Találatok a következő kifejezésre: Lehet az hat (482 db)

Mennyi időm lehet még hátra? 36 hetes vagyok. Gyakoriak az enyhe méhösszehúzódások, bedagadt a bokám, állandóan görcsöl a lábam, és a héten befordult a babám. Mennyi időm lehet még hátra? (elvileg még lenne 1 hónapom). Létezik ez ilyen tünetekkel?

Legjobb válasz: Simán húzod még. Lábgörcs alatt vádlit értesz? Mert arra lehet szedni Kalciumot, sõt én napi 2 Magneb6-ot is szedtem, mert elõtte napi hat volt, így az adag lényegesen csökkent. (mondjuk ha eddig nem szedtél, akkor most ne kezdd el a magnéziumot...) A lábad tedd fel, amennyit csak tudod (a bokád miatt) A méhösszehúzódás meg teljesen normális, és szükséges is, mert készülõdik a méhed. Az valószínûleg egyre többször lesz, és lehet, hogy erõsödni is fog... Kitartást a végére, aztán jó szülést!

Simán húzod még. Lábgörcs alatt vádlit értesz? Mert arra lehet szedni Kalciumot, sõt én napi 2 Magneb6-ot is szedtem, mert elõtte napi hat volt, így az adag lényegesen csökkent. (mondjuk ha eddig nem szedtél, akkor most ne kezdd el a magnéziumot...) A lábad tedd fel, amennyit csak tudod (a bokád miatt) A méhösszehúzódás meg teljesen normális, és szükséges is, mert készülõdik a méhed. Az valószínûleg egyre többször lesz, és lehet, hogy erõsödni is fog... Kitartást a végére, aztán jó szülést!
Én is 36 hetes vagyok, de szerintem még van idõnk. Sajnos az utolsó hónap mindig ilyen nehéz. Kitartás. Azért a kislányom után én remélem, hogy õ még április végén megérkezik, mert a kislányom is hamarabb jött.
Ezek a tünetek szerintem tök normálisak ebben az idõben. Ettõl még kivárhatja a gyerkõc az utolsó pillanatig. Magne B6-ot az utolsó négy hétben már ne szedj - legalábbis nekem ezt mondta a dokim, mert a méhösszehúzódásokra nincs jó hatással. Szerintem a terhességnek ez a legnehezebb szakasza, mert bármelyik pillanatban jöhet, aztán a napok meg csak telnek... Grrr! Kitartást! És könnyû szülést kívánok!
Ja, én mindkét lányommal gyógytornára jártam, mert õk is korán befordultak, így a nyakuk beállt egy irányba, de ez gyakori, és hamar elmúlik, szülés után pár héttel, szóval nem kell aggódni... elsõ
ezekkel a tünetekkel kihúzhatod a végéig.vkinek már 32-33 hetesen vannnak jóslói, a lábgörcs az sok kismaminál elõfordul.lábdagadás:én a 23. hét óta vizesedem. 34+1 hetes km
Készülõdik a szervezeted, nálam az kb a31-32 tõl igy van. Nyákdugó is elment a 37. hétben, de még mindig egyben 39+5 h km
A kérdező hozzászólása: Hûû köszönöm a gyors válaszokat, fõleg hogy megnyugtatóak. Valóban ez a legnehezebb szakasz:S Minden percben attól félek hogy na vajon hol és mikor folyik el a magzatvíz.Legszívesebben máris befeküdnék a kórházba. A lépcsõzés ilyenkor már nagyon necces? Nekem muszáj sajnos mert 5.emeleti vagyok és lift 0.
Hát a lépcsõzés nekem aztán semmit nem segített, naponta többször is rávettem a páromat, de semmi hatása nem volt. Én már nagyoooooon akartam szülni. Megittam a bábakoktélt is, szexeltünk, mint a nyulak, ugye akkor a lépcsõzés, stb, de semmi. A gyerek tudja mikor akar jönni. Ja! meg olyannal sem találkoztam még, akinek az utcán/társaságban/stb indult volna be a szülés, vagy folyt volna el a magzatvíz.

Húsvét után -vleg sok volt a sonka- hányingerem volt és fájt a hátam mindkét oldalon? A hátfájás azóta is tart. Ez lehet az epétől? Menjek el orvoshoz?

Legjobb válasz: a sonkatol nem lehet hatfajasod, epekrizised igen, de attol nem faj a hatad, lehet tudogyulladasod ven, attol viszont nagyon fajhat mindet oldalon a hatad. irany a doki!

a sonkatol nem lehet hatfajasod, epekrizised igen, de attol nem faj a hatad, lehet tudogyulladasod ven, attol viszont nagyon fajhat mindet oldalon a hatad. irany a doki!

Mitől lehet az, hogy mióta felkeltem fáj az egész hátam ha mozgok akkor is picit?

Mikor nagyobb leveg?t veszek akkor nagyon szúr. Iszok - eszek semmi baj. Lehet, hogy beszorult a leveg?? Vagy meghúzhattam mert esténként szoktam edzeni itthol egy kicsit.

