Találatok a következő kifejezésre: Lehet az ha egy csajt (75 db)

Az mitől lehet hogy ha egy csaj leszp akkor 20 perc se elég hogy elmenjek, de viszont ha rásegítek és elkezdem verni akkor fél perc alatt eltudok menni? 18F

Eddig 2x voltam csajjal , lehet még az idegesség/izgulás miatt lehet ez?

Legjobb válasz: Vagy a csajok voltak bénák. Valószínû, hogy az idegesség is közrejátszott, de az is lehet, hogy hozzászoktál a határozott ingerekhez mikor vered és így a lágy, nõi ajkak nem stimulálnak annyira.

Vagy a csajok voltak bénák. Valószínû, hogy az idegesség is közrejátszott, de az is lehet, hogy hozzászoktál a határozott ingerekhez mikor vered és így a lágy, nõi ajkak nem stimulálnak annyira.
gondolom gyenge minõségû az orál. Tapasztaltab lányok verik is közben, meg a golyókat, gátat is izgatják. Tehát ne egy bólogatós kutyával próbálkozz, hanem egy olyan nõvel, aki a szája mellett mindkét kezét is használja.
Szerintem azért tudsz elmenni magadtól hamarabb mert te tudod és érzed, hogy neked mi hogy mikor jó. A lány meg még nem ismer és lehet h tapasztalatlan is. L/24
A kérdező hozzászólása: hááát az lehet mert az egyik 19 a másik 20 éves volt. :/
a megszokás
Nekem is ez volt, el se tudtam menni , magamtól meg könnyen elmentem.. Szerintem van benne az is, hogy izgulsz, meg az is , hogy a csaj nem csinálja túl jól/intenzíven..
A kérdező hozzászólása: Pedig mind a kettõ mély torkosan bönyálasan csinálta , nem tudom kezdõk lehettek e még nem nagyon tudom eldönteni :S de lehet tényleg az izgulás miatt volt :/
Na meg ha az ember megszokja nagyon a maszturbálást akkor át kell szokni erre is..

Csajok hátrány lehet az ha egy fiú 180cm magas?

Legjobb válasz: Akkor hátrány lehet, ha alacsony az ajtó, mert beverheted a fejedet.

Akkor hátrány lehet, ha alacsony az ajtó, mert beverheted a fejedet.
Szerintem nem hátrány! Én alapból kerti törpe szintjét ütöm, még is a magas pasik vonzanak :D Én meg õket :D
Ez kb az átlag férfimagasság.
merth az szerinted kicsi, vagy nagy?!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat amúgy 16 éves vagyok :)
az a hátrány ha egy törpe vagy :D én 183 cm vagyok 6al kevesebb az átlag amúgy a srácoknál. a lányok az ilyenekre buknak ne feledd! :P
Dehogy hátrány, sõt! A legtöbb lány hozzá képest magasabb srácot képzel el maga mellett. ;D
A barátom 175 cm, és én is annyi vagyok. :D
Én fiú vagyok. De hány éves vagy az a nem mind1? Én 17 éves vagyok és 190 cm.
Nem értem, hogy ez most magas vagy kicsi. Szerintem pont jó. 190cm-s csajnál hátrány lehet max, ha ez a kérdés.
Én 2m vagyok és még csak 18 éves, miért lenne hátrány?? :) Nem értem.. Én jól érzem magam ilyen magasnak sõt remélem h még nõni is fogok, olyan 2m10nek örülnék, de hát az a egy hátránya van h nagyokat is szoktam esni:D Igaz a mondás h "nagy ember nagyot esik":)
én 188 vagyok:P nem sok, nem kevés ok :P

Milyden az ha egy csaj "elmegy"? Sex nélkül (ujjazásnál) is el lehet menni? Milyen érzés?

Legjobb válasz: Én még nem mentem el szex közben. Milyen már az hogy a közepén felállok, otthagyom babinénit és kimegyek a szobából? kész röhely... DancsiBácsi 45F

Én még nem mentem el szex közben. Milyen már az hogy a közepén felállok, otthagyom babinénit és kimegyek a szobából? kész röhely... DancsiBácsi 45F
el lehet menni, és fingom sincs milyen érzés.. gondolom kXrva jó.. 22/f
téged ez miért érdekel fiú létedre??? am a csajok nehezen szoktak elmenni, ujjazástól ritkán.
eszméletlen jó;) 15L
Ugyanolyan érzés mint amikor szex közben megyek el. Orgazmus az orgazmus. Egyébként fantasztikus érzés, de ha fiú vagy gondolom te is valami hasonlót élsz át.
jó érzés, és igen, el lehet menni.. én csak ugy tudok.. :)

Ha egy csaj folyton csak bámul, vagyis már az lb-m is mondta h néz az a csaj, és elég furának találom mi lehet az oka?

szerintem nincs velem baja,de nem tudom mire vélni hogy néz,netán leszbi lenne?

