Találatok a következő kifejezésre: Lehet az is (11090 db)

Voltam dokinál mert a terhességi tesztem pozitív lett! Õ nem látott semmit! Lehet, hogy még korai volt? De lehet az is, hogy méhen kívüli? ! Nagyon félek

19 éves lány vagyok, most volt az eljegyzésem és nagyon szeretnénk babát, de most nagyon félek ett?l az egészt?l, és a párom is! ha valaki tud nekem tanácsot adni, kérlek segítsetek köszönöm

Legjobb válasz: A terhességi tesztek egy része, már néhány nappal a menstruációd kimaradása után is kimutatják a terhességet. Ilyenkor a magzat még nincs egy hónapos, és a terhességre jellemzõ változások, amik vizsgálattal is érzékelhetõk, nem mindig egyértelmûek. Még a jó orvost is "becsaphatják". Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, persze érthetõ, hogy ha szeretnétek babát, jó volna biztosat tudni. Ha a terhességi teszted egyértelmûen pozitív lett, akkor szinte 100%, hogy a baba már "elkészült", de lehet, hogy nem épp félidõben fogant, és ezért még tényleg nagyon picike. Amit a teszt mutat, az az, hogy a terhességi hormon már termelõdik a szervezetedben. 1 hét, tíz nap múlva menj el újra orvoshoz egy friss teszttel, vagy ha az megnyugtat, keress fel egy másik orvost. De semmiképp ne idegeskedj:-D

A terhességi tesztek egy része, már néhány nappal a menstruációd kimaradása után is kimutatják a terhességet. Ilyenkor a magzat még nincs egy hónapos, és a terhességre jellemzõ változások, amik vizsgálattal is érzékelhetõk, nem mindig egyértelmûek. Még a jó orvost is "becsaphatják". Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, persze érthetõ, hogy ha szeretnétek babát, jó volna biztosat tudni. Ha a terhességi teszted egyértelmûen pozitív lett, akkor szinte 100%, hogy a baba már "elkészült", de lehet, hogy nem épp félidõben fogant, és ezért még tényleg nagyon picike. Amit a teszt mutat, az az, hogy a terhességi hormon már termelõdik a szervezetedben. 1 hét, tíz nap múlva menj el újra orvoshoz egy friss teszttel, vagy ha az megnyugtat, keress fel egy másik orvost. De semmiképp ne idegeskedj:-D
Lehet hogy korán mentél, az is lehet, hogy az ultrahangkészülék nem a legjobb minõségû. Nagy eltérések vannak, ezt tapasztalatból mondom! Lehet, hogy egy korszerûbb gépen már simán látszódik a baba!
Szerintem várj még kb. egy hetet, akkor csinálj még egy tesztet, és utána menj dokihoz/ultrahangra :)
Nem értem, hogy az orvos miért nem mondta el ezeket azonnal? Különben sem egy ulranahng alapján szoktát megállapítani a terhességet. Ha a teszt pozitív az orvos is elõször egy labortesztet csináltat, az egyértelmûen igazolja a terhességet. Ezután szoktak ultrahangot csinálni a számított terhességi kor függvényében, de általában nem elõbb, mint a 6.-7.hét, mert akkor még könnyen elõfordulhat, hogy nem látszik (jól) a picurka. Én is a kimaradt mensi után már 1-2 nappal pozitiv teszttel rohantam a dokihoz, másnap megvolt a labortól is a pozitív lelet, de a gratuláció után csak a következõ hétre hívott vissza uh-ra a fent elmített okokra hivatkozva. Örökkévalóságnak tûnt! De most van egy 7 éves, szuper kisfiam. Nyugi! Vigyázz magadra, kerüld az extrém fizikai megterheléseket, egyél könnyû, vitaminban és rostban gazdag ételeket! Gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönjük a választ, egy kicsit megnyugtatott, mert már nagyon ideges voltam! Reménykedünk Köszönjük
A kérdező hozzászólása: Egy magánrendelõben voltam, és elég modern cuccok voltak ott! Nem tudom, hogy mit higyek! Félek Jövõ héten majd mennek kell a kórházba, hogy csináljanak egy ultrahangot, és ha ott sem látszik semmi, akkor vérvétel!

