Találatok a következő kifejezésre: Lehet az terhesség jele, hogy (33 db)

Lehet az terhességi jel/tünet, hogy állandóan éhes vagyok?

Egész nap csak enni tudnék, de mindent! Sósra édeset, és fordítva is.

Legjobb válasz: Amikor En nagyon szerettem vna babat En is ilyen tuneteket produkaltam,alandoan ehes voltam,es elhittem,h babas vagyok.Aztan persze kiderult,h nem sajnos. Most amikor kiderult,En csak a mellem borzalmas fajasabol kovetkeztettem arra,h vmi lehet. De persze mindenki mas es mas,es lehet,h neked tenyleg igy reagal a szervezeted a babara. Mar nem sok van hatra,es tesztelhetsz. Drukkolok,h babas legyel. 10 hetes kismama

Amikor En nagyon szerettem vna babat En is ilyen tuneteket produkaltam, alandoan ehes voltam, es elhittem, h babas vagyok.Aztan persze kiderult, h nem sajnos. Most amikor kiderult, En csak a mellem borzalmas fajasabol kovetkeztettem arra, h vmi lehet. De persze mindenki mas es mas, es lehet, h neked tenyleg igy reagal a szervezeted a babara. Mar nem sok van hatra, es tesztelhetsz. Drukkolok, h babas legyel. 10 hetes kismama
Szia, elképzelhetõ, hogy babás vagy hisz pont én is igy jártam állandóan ennék, már a menstruáciom elött feltünt számomra, h éhes vagyok, de ugy gondoltam, hogy meg fog jönni a havim, és azért van ez a nagy fokú éhezés.De amikor már késett a vendég akkor már gyanus volt, vettem egy tesztet és bizony baba van a dologban.Drukolók neked.
Szia.Lehet baba, de még talán egy picit korai a nagy éhség érzet, én is bebeszéltem magamnak a dolgot, mint elsõ hozzászóló, és csúnyán pofára estem.Szerintem ne éld bele magad, várd ki a mensid, nem sürget semmi.Sok sikert.Egy öreg róka

Nem tudom, van-e baba vagy nincs, de az esély megvan rá. Azt akarom megtudni, hogy a fehérfolyás lehet a terhesség jele? Vagy ennek a kettőnek nincs köze egymáshoz?

Legjobb válasz: A terhesseg alatt megnohet a feherfolyas mennyisege, DE a feherfolyas maga nem bizonyitja a terhesseget, mert pubertaskortol jelen van a szervezet biologiajaban

A terhesseg alatt megnohet a feherfolyas mennyisege, DE a feherfolyas maga nem bizonyitja a terhesseget, mert pubertaskortol jelen van a szervezet biologiajaban
Lehet köze, de van, akinek pont a szárazság jelenti. Ez változó.
Én is ugyanabba a cipõbe járok, bõvebb a folyásom, 30.-ra nem várom. Szorítok neked is és mindenkinek aki babát szeretne.
Néhány helyen azt olvastam, IGEN lehet jele. Sokan pedig a szárazságot tulajdonítják tünetnek, talán mi az elõbbiek közé tartozunk és ez a hónap pozitív lesz. Sok sikert!

Lehet az a terhesség jele, hogy megdagad a méhszáj?

Legjobb válasz: Nem hiszem!Ilyet még nem halottam!A terhesség belülrõl történik....sõt valaki az elsõ hónapokat meg sem érzi! A méhszáj nem dagad be...fõleg nem elsõ jelként!De menj el orvosoz......majd õ konkrétabbat mond!

Nem hiszem!Ilyet még nem halottam!A terhesség belülrõl történik....sõt valaki az elsõ hónapokat meg sem érzi! A méhszáj nem dagad be...fõleg nem elsõ jelként!De menj el orvosoz......majd õ konkrétabbat mond!
Én sem hallottam még méhszáj dagadásról, de az biztos hogy peteérés környékén megrövidül a nyakcsatorna és a méh tapinthatóbbá válik.Ez pont a fogamzást segiti elõ.
Mit értesz megdagadás alatt? A menstruáció elmaradásakor, ha terhes vagy a méhszáj megkeményedhet és zártabb mint amikor menstruálsz. Ez természetes, hiszen a szervezet így védi az esetleges magzatot a vetéléstõl és a fertõzésektõl. A méhszáj vérellátása fokozódik, így keményebbnek tûnhet, valamint megvastagszik a méh nyálkahártyája, hogy segítse a megtermékenyült petesej beágyazódását. Ennél fogva a méh érzékenyebb és jobban feszül, tehát könnyebb a kitapintása is. Remélem segítettem, de feltétlenül konzultálj orvossal is.

