Találatok a következő kifejezésre: Lehet az azért jött meg a (5 db)

Lehet az hogy azért jött meg a menstruációm mert nem jól szedtem a duphastont? A dokim 3x1-vel irta fel 20 szemes kiszerelésben és miután elszedtem rá egy hétre megjött. Lehet hogy a gyógyszer miatt?

Legjobb válasz: Szia!Nekem a ciklus 16.napjától kellett szednem 10 napon keresztül 2*1-et, majd miután beszedtem, 3 napra rá megjött.Nekem már ez a 2 hónap,h Duphastont szedek.

Szia!Nekem a ciklus 16.napjától kellett szednem 10 napon keresztül 2*1-et, majd miután beszedtem, 3 napra rá megjött.Nekem már ez a 2 hónap, h Duphastont szedek.
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet hogy nem a gyógyszer miatt jött meg nekem?Mert ettõl félek!
Szia!Nekem is kellett szednem 2*1-et, és, ha abba hagyod, utána megbetegszel, és ha terhes voltál, akkor kilökõdhet a magzat.Ezt a dokim mondta.
Szia! Mire kapod a duphastont? Nekem azért kellett szednem (3*1 5 napig) mert nem jött meg a mesim és nem is voltam babás. De egy ismerõsõm a terhessége közepén kapta mert kinyílt améhszáj.
Én inszeminálás után kaptam, 20 napig kell szednem, ha nem vagyok terhes, ha az vagyok akkormeg 12 hétig.

Már 45 napja nem jött meg. Miért? Az lehet hogy azért mert meg kaptam a HPV elleni oltást?

Legjobb válasz: Azt írtam hogy megkaptam a HPV oltást. Egyszer volt még 2008ban hogy kimaradt 1 hónap meg utánna valamikor hogy 44 napra jött. Már a 47. napon vagyok és még semmi...

A kérdező hozzászólása: Azt írtam hogy megkaptam a HPV oltást. Egyszer volt még 2008ban hogy kimaradt 1 hónap meg utánna valamikor hogy 44 napra jött. Már a 47. napon vagyok és még semmi...
Mikor jött meg elõször? Hány éves vagy? Ha válaszolsz, talán tudok segíteni!
A kérdező hozzászólása: 2008 májusán és 15 leszek
Mindenképpen menj el nõgyógyászhoz! Õ majd megvizsgál alaposan, mi így a távolból nem tudjuk megmondani. Bár ebben a korban, és hogy még csak két éve jött meg, ez lehet normális is. Hogy érted, hogy nem kaptad meg a HPV oltást?
Beállt már normálisan? Lehet, hogy még nem! Én nem mernék nõdokihoz menni :! Nekem van olyan h 2 hónapot kimarad ( nekem még nem állt be)
Itt most nem a merésrõl, nem merésrõl van szó, hanem ha valami gond van a ciklussal (és nálad ez a helyzet állt elõ) akkor MUSZÁJ nõgyógyászhoz menni. Nem kell tõlük félni, nem harapják le a fejed, csak megéri fiatalabbhoz menni. Inkább menj el dokihoz, és állapítsa meg, hogy rendben vagy, minthogy ne menj, és valami nagy gond legyen.
A kérdező hozzászólása: Én nem félek a nõgyógyásztól. Tudom, hogy ha muszály megyek. De úgy gondoltam még ennyivel nem kell. Anya is azt mondta hogy ez még ilyenkor normális. (Köszi a válaszokat)
A kérdező hozzászólása: megjött, köszi a válaszokat:)

17 éves vagyok, vesebeteg.3 hónapja van barátom volt is már minden, védekeztünk is, de a múltkori havim az nem jött meg, lehet hogy csak azért mert nem állt még be rendszeresre, vagy lehetséges kimaradás is?

Legjobb válasz: Hát én a helyedben elõször csinálnék egy terhességi tesztet védekezés ide vagy oda. Ha nem ilyen a sztori, akkor irány a nõdoki, mert gondolom már évek óta megjött..és a vérzéskimaradás késõbb gondokat okozhat a teherbeesésnél..Simán kimaradás oka általában valami idegrendszeri , vagy ciszta által okozott probléma-ezek a leggyakoribbak..menj orvoshoz mindenképp!

Hát én a helyedben elõször csinálnék egy terhességi tesztet védekezés ide vagy oda. Ha nem ilyen a sztori, akkor irány a nõdoki, mert gondolom már évek óta megjött..és a vérzéskimaradás késõbb gondokat okozhat a teherbeesésnél..Simán kimaradás oka általában valami idegrendszeri , vagy ciszta által okozott probléma-ezek a leggyakoribbak..menj orvoshoz mindenképp!