Az alanyi ragozáshoz lehet azt is tenni, hogy "valami"? Nem csak azt hogy "valamit".

léccii, nagyon fontos lenne :)

Legjobb válasz: A tárgyas igékhez lehet hozzátenni, hogy 'valamit' vagy 'azt' vagy bármilyen más tárgyat. A tárgyas ige meg a tárgyas ragozás nem ugyanaz. A tárgyas igéknek van tárgyuk, de messze nem minden igének lehet tárgya. Pl lement a pincébe (erre gondoltál?), ennek nem lehet tárgya, tehát biztos, hogy alanyi ragozás. Viszont lement valamit a számítógépre, ez tárgyas ige, de alanyi ragozás. Lementi (azt) a dokumentumot - itt a határozott névelõ utal arra, hogy tárgyas ragozás. Alanyi ragozásnál a névelõ az egy. Lát egy fiút (alanyi) ill. látja a fiút (tárgyas). A valamit ill. azt csak segít eldönteni, hogy melyik.Lehet, hogy a válaszom zavaros volt, pedig nagyon igyekeztem (például ez sem tárgyas ige, nem lehet tárgya), de a kérdésed is egy kissé az volt. Mért olyan nagyon fontos ez így június végén?

A tárgyas igékhez lehet hozzátenni, hogy 'valamit' vagy 'azt' vagy bármilyen más tárgyat. A tárgyas ige meg a tárgyas ragozás nem ugyanaz. A tárgyas igéknek van tárgyuk, de messze nem minden igének lehet tárgya. Pl lement a pincébe (erre gondoltál?), ennek nem lehet tárgya, tehát biztos, hogy alanyi ragozás. Viszont lement valamit a számítógépre, ez tárgyas ige, de alanyi ragozás. Lementi (azt) a dokumentumot - itt a határozott névelõ utal arra, hogy tárgyas ragozás. Alanyi ragozásnál a névelõ az egy. Lát egy fiút (alanyi) ill. látja a fiút (tárgyas). A valamit ill. azt csak segít eldönteni, hogy melyik.Lehet, hogy a válaszom zavaros volt, pedig nagyon igyekeztem (például ez sem tárgyas ige, nem lehet tárgya), de a kérdésed is egy kissé az volt. Mért olyan nagyon fontos ez így június végén?
A kérdező hozzászólása: felvételi :S
A tárgyas igékhez lehet hozzátenni, hogy 'valamit' vagy 'azt' vagy bármilyen más tárgyat. A tárgyas ige meg a tárgyas ragozás nem ugyanaz. A tárgyas igéknek van tárgyuk, de messze nem minden igének lehet tárgya. Pl lement a pincébe (erre gondoltál?), ennek nem lehet tárgya, tehát biztos, hogy alanyi ragozás. Viszont lement valamit a számítógépre, ez tárgyas ige, de alanyi ragozás. Lementi (azt) a dokumentumot - itt a határozott névelõ utal arra, hogy tárgyas ragozás. Alanyi ragozásnál a névelõ az egy. Lát egy fiút (alanyi) ill.
Elsõ vagyok. Vagy a második? Halvány fogalmam nincs, hogy hogy került az én válaszom egy másik illetõ nevében újra a képbe. Nem én voltam. Egyébként milyen felvételi?
A kérdező hozzászólása: hát 8. után, h felvegyenek középsuliba!!! magyarországon nincs ilyesmi?
Van, de nem nyáron, hanem februárban.
A kérdező hozzászólása: jah értem :D hát Szerbiában máshogy van :P

Anorexiás lehet az is akinek nem kórosan alacsony a BMI indexe? Minden illik rá jellemzések fogyási szokások. Napokon át tartó koplalások, önbüntetések. Bizonyítási vágy tökéletességre törekvések.

Legjobb válasz: Igen, lehet anorexiás! De azt így látatlanban NEM LEHET megálapítani. Ha rólad van most szó, akkor megnyugodhatsz biztosan nem vagy az:) Legalábbis MÉG kitudod kerülni. Figyelj oda a RENDSZERES étkezésre. Ha a barátnõdrõl van szó... Elöször is, honnan tudod, hogy illik rá minden tünet? Õ mondta? Mert akkor szerintem csak egyszerüen rá tört egy "fogyni akarok rögeszme", amit 2 hét után abba hagy. De mindenden képp beszélj vele. Ha magadtól figyelted ki, hogy nem eszik stb., és kerüli a témát, az a rosszabik eset. Akkor biztos, hogy van valami étkezési zavara. Lehetséges, hogy anorexia... Mindenképp figyelj rá, mert ha ez így folytatódik segítséget kell kérned.

