Találatok a következő kifejezésre: Lehet az fehérneműt (13 db)

Lehet az interneten fehérneműt vásárloni?

14-15 éves fiuknak szeretnék az interneten alsónadrágot rendelni

Legjobb válasz: Szia! www.fehernemuaruhaz.hu Itt nagyon jó fehérnemûk vannak,nõknek,férfiaknak,gyerekeknek is.Nem drága és nagyon jó minõségüek!Én már sokszor rendeltem és nagyon meg vagyok elégedve.

Szia! http://www.fehernemuaruhaz.hu Itt nagyon jó fehérnemûk vannak, nõknek, férfiaknak, gyerekeknek is.Nem drága és nagyon jó minõségüek!Én már sokszor rendeltem és nagyon meg vagyok elégedve.
Ezt az oldalt is érdemes megnézni, sok dolog van, hátha megakad vmin a szemed. http://www.vatera.hu
pl.: http://www.quelle.hu http://www.otto.hu ww.bonprix.hu De ha beírod Googléba, akkor ki ad egy csomó rendelési lehetõséget.
szerintem fehérnemû boltban is lehet kapni, felénk lehet
nekem nyiregyi piacrol vannak elég szép ilyen dolgaim, sokkal olcsóbb mint fehérnemûboltban
Sztem egyszerû fehérnemûboltban már kapsz. Én is ott szoktam venni. Sexshopban nagyon különlegesek vannak és azok sztem sokkal drágábbak. 20/L

Van egy kis barna folyásom ami azt jelenti, hogy én már nem látom a fehérneműmön de az orvos látta a vizsgálatnál! Mitől lehet ez?

Azt mondta elakar menni a baba,de reméljük megmarad!Ez kihat a baba egészségi állapotára?Folsavat és b6-ot mondta szedjem!Most egész végig izgulnom kell hogy elmegy e a baba?

Legjobb válasz: Sajnos van ilyen, hogy nem tud rendesen megtapadni, vagy nem Fejlõdik rendesen... és elmegy a baba. Gondolom még nagyon az elején vagy. Barátnõm sajnos 2 babá is vesztett el így, hogy barnázott, majd megjött rendesen, és kiürült a mensessel az egyik, a másikkal be kellett feküdnie. Ez végülis olyan volt, ha nem tesztel, észre sem veszi hogy terhes, csak késik 2-3 hetet, vagy mintha kimaradt volna egy hónap! Viszont másik barátnõm barnázgatott, és mégis megmaradt a baba, aki most már lassan 1 éves lesz! Szóval ha elég életerõs a pici, akkor megmarad! Csak pozitívan, de azért készülj fel arra is, lehet mégsem marad meg, akkor ne legyen akkora csalódás...

