Találatok a következő kifejezésre: Lehet az ha (13986 db)

Aprilia sr factorym van. Szerintem a dekni alól néha ilyen rezgő, mint ha rezonálna valami hangot lehet hallani! Mi lehet az? Ha a pofa rugók a kuplungban ki lennének nyúlva, az adhatna ilyen hangot?

Legjobb válasz: Dekni alatt elé sok forgó, mozgó alkatrész van, bármelyik lehet. Vedd le a deknit és indítsd be úgy, könnyebb rájönni, honnan jön a hang. (igen, nyugodtan be lehet indítani dekni nélkül, csak ujjadat ne dugd be a szíj alá :) )

Dekni alatt elé sok forgó, mozgó alkatrész van, bármelyik lehet. Vedd le a deknit és indítsd be úgy, könnyebb rájönni, honnan jön a hang. (igen, nyugodtan be lehet indítani dekni nélkül, csak ujjadat ne dugd be a szíj alá :) )
Jah ha elgyengült a kuplung rugód, akkor már alapjáraton elkezdni forgatni a kereket, vagy kúszik a gép egybõl.
A kérdező hozzászólása: igen, neki már forog a kereke alapjáraton, de még nem kúszik el... innen jöhet a rezgõ hang? láttam ilyen rugót FEHÉR, SÁRGA, ÉS PIROS SZINÜBEN.Ez csak dizájn, vagy van külömbség közöttük. Milyet vegyek bele??
Ezek a színek a rugó erõsségét jelzik. A fehér az a gyárinál egy picit erõsebb, majd jön a sárga, és a piros a legerõsebb (Malossinál) Viszont nem az a helyzet, hogy minél erõsebb annál jobb, hanem ezzel a kuplung kapcsolási fordulatszámát állítjuk be. Tehát ha gyári a géped, nincs rajta tuning, akkor max a fehéret rakd bele (ez a 3pici rugó, a nagy rugó az a kontraszt, az másra van)
A kérdező hozzászólása: Koszonom.Az injektor tisztito a benzinben hasznal neki ha nem egyenletes az alapjarata??
A factory karbis, tehát injektor tisztítónak értelmét nem látom. Ha meg injektoros a robid, akkor az ditech, nem factory. Mondjuk akkor se hiszem, hogy megoldás lenne rá egy ilyen lötty.
A kérdező hozzászólása: Factory ditech

Miért lehet az, ha valaki ránézésre se szimpatikus az emberek többségének?

Mert én nagyon úgy látom, meg tapasztalom, hogy már ránézésre se nagyon kedvelnek az ismeretlen emberek, nem vagyok szimpatikus senkinek. Negatív kisugárzás mitől van, és hogyan lehet rajta változtatni?

Legjobb válasz: Szia! hasonló problémával küzdök én is, mint te. Ezen változtatni nem tudsz..a kisugárzásod van és kész. Csak azzal tudod elérni a szimpátiát, ha bebizonyítod, hogy a negatív kisugrzásod ellenére kedves vagy, jó társaság stb. Az elsõ benyomás csak addig számít, amíg nincs második. Nekem is volt olyan ember aki taszított elsõ ránézésre, aztán késõbb rájöttem hogy igazábol jófej. De fordított eset is volt, amikor megláttam az illetõt, és azt gondoltam milyen jófej és laza lehet, aztán kiderült, hogy egy idióta. :D Szóval légy nyitott, mosolyogj sokat, próbálj beszélgetni az emberekkel :) 19/L

Szia! hasonló problémával küzdök én is, mint te. Ezen változtatni nem tudsz..a kisugárzásod van és kész. Csak azzal tudod elérni a szimpátiát, ha bebizonyítod, hogy a negatív kisugrzásod ellenére kedves vagy, jó társaság stb. Az elsõ benyomás csak addig számít, amíg nincs második. Nekem is volt olyan ember aki taszított elsõ ránézésre, aztán késõbb rájöttem hogy igazábol jófej. De fordított eset is volt, amikor megláttam az illetõt, és azt gondoltam milyen jófej és laza lehet, aztán kiderült, hogy egy idióta. :D Szóval légy nyitott, mosolyogj sokat, próbálj beszélgetni az emberekkel :) 19/L
Azt gondolom, hogy nem kisugárzás, hanem inkább kivetítés a dolog háttere. Számtalanszor nem sikerült "pozitív" élményekkel gazdagítanom az életem, mert én is úgy álltam a dolgokhoz. A ruhám, az öltözködésem, a hajam (igénytelenségem), a testtartásom egyszerûen ellehetetlenítette a pozitív kép alkotást bárki számára. Amióta ezekre (is) figyelek, mert fontos számomra az elsõ benyomás, azóta sokkal több "sikert" érek el. 22f

Hogy lehet az, ha aerob edzést végzek (utána viszek be szénhidrátot és fehérjét) este 82 kg vagyok, reggelre pedig 79-80 kg?

