Találatok a következő kifejezésre: Lehet az valahol (567 db)

Plagizálást vizsgáló program hogy működik pontosan? Nem lehet azt valahol ellenőriztetni, még tét nélkül?

házidogát írok, igazából tudományos írás feldolgozása a feladatom. azt mondta a tanárom, hogy kb írjam át, fogalmazzam át. na ez megvan, de én félek hogy túl sok hasonlóságot fog benne találni. olyan nagyon a szöveg szerkezetét nem piszkáltam meg, csak a szórendeket, meg egyszer?sítettem a szövegen, rövidítettem rajta kicsit.

Legjobb válasz: Miért nem írsz egy saját szöveget? Annyi energiából, amit a másolásra meg átpofozásra meg a az aggódásra fordítasz, rendesen is megcsinálhatnád.

Miért nem írsz egy saját szöveget? Annyi energiából, amit a másolásra meg átpofozásra meg a az aggódásra fordítasz, rendesen is megcsinálhatnád.
A kérdező hozzászólása: megírtam rendesen. az volt a dolgom hogy feldolgozzam az adott szöveget, és ezt megcsináltam tisztességesen, csak nem tudom hány szavas összetételnél jelez a program, és félek hogy beleírtam valami olyat véletlenül ami benne volt az eredeti szövegben is, de baromi hosszú hogy egyesével végignyálazzam :) mert ha két -három egyezõ szó után is jelez, akkor ezt nem nehéz teljesíteni.

Lehet az interneten valahol ingyenes virágmagot/hagymát rendelni? Vagy valahol olcsón?

Legjobb válasz: Keress kertbarát fórumokat, azokon lehet cserélgetni, de szerintem ha a postaköltséget kifizeted, ingyen is kapsz. Pl: http://www.gazlap.hu/modules.php?name=Forums&file=viewforum&..

Keress kertbarát fórumokat, azokon lehet cserélgetni, de szerintem ha a postaköltséget kifizeted, ingyen is kapsz. Pl: http://www.gazlap.hu/modules.php?name=Forums&file=viewforum&..
virágmagot pennyben vettem 30forintért egy kiszacskóval fajtánként ennyi persze ennél olcsóbb hova kell? de teszkó, auchan, spar is ilyen áron van coopban is van, ott 80forint körül


Mitől lehet az hogy a testemen piros foltok jönnek ki? Valahol kicsik valahol egész nagyok, nem viszket, de ha egy kicsit megvakarom olyan mintha ki lenne száradva. Mitől lehet ez és mi lenne a jó rá? Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: A bõrgyógyász jó lenne rá szerintem. Így látatlanban a piros, kicsi is meg nagy is, nem viszket, meg olyan mintha - nem hiszem, hogy megállapítható..

A bõrgyógyász jó lenne rá szerintem. Így látatlanban a piros, kicsi is meg nagy is, nem viszket, meg olyan mintha - nem hiszem, hogy megállapítható..

Az, hogy lehet, hogy valahol 444 pont a felvételi ponthatár pszichológia szakra valahol meg 50 pont?

Csak, hogy érthető legyen pontosan mit kérdezek adok két linket.

Legjobb válasz: Pszichológián magas a bekerülési ponthatár- Én is néztem (több mint az orvosin)

Pszichológián magas a bekerülési ponthatár- Én is néztem (több mint az orvosin)
A kérdező hozzászólása: Már meg van, kicsit lassú vagyok, bocsánat. Az egyik Alapképzés a másik mester :)
Ígyvan.. :) Alapképzésben 240 a minimum.
Az egyik a mesterszakos a másik meg az alapszakos képzés. De ez oda is van írva. :)

Az 1956-ban diszidált magyarok névsorát meg lehet nézni valahol?

Legjobb válasz: Nem hinném, mivel senkise hirdette ki, hogy ki disszidált... 56'-ban lélépni rendkívül veszélyes volt, mind magadra, mind az esetleg itthon maradt rokonokra nézve. Szóval részleges lista talán van valahol, de megbízható, teljes nincs, és sohasem lesz :)

Nem hinném, mivel senkise hirdette ki, hogy ki disszidált... 56'-ban lélépni rendkívül veszélyes volt, mind magadra, mind az esetleg itthon maradt rokonokra nézve. Szóval részleges lista talán van valahol, de megbízható, teljes nincs, és sohasem lesz :)
Az oroszok igyekeztek titkolni a listát, hisz az rájuk nézve rossz volt, hogy a polgárok lelépnek, DE ez a nyugati országokat erõsítette. Ennélfogva Valahol Nagyon elrejtve, biztos van, de az sem teljes.