Igen, lehet anorexiás! De azt így látatlanban NEM LEHET megálapítani. Ha rólad van most szó, akkor megnyugodhatsz biztosan nem vagy az:) Legalábbis MÉG kitudod kerülni. Figyelj oda a RENDSZERES étkezésre. Ha a barátnõdrõl van szó... Elöször is, honnan tudod, hogy illik rá minden tünet? Õ mondta? Mert akkor szerintem csak egyszerüen rá tört egy "fogyni akarok rögeszme", amit 2 hét után abba hagy. De mindenden képp beszélj vele. Ha magadtól figyelted ki, hogy nem eszik stb., és kerüli a témát, az a rosszabik eset. Akkor biztos, hogy van valami étkezési zavara. Lehetséges, hogy anorexia... Mindenképp figyelj rá, mert ha ez így folytatódik segítséget kell kérned.
Ez Eating Disorders no otherwise specified, de attól még hasonlóan veszélyes.
Az anorexia pszichés betegség. 90 kg-osan is lehetsz az, ha illik rád a "kórképe".
Nem. A klasszikus anorexiát minden esetben a normálisnál alacsonyabb testsúly jellemzi.Ez inkább nem purgáló bulimiának tûnik.Ez a bulimia egyik válfaja, az ebben szenvedõ nem purgál (nem végez magán tisztulási szertartást, értsd:nem hánytatja magát, nem használ hashajtót), hanem kemény edzéssel, koplalással akarja kompenzálni a falásokat.Nagyon valószínû, hogy titokban vannak gondjai a túlevéssel, hiszen, ha folyton koplal, máskülönben sovány lenne. Ismerõs a dolog, én is az evészavarosoknak ehhez a fajtájához tartozom. De pontos diagnózist csak pszichiáter tud felállítani, részletes étkezési vizsgálat alapján. Érdemes lenne valahogy rávenni az illetõt, hogy menjen el.
Pszichiáterre gondoltál már?
A kérdező hozzászólása: Nem gondoltam ez ügyben pszichiáterre mert ezt "természetes" jó fogyókúrás módszernek tartottam hiszen fogytam tõlle. Szerintetek "beteg" vagyok?
Bocs, de már önmagában az, hogy bûntudatod van az evéstõl, és hogy vannak olyan napok amikor nem eszel semmit, az beteges.

A görbém szerint lehet az is hogy 8-9én sikerült megtermékenyülnöm? Görbémet átmásoltam.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/98ef3fa276c03b6c3e67f2..

Legjobb válasz: Még korai bármit is mondani,de az esélyek jók.Peteérés az volt és jókor is voltatok együtt szóval bármi lehet.Maradjon fent a hõd a nemvárt után is,az már nagyon jó jel.

Még korai bármit is mondani, de az esélyek jók.Peteérés az volt és jókor is voltatok együtt szóval bármi lehet.Maradjon fent a hõd a nemvárt után is, az már nagyon jó jel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor az orvos megtud állapítani valamit?mert igaz most kezdtünk el próbálkozni de nem voltam még orvosnál :(most szerintetek várjam meg míg esetleg nem jön meg vagy most menjek el?
ezt még igy nem tudhatod. Akkor volt a pé ed.Ha fent marad a hõd a menzi idejéig akkor van remény.
a megtermékenyitett petesejtet nem tudja megállapitani. Türelem, és várj amig meg kell jönnie.

Lehet-e akrillal festeni porcelán bögrére? Ha lehet, azt is ki kell utána égetni, mint a porcelánfestéket? A mosogatószertől nem jön le?