Zsírégetés a célom, hogy lehet, hogy csak reggelre leszek kevesebb kiló? Ha nem megyek el mozogni, akkor maradok ugyanannyi.(82) Bocsi, hogy ide írok, a tudományos része érdekelne, hogy mi történek, köszönöm el?re is! :)

Legjobb válasz: A biológiai folyamatoknak idõre van szükségük, ezért ne ess pánikba, ha fél nappal (ez lehet több is) késõbb jelentkezik az általad kívánt hatás... Ha zsírt akarsz égetni - mint kutató vegyészként - van egy természetes javaslatom a gyúrás mellett: fokhagyma + vörösbor További szép napot és jó edzés kívánok...

A biológiai folyamatoknak idõre van szükségük, ezért ne ess pánikba, ha fél nappal (ez lehet több is) késõbb jelentkezik az általad kívánt hatás... Ha zsírt akarsz égetni - mint kutató vegyészként - van egy természetes javaslatom a gyúrás mellett: fokhagyma + vörösbor További szép napot és jó edzés kívánok...
Köszönöm vagy valami ilyesmi izomagy...

Mitől lehet az, ha egy kisgyereknek nincs étvágya, éhségérzete? Képes lenne akár 10 órán át kaja nélkül lenni, de utána is csak csipeget.

Nem értem,eddig mindenhol azt hallottam,hogy egy gyerek tudja,hogy mi a jó neki és azt eszi.Ez nagy hülyeség,mert az én kisfiam,ha nem er?ltetném,akkor nem is akarna enni.

Legjobb válasz: Ha erõlteted annál rosszabb!! Ha éhes úgyis eszik. Sok oka lehet a "nem evésnek". Lányom sokszor volt úgy,hogy egész napi kaja fél liter tápszer volt,reggel és este, azon kívül semmit nem evett,ez kb 2hétig tartott. Utána pár napig evett,kisebb mennyiséget, majd megint két hét kínlódás. Doki azt mondta kínálgassam de ne erõltessem. Nem írtad mennyi idõs a baba!?

Ha erõlteted annál rosszabb!! Ha éhes úgyis eszik. Sok oka lehet a "nem evésnek". Lányom sokszor volt úgy, hogy egész napi kaja fél liter tápszer volt, reggel és este, azon kívül semmit nem evett, ez kb 2hétig tartott. Utána pár napig evett, kisebb mennyiséget, majd megint két hét kínlódás. Doki azt mondta kínálgassam de ne erõltessem. Nem írtad mennyi idõs a baba!?
A kérdező hozzászólása: Másfél éves

A mellemen kb egy hónapja olyan mintha kidudorodna az ér. Már véresre nyomkodtam mert azt hittem pattanás vagy vmi. Mi lehet az? Ha nyomom fáj. Am nem jön belőle semmi!

Legjobb válasz: Nem lehet tudni.Mindenesetre menj el dokihoz és rákszûrésre!És ne nyomkodd véresre,mert lehet,még rosszabb lett!!

Nem lehet tudni.Mindenesetre menj el dokihoz és rákszûrésre!És ne nyomkodd véresre, mert lehet, még rosszabb lett!!

Mi lehet az, ha az egyik mellben (bal) alul van egy csomó? Mire utalhat a csomó? 19/L

Fájdogálni is szokott. Menzeszkor meg sokkal jobban fáj.

Legjobb válasz: Ha nem múlik el menzesz után akkor mindenképp meg kell nézetni. Egyébként minden nõ mellében jönnek mennek a jóindulatú ciszták, zsirdaganatok stb. Csak van akinek nagyobb rá a hajlama igy több van, van akinek nem is észrevehetõ. Hormonális változástól is lehet a ciklus alatt de ezek el is mulna a mensi után. Mivel neked több ideje van mindenképp nézesd meg de nagy eséllyel valami ártlamatlan dolog.