Sajnos van ilyen, hogy nem tud rendesen megtapadni, vagy nem Fejlõdik rendesen... és elmegy a baba. Gondolom még nagyon az elején vagy. Barátnõm sajnos 2 babá is vesztett el így, hogy barnázott, majd megjött rendesen, és kiürült a mensessel az egyik, a másikkal be kellett feküdnie. Ez végülis olyan volt, ha nem tesztel, észre sem veszi hogy terhes, csak késik 2-3 hetet, vagy mintha kimaradt volna egy hónap! Viszont másik barátnõm barnázgatott, és mégis megmaradt a baba, aki most már lassan 1 éves lesz! Szóval ha elég életerõs a pici, akkor megmarad! Csak pozitívan, de azért készülj fel arra is, lehet mégsem marad meg, akkor ne legyen akkora csalódás...
Lehet kapni nedves WC papírt (nem összekeverednõ a baba popsitörlõvel). Hordj magadnál egy csomaggal.
Lehet attól is, ha nem ürülsz ki teljesen, de aranyér is közrejátszhat, illatmentes nedves törlõkendõ a legjobb.
Vagyunk így többen, sõt sokan! Ezért kell lehetõleg mindig megmosni! Tudom, van hogy nincs rá lehetõség, akkor jön a beárazás, vonalkóddal!
Nedves törlõkendõ. Csodákra képes.
Lehet, hogy apró kaki maradványok vannak a végbeledben, és amikor pukizol, kijön.
Én azt szoktam, hogy wc után leülök gépezni vagy járkalok egy kicsit, de az ülés jobb és egy 20 perc után visszamegyek wc-re és újra megtörlöm. Én ezzel a módszerrel már 7-8 éve tisztán tudom tartani az alsógatyám.Továbbá a sárga foltok és szagosodás megakadályozására pisilés után tõbõl rászorítok a dologra és egy wc papír kockát hozzányomok a végéhez, majd elkezdem kipréselni belõle a vizeletet.Így teljesen szagtalan marad és a gatyám úgy néz ki este, mint reggel, amikor felvettem.De persze attól naponta cserélem.
A kérdező hozzászólása: tegnap 20:48-asnak Neked is köszönöm, de én lány vagyok :-)Nálunk is hasonló a genitáliák tisztán tartása, de azért mégis.. :-) Sajnos, nem mindig van lehetõség wc használat után még 20 percet üldögélni, bár tagadhatatlan, hogy a módszer jó lehet... :-)
menzesz? korod?
A kérdező hozzászólása: Utolsónak is írom, meg mindenkinek : köszönöm, ezt a kitágítós dolgot próbáltam már, van, hogy segített, van, hogy nem :-.((( De a nedves törlõ után ez a legjobb ötlet, ami jött, és amit ki is próbáltam már...
És próbáld meg úgy kitörölni, hogy egy kicsit nyomsz- mintha kakilnál, úgy a végbélnyílás kicsit kitágul, és beljebb is meg tudod törölni. Hiszen hogyha állsz, jobban össze van húzódva, mint amikor ülsz/ fekszel, és amikor ellazul egy kicsit, és akkor máris összekened a bugyidat.
Ha nem is tudod megmosni be tudod a papírt nedvesíteni, mosdó mindenhol van. Lehet venni nedves törlõkendõt.
A kérdező hozzászólása: Hát, pukizni nem szoktam, legalábbis igyekszem olyankor csinálni, amikor arra megfelelõ lehetõségem van :-) Egyre többen javasoljátok a törlõkendõt...hmmm...lehet, erõt veszek az agyamon, és megpróbálom nem elfelejteni odatenni...
Mert van olyan nekem is hogy borzasztóan sok papírt kell használni mire tiszta lesz.Addig törlöm míg tiszta nem lesz, és annyi papír fogy el hogy sokan el se hiszik.Nem lehet mit csinálni.
Kedves kérdezõ, a problémára a legjobb megoldás a nedves törlõkendõ. :) A mülleres saját márkás a legjobb szerintem. Lehet dobozban is kapni, ha félsz, hogy kiszárad és utántöltõt lehet bele venni. :)
A kérdező hozzászólása: 07:43-nak Neked is köszi...Sajnos, néha kicsit csélcsap vagyok, és nem viszek magammal nedves papírt, pedig az ötlet nagyon jó, többen is mondták. Igazából kezdek megnyugodni, hogy nem betegség az oka..aranyerem nincsen, múlt hónapban nézettem meg...
A kérdező hozzászólása: Azt hittem, eléggé egyedi a problémám..már mindenféle végbélbetegségeket képzeltem be magamnak.... Köszi mindegyikõtöknek a hozzászólásokat, természetesen várok még többet is... Sajnos, mosni nem mindig van lehetõség, de ha van, akkor azt szoktam én is csinálni....
A kérdező hozzászólása: Hát, én is rengeteget használok, és mégis....nem mondom, hogy ez mindennapos, de nagyon kellemetlen.....Sajnos, volt már ilyen esetem szex elõtt is..a partnerem arckifejezését látni kellett volna....:-(((
A kérdező hozzászólása: tegnap 16:12-nek Mi köze lehet a mensinek és az életkoromnak a feltett kérdéshez? Szerintem ez nem korfüggõ, és nem elõl vagyok néha foltos...

Az Invázió üzletekben lehet fehérneműt kapni?

konkrétan melltartót.