Legjobb válasz: igen, lehet, és nem kell kiégetni. én kifújt tojásokat is festettem akrillal, bírja a mosást, de mosogatógépbe azért ne rakd be.

igen, lehet, és nem kell kiégetni. én kifújt tojásokat is festettem akrillal, bírja a mosást, de mosogatógépbe azért ne rakd be.
hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de a kifújt tojást nem kell mindig elmosni, speciel az akrill festék egy ideig bírja a strapát viszont nem örök emlék.Ennyi erõvel inkább menj egy hobby boltba és vegyél sütõben kiégethetõ porcelánfestéket.
lehet hogy a kiherélés miatt, de lehet hogy járvány
Nem lehet, hogy megevett valamit, amit nem kellett volna? Valami gyógyszer, méreg stb... kijárós cica? Ha gyógyszert evett, akkor adj neki tejet. Mérd meg a lázát, ha lázas akkor lehet valamilyen vírus stb... Mindenképpen vidd el orvoshoz, ha 1 nap múlva sem javul az állapota!
Sárga hányás epére utal. Lehet, megviselte a mûtét elõtti éhezés, netán az altatás. Lehangolt is amiatt lehet, majd elmúlik. De a hányást figyeld, ha megismétlõdik, vidd el orvoshoz.
Nem biztos hogy beteg a cicád! lehet hogy csak a gyomrában összegyült szört próbálta kihányni és nem ment neki. Kaja nem volt a gyomrában ezért hányt sárgát. A mi cicáink is szoktak ilyet. A rossz kedv pedig lehet az ivartalanitástól, de azért nézesd meg orvossal. Föleg ha nem javul a közérzete. Ne várj sokáig.

Kiderült a terhességem 7 hetes vagyok! A pém után 1 héttel már hányinger kerülgetett lehet az is a baba miatt volt? De ilyen korán lehetett

tudom ez már mindegy csak azokon szeretnék segiteni akiknek ilyen korán terhességi tünetei vannak ,hogy szerintem ezek szerint ilyen korán is lehetnek. pém után 1 héttewl volt hasszurka és utánna valo naptol hányinger. baba miatt lehetett szeritetek is?

Legjobb válasz: Szerintem is lehet, hogy már akkor értette a szervezeted, hogy itt vmi nagy változás lesz! Azért jó kivételeket is olvasni, amikor vmi nem úgy történik, mint a nagykönyvben! ;)

Szerintem is lehet, hogy már akkor értette a szervezeted, hogy itt vmi nagy változás lesz! Azért jó kivételeket is olvasni, amikor vmi nem úgy történik, mint a nagykönyvben! ;)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:) ))))) neked állandoan hányingered van??nekem nem mindig van mikor evés után van mikor szagoktol amik lehet nem is éteznek csakl én érzem:) de van hogy csak ugy rámjön
A kérdező hozzászólása: Szia!igen nekem is:) ))neked is boldog babavárást!
Igen! Baba miatt volt. Nekem is hányingerem volt a peteérés után 5 nappal! A párom meg is jegyezte, hogy csak nem...? :) És igaza lett. :) Gratulálok a babához! szintén 7 hetes kismama
GRATULÁLOOOK!!!! :D:D:D Szerintem lehetett, hisz akkor kezdett már beágyazódni. Lehet hogy a Te szervezeted gyorsabban termelte a hcg-t így lehetett a babától. Én abban az idõben nagy mértékû fáradtságot éreztem és nem is értettem. Aztán a nem várt elõtt kb 4 nappal már úgy fájtak a melleim hogy nem tudtam hason sem feküdni. Akkor volt gyanús... és aztán a teszt bebizonyította hogy tényleg baba volt. Aztán sajna nem maradt meg... de ez már az én történetem. még1szer Gratula és boldog babyvárást! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jókívánságokat!!!!! Nagyon Aranyosak vagytok!Remélem ezt a kérdést és a válaszokat sokan olvastál akik babát szeretnének!!Minden lehetséges!Tényleg van ilyen is hogymár beágyazodáskor érezni a hányingert és a többi tünetet
A kérdező hozzászólása: 1 válaszolonak!!!!!Nekem is pont 5 nappal a peteérés után kezdett hányingerem lenni:) mostnéztem meg a naptárat:)
1. vagyok, és üzenek neked nagy-nagy mosolyt! :)
Nem, nekem sincs állandóan hányingerem. Pl. ha hirtelen ottkintrõl bemegyek a konyhába, ahol rendszerint érzem az egész heti menü keveredését, akkor öklendezve rohanok ki. De van, hogy egyszerûen csak rámjön, és futok. :) Viszont a legtöbbször szag váltja ki, azt megfigyeltem. Kávét már 2 hete nem ittam, pedig az alacsony vérnyomásomnak hiányzik... Minden napra jut egy kis ilyen idõ, van hogy 20 perc, van, hogy csak 1. Ez ilyen. :) Boldog babavárást!

