegyél jobb tabletot.

Használj más böngészõt vagy vegyél jobb tabletot.
Az androidos tabletek nagy része ma már HTML5-öt használ. Adobe-t letiltották. Nézz utána, lehet-e valahonnan (Google Play?) letölteni HTML5-öt. Talán innen: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.the4thdime..
A kérdező hozzászólása: Az 1 . Nek irnam hogy hasznaltam mar mas bongeszot de nem ..ja es ez egy hires jo tablet, a 2 nak pedig hogy kiprobalom de az a html5egynlo az adobeval?
HTML5 jobb, mint az Adobe! Majd meglátod, ha letöltöd, sokkal megbízhatóbb is. Nekem gyárilag ez van a tabletemen, az asztali gépen meg Adobe, látom a különbséget.
A kérdező hozzászólása: Es a html 5 el fognak menni azok a dolgok amik adobeval kene menjenek ?pl. darkorbit, livemcha..?
Én html5-el youtubeon nemntudok egy videót se elindítani (asztali nézetbe) puffin browserbe van flash player
Nekem minden videó és a játékok is futnak HTML5-tel a tableten, az igaz, hogy két magú procis és 3G-s. Az olcsóbb tableteken (20-30 ezer az áruk) nem biztos, hogy mûködik.

Az ugrókötelezés jó valamire? Lehet vele valahonnan fogyni? És hol lehet ugrókötelet venni?

Legjobb válasz: lehet vele fogyni, mivel kalóriát éget, aerob mozgás, mint a futás. de a fogyás lényege hogy kevesebb kalóriát vigyél be, mint amennyit elhasználsz. ugrókötelet bármelyik bevásárlóközpontban, vagy sportboltban tudsz venni.

lehet vele fogyni, mivel kalóriát éget, aerob mozgás, mint a futás. de a fogyás lényege hogy kevesebb kalóriát vigyél be, mint amennyit elhasználsz. ugrókötelet bármelyik bevásárlóközpontban, vagy sportboltban tudsz venni.
fogyókúrás diétával igen lehet tõle fogyni de nem árt mellé futni vagy biciklizni a szabadban. szerintem hervis meg decathlon meg ilyen helyeken lehet kapni ugrókötelet is.
Nagyon jó kalóriaégetõ, ritmusérzék, mozgáskoordináció és állóképesség fejlesztõ eszköz. De kb ez legyen a minimum intenzitás- http://www.youtube.com/watch?v=0jzBJ_jxRu0&feature=fvsr ez meg a kitûzendõ cél és intenzitás- http://www.youtube.com/watch?v=lVkYjp4mqnc

Az AVIVA torna gyakorlatot le lehet tölteni valahonnan? Esetleg meg lehet nézni online?

Legjobb válasz: nem, muszáj elmenni egy alap tanfolyamra. ah nem helyesen csinálod sokat rthatsz vele. Mégha meg is veszed a könyvet a tanfolyam nélkül eléggé érthetetlen és ha nem pont ugy csinálod akkor nem ér semmit. ráadásul már sok mindent nem pont ugy mutatanak mint a könyvben van mert az régi szerekeztésû. A másik mustzáj hozzá a speciális zene ugyanis sok gyakorlatnál fontos a zene ritmusa és a szerint van hogy meddig kell csinálni. Nincs irva hogy ondjuk 10-szer, hanem addig amig a zene szól.

nem, muszáj elmenni egy alap tanfolyamra. ah nem helyesen csinálod sokat rthatsz vele. Mégha meg is veszed a könyvet a tanfolyam nélkül eléggé érthetetlen és ha nem pont ugy csinálod akkor nem ér semmit. ráadásul már sok mindent nem pont ugy mutatanak mint a könyvben van mert az régi szerekeztésû. A másik mustzáj hozzá a speciális zene ugyanis sok gyakorlatnál fontos a zene ritmusa és a szerint van hogy meddig kell csinálni. Nincs irva hogy ondjuk 10-szer, hanem addig amig a zene szól.
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm

Samsung Galaxy S telefonon van egy 'Mininapló' alkalmazás. Azt valahonnan le lehet tölteni netről?

Nagyon megtetszett és láttam hogy Accuweather-es, de sehol sem találom és szeretném rátenni a sony ericsson X10-esemre. Köszönöm! :)

Legjobb válasz: Nekem is nagyon tetszik, és én is szeretném telómra. Aki tudja honnan lehet leszedni írjon már. (Alcatel OT-995)

Nekem is nagyon tetszik, és én is szeretném telómra. Aki tudja honnan lehet leszedni írjon már. (Alcatel OT-995)
Ha kell még én el tudom küldeni.
Szia, Engem érdekelne az alkalmazás. Írj privátba légyszíves.