Legjobb válasz: Az edzéstõl lehet! Lehet ideg becsípõdés, levegõ beszorulás, meghúzás is! Ha úgy érzed hogy a tüdõdben, vagy a szívednél szûr, akkor beszorult a levegõ, ha a hátad szúr akkor izületgyulladás, ideg becsípõdés stb.-lehet!! Menny orvoshoz, nehogy sérv legyen vagy ilyesmi!!

Az edzéstõl lehet! Lehet ideg becsípõdés, levegõ beszorulás, meghúzás is! Ha úgy érzed hogy a tüdõdben, vagy a szívednél szûr, akkor beszorult a levegõ, ha a hátad szúr akkor izületgyulladás, ideg becsípõdés stb.-lehet!! Menny orvoshoz, nehogy sérv legyen vagy ilyesmi!!

C2111-el mennyi lehet még hátra? Kinek mi a tapasztalata, mit mondott a doki? az enyém egyáltalán nem bocsátkozott találgatásokba, de nem szeretem a bizonytalanságot. Pár nap, 1 hét vagy akár több?

Legjobb válasz: Én kórházi megfigyelés alatt voltam ugyan, de végig 2 ujjnyira nyitva voltam és még 10 napot ráhúztam. Szóval még akár több, mint 1 heted is hátra lehet.

Én kórházi megfigyelés alatt voltam ugyan, de végig 2 ujjnyira nyitva voltam és még 10 napot ráhúztam. Szóval még akár több, mint 1 heted is hátra lehet.
2-3 hónapot kíhuztam vele..
Nekem 34 hetesen volt ennyi és 38 hétre szültem.
35. héttõl ilyen volt, 39. hétre szültem
10 órán belül meglett, igaz, elment a magzatvíz...
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!!

Mi lehet az oka annak, hogy ha a hátamon fekszek, akkor csakis a bal oldalon kemény a hasam? Ott van a baba?

Legjobb válasz: Igen, valószínûleg ott van a baba. Én a 32. hétben vagyok és nekem jobb oldalra költözött be, egy-két hete van az, hogy már néha megnézi a másik oldalt is és ott is érzem a babát (sajnos még mindig medencevégû, nem fordult egyenlõre be). Ez annyit tesz, hogy ha a hátamon fekszem, akkor jobb oldalamon éreztem szinte csak mozgást, ott volt csúcsos a hasam és ott lehetett kitapintani a babát. Két hete 4D-sen szóltak, hogy a babó elnyomja a jobb oldali vesevezetékemet, aminek köszönhetõen az begyulladhat, azóta azt az utasítást kaptam, hogy amennyit csak tudok feküdjek a bal oldalamon, ezzel próbáljam átcsalni néha oda is a fiamat. Eddig bejött, egyre többet tartózkodik a nem kedvelt oldalon is. Lehet, hogy neked is oda kell majd erre figyelned!

Igen, valószínûleg ott van a baba. Én a 32. hétben vagyok és nekem jobb oldalra költözött be, egy-két hete van az, hogy már néha megnézi a másik oldalt is és ott is érzem a babát (sajnos még mindig medencevégû, nem fordult egyenlõre be). Ez annyit tesz, hogy ha a hátamon fekszem, akkor jobb oldalamon éreztem szinte csak mozgást, ott volt csúcsos a hasam és ott lehetett kitapintani a babát. Két hete 4D-sen szóltak, hogy a babó elnyomja a jobb oldali vesevezetékemet, aminek köszönhetõen az begyulladhat, azóta azt az utasítást kaptam, hogy amennyit csak tudok feküdjek a bal oldalamon, ezzel próbáljam átcsalni néha oda is a fiamat. Eddig bejött, egyre többet tartózkodik a nem kedvelt oldalon is. Lehet, hogy neked is oda kell majd erre figyelned!
nekem is volt ilyen és akkor igen, ott volt nekem a háta, lába. 4 hónapos kisfiú anyukája
Nem írtad mennyi idõsek vagytok.Azonkívül a keményedés nem jó jel.Beszélj az orvosoddal, lehet, hogy szedned kell magnéziumot, de biztosan megnézi õ is!
A kérdező hozzászólása: PONT MA VAGYOK 17 HETES! ONNAN GONDOLOM, HOGY OTT LEHET A BABA, MERT EDDIG MINDEN ULTRAHANGON CSAK OTT LEHETETT LÁTNI! NAGYON REMÉLEM, HOGY NINCSEN SEMMI BAJ! KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
Baj nincs!Csak nem mondtad mennyi idõs vagy így nemigazán lehetett arra következtetni, hogy elég nagy-e a baba ahhoz hogy érezd.Egy kissebb terhességnél ez valoszinüleg gond lenne mert ugye ott még nem érezni.Nincs gond a babát érzed!Boldog babavárást!

37. hétben járok. Elsö babával. Az alhasi és a derék fájdalom az már jósló fájás? Mennyi lehet még hátra?

