Találatok a következő kifejezésre: Lehet az azért jött (11 db)

Lehet, hogy azért nem leszek terhes, mert a párom nem mond le az ülőfürdőről? Itt olvastam, hogy ez nem igazán tesz jót a féfiaknak. Lehet ez ok?

Legjobb válasz: az én férjem is mindig fürdik (ülve) és most várjuk a második picinket, szerintem nem ez lehet az ok. Eset egy kivizsgálásra jelentkezhetnétek, ha már régóta próbáljátok a babát. Minden jót kívánok nektek, remélem hamar sikerül a bébi

az én férjem is mindig fürdik (ülve) és most várjuk a második picinket, szerintem nem ez lehet az ok. Eset egy kivizsgálásra jelentkezhetnétek, ha már régóta próbáljátok a babát. Minden jót kívánok nektek, remélem hamar sikerül a bébi
A forró fürdõ állítólag nem tesz jót a spermáknak, de arról még nem hallottam, h a normál hõm-û ülõfürdõ is ártana.. Kivizsgálás? volt már?
Így van, a forró víz a gond, a fürdõvel úgy általában semmi baj. Nálunk legalábbis nem volt.
A kérdező hozzászólása: Hát az igazság az, hogy másféléve nem jön össze, már nem tom mire gondoljak, minden eszembe jut, nem akar orvoshoz menni, csak félek kicsuszunk az idõbõl.
Férjem mindig ülõfürdõt vesz, van hogy egy órát is engedi magára a forró vizet. A baba a pocimban van. Azt bizony meg kéne beszélnetek, hogy ki kell vizsgáltatni magatokat, mi is várhatnánk a csodára, ha nem megyünk el, és nem veszik észre azt az egyetlen egy értéket, ami nem passzolt.
Az én párom is megszállott ülõfürdõs... :) És mindig újraereszti a tûzforró vizet... és csak relaxál... :) És íme, van egy 6 napos gyönyörû "apa-klónunk". A lényeg az, hogy simán teherbe eshetsz ettõl, kivéve akkor, ha direkt egyszer szexeltek, azt is a forró fürdõ után. Érted? :) Info: a férfi minden egyes szívverésekor (!!!) 1000 sperma termelõdik. Azt hiszem, a "nap végére" csak akad egy bajnok, aki eléri a petéd! :) Sok sikert!
Csak ne legyen nagyon meleg. Bizonyos hõfok felett elpusztulnak a spermiumok.
A kérdező hozzászólása: 17.12-es nagyon aranyos vagy, nagyon várom már azt az egy "bajnokot", és gratulálok a kisbabádhoz! A többieknek is köszönöm!

Már 45 napja nem jött meg. Miért? Az lehet hogy azért mert meg kaptam a HPV elleni oltást?

Legjobb válasz: Azt írtam hogy megkaptam a HPV oltást. Egyszer volt még 2008ban hogy kimaradt 1 hónap meg utánna valamikor hogy 44 napra jött. Már a 47. napon vagyok és még semmi...

A kérdező hozzászólása: Azt írtam hogy megkaptam a HPV oltást. Egyszer volt még 2008ban hogy kimaradt 1 hónap meg utánna valamikor hogy 44 napra jött. Már a 47. napon vagyok és még semmi...
Mikor jött meg elõször? Hány éves vagy? Ha válaszolsz, talán tudok segíteni!
A kérdező hozzászólása: 2008 májusán és 15 leszek
Mindenképpen menj el nõgyógyászhoz! Õ majd megvizsgál alaposan, mi így a távolból nem tudjuk megmondani. Bár ebben a korban, és hogy még csak két éve jött meg, ez lehet normális is. Hogy érted, hogy nem kaptad meg a HPV oltást?
Beállt már normálisan? Lehet, hogy még nem! Én nem mernék nõdokihoz menni :! Nekem van olyan h 2 hónapot kimarad ( nekem még nem állt be)
Itt most nem a merésrõl, nem merésrõl van szó, hanem ha valami gond van a ciklussal (és nálad ez a helyzet állt elõ) akkor MUSZÁJ nõgyógyászhoz menni. Nem kell tõlük félni, nem harapják le a fejed, csak megéri fiatalabbhoz menni. Inkább menj el dokihoz, és állapítsa meg, hogy rendben vagy, minthogy ne menj, és valami nagy gond legyen.
A kérdező hozzászólása: Én nem félek a nõgyógyásztól. Tudom, hogy ha muszály megyek. De úgy gondoltam még ennyivel nem kell. Anya is azt mondta hogy ez még ilyenkor normális. (Köszi a válaszokat)
A kérdező hozzászólása: megjött, köszi a válaszokat:)