Legjobb válasz: ahh istenem... Már az is baj ha valaki néz? Lehet hogy az, de lehet hogy csak furcsán öltözködsz, furcsán beszélsz, furcsa a járásod (persze az õ szemében), de még az is lehet, hogy csak bambul (én is el szoktam bambulni és néha rámszólnak hogy miért bámulom õt pl, hát ilyen természetû emberek is élnek a világon képzeld) stb stb...

ahh istenem... Már az is baj ha valaki néz? Lehet hogy az, de lehet hogy csak furcsán öltözködsz, furcsán beszélsz, furcsa a járásod (persze az õ szemében), de még az is lehet, hogy csak bambul (én is el szoktam bambulni és néha rámszólnak hogy miért bámulom õt pl, hát ilyen természetû emberek is élnek a világon képzeld) stb stb...
A kérdező hozzászólása: de nem 1x bámult hanem amikor csak találkozunk meg egy német csoportba járunk és ott is mikor ránézek azt látom hogy bámul..
Kérdezd meg tõle.
Én nem hinném, hogy azért bámul, mert akar tõled valamit. Akkor valószínûleg beszélgetni is odamenne, meg megpróbálna közelebb kerülni hozzád.....szerintem is a legjobb, hogyha megkérdezed, de csak tapintatosan, nem támadásként. Ki tudja? még a végén lehet legjobb barátnõk lesztek:)
Utolsó: Nem mindenki olyan bátor, fõleg ha a kiszemelt lehet, hogy nem is fogadná jól a közeledést.
Kapd el valami aprósággal (pzs, stb.). Aztán ha legközelebb összesodródtok, elegyedj vele szóba, és kérdezd meg tõle, hogy miért volt néha az az érzésed, hogy figyel.
Nálunk osztályba van egy srác, aki 9. óta bámul. Engem is. Barátnõmet is. Padtársamat is. Mindenkit!! :DDDD és csak azért, mert ilyen bambulós típus, meg szereti nézni az embereket. Ennyi :D Lehet ezzel a csajjal is ez van :) 18/L

Ha egy csajt segberakod hamarabb elélvez mit ha csak a punciába nyomod? Hogy lehet rávenni egy csajt az anális szexre ha fél tőle?

Legjobb válasz: Mivel a végbél nem szexuális célokra let kitalálva, nem lehet elélvezni, ha valakit "seggberaknak".

Mivel a végbél nem szexuális célokra let kitalálva, nem lehet elélvezni, ha valakit "seggberaknak".
Nem, nem élvez el hamarabb. Rá akarod venni az anális szexre? Legkönnyebb út a példamutatás : vegyél egy nagy mûbrokit és kérdd meg, hogy elõbb õ tolja neked seggbe, nézze csak meg, milyen jó érzés neked is.
A válasz megírásának idõpontja: ma 01:56 Teljesen egyetértek.:)
"a lányok csak akkor fognak elélvezni az anális szextõl, ha közbe az ujjazod vagy játszol a csiklójával." "Mivel a végbél nem szexuális célokra let kitalálva, nem lehet elélvezni, ha valakit "seggberaknak"." Te jó ég, mennyi téves válasz született... Egy csomó nõ van, aki el tud élvezni anális szex közben, külsõ rásegítés nélkül, pusztán attól, ahogy a pénisz mozog benne. Igen, ezen belül még olyan is létezik, hogy egy nõ sima, vaginális szexnél nehezen, vagy egyáltalán nem képes a hüvelyi orgazmusra, análisnál viszont könnyebben összejön neki. Nem ez a tipikus persze, de elõfordul.
Erõszakkal.
a lányok csak akkor fognak elélvezni az anális szextõl, ha közbe az ujjazod vagy játszol a csiklójával.
de ha mindenképpen seggbe akarsz rakni valakit, keress egy fiút magadnak aki ezt élvezi
nem fog ettõl hamarabb elélvezni ha nem akarja ne erõltesd
Persze, a pornóban biztos. De a való életben nem.
Õszinte gonosz: Ja, aztán meg ha a végén hajlandó véletlenül megtenni, akkor megállapítjátok róla, hogy biztos langyi...