Legjobb válasz: szerintem 37. hétben még jó ha bent van, ne sürgesd :) eltelik hip-hop az a pár hét...az meg hogy mennyi van hátra senki sem tudja megmondani...türelem! :)

szerintem 37. hétben még jó ha bent van, ne sürgesd :) eltelik hip-hop az a pár hét...az meg hogy mennyi van hátra senki sem tudja megmondani...türelem! :)
nezess vizeletet lehet holyaghurut is !!
Elképzelhetõ h josló fájás. Nekem fdetto ilyen tüneteim vannak. Néha bekeményedik a hasam, vagy beleszûr a hüvelyembe, és olyan menstruációs görcs-szerû.... nem tudom, elsõ baba, Én sem tudom eldönteni :) Holnap megkérdezem a dokimat! 37+4hkm
Ma vagyok 39+4 hetes, kb. a 30. héttõl vannak jósló fájásaim, de az orvos szerint még túl is fogom hordani, úgyhogy ez még nálad se jelent semmit. Minél tovább bent marad, annál jobb neki. :)

Mitől lehet az, h egy 6hónapos kicsbabának, amikor fekszik háton, a lábai ki vannak picit fordúlva?

Legjobb válasz: Úgy kényelmes neki, az én lányomnak is úgy van..magamba csak Chaplinnek hívom:) fiamnál is így volt, még is normális lábai lettek, szépen jár , nem kacsázik. Nekik még nem olyan kötöttek az izmaik , a lábukat is bekapják..legalább is az enyém állandóan a lábujjait harapdálja(hat hós) igaz a fogai nyoma mindig ott marad..szóval ne aggódj.

Úgy kényelmes neki, az én lányomnak is úgy van..magamba csak Chaplinnek hívom:) fiamnál is így volt, még is normális lábai lettek, szépen jár , nem kacsázik. Nekik még nem olyan kötöttek az izmaik , a lábukat is bekapják..legalább is az enyém állandóan a lábujjait harapdálja(hat hós) igaz a fogai nyoma mindig ott marad..szóval ne aggódj.
Szia, az én lányom is 6 hós. Õ is így alszik, sõt még hason is, olyan mint egy kis béka. :)

Már egy ideje fáj a jobb derekamnál hátul, anyu azt mondja hogy a vesém az, hát kicsit rövid a kabátom de alá szoktam öltözni és nincs kint a derekam. Milyen következménye lehet, ha tovább fáj?

Legjobb válasz: A vesegyulladás olyan fájdalmakkal jár, mint egy szülés. Amíg még nincs teljesen begyulladva, addig próbáld meg kikúrálni magad. Mert ha berobban a gyulladás, akkor mentõt kell hívni és kórházba kerülsz. A rövid kabátodat ajándékozd az ellenségednek!

A vesegyulladás olyan fájdalmakkal jár, mint egy szülés. Amíg még nincs teljesen begyulladva, addig próbáld meg kikúrálni magad. Mert ha berobban a gyulladás, akkor mentõt kell hívni és kórházba kerülsz. A rövid kabátodat ajándékozd az ellenségednek!
A kérdező hozzászólása: igen, vettem egy hosszú kabátot és megpróbálom hogy így is fájni fog-e.

Hasmenés, hányinger, derékfájdalom jelezheti, hogy itt az idő? Mennyi lehet még hátra? 39 hetes km

Legjobb válasz: 1-2 nap szerintem. Hátul a combodban nem érzel nyilalásokat vagy vénás fájdalmat? esetleg az ülõcsontnál erõs fájdalmat?

1-2 nap szerintem. Hátul a combodban nem érzel nyilalásokat vagy vénás fájdalmat? esetleg az ülõcsontnál erõs fájdalmat?
A kérdező hozzászólása: Epp most kezdett el "fajni" a labam is, combtol vegig, eleg fura erzes...
Akkor csak 1 napot jósolok! Lehet hogy reggel mehetsz szülni. ezek a tünetek a szülés tünetei. Sok sikert.
Szia! Ma hogy vagy?
Szia!Én is ez kérdezném mint az elöttem lévõ??Nagyon érdekelne???Egyben vagytok még vagy már nem:-))
A kérdező hozzászólása: sziasztok! éjjel végig voltak fájásaim, de nem túl erõsek és rendszertelenek.... reggel már szinte kutya bajom! ma voltam ctg-n, meg dokinál és még minden rendben a méhszáj teljesen zárt, a doki szerint még van kb egy hét... ha lesz fejlemény majd megírom!
Hát, elviekben nem. :) Azt szokták mondani, hogy ezek az elsõ jelek.
szia! nekem is nagyon szeles volt az orrom, de nekem a terhesegem kozepetol kezdodott a vege fele mar meg nagyon:) ne aggodjal ez termeszetes es tenyleg nem sok van hatra az arcon valakinel latszik! jo babazast! es konnyu szulest!
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM SZÉPEN, REMÉLEM, MIELÕBB BEIGAZOLÓDIK, MIT ÍRTATOK!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!