Ovu idején voltunk együnk, de mégsem jött össze a tesó, mi lehet az oka? Tudom, hogy nem lehet tutira venni a dolgot akkor sem, de azért elszomorodtam.

Legjobb válasz: Az, hogy az optimális idõzítés dacára is, csak a párok 30%-nak sikerül elsõre a tervezett terhesség. Hogy a többieknek miért nem, annak rengeteg oka lehet. A megtermékenyüléshez, beágyazódáshoz, egy komplett "hormongyár"-nak kell tökéletesen mûködnie a testedben. Márpedig az ember teste nem gép; lehet, hogy épp ebben a hónapban nem mûködött minden tökéletesen, a következõben, vagy az után pedig már igen. Ne szomorodj el, nem versenyzel senkivel.:)

Az, hogy az optimális idõzítés dacára is, csak a párok 30%-nak sikerül elsõre a tervezett terhesség. Hogy a többieknek miért nem, annak rengeteg oka lehet. A megtermékenyüléshez, beágyazódáshoz, egy komplett "hormongyár"-nak kell tökéletesen mûködnie a testedben. Márpedig az ember teste nem gép; lehet, hogy épp ebben a hónapban nem mûködött minden tökéletesen, a következõben, vagy az után pedig már igen. Ne szomorodj el, nem versenyzel senkivel.:)

A régebbi xbox 360-on ugyanolyan jó a grafika mint az újabb slimen? Ezt azért kérdezem, mert fontolgatok egy Xbox One-t és mivel az most jött ki lehet, hogy a következõ generációk jobbak lesznek mint mondjuk a 360-nál. Ez hogy van? :-)

Legjobb válasz: Ami X360, az mind ugyanolyan teljesítményû, hiába fehér, sárga, vagy hupikék a színe, hiába deszkavékony a design, tehát ugyanolyan a grafika. Xbox One pedig a "nextgen", bár lehet lassan már felesleges következõ generációnak hívni, hiszen már itt van, õ az irányadó. Természetesen a játékok jobban néznek ki XboxOne-on, mint 360-on, de nem minden játék van rá, mint amit kiadtak 360-ra. Nem tudom mennyire világos.

Ami X360, az mind ugyanolyan teljesítményû, hiába fehér, sárga, vagy hupikék a színe, hiába deszkavékony a design, tehát ugyanolyan a grafika. Xbox One pedig a "nextgen", bár lehet lassan már felesleges következõ generációnak hívni, hiszen már itt van, õ az irányadó. Természetesen a játékok jobban néznek ki XboxOne-on, mint 360-on, de nem minden játék van rá, mint amit kiadtak 360-ra. Nem tudom mennyire világos.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom persze, hogy a One-on sokkal szebb a grafika mint a 360-on ez alap dolog :) Csak azzal nem vagyok tisztában, hogy a késõbbi One-ok jobbak lesznek-e mint az az Xbox One ami most van kint pl, hogy szebb lesz-e rajta a grafika mint a mostani One-on stb.. :)

Ez lehet azért mert sokat ittam? 12 éves vagyok és fél éve van meg. Tegnap jött meg de akkor elmentem egy buliba ahol vagy 10 sört megittunk és ma nyoma sincs a mensinek. Ez lehet az alkohol miatt?