Mik azok a jelek, amikből röktön le lehet szűrni azt, ha egy fiúnak bejön egy csaj? Testbeszéd jelekre gondolok.

Legjobb válasz: Hát pl. sokszor téged néz, veled kedvesebb, mint a többi csajjal, ha valaki bánt (szóval is) õ megvéd...stb. ilyen kedves gesztusok.

Hát pl. sokszor téged néz, veled kedvesebb, mint a többi csajjal, ha valaki bánt (szóval is) õ megvéd...stb. ilyen kedves gesztusok.
Kap az alkalmakon és hozzádér, mosolyog, bályosan néz, érdeklõdik irántad...
Ezek mind igazak lehetnek, nekem mégis az elsõ dolog, ami beugrott az volt, hogy zavarban van, ha veled kell kapcsolatba lépnie. nem néz a szemedbe, dadog, piszkálja magát... De a szeretetnek sok megnyilvánulása van, tudod, az oviba megrugtuk a másikat, aki tetszett. Csupán szeretetbõl:-) mindenki másképp mutatja ki
Hát nem tudom, nekem mindenféle ilyesmi jeleket küldött egy pasi, akirõl kiderült barátnõje van és hûséges alkat. Az tuti, szimpatikus vagyok neki, de mint csaj lehet nem is tetszettem neki.
Kekeckedik veled, apró pillantásokat vet rád, és ha találkozik a tekintetek akkor elmosolyodik, és a barátnõivel vigyorog. Megpróbál kapcsolatba lépni veled, a legkisebb de legfortélyosabb módokon.

Ha egy csaj haverom azt mondja hogy neki muszály hogy mindig legyen mellette valaki mert különben bekattan az mért lehet?

Legjobb válasz: ...... hát nem szeret egyedül lenni, állandóan pofázni akar, azt akarja, hogy valaki állandóan rá figyeljen, valakinek számítson az õ léte. így érzi jól magát, ez a vágya. õõ ezen mit nem lehet érteni?

...... hát nem szeret egyedül lenni, állandóan pofázni akar, azt akarja, hogy valaki állandóan rá figyeljen, valakinek számítson az õ léte. így érzi jól magát, ez a vágya. õõ ezen mit nem lehet érteni?
A kérdező hozzászólása: Hát azt hogy azt mondja kb 1 percet nembir egyedül...
Társfüggõ.. önállóságra, egyedüllétre képtelen.
Szar dolog egyedül... Én megértem. Bár én azért nem mennék bele, ha nem olyan az illetõ, mert az csak idõpazarlás. Inkább szenvedekXD 22F

Nagy csajozó mesterek, puák! Honnan lehet tudni, hogyha egy csaj azt mondja ronda vagyok vagy csak kinevetm, amikor bepróbálkozom nála, hogy az egy teszt-e és honnan, ha valóban csúnyának tart?

Úgy értem sokan mondják, hogy ez egy neg és ha tökös vagy, nem érdekel téged, hogy ő kigúnyolt, lerondázott még meg is szerezheted a csajt simán.