Legjobb válasz: lehet, pont egy hete vettem. elég sok fajta volt, bár kicsit drágábban mint pl egy kínaiban.

lehet, pont egy hete vettem. elég sok fajta volt, bár kicsit drágábban mint pl egy kínaiban.
Persze, sok jó árú és nem rossz minõségû melltartót árulnak ott. A Kínaisban kapható 1000 Ft-os melltartóknál jobb a minõségük többnyire, ráadásul itt se drágább 1000-2000 forintnál. (persze attól is függ, hogy milyet szeretnél, de szerintem mindenféleképen megéri itt vásárolni fehérnemût)

Harom honapos es negy napos terhes vagyok. Ha olyan bugyit illetve fehernemut hordok ami egy kicsit szorosabb a hasamon. Azzal artok a babanak? Vagy nyomja ot? Ilyenkor is lehet amugy hordani tanga bugyit is?

Legjobb válasz: Szia. Lehet tangát hordani, de azért kerüld a túl szûk, kényelmetlen ruhadarabokat, bugyikat ilyenkor. Minden jót! 37 hetes kismama.

Szia. Lehet tangát hordani, de azért kerüld a túl szûk, kényelmetlen ruhadarabokat, bugyikat ilyenkor. Minden jót! 37 hetes kismama.
Ne hordjál olyat ami nyom, vagy kényelmetlen! Tangát lehet nyugodtan. Boldog babavárást! 37hetes kismami
tangát lehet nyugodtan, én is azt hordok csak vegyél nagyobb méretett ha szorit én is azt tettem, 27heteske

Hülyének nézne a varrónő, ha elvinném az egyik fehérneműm, hogy varja meg fürdőruha-változatban is? Le lehet másolni tökéletesen vagy az anyag nem engedi?

Legjobb válasz: Nem nagyon értek hozzá, de minden lehetséges! Nem nézne hülyének :) Úgy tudom fehérnemût nehezebb varrni. profi varrónõt kell találni.

Nem nagyon értek hozzá, de minden lehetséges! Nem nézne hülyének :) Úgy tudom fehérnemût nehezebb varrni. profi varrónõt kell találni.

13 éves vagyok, eddig 2x menstruáltam (3x kellett volna, 1x kimaradt) az utolso marcius 9-én kezdödött. Azota semmi vérzés, viszont néha elviselhetetlenül szagos fheérfolyásom van, ami elfogja a fehérneműt . MI LEHET A BETEGSÉGEM? :/

n?gyógyászt nem akarok!

Legjobb válasz: Szia. "néha elviselhetetlenül szagos fehérfolyásom van" emiatt mindenképp elmennék orvoshoz a helyedben, vagy legalább szólj anyukádnak.

Szia. "néha elviselhetetlenül szagos fehérfolyásom van" emiatt mindenképp elmennék orvoshoz a helyedben, vagy legalább szólj anyukádnak.
Az hogy még ne állt be rendesen a havid az teljesen normális akár 1-2 év is lehet amire beáll pontosan. A szagos folyással kapcsolatban tényleg beszélj anyukáddal. A nögyógyász egyébként nem akarat kérdése de nem is hinném hogy van rá szükség.
A késés és az összevisszaság az átlagos , és nem újdonság! Hanem ez a , , Néha elviselhetetlenûl szagos fehérfolyás" .. Viszont ez már valami .. Anyukádnak szólj! Õ majd írányít!:)
A kérdező hozzászólása: HA CANESTEN KOMBIT HASZNÁLOK?AZ JÓ LESZ?
Ja és igen, a google a barátod!!!!
ez nem betegség!!! Én fiú vagyok, de szerintem ilyen fiatalon még nem biztos hogy rendszeresen érik a petesejted! Még nem állt be a rendszeres havi vérzésed ez eltérhet, ha esetleg nem jön meg 2 hét múlva akkor elmehetsz orvoshoz.. Az a fehér valami meg, hát nem tudom kérdez nõket ... Õk jobban tudják :DDD
A büdös folyás mindig valami fertõzés jele, amivel mindenképpen orvoshoz kell menned, mert ha elhanyagolod, vagy félrekezeled, akkor sokkal nagyobb bajt csinálhatsz, és így is, úgy is orvosnál kötsz ki, de akkor már nehezebb gyógyítani!!!
Nem jó a Canesten Combi, mert nem biztos, hogy hüvelygombád van, márpedig az csak gombára jó! Mindenképpen orvoshoz kell menned, mert ha elhanyagolod, vagy félrekezeled, akkor sokkal nagyobb bajt is csinálhatsz magadnak, és akár meddõ is lehetsz!!!
http://drpetroczi.uw.hu/folyasmegelozes.html Ezt olvasd el! Elõzõ voltam.