Legjobb válasz: Hát anyukádat feljelenteném a Gyámügynél kiskorú veszélyeztetéséért, hogy 12 éves létedre enged sörözni.

Hát anyukádat feljelenteném a Gyámügynél kiskorú veszélyeztetéséért, hogy 12 éves létedre enged sörözni.
A kérdező hozzászólása: nem anyát kéne megszivatni hanem engem...
De az, hogy Te buliba jársz és sörözöl, anyukád hibája. Nem Te neveled õt, hanem õ Téged. Te vagy a kiskorú. Elsõ voltam.
jó lenne még egy pár évet várnod ezzel a ivászattal, mert tönkre teszed a hormonrendszeredet.Még csak most jött meg nem rég és ez miatt sajnos felborulhat az egész.Ha így fojtatod ki is maradhat éveket.És járhatsz orvosról orvosra , ezt nem lehet teljesen rendbe hozni utána sem.
12 évesen lány létedre 10 sör??? Szerintem te is tudod, hogy ez így nem jó, nem helyes. Még fiúnak sem, nem még lánynak... Fõleg ennyi idõsen, gyerekként. Késõbb amúgy majd magad is belátod, hogy ami a mai fejeddel "menõ", az késõbb szégyellnivaló lesz. és igen... A szüleid felelõtlenek, ha tudnak errõl, hogy hova jársz és mit csinálsz, de van egy gyanúm, hogy fogalmuk sincs, mert hazudsz nekik. De a kérdésed nem ez volt... A válasz: Én úgy tudom, hogy az alkohol (nagy mennyiségben) képes befolyásolni a menstruációt. Pl. a sok bortól elõbb, jobban is megjöhet, mivel vérképzõ. A sörrõl viszont nem hallottam semmi ilyet. Nem is annyira jellemzõ az, hogy egy lány/nõ annyira sörös legyen, hogy ennyit igyon belõle. Nekem a sör az olyan férfias... Késõbb majd megtapasztalod, hogy mennyire labilis is a menstruáció. Ha kicsit zûrösebb a heted, stresszesebb, késhet napokat is vagy gyengítheti is. Viszont te még fiatal vagy, és csak fél éve menstruálsz, lehet, hogy még nem állt be, az elején ez simán lehetséges, nekem is anno fél évig nem jött meg az elsõ után. Amúgy most jutott a végén az eszembe, hogy ha te már 12 évesen bulizol, iszol, akkor akár terhes is lehetsz, ha voltál fiúval.
Szerintem meg kamuzol ezzel a kérdéssel..
12 évesen 10 sör? WTF? cigány vagy, vagy mi???
utolsó... szerintem a rasszizmus nagyobb gond magyarországon mint a kisebbség, de térjünk a tárgyra: abban igazuk van a többieknek, hogy késõbb megbánod. én 14 évesen ittam és voltak is belõle bajok. de ennyi idõsen a mensi összevissza van, hidd el! semmi sem meglepõ:)

Lehet az hogy azért jött meg a menstruációm mert nem jól szedtem a duphastont? A dokim 3x1-vel irta fel 20 szemes kiszerelésben és miután elszedtem rá egy hétre megjött. Lehet hogy a gyógyszer miatt?

Legjobb válasz: Szia!Nekem a ciklus 16.napjától kellett szednem 10 napon keresztül 2*1-et, majd miután beszedtem, 3 napra rá megjött.Nekem már ez a 2 hónap,h Duphastont szedek.

