Találatok a következő kifejezésre: Lehet az cégeknél (4 db)

Lehet az ismert cégeknél hamburgert enni terhesen? A hús rendesen át van sütve? Milyen fajta sajtokat lehet enni? Mozzarellát lehet?

Legjobb válasz: Miért ne lehetne hamburgert enni??Hát persze,hogy lehet.Mozzarellát ehetsz.A pene´szes sajtokat nem szabad enni,gyers tojást,gyers hu´st,susit.

Miért ne lehetne hamburgert enni??Hát persze, hogy lehet.Mozzarellát ehetsz.A pene´szes sajtokat nem szabad enni, gyers tojást, gyers hu´st, susit.
Én ölni tudtam volna egy pár hete este két hambiért, szerencsére közel van egy meki és kisegítettek ebben:) szerintem semmi gond nem lenne, mért ne lehetne enni ilyeneket.Nem szabad mindentõl félni sem!!Abba begyogyózik az ember.Viszont ha nem kívánsz valamit ne erõltesd , ne edd meg!Abból baj lehet!

Tudnátok nekem mondani olyan egyetemeket, szakokat, ahol szinte csak az idegennyelvvel foglalkoznak? És a megszerzett diplomával el lehet helyezkedni követségeknél, cégeknél vagy akár külföldön is.

Legjobb válasz: Ahol van anglisztika, germanisztika, skandinavisztika, és még vagy 100 ezekbõl, ott szinte csak a nyelvvel foglalkoznak; ilyen például az ELTE Bölcsésztudományi kara. Ilyen diplomával jórészt csak külföldön lehet elhelyezkedni.

Ahol van anglisztika, germanisztika, skandinavisztika, és még vagy 100 ezekbõl, ott szinte csak a nyelvvel foglalkoznak; ilyen például az ELTE Bölcsésztudományi kara. Ilyen diplomával jórészt csak külföldön lehet elhelyezkedni.
A kérdező hozzászólása: Nekem van 3 nyelvvizsgám (felsõfok angolból, egy-egy középfok franciából és németbõl.) Imádom a nyelveket és csak ilyen területen tudnám elképzelni magam. Köszönöm a gyors választ! Tudnál/tudna még több lehetõséget mondani?
A kérdező hozzászólása: Ja és mégazt szerettem volna kérdezni, hogy ez az anglisztika mivel foglalkozik? A nyelv eredete, meg ilyenek?
Nem tudok :) Az ELTE világszinten elismert intézmény (benne vagyok az 500 legjobb egyetem között, a mittudoménmilyen-listán). Én természettudományos beállítottságú vagyok, ezért bölcsészettel nem nagyon foglalkoztam, ezért nem tudom másik iskolát mondani :)
Magával az adott nyelvvel foglalkozik, azon belül is van több ága (eredetkutatás, szerkezetkutatás, fejlõdéskutatás, stb.).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az sok információt! :) Szép estét! :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha adsz egy "belsõ körös" véleményére... Én is nyelvi vénás vagyok, anno SZTE-re felvételiztem (mehettem volna könnyedén az ELTÉ-re is, harmincnál több ponttal a ponthatár felett voltam oda is, személyes okokból választottam Szegedet. Összességében nem hiszem, hogy sokat számít, nem kapsz többet az ELTÉ-n sem, max attitûdbõl.) Amerikanisztikásként kezdtem (össz-vissz negyven fõ az egész szakról, az "elit"), és pár hónap alatt kiábrándultam belõle. Második félévben már ott tartottam, hogy ott hagyom (végül nyertem egy egy éves külföldi ösztöndíjat, de ez sem az ang-am intézet érdeme volt). Most hazatértem és hosszas mérlegelés után végül úgy döntöttem, átjelentkezem levelezõre, a papírt úgy is megkapom róla, és mellette legalább tudok dolgozni és a saját dolgaimmal foglalkozni. Nekem ez a szak egy idõpocsékolás. 80% olyan, amit már felvételizéskor tudtam - a maradék az érdekesebb nyelvészeti tárgyak, de ezzel sem érzem úgy, hogy megéri egész héten minden nap ott lógni. Ha újra választhatnék, inkább keresnék egy külföldi egyetemet, több haszna is lenne, és fejlõdés is lenne, nem egy parkolópálya. Roppant kényelmetlen helyzetbe kerültem, de ha már eddig megszenvedtem vele, legalább egy diplomát kihozok belõle. Ha tényleg tehetséges és érdeklõdõ vagy, egyik magyarországi egyetem sem lesz igazán kielégítõ neked (már ha nem csak józanodni járnál órára, mert akkor kiváló természetesen). Fõleg mióta elvették az állami támogatást... A költségesek azelõtt sem voltak a krém, na most már nincs is krém csak száraz keksz. A tanároknak is bõven elegük van az egészbõl. Szóval, röviden, döntsd el, melyik ország, milyen nyelvterület, és merjél mozdulni. Vagy írogathatsz be névelõket dedós módon (sajnos valós példa).

Milyen nettó keresetre lehet számítani hazánkban, budapesti régióban az alábbi (rabszolgatartó) cégeknél?

McDonalds, Burger King, KFC, Starbucks, Hard Rock Cafe, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi, Penny, Subway, Spar...stb Aki tudja, vagy tapasztalta, tapasztalja, írja le. Köszönöm!

Legjobb válasz: Szerintem a munkához való hozzáállásommal nincs gond, mert én az a típus vagyok, aki fogja és csinálja.Mással nem szeretek foglalkozni, csak a munkával.Mivel ezért vagyok ott. Nekem a sokszor lehetetlen ember okoznak problémát a legtöbbször.Nem szívlelem, ha akadályoznak a munkában.Ezeken és hasonló helyeken sanszos hogy mindenki alád pakol hogy ne csak munkából álljon a napod, hanem még idegeskedj is egy csomót.Amit nem értek mire jó, ha az ember végzi a munkáját tisztességesen, minek kell cseszegetni?Plusz a fizetés meg nevetséges.Ezért rabszolgatábor az ilyen hely.De vannak akiknek lehet jó tapasztalata ezen a téren, nem tagadom, nem vagyunk egyformák. :)

A kérdező hozzászólása: Szerintem a munkához való hozzáállásommal nincs gond, mert én az a típus vagyok, aki fogja és csinálja.Mással nem szeretek foglalkozni, csak a munkával.Mivel ezért vagyok ott. Nekem a sokszor lehetetlen ember okoznak problémát a legtöbbször.Nem szívlelem, ha akadályoznak a munkában.Ezeken és hasonló helyeken sanszos hogy mindenki alád pakol hogy ne csak munkából álljon a napod, hanem még idegeskedj is egy csomót.Amit nem értek mire jó, ha az ember végzi a munkáját tisztességesen, minek kell cseszegetni?Plusz a fizetés meg nevetséges.Ezért rabszolgatábor az ilyen hely.De vannak akiknek lehet jó tapasztalata ezen a téren, nem tagadom, nem vagyunk egyformák. :)
Oksa, én is megláttam hogy nem munkakerülõ vagy :D Ha van még kérdésed, nyugodtan tedd fel.


Mely cégeknél lehet "tapsolós" munkára (showkba tv2, vagy rtl klub) jelentkezni? Mennyit fizetnek? Mennyit kell fizetni hogy alkalmazzanak? Mik az elvárások?

Pontos közvetít?cégeket írjatok.Azt tudom hogy statisztaközvetit? irodák foglalkoznak ezzel.Csak azt nem tudom melyek pontosan.Válaszokat el?re is köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!