Ha nem múlik el menzesz után akkor mindenképp meg kell nézetni. Egyébként minden nõ mellében jönnek mennek a jóindulatú ciszták, zsirdaganatok stb. Csak van akinek nagyobb rá a hajlama igy több van, van akinek nem is észrevehetõ. Hormonális változástól is lehet a ciklus alatt de ezek el is mulna a mensi után. Mivel neked több ideje van mindenképp nézesd meg de nagy eséllyel valami ártlamatlan dolog.
Igaza van az elsõ válaszolónak. Ha nem múlik el menstruáció után, akkor mindenképpen menj orvoshoz!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és eldöntöttem, hogy elmegyek megnézetni!
az elsó válaszolótol kérdezném hogy nekem is valószinü h vmi ilyen bajom van emlõuhra várok peteéréstõl mensesig fáj a csomó de már most harmadjára ugyanugy lehet mellciszta vagy talán komolyabb dolog??

Boros fivéreim! Miért lehet az, ha Pinot Noir-t vagy pl. Cabernet Sauvignon-t iszom, és utána házi készítésű Zöldveltelinit, abszolut dohos, büdöset érzek?

Pedig nem rossz az otthoni borom, s?t egész kellemes, iható. A vörösek ennyire eltompítják az ízlel?bimbajaimat? Vagy mi a fene? Tehát egy, max. két üveg után gondolom.

Legjobb válasz: Ha a hordó jó nem tudom mi lehet. Nekem reggelente szokott elõfordulni, fõleg hogyha a barátom pincéjébe alszunk, és beszippantunk még hajnalban vagy 2 bambit. Biztos valami természetes élesztõ vagy sav dolgozik. Egy a lényeg. Egészségedre!!

Ha a hordó jó nem tudom mi lehet. Nekem reggelente szokott elõfordulni, fõleg hogyha a barátom pincéjébe alszunk, és beszippantunk még hajnalban vagy 2 bambit. Biztos valami természetes élesztõ vagy sav dolgozik. Egy a lényeg. Egészségedre!!
Nem lehet régi a hordód? Egy középkategóriás vörösbort is jó minõségû, francia tölgyfahordóban tárolnak, és 2-3 alkalomnál többször nem használják õket! Tényleg így van, láttam. És a hordón sok múlik, ilyen dohos íz attól szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: Nem, a hordó igen fasza. Azzal nincs baj. Valahogy talán túl sokat iszom, és ezért nagyon keverednek az ízek. Illetve szagok. Igen, inkább csak az illata furcsa olyankor. De gondolom egyébként sem javallott váltani. Tehát, vörös után nem tanácsos fehéret inni.
Igen, két teljesen különbözõ ízvilág. És tény, hogy egy vörösbornak erõsebb tanninjai, és bonyolultabb ízei vannak. Egy ételsorban is, mindig a visszafogottabbaktól haladunk a karakteresebbek felé. A keverés tényleg nem jó, de ha mégis van, akkor inkább elõbb fehér, utána vörös. Nem pont olyan, mint amit írtál, hogy eltompul az ízlelõbimbó, de hasonló a mechanizmus. Mindig az intenzívebb ízek felé kell menni.

Csajok hátrány lehet az ha egy fiú 180cm magas?

Legjobb válasz: Akkor hátrány lehet, ha alacsony az ajtó, mert beverheted a fejedet.

Akkor hátrány lehet, ha alacsony az ajtó, mert beverheted a fejedet.
Szerintem nem hátrány! Én alapból kerti törpe szintjét ütöm, még is a magas pasik vonzanak :D Én meg õket :D
Ez kb az átlag férfimagasság.
merth az szerinted kicsi, vagy nagy?!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat amúgy 16 éves vagyok :)
az a hátrány ha egy törpe vagy :D én 183 cm vagyok 6al kevesebb az átlag amúgy a srácoknál. a lányok az ilyenekre buknak ne feledd! :P
Dehogy hátrány, sõt! A legtöbb lány hozzá képest magasabb srácot képzel el maga mellett. ;D
A barátom 175 cm, és én is annyi vagyok. :D
Én fiú vagyok. De hány éves vagy az a nem mind1? Én 17 éves vagyok és 190 cm.
Nem értem, hogy ez most magas vagy kicsi. Szerintem pont jó. 190cm-s csajnál hátrány lehet max, ha ez a kérdés.
Én 2m vagyok és még csak 18 éves, miért lenne hátrány?? :) Nem értem.. Én jól érzem magam ilyen magasnak sõt remélem h még nõni is fogok, olyan 2m10nek örülnék, de hát az a egy hátránya van h nagyokat is szoktam esni:D Igaz a mondás h "nagy ember nagyot esik":)
én 188 vagyok:P nem sok, nem kevés ok :P

Vajon káros lehet az ha sokat böfögök?