A napokban azt vettem eszre hogy rengeteg vizet iszom, tobbet mint eddig. Mintha allandoan szomjas lennek. Lehet ez terhesseg jele? Eddig nem ittam ennyit es pisilni sem pisiltem ennyit (mondjuk szerintem az a sok viztol van).

Legjobb válasz: Én januárban meg februárban lettem terhes a két gyerekemmel. Napi 2 liter vizet ittam. Egyike volt az elsõ tüneteimnek. Mondjuk mellette én már émelyegtem és álomkóros is voltam.

Én januárban meg februárban lettem terhes a két gyerekemmel. Napi 2 liter vizet ittam. Egyike volt az elsõ tüneteimnek. Mondjuk mellette én már émelyegtem és álomkóros is voltam.
Késõbbiekben lehet, de az elején...hát nem tudom, szerintem ez nem terhességi tünet, de kívánom, hogy baba legyen, ha azt szeretnétek!
Elsõ vagyok: nekem a köv. esedékes menstruáció elõtti idõben jelentkeztek ezek a tünetek...
nézess cukorszintet, mert sajnos cukorbeteség jele is lehet.
Tényleg lehet cukorbetegség tünete is, érdemes megnézetni - persze nem feltétlenül van bajod, de jobb kizárni. (2 liter egyébként az ajánlott napi mennyiség lenne...)
A terhességnek is lehet jele, de a cukorbetegség egyik elsõ tünete, amint írták elõttem is.
Nekem is a következõ mensi körül jelentkezett! És Én sem ittam sokat. Volt, hogy 1 pohár víz is elég volt egész nap. Most meg 2 liter is kevés!
No mi lett?

Lehet az a terhesség jele, hogy a parfüm illatától hányingerem van, valamint olyan ételeket nem tudok megenni, amit ezelőtt imádtam?

A hasam alja nem szurkál viszont tompán érzek valamit.

Legjobb válasz: Szerintem IGEN!:) De azért csinálj egy tesztet és osszd meg velünk az eredményt!:) Hajrá!!!

Szerintem IGEN!:) De azért csinálj egy tesztet és osszd meg velünk az eredményt!:) Hajrá!!!
Szerintem igen. Csinálj egy tesztet.Így legalább tudod, terhes vagy-e és ha igen, vigyázz magadra! Én a lekaszált fû illatától émelyegtem, amit azelõtt imádtam. Ez volt az elsõ jel. Aznap strandra mentünk a kislányommal. Hát így nem mentem bele a medencébe fürödni.
A kérdező hozzászólása: Csak a jövõ hét közepén kellene megjönnie, nem túl korai még tesztet csinálnom? Nem akarok nagyot csalódni!
szerintem várd meg a jövõ hetet, nehogy csalódnod kelljen!
Hááát, ilyen "ugrálgatásról" még nem hallottam. Mióta késik a mensesed?
A kérdező hozzászólása: 5 napja késik. Már teszteltem tegnap egyet, van is egy második csík nagyon halványan, de annak még nem hiszek, nehogy csalódjak...
Szerintem nyugodtan higgyél a tesztnek, mert terhes vagy. A pozitív tesztnél egy terhességi tünet se ad biztosabb eredményt, csak a doki. Menj dokihoz és gratula!
Szerintem is babóca van a dologban! Két csík az Két csík! Remélem jövõ hónapban nekem is 2 csík lesz! Szorítok! Tesztelj még pár nap múlva, aztán írj, hogy mi lett! Lécccci!
A kérdező hozzászólása: Pénteken tesztelek még. Utána írok ide! Szorítsatok!
szerintem is baba. miota probálkozotk?
SZERINTEM IS BABÓ. DE JÓ NEKED... MIÓTA PRÓBÁLKOZTOK? MIT TETTÉL H AZ LETTÉL (TEA, GYÓGYSZER, VAGY SEMMIT) ?

Lehet a terhesség egyik jele az hogy hőhullámaim vannak naponta többször is?

Néha annyira melegség jön rám hogy legszívesebben minden ruhát levetnék magamról, de csak pár percig tart./1-3 perc/ Mensi után vagyok. 20 éves vagyok.

Legjobb válasz: bár nem tipikus jele a kora terhességi tüneteknek de mi sem vagyunk egyformák. AKÁR lehet tünet is.

bár nem tipikus jele a kora terhességi tüneteknek de mi sem vagyunk egyformák. AKÁR lehet tünet is.
Nekem is van néha hõhullámom, nap kétszer háromszor, de én tegnapra vártam, és nem is jött meg.... :) Remélem jó jel... :)
A kérdező hozzászólása: Szurkolok neked hogy baba legyen a dologban!
köszike, nagyon aranyos vagy! csak az a baj hogy a tesztek negatívak!

