Találatok a következő kifejezésre: Lehet az valahol ingyenesen (10 db)

Lehet az interneten valahol ingyenes virágmagot/hagymát rendelni? Vagy valahol olcsón?

Legjobb válasz: Keress kertbarát fórumokat, azokon lehet cserélgetni, de szerintem ha a postaköltséget kifizeted, ingyen is kapsz. Pl: http://www.gazlap.hu/modules.php?name=Forums&file=viewforum&..

Keress kertbarát fórumokat, azokon lehet cserélgetni, de szerintem ha a postaköltséget kifizeted, ingyen is kapsz. Pl: http://www.gazlap.hu/modules.php?name=Forums&file=viewforum&..
virágmagot pennyben vettem 30forintért egy kiszacskóval fajtánként ennyi persze ennél olcsóbb hova kell? de teszkó, auchan, spar is ilyen áron van coopban is van, ott 80forint körül


Nincs. Fizetõs zóna. [link]
Van ingyenes rész pont a 99 elõtt a buszmegálló és a fizetõ övezet tábla között! :D [link]
No meg kicsit távolabb a benzinkút és a meki melletti részen is ingyenes, csak figyelj, hogy hol állsz meg, mert a "szervizút" melletti rész fizetõs! Ez:[link] Itt is elfér 3 autó: [link]
A kérdező hozzászólása: Ott csak a jelenleg hatályos cégkivonat van fenn, a cég(ek) régebbi, már nem hatályos cégkivonata nincs.
nem cégkivona kell neked, hanem cégtörténet.
A kérdező hozzászólása: Nem az egész történetét szeretném megtudni, hanem egy adott idõszakban hatályos állapotot. De ha tudsz olyan oldalt, ahol meg lehet nézni a cégtörténetet, akkor várom a válaszodat.
De az egy adott idõszakban történt állapotot csak a cégtörténetbõl lehet kibogyózni. Egyébként cégkivonat adott idõpillanatra hatályosan szerintem csak fieztõs verziókban van. Bocsánat hogy segiteni akartam igérem többet nem teszem
A kérdező hozzászólása: Azt viszont még mindig nem írtad, hogy a cégtörténetet meg lehet-e valahol nézni ingyenesen a neten. Ha megírod ezt az elérhetõséget, nagyon köszönöm a segítséged.
cégtörténetet szerintem csak fizetõs oldalon tudsz lekérni. Ha egy cégre vagy kiváncsi, akkor priviben írd meg az adatait meg egy mailt és lekérem neked.

Érdemes megcsinálni egy ingyenes ápolási asszisztensi képzést esti tagozaton? El lehet azzal helyezkedni valahol?

Legjobb válasz: ha van rá idõd és nincs jobb dolgod,akkor miért ne...ingyen van,csak hasznodra válhat

ha van rá idõd és nincs jobb dolgod, akkor miért ne...ingyen van, csak hasznodra válhat
Hol van ingyenes? Én ma néztem utána de egészségügyi iskolák még fizetõset se indítanak:-(

Lehet az interneten valahol ingyenesen sms-t küldeni egy telefonszámra?

Legjobb válasz: beírtam egyszer a gugliba, találtam is egy oldalt, apárom a mai napig nem kapta meg...

beírtam egyszer a gugliba, találtam is egy oldalt, apárom a mai napig nem kapta meg...
ppk.hu nagyon jó oldal én is használom, és igaz meg kell adni a telefonszámod de bízz bennem nem vesznek le egy forintotsem
Nem értem miért kaptam 0 pontot, a barátikörrõl tényleg nem lehet sms-t küldeni ingyen, és ha csúnyán fejeztem ki magam ha nem, akkor is fos! :)
Az elsõ válaszolónak: És ott mit, és hogyan? Nem egyértelmû az oldal felépitése, nem látható konkrétan, hogy hogyan is mehet az sms küldés
valóban, a barátikör sms küldése már teljesen ületi alapú lett. a szokásos módszer, népszerûvé teszem, majd a megfelelõ létszám után fizetõssé!
a baratikorrõl már nem lehet egy nagy fos az egész
Szerintem a baratikor.com -ról csak napi 10-et lehet küldeni... de ingyen! ;-) 160 karakter helyett persze csak 100-at.
baratikor.com -on lehet 30 napi sms-t küldeni.De meghívóval lehet bejutni.
http://www.sms.ac. napi hármat, de havi max. húszat küldhetsz ingyen

Az ország területén belül lehet valahol MÉRLEGKÉPES KÖNYVELÉST tanulni INGYENESEN?

Legjobb válasz: Persze, pénzügy és számvitelnek hívják, és fõiskolán tanítják. Minden évben több helyen is indul államilag támogatott képzés. Hat félév.

Persze, pénzügy és számvitelnek hívják, és fõiskolán tanítják. Minden évben több helyen is indul államilag támogatott képzés. Hat félév.
Pénzügy és számvitel szakon valóban tanulhatsz "mérlegképes könyvelést", viszont regisztrált mérlegképes könyvelõ csak az ugyanilyen nevû tanfolyam elvégzése és vizsga letétele után lehetsz. Ez utóbbiak mind költségtérítésesek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!