Szia!Nekem a ciklus 16.napjától kellett szednem 10 napon keresztül 2*1-et, majd miután beszedtem, 3 napra rá megjött.Nekem már ez a 2 hónap, h Duphastont szedek.
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet hogy nem a gyógyszer miatt jött meg nekem?Mert ettõl félek!
Szia!Nekem is kellett szednem 2*1-et, és, ha abba hagyod, utána megbetegszel, és ha terhes voltál, akkor kilökõdhet a magzat.Ezt a dokim mondta.
Szia! Mire kapod a duphastont? Nekem azért kellett szednem (3*1 5 napig) mert nem jött meg a mesim és nem is voltam babás. De egy ismerõsõm a terhessége közepén kapta mert kinyílt améhszáj.
Én inszeminálás után kaptam, 20 napig kell szednem, ha nem vagyok terhes, ha az vagyok akkormeg 12 hétig.

17 éves vagyok, vesebeteg.3 hónapja van barátom volt is már minden, védekeztünk is, de a múltkori havim az nem jött meg, lehet hogy csak azért mert nem állt még be rendszeresre, vagy lehetséges kimaradás is?

Legjobb válasz: Hát én a helyedben elõször csinálnék egy terhességi tesztet védekezés ide vagy oda. Ha nem ilyen a sztori, akkor irány a nõdoki, mert gondolom már évek óta megjött..és a vérzéskimaradás késõbb gondokat okozhat a teherbeesésnél..Simán kimaradás oka általában valami idegrendszeri , vagy ciszta által okozott probléma-ezek a leggyakoribbak..menj orvoshoz mindenképp!

Hát én a helyedben elõször csinálnék egy terhességi tesztet védekezés ide vagy oda. Ha nem ilyen a sztori, akkor irány a nõdoki, mert gondolom már évek óta megjött..és a vérzéskimaradás késõbb gondokat okozhat a teherbeesésnél..Simán kimaradás oka általában valami idegrendszeri , vagy ciszta által okozott probléma-ezek a leggyakoribbak..menj orvoshoz mindenképp!

Mi lehet ennek az oka? Azért kaptam Clostilbegytet, mert nem volt gyógyszer abbahagyása után menzeszem. Ennek már 2 hete. Még mindig nem jött meg és semmi jele.

Csináltam tesztet, negatív lett, szerintem tényleg nem vagyok terhes. Akkor miért nem jön meg?

Legjobb válasz: sztem elsözör mensi meghozot kéne szedned és ha megjön akkor a clostyt az 5. naptol. menj vissza dokidhoz és mond el neki hogy nem jött meg még. 32

sztem elsözör mensi meghozot kéne szedned és ha megjön akkor a clostyt az 5. naptol. menj vissza dokidhoz és mond el neki hogy nem jött meg még. 32
Tesztelj késõbb is, lehet, hogy baba van, csak még nincs elég hcg a szervezetedben! De az is lehet, hogy a closti kitolta peteérést, vagyis csinált peteérést, használt, de nem a 14. napon volt, hanem mondjuk a 20on valahányadikon! Épp ezért próbálkozzatok csak a babával, és tesztelj olyan 40. napnál kb. Türelem. :)
Én is így voltam! Aztán elmentem egy másik dokihoz, aki csinált egy hormon vizsgálatot (mellesleg ezt a Closti elõtt kellett volna), és kiderült, hogy Pcos vagyok. Túl sok a tüszõm, és nem tudnak megnõni, mert nem férnek el. Ami Clostit felírt az elsõ dokim, az még több tüszõt csinált. Szóval...... Kérj hormonvizsgálatot!

Azt gondolja azért fogok találni munkát mert 1 hónapig szakít velem? Nem értem ezt a jót tét lelket? Azt gondolja gátol engem? Más lehet a dologba?

Nem találok munkát már egy ideje a barátnőm azt gondolja hogy ő gátol ebbe engem és elég sokat veszekedtünk ez miatt.Most kitalálta azt hogy 1 hónapig ne beszéljünk és szedjen össze magam..tényleg hatásos lehet vagy csak ez valami ürügy?ő azt gondolja hogy ő engem gátol a munka keresésben...nem értem ezt a felfogást..