Lehet terhesség jele az, hogy a baba megfoganása (remélem) után 3 nappal el kezdett fájni lent a hasam?

Igazából nem fáj csak nagyon feszül és húzódik, fel is van puffadva. Olyan mintha izomlázam lenne.

Legjobb válasz: Szia! Én csak a saját tapasztalataimat tudom leirni. Nekem is mindig fájt a mensi elõtt a mellem de amikor sikerült teherbeesni abban a hónapban sokkal jobban fájtak a melleim. A gyakori pisilés lehet a terhesség jele is. Várj egy két napot és ha nem jön meg tesztelj. Sok sikert!

Szia! Én csak a saját tapasztalataimat tudom leirni. Nekem is mindig fájt a mensi elõtt a mellem de amikor sikerült teherbeesni abban a hónapban sokkal jobban fájtak a melleim. A gyakori pisilés lehet a terhesség jele is. Várj egy két napot és ha nem jön meg tesztelj. Sok sikert!
szia! ugyanez volt nálam is!vegyél egy gabriel tesztet és csináld meg holnap reggel!!sztem reménykedhetsz:) sok sikert..szoritunk... 5 hetes kismami

Ha neha szedulok, hanyingerem van es megkivanok dolgokat az biztosan a terhesseg jelei? Biztos hogy terhes vagyok a ezek fellepnek vagy mas okbol is adodhat? Gumit hasznaltunk de mostanaba furcsan erzem magam Mi lehet?

Legjobb válasz: Szia! Ezek nem feltétlenül a terhesség jelei, okozhatja a stressz is. Szerintem csinálj egy tesztet, és akkor minden kiderül :-)

Szia! Ezek nem feltétlenül a terhesség jelei, okozhatja a stressz is. Szerintem csinálj egy tesztet, és akkor minden kiderül :-)
Lehet ez mástól is. Kimerültségtõl, stressztõl, helytelen táplálkozástól, mozgáshiánytól, stb. Egyáltalán nem biztos, hogy a terhesség miatt érzel ilyeneket.
ez nemjelenti hogy terhes vagy.

Terhesség jele lehet hogy a mellen az erek jobban látszanak?

Legjobb válasz: Ha valaki terhes akar lenni vagy nem akar lenni, akkor minden terhestünet. Inkább csinálj tesztet, az a tuti. Egyébként a terhesség elején lehet, hogy megnõ a mell, ebbõl fakadóan lehet, hogy jobban látszanak az erek, de erre nem igazán lehet adni.

Ha valaki terhes akar lenni vagy nem akar lenni, akkor minden terhestünet. Inkább csinálj tesztet, az a tuti. Egyébként a terhesség elején lehet, hogy megnõ a mell, ebbõl fakadóan lehet, hogy jobban látszanak az erek, de erre nem igazán lehet adni.
Akkor más miatt késik:( Érdemes elmenni dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Csináltamm ár tesztet mert az az igazság szept.15-én kellett volna megjönnie és 16-án egy kicsi volt csak, azota semmi 1 hete még a teszt is neg. volt, most megmár olyan furik a melleim.Azért kérdeztem
Csinálj még egyet, ne találgass.
Bocsi, hogy így bele kérdezek de a mellviszkétés is elõfordulhat terhességi gyanúként? Amúgy, én azt olvastam, hogy a mellen az erek jobban láthatók ha terhes a nõ. Megy a drukk, hogy baba legyen!!! Írj majd mi lett:-)
ez terhestünet, de a második trimeszterre jellemzõ. akkor már bõven poci is látszik
Ha negatív, akkor nem hiszem, hogy terhes lennél. De csinálj egy tesztet még mindenképp, drukkolok! Egyébként igen, nálam jobban látszódnak a mellemen az ere, az elejétõl fogva, de már nem emlékszem, hogy pontosan hanyadik héttõl...
Szia! Csináltál tesztet?Mi lett?Drukkolok nagyon!!!!
A kérdező hozzászólása: Csináltam de neg. lett. :( Nem tudom mi lehet de már kezdek idegesedni kicsit jobban mint kellene.
A kérdező hozzászólása: Hát hiztam nem tagadom. Olyan furin nõtt meg a hasam. Nagyon szeretném ha tényleg baba miatt lenne ilyen a mellem. :) :) Holnap reggel csinálok még egy tesztet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!