Nagyon perverz vagyooooooook? Boltba dolgozgatok, hogy ne unatkozzak itthon. és amikor bejön 1 nő vagy 1 lány a boltba rá nézek a fenekére elkezdek azon gondolkodni h milyen fehérnemű lehet rajta/rajtuk.

Átlátszik hogy mikor mi van rajtuk és annyira beindulok,hogy az 1*?en elképeszt? pl ma bejött egy 50-es n? nagyon jó teste volt tiszta fehér nadrágban alatta pedig fekete tanga azt hittem,hogy meg?rülök....de komolyan szerintem DIREKT CSINÁLJÁÁÁK mire hazaérek totál fel vagyok izgulva és ki kell verjem..... van mikor le is fényképezem telóval és itthon arra verem nagyon rossz dolog ez amit teszek??? 19F

Legjobb válasz: DIREKT CSINÁLJÁK! :D

DIREKT CSINÁLJÁK! :D
Kamu.
A kérdező hozzászólása: de az istenért is én még szûz vagyok...:S lehet ezért vagyok ennyire labilis ilyen téren.
Szerintem jól teszed. Én a helyedben egész nap csak a nõket bámulnám, a melót meg hagynám a francba. Most irigyellek egy kicsit!
Szerintem normális! Én is gondolok valakire maszti közben :D
Szerintem nem gáz Írtam 1 e-mailt, nézd meg
A kérdező hozzászólása: uccsó küldtem én is privátot olvasd el.
küldjetek ide is privátot, hadd olvassak én is:D:D:D
A kérdező hozzászólása: mi felnõtt csúnya dolgokról beszélünk nem gyereknek való:D:D:D:D:
Szerintem is a korod miatt még belefér, csak ne mutass kéjenc fejet és azért fényképezni nem kéne. Ha lebuksz, nagyon égõ lesz! :D
A kérdező hozzászólása: az szép csak meg ne köcsögöljenek engem majd a fogdán...:D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: áá jó lenne, de ahozz túlságosan nyuszi vagyok....:S:S
Igen ezzel személyi jogokat sértesz és ha ez kiderül és beperelnek ako már ez amit itt irtál már felhasználható bizonyítéknak hogy te fényképezgetsz
sztem normális egy 19 évestõl nem biztos h kamukérdés... amíg nem lépsz át egy határon, nem kezded el zaklatni a vendégeket vagy ilyesmi addig OK:)
Ne fantáziálgas rolluk!Ajálnkozz fel fel valameiknek!
A kérdező hozzászólása: akkor törvénybe ütközik??? fuu baccus le kell álljak....
szerintem nem rossz :D:D mondjuk azért egy 50-es nõ :D férfi vagy és élvezed :D 16/L
"van mikor le is fényképezem telóval és itthon arra vere" Személyi jogokat sértesz vele. Nézni szabad, azzal nincs baj.
nem rossz, legalább hetero vagy, nem venném rossz néven, ahg megkérdeznéd milyen van rajtam, általában piros 20L

Ez a fűző (igazi acélmerevítős lent link) nem fehérnemű, igaz? Milyen hatással van az alakra? Megéri beruházni? Tényleg darázsderekat csinál és lehet benne normálisan mozogni? Minden infó érdekelne. :D

http://corset4you.com/classic-felmelles-szaten-fuzo-8-szinbe..

Legjobb válasz: Ne haragudj, de egyik fûzõ sem lehetett profi gyártók munkája, a merevítõknek SOHA nem szabad szúrnia! Hülye kérdés, de nem véletlen a lecorset gyártmányai voltak?! Ez a "nem igen vette fel az alakomat"-ról jutott igazából eszembe, õk gyártanak drágán aránytalan és elálló fûzõket. De hidd el, egy igazi fûzõ rásimul a testedre és arányosan szorítja össze, a spirálos acélmerevítõk pedig követik a vonalaidat és soha nem fognak szúrni. Ha belegondolsz röhejes lenne olyasvalamivel karcsúsodni, ami nem is simul rád rendesen --> nem arányosan fogja be a tested, nem tölti be a funkcióját!