Ha valahol rendszeresen jégpálya a járda azt be lehet jelenteni valahol?

Én nem azt akarom elérni, hogy pl bárkit is több ezer forintra büntessenek, hanem hogy takarítsa már el a havat/jeget. Mindig attól rettegek, hogy mikor fogok elesni, kitörni a nyakam..

Legjobb válasz: önkormányzat, õk majd megmondják, hogy kerületi rész-e vagy fõvárosi már ha budapesti vagy, ha nem, akkor is önkormányzat

önkormányzat, õk majd megmondják, hogy kerületi rész-e vagy fõvárosi már ha budapesti vagy, ha nem, akkor is önkormányzat
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

A Face-n meg lehet nézni valahol, hogy kik látogatják leggyakrabban az oldalamat? És ismerőst lehet törölni? Ha lehet megtudja, hogy töröltem? Egy kezdő!

Legjobb válasz: Azt, hogy ki nézett meg leggyakrabban vagy legutóbb ilyet nem lehet, viszont ismerõst természetesen lehet törölni! ;) Ismerõs törlése: Rámész a falára -> Fogaskerék -> ismerõs törlése

Azt, hogy ki nézett meg leggyakrabban vagy legutóbb ilyet nem lehet, viszont ismerõst természetesen lehet törölni! ;) Ismerõs törlése: Rámész a falára -> Fogaskerék -> ismerõs törlése
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, törölni tudtam.

AdamJoyRider- Visszaszerzem az Exem Című könyvet le lehet tölteni valahol? Vagy lehet Online olvasni?

Nagyon fontos lenne. Nincs 10 ezer forintom megvenni a könyvet. Vagy ha valakinek megvan, elküldhetné.

Legjobb válasz: Lehet bármilyen okosság, könyv, tanácsadás vagy bármi, ha az EX nem akar visszamenni, akkor lehet bármit tenni, kérni, könyörögni, lelkileg hatni rá, zsarolni, fenyegetni, semmi nem használ. Ez a könyv csak arra jó, hogy a reményvesztett embereknek adjon egy kis hitet, hogy talán van még visszaút és a szerzõ keressen egy kicsit a könyvével. Amúgy, biztos le lehet tölteni valahonnan hangoskönyv formában.

Lehet bármilyen okosság, könyv, tanácsadás vagy bármi, ha az EX nem akar visszamenni, akkor lehet bármit tenni, kérni, könyörögni, lelkileg hatni rá, zsarolni, fenyegetni, semmi nem használ. Ez a könyv csak arra jó, hogy a reményvesztett embereknek adjon egy kis hitet, hogy talán van még visszaút és a szerzõ keressen egy kicsit a könyvével. Amúgy, biztos le lehet tölteni valahonnan hangoskönyv formában.

Lehet valahogy/valahol csoportositani vagy kategorizalni az elmentett oldalakat?

Azt hiszem, könyvjelzöknek hivjak öket. Van jo par elmentett oldalam, sok hasonlo. Lehet valahogy csoportositani öket?

Legjobb válasz: Jó lenne tudni, hogy milyen böngészõt használsz. Chrome-ba van lehetõség mappákat létrehozni, amiket elnevezhetsz tetszés szerint,utána a könyvjelzõkezelõt megnyitod és a megfelelõ mappákba bedobálod a könyvjelzõket, vagy akár abc sorrendbe teheted stb. Szal több lehetõség is van. Könyvjelzõkezelõt a Shift+Ctrl+O kombinációval vagy menübõl érheted el.

Jó lenne tudni, hogy milyen böngészõt használsz. Chrome-ba van lehetõség mappákat létrehozni, amiket elnevezhetsz tetszés szerint, utána a könyvjelzõkezelõt megnyitod és a megfelelõ mappákba bedobálod a könyvjelzõket, vagy akár abc sorrendbe teheted stb. Szal több lehetõség is van. Könyvjelzõkezelõt a Shift+Ctrl+O kombinációval vagy menübõl érheted el.
A kérdező hozzászólása: Chrome-ot hasznalok. A mappat hogyan tudom letrehozni? Köszi amugy! :)
A kérdező hozzászólása: Rajöttem, köszi megegyszer a segitseget! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!