Van olyan esti gimnázium ahol 1-2 év alatt lehet leérettségizni? Most 10. -es vagyok, szeretnék átmenni másik suliba ahol a 11. -12. -ik évfolyam össze van vonva! Így már csak egy évem lenne! Vagy ha tudtok oldalt ahol tájékozódni lehet, az is jó!

Legjobb válasz: Lehetsz magántanuló is, és akár egyetlen év alatt elvégezheted mind a négy gimnáziumi osztályt. Osztályvizsgákat kell tenned, aztán már érettségizhetsz is. Amúgy hová sietsz ilyen nagyon?

Lehetsz magántanuló is, és akár egyetlen év alatt elvégezheted mind a négy gimnáziumi osztályt. Osztályvizsgákat kell tenned, aztán már érettségizhetsz is. Amúgy hová sietsz ilyen nagyon?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, hát szerintem egy év alatt négy évet...kicsit húzós lenne!Azért "sietek" mert már bõven túl vagyok a kamaszkoron(30 leszek)és még fõsulira is szeretnék menni!
Úgy tudom, hogy a Zöld Kakas nevû iskolkolában(alternatív suli, vannak idõsebbek is) a 11. osztály elvégzése mellett járhatsz szombatonként EGYÉNI TANRENDÛ oktatásra, ahol a 12-es tananyagot sajátíthatod el.Tehát hétköznap rendesen a suli normál részére jársz, szombaton pedig végezheted a 12-et, s ebbõl küldön vizsgákat kell tenned.
-d
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, utána nézek a Zöld Kakas-nak!
Szia én úgy tudom a TIT-nél is van ilyen, bár nem tudom a közeledben van e ilyen.

Ez elvileg egy négyes "barátság", de még lehet azt is rosszul tettem, hogy a "barátság" témakörbe ítram. Ti kilépnétek ebből? (többi lennt! )

Jóban voltam 2 lánnyal alsóban (A és B). Aztán felsőben jött az osztályba egy új lány (C), és akivel A összebarátkozott, én elvileg közelebb kerültem B-hez, és így alkottunk(-tunk) egy négyes "barátságot", mondjuk inkább ezzel osztályrészt. Na most kb. 6.-tól kezdem úgy érezni, hogy egyre inkább ki lennék szorítva. Egyszer B-vel volt egy nagy összeveszésem, és akkor közelebb kerültem egy másik osztálytársammal, D-vel. Aztán kibékültem olyan 2 hónap után B-vel, D is kibékült az ő barátaival, és miden ment tovább, úgy, ahogy volt. De B-nek nem tetszik, hogy én még mindig jóban vagyok D-vel, sőt, titokban jobban kedvelem, de ez titok! :D B engem nagyon ki akar közösíteni, úgy, hogy például már az is fájt neki, amikor az egyik fiú nagyon rámszállt, és úgymond hogy állandóan kötekedtünk, elvette a tolltartómat, becézgettük egymást stb... És ha mondom B-nek, hogy ilyen nem létezik, hogy most megmondod, hogy ne szóljak se hozzá, se hozzá, se hozzá stb, olyankor azt mondja, hogy de őt nem zavarja, ha (ilyenkor neveket mond) vele beszélek, csak D-vel ne legyek jóban, mert ő nem kedveli. De attól még, hogy ő nem kedveli, attól én még kedvelhetem, nem? Ilyenkor aztán jönnek ezek a kibeszélések, ha D odajön hozzánk,akkor A meg B úgy néz rám, mintha még nem láttak volna fehér embert, ráadásul C-t is belerántják, mert ő meg képtelen eltérő véleményt alkotni A-tól, mert végülis valamilyen módon A is kisajátította őt, de nem olyan "drasztikusan". Ez szerintem nem barátság, hogy A kisajátította C-t, B kisajátított engem, és A meg B mindig együtt hülyülnek, szórakoznak. És azt sem értem, miért kell az osztályon belül kisebb csoportokat alkotni, miért nem szeretjük egymást, mind a 26-an? Miért vannak a folyamatos kibeszélések, miért zavarja az egyiket, ha jóban vagyok a másikkal? Miért? 13/L