Sajnos nem tudom elképzelni, mi az, hogy lapokból állt, mert valójában minden fûzõ azokból áll :O De azt akkor is cáfolom, hogy a merevítõsök nem karcsúsítanak annyira: http://ny-image0.etsy.com/il_430xN.113585636.jpg http://www.fairygothmother.co.uk/newimages/pp10.jpg szerintem ez épp elég karcsúsodás:D
Ne haragudj, de egyik fûzõ sem lehetett profi gyártók munkája, a merevítõknek SOHA nem szabad szúrnia! Hülye kérdés, de nem véletlen a lecorset gyártmányai voltak?! Ez a "nem igen vette fel az alakomat"-ról jutott igazából eszembe, õk gyártanak drágán aránytalan és elálló fûzõket. De hidd el, egy igazi fûzõ rásimul a testedre és arányosan szorítja össze, a spirálos acélmerevítõk pedig követik a vonalaidat és soha nem fognak szúrni. Ha belegondolsz röhejes lenne olyasvalamivel karcsúsodni, ami nem is simul rád rendesen --> nem arányosan fogja be a tested, nem tölti be a funkcióját!
ez a fajta nem csinál olyan radikális változás az alakodon, de persze karcsúsít valamennyire, de ez nem teljesen merevített. mozogni nem lehet benne normálisan:DD persze jobban a teljesen merevítettnél, abban konkrétan levegõt sem kapsz, én majdnem elájultam tõle:D de ez is kényelmetlen, hajolgatni nem nagyon tudsz és szúrja a hasad :) hát hogy megéri-e... én nem hordanám minden napokban, nem bírnám elviselni magamon.
ez a fajta nem teszi tönkre a gerincét, nem olyan erõs. -elsõ voltam.
kedves utolsó. az elsõ válaszoló vagyok...tény hogy nem mindennapi viseletre gyártott fûzõt "hordtam", fotózásnál aggasztottak rám fûzõket. Viszont amirõl én beszéltem hogy majdnem elájultam benne az nem ilyen szálas merevítõs volt (nem értek hozzá igazából, nem tudom hogy hívják) hanem néhány merev részbõl állt, és kevésbé vette fel az alakodat, így aránytalanul nyomta össze. persze a ahtás k*rva jó lett, de a végén már imádkoztam hogy vegyék le rólam. A másik meg, amiben ilyen acélszálak voltak, azért volt rossz mert ha lehajoltam az alján a merevítõk a hasambaálltak. persez azért az jóval kényelmesebb volt, és valóban abban nem volt probléma a levegõvétellel. viselhetõ, de egyáltalán nem mindennapi viseletre való, szerintem.
:D Persze, hogy nem fehérnemû. Megáll, és felnyomja a melleid...:) én mindennap ilyeneket hordok az utcára, egyetemre, koncertre is néha. Ha hideg van, veszek alá egy hosszúujjú felsõt is, de egyébként elég vastag és nehéz anyagból készülnek, szóval melegítenek mint az állat (fõleg, hogy összepaszíroznak az még rátesz:D)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, olyan kedves vagy. :) Na de vannak dolgok, amiket nem értek... Tehát ha 63 cm a legkeskenyebb része a derekamnak (vagyis a kerülete), akkor hány centis derékbõsége legyen a fûzõnek? És hogy van ez a befûzéses dolog, hogy minden nap 1O centit? Hogy pl. egyik nap csak simán "felrakom", másnap mérjem ki és 1O centivel jobba húzzam össze? Jaj bocsi a béna kérdéseimért. :D