Legjobb válasz: A közeledben lévõknek mindenképp,neked könnyebbség. Én sokat fingok,és nem hinném hogy bajom lenne. Nem úgy akik a közelemben vannak...Komolyra fordítva a sok levegõ nyelés az oka legtöbbször,ha más panaszod nincs. Az lehet hogy gyorsan eszel vagy közben sokat beszélsz.

A közeledben lévõknek mindenképp, neked könnyebbség. Én sokat fingok, és nem hinném hogy bajom lenne. Nem úgy akik a közelemben vannak...Komolyra fordítva a sok levegõ nyelés az oka legtöbbször, ha más panaszod nincs. Az lehet hogy gyorsan eszel vagy közben sokat beszélsz.
A pszichédre lehet káros, de hogy ne böfögj, itt egy pár jótanács! 1. ne igyál szénsavas üdítõt, sem szénsavas vizet. 2. ne egyél túl fûszeres ételeket. 3. Lassan egyél, hogy ne nyeljél közben levegõt. 4. Jól, és alaposan rágd meg az ételt, hogy jobban tudjon emészteni a gyomrod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm azt hiszem a hármas pontra kellene figyelnem

Milyen lehet az, ha valakinek "csúnya zsidó feje van"?

Lásd a cikkben:

Legjobb válasz: azért a diákcsínynél többnek tartom, ha már a beiratkozás elõtt kiválogatják, ki felel meg az õ politikai, ideológiai nézeteiknek, és csak az rúghat labdába mondjuk a hök-ben... Ha ezt a munkahelyetek tenné, mit lépnétek?