Legjobb válasz: A pua egy szekta ami elveszi a pénzed és hulyeseget kapsz érte

A pua egy szekta ami elveszi a pénzed és hulyeseget kapsz érte
<(értetlen pofát vágó hangulatjel)>
mi az hogy puák ?
mi az a puák?
Ott kezdõdik az egész, hogy nem kell bepróbálkozni. Mindig a nõ kezdeményez szerintem. És akkor nem cseszed el az idõd feleslegesen arra, hogy jajj most tetszek ennek a r*gyónak vagy sem? Ennyi , ha valamit akarnak akkor úgyis õk teszik az elsõ lépést. A úgy néz rád , hogy látod rajta, hogy kíván akkor nincs más dolgod mint oda menni hozzá és puncsolni neki mintha ez neked marhára fontos lenne. Ha meg ronda vagy akkor minimum legyél gazdag és akkor is megtalálnak. Kisugárzása mindenkinek van az a lényeg, hogy te legyél a központba, mert ha megnézel egy állatokról szoló dokumentum filmet látható, hogy a nõk is olyan mint az állatok...üdv 20/f
esetleg pumák vagy punák.. mennyémá
PUA - Pick up artist :) Mindig a nõ kezdeményez? Nem hinném. Egyébként szerintem simán kezdeményezhet õ is, de ugye még mindig él az a társadalmi hülyeség, hogy a férfi kezdeményez, a nõ meg max. jeleket küldhet felé, különben k*rva. Hülye társadalom, csak azt fogják fel kevesen, DE az utóbbi években szerencsére egyre többen, hogy ez nem vezet sehova, mert lehet, hogy egy tök jó kapcsolat marad ki a pár életébõl, ha nem kezdeményez a csaj. Na meg a palik nem is fogják a bûvös jeleket... Egyébként ha azt mondja, hogy ronda vagy, akkor annak is tart így elsõre, de ha magabiztos vagy, esetleg a képébe röhögsz, vagy visszaalázod(neked meg akkora pofád van mint az ólajtó kisanyám!), akkor rájöhet, hogy hibázott, és tökösnek tarthat. :D Vagy ha nem is próbálkozik be késõbb, legalább jól megégeti magát, és emberségesebben viselkedik a késõbbiekben más pasikkal. 17/L
pupák:)
Tesztel, tesztel es tesztel... ne "vagj" vissza ha mond valami sertot mert az reaktiv.. inkabb rohogj a pofajaba es fordulj el, lehetoleg kezdj el beszelni mas csajjal ugy, hogy o is latja :)
A kérdező hozzászólása: 9-es, kösz tesó, látom te vágod ezt.
hát, ha én rondának tartok valakit, leszarom, hogy beszélget más csajjal. na és akkor mi van? legalább nem nálam próbálkozik. mondjuk, az se zavar, ha aki tetszik beszélget más lánnyal, nekem is van sok fiúbarátom, ettõl nem leszek féltékeny.

Ha egy csajon lehet látni, hogy érdekli a pasi, az rossz, mert gondolja csak, hogy nem?

A csajok játszák az eszüket ,hogy a pasi nehogy ne érezze , hogy kihivás meghóditani ? Féltékennyé kell tenni meg ilyenek ? Én erre nem igazán vagyok alkalmas ,nem értem a módját ,meg valhogy nekem hülyeség is .

Legjobb válasz: Ez a kérdés amit feltettél bonyolultabb mint egy hatismeretlenes matematikai egyenlet. Ember legyen a talpán aki kibogozza, akkora ramagy összevissza fogalmazás. Egyébként a lényege az egésznek, hogy ne agyaskodj, ne komplikálj, ne jászadozz, ne vegyél fel állarcokat. HA kell, akkor jelezz, szerezd meg, és kész. Ennyi a történet. Nem kell it kukacoskodni.

Ez a kérdés amit feltettél bonyolultabb mint egy hatismeretlenes matematikai egyenlet. Ember legyen a talpán aki kibogozza, akkora ramagy összevissza fogalmazás. Egyébként a lényege az egésznek, hogy ne agyaskodj, ne komplikálj, ne jászadozz, ne vegyél fel állarcokat. HA kell, akkor jelezz, szerezd meg, és kész. Ennyi a történet. Nem kell it kukacoskodni.
Az elso jol irta. Ha kell, szerezd meg. A nok/lanyok 99%-a nem elerhetetlen.
Azt jelenti hogy kur*va
Minnél nagyobbat tud élvezni.OKOSKA:)
vagy csak szórakozik és zavarba akar hozni, vagy kíváncsi hogy milyen nagy lehet másoknak, vagy nagy péniszût keres mert tág mint a barlang, vagy kis péniszût keres mert szûk vagy csak normál méretût keres... miért nem kérdezed meg tõle?!
MErt igazából KGBL es titkos ügynök.És ha rövid akkor átadja a nõi ruhát, és õ akkor hazamehet, mert manapság az olyan rövid szoknya a divat, hogy két kalasnyikov lóg ki, és az egyik természetesebb...
Azért, hogy kiválassza azt, amelyik a legjobb és legnagyobb, aztán jól kihasználja egyszeri alkalommal...
1. szexi játék 2. megalázás a saját kisebbrendûségének a leplezésére 3. annyira naív és fesztlen szegényke hogy meg meri kérdezni ami tényleg érdekli Válassz! 28F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!