Mit lehet tenni ha lejár valakinek az aranya időtartama a zálogházban? Vissza lehet azt még szerezni valahonnan ha pár nappal a lejárat után ki tudják váltani?

Legjobb válasz: Régebben a lejárat után még ott tartották és utána még egy bizonyos ideig a központban.

Régebben a lejárat után még ott tartották és utána még egy bizonyos ideig a központban.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én is így tudom.
Még egy két napot szoktak várni
hát szerintem ez attól is függ milyen zálogházba adtad be az aranyadat, báv vagy magán nekem bávban volt, volt hogy késtem majdnem egy hónapot a hosszabbítással és még mindig meg tudtam hosszabbítani, csak akkor már nagyon sok kamatot számítanak fel rá, ha késõbb fizeted nézd meg a zálogjegyet, elvileg azon is rajta szokott lenni, meddig várnak vele, vagy hívd fel õket telefonon

Az alábbi linken található könyvet, le lehet tölteni valahonnan?

http://baratnoszerzes.hu/konyv

Legjobb válasz: Akik siránkoznak, hogy csak a külsõ számít, azok még szánalmasabbak. Letölteni amúgy nem lehet, vedd meg! A szerzõje rengeteget dolgozott rajta.

Akik siránkoznak, hogy csak a külsõ számít, azok még szánalmasabbak. Letölteni amúgy nem lehet, vedd meg! A szerzõje rengeteget dolgozott rajta.
Funktasztikus miért is gáz mond már el? Én még tréningre is járok, mert tök jó dolgokat tanulunk nem csak csajozásban, hanem kommunikáció üzleti világ. A magyar úgy alkot véleményt, hogy fingja sincs mirõl van szó. Szerinted Donald Trumph miért olvas napi 4-5 órát igen jól olvastad 4-5 órát naponta siker könyveket, meg önfejlesztõ anyagokat pedig õ aztán már letett valamit az asztalra.Meg felépített néhány menõ céget. Talán fejlõdni akar?Igen fejlõdni, lehet te elégedett vagy magaddal hálistennek, de ha nem képzed magad akkor elvisz az áramlat. Érdemes megvenni miért ne, el kell sajátítanod egy sikeres férfi gondolkodás módot amit könyvekbõl vagy coachinggal tudsz csak, olyan mint a programozás kell hozzá egy szemlélet a csajozáshoz is kell egy fajta szemlélet, mint az üzleti életben és vállalkozóként is más más szemlélet amit ha fejlesztel sikeres leszel ha nem akkor átlagos maradsz ennyi az egész.
Én is írhatnék könyvet errõl a témáról, de az 3 szóból állna: jól kell kinézni.
ezt éppen nem de ehez nagyon hasonló ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
ne könyv alapján tanulj-.- tiszta szánalmasok az olyanok!
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen megvenném, csak elõtte látni akarom, hogy pontosan milyen is. Nem akarok zsákbamacskát venni. Zenei anyagokkal is így szoktam: elõször letöltöm, aztán ha jó, akkor megveszem.
Úgy tudom, a honlapon van fenn egy bemutató fejezet.
Lehet, hogy jó ez a könyv, vannak a témában jó anyagok. A probléma csak az, hogy nem elég elolvasni ezeket, mert amíg a gyakorlatban nem alkalmazod, addig semmit nem ér és kimenni otthonról is idegen lányokon gyakorolni a könyvekben leírtakat sokkal nehezebb. Nincs az a könyv, ami barátnõt szerez neked, saját magadnak kell tenned érte. Persze ettõl még jó dolog tudni az elméleti hátteret, de azzal önmagában még nem mész semmire.
A kérdező hozzászólása: Igen, van egy bemutató fejezet, de részletekben küldi e-mailben 2-3 naponta. Valaki aki már esetleg megkapta a bemutatót, akkor azoknak a linkjeit bemásolhatná ide. Köszi.

A Nokia 5800 Xpres Music omhoz nem találom a cd-t és nem ismeri fel a gép nem tudok tenni rá semmilyen zenét, képet. Le lehet tölteni valahonnan az internetről azt hogy felismerje a gép?

Legjobb válasz: A nokia hivatalos oldaláról tudsz letölteni usb drivert valamint "pc suit"-ot vagy "ovi suit"-ot, aztán már nyomhatod is. Esetleg megoldás lehet a Bluetooth, ha a géped és az oprendszered képes rá.

A nokia hivatalos oldaláról tudsz letölteni usb drivert valamint "pc suit"-ot vagy "ovi suit"-ot, aztán már nyomhatod is. Esetleg megoldás lehet a Bluetooth, ha a géped és az oprendszered képes rá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!