azért a diákcsínynél többnek tartom, ha már a beiratkozás elõtt kiválogatják, ki felel meg az õ politikai, ideológiai nézeteiknek, és csak az rúghat labdába mondjuk a hök-ben... Ha ezt a munkahelyetek tenné, mit lépnétek?
Keress rá Amy Winehouse-ra vagy Rossi de Palma-ra. Nekik aztán igazán csúnya zsidófejük van.
Bárkinek meglehet a saját véleménye. Én ezt az egészet csak egy apróbb diákcsínynek tartom. Ha akarok én is csinálhatok egy listát, amin az összes diákot a szakról röviden elemzek. Természetesen ez szubjektív szemléletmód lenne. Bárkének meglehet a saját véleménye bármirõl.
Én is mûszaki szakra járok, és a jobbikot támogatom. Úgy gondolom , hogyha nem kerülnek hatalomra 2018-ig akkor vége ennek az országnak , mind etnikailag , mind gazdaságilag és bekövetkezik a nemzethalál. Nekünk gyors , radikális változások kellenek , nem baloldali , liberális piszmogások meg tökölések , probléma megkerülések. Egyébként a szociológusok meg a bölcsészek általában baloldaliak , mindig meg akarják nekünk magyarázni hogy a Föld lapos és hogy a rövid nadrágot is ki lehet térdepelni.
Gondolom nagy orra van, igazából nem tudom, de olybá tûnik ezzel a cikkel két politikai ellenféllel akar leszámolni.
Annyira remélem, hogy csak trollkodsz. Aki pl.ötöst kapott biológiából, az ezt a definíciót nem ismerheti. És akkor minek nevezed azt, ha két testvér közösül? (tekintsünk el attól, hogy a homo sapiens egy faj, tehát eleve értelmetlen a definíció)
#15 Én ezt a Kossuth rádióban halottam, még az apartheid idejében, bár lehet, hogy csak egy riportalany mondta. Érdekes, de a faj szót használja a wikipedia is: http://hu.wikipedia.org/wiki/Apartheid
Nagyon régi lerágott csont, hogy a jogszabályok is rosszul használják ezt a szót. Nincsenek az emberen belül fajok. Az meg, hogy vérfertõzés lenne, egyszerûen sületlenség. Pl.: a mai magyar nép tipikusan heterogén, már a honfoglaláskor az volt, akkor most mindannyian vérfertõzés eredményei vagyunk? Ezt a szót a közeli vérrokonok kapcsolatára szokás használni, mert az valóban "nem egészséges" eredményre vezet. A nemzetiségnek semmi köze a génekhez.
De , vannak fajok. Viszont magyar faj , lengyel faj meg orosz faj olyan nincs. Én biztos nem tartozom egy fajba az afrikaiakkal akik 2000 év alatt egy középkori civilizációt sem építettek. Egy japán is kikérné magának hogy egy fajba sorolják a gajdzsin európaiakkal.
Ha kikéri, akkor hülye. http://hu.wikipedia.org/wiki/Ember Nem csak közös faj, de közös alfaj is minden ember.
Hitler egy 1919-es keltezésû levelében így ír: "a zsidóság teljes mértékben fajnak, nem pedig vallási szövetségek tekintendõ". Lehet, hogy, hogy csak a fordítás hibája, de akkor meg az van hogy 2 fogalomra csak 1 szó van a magyarban. Miért kell ezen fennakadni? Úgyutdom, az angolban majdmem minden foghalomra ugyanaz a szó van.
Mindegy haanyasra értékelnek valakit biológiából, ha ismeri az alábbi definiciót: Vérfertõzés: két emberfaj kozotti nemi kapcsolat.
pl ezek: http://m.blog.hu/re/regenyek/image/zsido.jpg vagy azok, akiknek mély álluk, nagy orruk, és ápolatlan, göndör hajuk van pajesszal. illetve a gyerek a videóból: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=19Byl..
Õszinte, nyíltszívû? Végülis, ami a szívén, az a száján, nem a szájával van baj, hanem a szívével... Dologszeretõ? Ha az irracionális szájmenés már munkának számít, akkor én örülök, hogy magas nálunk a munkanélküliség... Fajvédõ? Aligha, ha ilyet leír, valószínûleg kettessel csúszott át biológiából, és nincs tisztában a "faj" fogalmával, úgy meg inkább ne védje...
Aki leírta azt, hogy csúnya zsidó feje van valakinek, az egy bunkó, primitív, semmirekellõ, szókimondõ, õszinte, nyíltszívû, dologszeretõ, fajvédõ ember.
1. Aki leírta azt, hogy csúnya zsidó feje van valakinek, az egy bunkó, primitív, semmirekellõ ember. 2. A bölcsészek között sok a jobbikos, és kevesebb a baloldali. De ez egyikükrõl se mond el semmit, léteznek ám értelmesek mindkét táborban. 3. A mûszaki értelmiségiekre lásd 2. pont.
A kérdező hozzászólása: "gondolom Együtt 2014 vagy MSZP támogató vagy." Nos, ez még jobban megerõsített abban, hogy egy együgyû fajankó lehetsz. :) 7-es: hogyan jön ide a jobbik? Ha végigolvasnád figyelmesen a linkelt írást...
hát sztem a jobbikosok és a bölcsészek között pont nincs sok összefüggés, de ezt az egész cirkuszt viccesnek tartom. hát istenem, senki jogát nem sértik, ha õk így tudják maguknak megjegyezni az új arcokat, hogy valamilyen speckó jellemzõt írnak a neve mellé, nincs ezzel semmi gond. az a gond inkább h ez kikerült nyilvánosságra aztán jól felfújták. már volt ilyen kérdés de szal most miért is baj ha valakinek az a véleménye valakirõl h csúnya vagy zsidófejû? és hogy milyen lehet az? hát inkább mutatni tudnék neked párat, így leírni nehéz. de általában azonnal észreveszed, elég jellegzetes.
Hogy jön ide a Jobbik? Neked üldözési mániád van, néhány diák jegyzetet készített, hogy ki milyen bula. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Ez nem holmi diákcsíny, volt, lásd: http://index.hu/belfold/2013/02/20/felfuggesztettek_a_listaz.. 2. válaszoló, téged sem az eszedért szerethetnek. :)
A kérdésedbõl kiviláglik, hogy nem ismered a Te saját rasszod arcbeli jellegzetességeit és nem ismered a zsidókét.Az egész kérdéskörnek SEMMI köze a faj szóhoz , fajokhoz. Az ember esetében csak rasszok vannak, ami olyasmi kb. mint amikor egy csoport hosszabb ideig elkülönülve fejlõdik és külsõ testi jegyekben általánosan eltér más csoportoktól, mondjuk(sarki róka és fehér szõrzete) északi nép és világos a bõre, sok a pigment hiányos egyed, vörös haj általános , stb. A zsidók külsõ jegyeit jól leírták a zsidóüldözések idején , aki a zsidókra haragszik és olyan zsidót lát aki arcán szélsõségesen jól megjelennek a rasszra jellemzõ külsõ jegyek, az mondhatja, hogy "csúnya zsidó feje van" valakinek. De ugyanolyan joggal, ha mondjuk az írekre haragszik valaki, mondhatja más megjelenésû emberre a "csúnya ír feje van" kifejezést, ugyanakkor az az ír vagy zsidó a saját rasszbelinek lehet az eredendõ tökély.Vagyis ha valakinek csúnya zsidó feje van akkor az "csak" csúnya

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!