Azt olyan kb-ra mondtam:) Tehát ha veszel egy fûzõt, amivel mondjuk 43-ra lehet maximum összehúzni a derekad, és egyelõre 10 centivel szeretnél kezdeni (de ez csak példa volt, annyival érdemes, amennyi még kényelmesen szorít, és ha érzed, hogy már kicsit "lötyög" rajtad, akkor szorítani 1-2 centivel rajta mindig), akkor addig húzod, amíg kb. 10 centis távolságot látsz hátul a fûzõ két széle között (mivel a maximum szélessége 20 volt így abból 10 az 10 centi behúzást jelent ugye):D Én a helyedben bátran megvenném a 46 centiset, annak bõven rád kellene férnie. Viszont csak most látom, hogy ehhez a fûzõhöz nincs hátvédõ nyelv! Szóval ha zavar, hogy kilátszik a hátad (mikor nincs teljesen befûzve), akkor válassz olyat, amihez van. Szerintem a hátvédõsek ízlésesebbek sokkal am. ez a különbség: http://www.corsets-uk.com/media/catalog/product/cache/1/imag.. (ott középen látod a hátvédõt) http://indigorchid.files.wordpress.com/2009/06/corset_back.jpg
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, most már tisztább a dolog. :)
A zöld belinkelt valami álomszép. Kedvet kaptam a fûzõkhöz én is. Én csak egyszer hordtam az esküvõmön. 42-es mérethez egy 36-os ruhát választottam, de alig lehetett kiengedni. A végén a beépített fûzõtõl bekékült a bordám, és a templomba majdnem elájultam, viszont olyan vékony volt a derekam, mint 11évesen. Jó visszanézni a képeket. Bocsánat, de megkérdezhetem, hogy ilyeneket itthon nem lehet kapni, csak külföldön? ha igen, megírnátok, hogy hol- Budapesten? Köszönöm
A kérdező hozzászólása: :) De jó lehetett nektek... Nekem még egyetlen kérdésem lenne a kedves válaszolóhoz, aki annyit segített: én nem tudok belevarrni olyan anyagot, hogy takarja a hátamat? Mert szerintem is szebb úgy, csak hát ezt a fûzõt szeretném megvenni, ez a legolcsóbb és tetszik is nagyon. :)
A kérdező hozzászólása: Én már "hordtam" ilyen "melltartót" de teljesen lapos voltam, mintha csak a saját melleim lennének, semmi takarás...szóval nem nagyobbít meg nem emeli föl a melleket, csak egy vékony réteget képez rá, sajnos :(... :)
De tudsz belevarrni, igazából nem nagy szám, egy kb 20x30 centis téglalap ami 2 összevarrta anyagból áll:DA fûzõsortól számított 2. és 3. merevítõ között kell lennie a végének (oda kell varrni), tehát ált. kb 15 centi látszik szélességben a hátvédõbõl (de ennél jobban úgy sincs szétnyitva a fûzõ jobb esetben) :D Egyébként Magyarországon az http://www.extil.hu boltjában tudtok venni, ezek olcsóbbak és remek minõségûek (semmi szintetikus, meg ilyesmi:D). A linkelt zöld fûzõ a http://www.corsets-uk.com gyártmánya, ezek meglepõen olcsók és jók (amúgy nekem pont türkizkék van ugyanolyanból tõlük :D) híres gyártók még: http://www.axfords.com/ http://www.vollers-corsets.com/ http://www.fairygothmother.co.uk/index.htm http://www.rdlf.de/en/home.php http://www.bibianblue.net/ a legolcsóbbak ált. 30-40ezernél kezdõdnek mindenhol, de azért érdemes nézelõdni. És ne féljetek a rendeléstõl, egyik sem fog átvágni :D
Tegnap éjjel én is kicsit jobban utána jártam, és ezt néztem ki: http://www.extil.hu/ex202wh.html gyönyörû, és tetszik, hogy hosszú a dereka. Nem mernék rendelni kosarast, mert nem tudom, hogy a mellem belefér-e. Ha az ing tetejére veszem rá, akkor az ing nem hagy nagyon durván nyomot a bõrõn, vagy ezek alá speciális ingek valók?Én lehet, hogy régimódi vagyok, és túlságosan is kezdõ a témában, de fogalmam sincs milyen típus, stílus, anyag állna jól. Ezeket nem lehet valami boltban felpróbálni? Vagy az butaság, mert fehérnemûnek számít? Annyi helyen olvastam, hogy sokan rosszul választanak.
A kérdező hozzászólása: Jaj és még csak annyi, hogy ezt lehet pl. buliban hordani vagy elõadásokra vagy bárhova? Nem fehérnemû, igaz? :) Megáll és nem csúszik, felnyomja a kis ciciket is stb..ugye? :D