Legjobb válasz: Huha! De jó lenne ha nekem ez lenne a legnagyobb problémám. :) De,hogy a kérdésedre valami értelmes választ is adjak,nem lehet hogy egyszerûen csak féltékenyek? Pl.mert te jóban vagy azzal akivel õ nem,stb. Nekem 13-évesen egy két barátom volt.De ahogy idõsödtem felkerültem gimibe,fõsuli, nagyon sok új embert ismertem és szerettem meg,és nagyon sok olyanban csalódtam akik általánosban a legjobb barátnõimnek hittem. Szóval szerintem még nagyon fiatal vagy és ne vedd túl komolyan,akik tudod,hogy szeretnek és soha nem bántanának meg,azokkal bánj rendesen,a többivel pedig ne foglalkozz.

Huha! De jó lenne ha nekem ez lenne a legnagyobb problémám. :) De, hogy a kérdésedre valami értelmes választ is adjak, nem lehet hogy egyszerûen csak féltékenyek? Pl.mert te jóban vagy azzal akivel õ nem, stb. Nekem 13-évesen egy két barátom volt.De ahogy idõsödtem felkerültem gimibe, fõsuli, nagyon sok új embert ismertem és szerettem meg, és nagyon sok olyanban csalódtam akik általánosban a legjobb barátnõimnek hittem. Szóval szerintem még nagyon fiatal vagy és ne vedd túl komolyan, akik tudod, hogy szeretnek és soha nem bántanának meg, azokkal bánj rendesen, a többivel pedig ne foglalkozz.
Ismerõs helyzet csak nekem 3-masban. A legjobb amit tanácsolni tudok hogy a legszimpatikusabbal (ha jól vettem le D) barátkozz. Ha meg bárkinek baja lenne azzal hogy D-t jobban bírod szärd le õket :D Hidd el inkább egy igaz barát mint száz hamis...
Nekem hasonló volt a helyzetem pár hónapja azt leszámítva hogy nem volt D emberke. A kiközösítette C-t, így C végül is máig õt kedveli legjobban. B engem. A és B együtt hülyültek ésabba ment át a dolog hogy õk ketten lettek lejobban elvileg, és akkor én még nem voltam jóban C-vel. Utólag az derült ki hogy A még akkor is C-t birta legjobban. B errõl máig semmit sem tudva közösíti ki A-t és most végül is ott tart a dolog hogy én is A-val vagyok legjobban, de B-t is szeretem, és C-vel "fejlõdik a kapcsolatom". A most nem szereti B-t, B már nem szereti annyira A-t de errõl õk nem tudnak, csak én. C egyértelmûen A-val van, mert nem bírják egymást B-vel. És én most nem tudom hogy A vagy B. Szerintem te tudod hogy mennyire szeretnek azok 3-an, mert ha nem annyira legyél boldog D-vel. Ha nem érzed a régi barátságotokat, legyélD-vel legjobban.
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigieket. de D-nek is meg van a saját baráti társasága, így 2 ló küzöl mindig a földre esnék.
Ha D-nek is megvan a baráti társasága akkor miért megy oda hozzátok azt nem értem. Egyébként elõzõ vok. 12/L

Lehet az is pont jellemző terhességre 3. hónapban h semmit nem eszek szinte?

Legjobb válasz: Lehet. Én júl.-aug. táján voltam a 3. hónapban,alig bírtam enni,mondjuk én már úgy a 7. héttõl. Fogytam is 2-3 kilót. De aztán ez elmúlt és visszatért a (nagy) étvágyam:)

Lehet. Én júl.-aug. táján voltam a 3. hónapban, alig bírtam enni, mondjuk én már úgy a 7. héttõl. Fogytam is 2-3 kilót. De aztán ez elmúlt és visszatért a (nagy) étvágyam:)
Én az elejétõl nem kívánok szinte semmit, teljesen átalakultak az étkezési szokásaim (szerencsére). Eddig 6 kilót fogytam, most vagyok 16 hetes. A baba szépen fejlõdik, egyszerûen csak arról van szó, hogy nem zabálok, mint elõtte és kicsivel is sok idõre jól lakok.
A kérdező hozzászólása: De amellett hogy fogytatok a hastok az nõtt? mert nekem kicsit igen de inkább olyan kis háj szoval nem feszes annak kéne h legyen??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!