Ez lehet azért mert sokat ittam? 12 éves vagyok és fél éve van meg. Tegnap jött meg de akkor elmentem egy buliba ahol vagy 10 sört megittunk és ma nyoma sincs a mensinek. Ez lehet az alkohol miatt?

Legjobb válasz: Hát anyukádat feljelenteném a Gyámügynél kiskorú veszélyeztetéséért, hogy 12 éves létedre enged sörözni.

Hát anyukádat feljelenteném a Gyámügynél kiskorú veszélyeztetéséért, hogy 12 éves létedre enged sörözni.
A kérdező hozzászólása: nem anyát kéne megszivatni hanem engem...
De az, hogy Te buliba jársz és sörözöl, anyukád hibája. Nem Te neveled õt, hanem õ Téged. Te vagy a kiskorú. Elsõ voltam.
jó lenne még egy pár évet várnod ezzel a ivászattal, mert tönkre teszed a hormonrendszeredet.Még csak most jött meg nem rég és ez miatt sajnos felborulhat az egész.Ha így fojtatod ki is maradhat éveket.És járhatsz orvosról orvosra , ezt nem lehet teljesen rendbe hozni utána sem.
12 évesen lány létedre 10 sör??? Szerintem te is tudod, hogy ez így nem jó, nem helyes. Még fiúnak sem, nem még lánynak... Fõleg ennyi idõsen, gyerekként. Késõbb amúgy majd magad is belátod, hogy ami a mai fejeddel "menõ", az késõbb szégyellnivaló lesz. és igen... A szüleid felelõtlenek, ha tudnak errõl, hogy hova jársz és mit csinálsz, de van egy gyanúm, hogy fogalmuk sincs, mert hazudsz nekik. De a kérdésed nem ez volt... A válasz: Én úgy tudom, hogy az alkohol (nagy mennyiségben) képes befolyásolni a menstruációt. Pl. a sok bortól elõbb, jobban is megjöhet, mivel vérképzõ. A sörrõl viszont nem hallottam semmi ilyet. Nem is annyira jellemzõ az, hogy egy lány/nõ annyira sörös legyen, hogy ennyit igyon belõle. Nekem a sör az olyan férfias... Késõbb majd megtapasztalod, hogy mennyire labilis is a menstruáció. Ha kicsit zûrösebb a heted, stresszesebb, késhet napokat is vagy gyengítheti is. Viszont te még fiatal vagy, és csak fél éve menstruálsz, lehet, hogy még nem állt be, az elején ez simán lehetséges, nekem is anno fél évig nem jött meg az elsõ után. Amúgy most jutott a végén az eszembe, hogy ha te már 12 évesen bulizol, iszol, akkor akár terhes is lehetsz, ha voltál fiúval.
Szerintem meg kamuzol ezzel a kérdéssel..
12 évesen 10 sör? WTF? cigány vagy, vagy mi???
utolsó... szerintem a rasszizmus nagyobb gond magyarországon mint a kisebbség, de térjünk a tárgyra: abban igazuk van a többieknek, hogy késõbb megbánod. én 14 évesen ittam és voltak is belõle bajok. de ennyi idõsen a mensi összevissza van, hidd el! semmi sem meglepõ:)

Mennyi az esély arra hogy terhes legyek, ha febr. 2-án voltam a barátommal együtt de elszakadt a gumi, csak előváladék mehetett belém (az se biztos) és menstruáció előtt voltam pár nappal, de még nem jött meg, így késik. Lehet azért mert idegeskedek?

Legjobb válasz: A csak elõváladékba ami általában mindig biztos több ezer sperma van!!!Kissebb az esély mintha beléd élvezett volna de igenis van!Ha 10 napot késik csinálj tesztet,menj el dokihoz.

A csak elõváladékba ami általában mindig biztos több ezer sperma van!!!Kissebb az esély mintha beléd élvezett volna de igenis van!Ha 10 napot késik csinálj tesztet, menj el dokihoz.
Attól is lehet, hogy idegeskedsz, de a legtöbb nõnek, gondolom nekedi is a két mensi között van a peteérése, de pár nap múlva csinálj egy tesztet vagy menj dokihoz, ha nem jön meg , mert bizony lehet, hogy terhes vagy.
nekem is igy lett a fiam, sõt nekem mellette még a mensim is meg volt.menj dokihoz
Szerintem nem lehetsz terhes, de kíváncsi vagyok hogy mi lesz.
A kérdező hozzászólása: Kösznöm akik irtak...én is kiváncsi vagyok mi lesz ebbõl remélem semmi...és tanulok belõle...mivel még csak 16 éves vagyok...
Nem kell nagyon aggódnod. Legjobb tudomásom szerint a guminak van spermaölõ hatása, tehát 0.1% az esélye, hogy terhes vagy, de azért elõfordulhat. Ha mégsem nyugodtál meg, akkor inkább csinálj tesztet. Sok sikert.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!