:) ez csak fûzõtípus kérdése:) amiket az utóbb linkeltem direkt tightlacingesek, tehát a darázsderékra mennek rá (én ezt a fajtát jobban csípem) Meg az, hogy hol mennyire hajlik, attól függ, hogy hátul hogy húzzák meg! Ha fent szélesre hagyják, lent meg összehúzzák, akkor darázsderék lesz. Ha mindenhol egyformán, akkor meg arányos pálcika lesz az ember:D hosszúságban meg amúgy is változóak: http://www.puimond.com/py13/1.jpg http://corset4you.com/images/23-54-76-001_medium_07.jpg de igazából a nagyon hosszúnak semmi értelme, mert max, 40-45 centis zárókapcsokat és merevítõket gyártanak, annál hosszabbat nem igen.
teljesen tönkreteszi a gerinced!!! ráadásul az elsõnek igaza van kényelmetlen megfogsz fulladni tõle beizzadsz minden bajod lesz inkább néz szét egy fehérnemû boltban
ezt az a baj csak elmutogatni tudom:D nem tudom egyébként milyen gyártmány volt... de nem állt el a fûzõ, nem az volt a baj. az elsõ amirõl bezséltem, ami nem vette fel az alakomat, azzal az volt a baj hogy mondom, nem egy-egy merevítõ pálca volt benne, hanem ilyen "lapokból" állt az egész. és meg volt ugye egy alap formája, úgy formálta a testemet. A merevítõpálcás fûzõk ahoz idomulnak hogy neked mondjuk szélesebb a csípõd, mert könnyebben hajlanak, de pont ezért nem is karcsúsítanak annyira.
Nem éri meg, ha gondolod leírom privibe, hogy miért..
nem tudsz véletlen képet rakni fel a fotózásról? nagyon érdekelne mirõl beszéltél :)
jha csak ez csunya:D amirõl én beszélek az az a fajta ami simán összenyomja a bordáid is... nem tudom leírni az a baj hogy milyen... amirõl te bezsélsz abban vannak ezek a merevítõ pálcák. na abban nem pálcák voltak, tehát nem ilyen szállak, hanem kb olyan 5-10 centis kemény lapokból állt az egész, persze anyaggal bevonva. de nem ilyen téglalap alaku lapok, hanem mindegyik más hogy kövesse az alakod:D jo midnegy is végülis, a lényeg hogy rohadt kényelmetlen volt szúrt a tüdõm ahogy levegõt vettem pedig nem próübáltam én se nagyokat venni, szóltak hogy csak piciket:D
nincsenek meg a képek, de amúgysem látszik ilyen nagy csúnya ruha alatt volt:D
aztán egyébként az is lehet hogy hülye vagyok és csak nagyon sûrûn voltak benne a merevítések, de nekem egyértelmûen lapoknak tûntek...
Minden fûzõ összenyomja a bordád, de nem ez a fõ rendeltetésük, hanem a derék összenyomása. Szóval a kialakításuk inkább olyan, hogy fent szélesebb, derékban meg egyre szûkebb. Nem értem, miért mondod, hogy nem nyomja a bordát az ilyen? Nagyon is nyomja, tapasztalat :D De ezt a lapos dolgot el sem tudom képzelni, minden híres fûzõgyártó honlapját ismerem, de még sehol nem láttam olyat szerintem :O
de látnád így mutogatom a gép ellõtt hoyg hoyg értem... csak leírni nem tudom:DDD szval az a lényeg hogy uyge ennél a szálasnál oká hogy nyomja a bordád is, de mégis hirtelen karcsúsítja a derekad ahogy az általad linkelt képen is. ez meg karcsúsította, de valahogy arányosabban, nem volt benne akkora ugrás mert nem hajlott be annyira amerevítõ cucc, hanem minél jobban huzták össze, az egész szûkült a bordáimnál is:D és egész hosszan a fenekemre nyúlt, ruha alá volt tervezve...
Köszi, akkor keresek vmi más megoldást:D Még jó, hogy nem vettem még meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!