Legjobb válasz: Volna abban logika, hogy õ gátol Téged a munkakeresésben (pl. sok idõt töltötök együtt vagy valami)? Mert ha nem, akkor tényleg inkább kifogásnak tûnik... Én el sem tudom képzelni, hogy ha szeretek valakit, akkor azt mondjam neki, hogy egy hónap szünet. (Fõleg, amikor olyan helyzetben van, ami azért megviseli az embert - lásd munkát keresel). A kapcsolatotok rendben van?

Hmm... válaszod alapján (sajnos) egyet kell , hogy értsek a 23:30-as válaszadóval. Nekem úgy tûnik, hogy a barátnõd már inkább kifelé van a kapcsolatból. Persze, ennyi infóból nehéz megítélni, így benne van a pakliban, hogy tévedek/ tévedünk, de azért gondold át ezt is.
Volna abban logika, hogy õ gátol Téged a munkakeresésben (pl. sok idõt töltötök együtt vagy valami)? Mert ha nem, akkor tényleg inkább kifogásnak tûnik... Én el sem tudom képzelni, hogy ha szeretek valakit, akkor azt mondjam neki, hogy egy hónap szünet. (Fõleg, amikor olyan helyzetben van, ami azért megviseli az embert - lásd munkát keresel). A kapcsolatotok rendben van?
Nyilván kezdi már unni, hogy egy lúzer a pasija, inkább szeretne más felé kacsintgatni.
Milyen kifogás... szakítani akar, csak nem mer eléd állni és a nevén nevezni. Ezért jön ilyen kifogásokkal. Gondolkozz el, hogy néha egy hétig se találkoztok... biztos vagy te abban a húdejól mûködõ kapcsolatban?
Én csináltam már ilyet. Az ex-pasim iszonyat sz.ar helyen dolgozott, alig láttam, éhbérért. Sokat vitáztunk, mondtam, hogy nekem ez nem jó: alig látom, és anyagilag sem jutunk egyrõl a kettõre (önálló életkezdés). Semmit nem tett azért, hogy jobb állást találjon. Közöltem vele, hogy tartunk egy hónap szünetet, azalatt ha látom, hogy legalább megpróbálja, akkor oké. Én akkor úgy éreztem magam, hogy a pasim egy lúzer, ha minden így marad, akkor nem akarom azt a kapcsolatot. Lehet, hogy a bnõd is így érzi.
Az igekötõt tévesztetted csak el. Nem felfogás, hanem kifogás.
Ilyen nõ mellett nincs szükség anyósra. Meg se hallgat. Jobban tudja, de nincs tapasztalata. Szándékosan szajkózza a tévedésen alapuló, bántó mondatait, csak hogy neked rossz legyen. Legalább jó ránézni, míg csendben van?
A kérdező hozzászólása: azt mondta õt csak az eredmény érdekli..na majd kíváncsi leszek ha õ is elindul munkát keresni..nem kívánom neki hogy ezeket átélje..
A kérdező hozzászólása: ma 11:14 ne haragudj nem tudtam értelmezni a mondatodat..hogy jön ide az anyós?kifejtenéd bõvebben ezt a mondatot?
Gondolom hallottál már anyósvicceket. Nem ritka az olyan "mama" amit fel is vázoltam. Kár, hogy ennek rögtön a lánya ilyen... Megvan?
A kérdező hozzászólása: igen így van.miért hazudnék?egész nap az emailokat küldözgetem és telefonálgatok jobbra balra munka ügyben, ebben a hónapban 3 szor voltam külföldön munka ügyben, az egyik fel is vett 1 hétre csak vissza jött egy kolléga aki beteg volt és még 2 hónapig szabin lett volna és úgy döntött a fõnök hogy ezért nem tart rám igényt..60 ezer ft-om elment az utazásra amíg erre a 3 munkahelyre elmentem..nyelvet is tanulok..de õ még a próbálkozásokat sem látja vagy nem akarja...rengeteg idõm, pénzem és energiám van abba hogy kiutaztam külföldre többször is.. hidd el nem a tökömet verem egész nap és minden követ megmozgatok de valamiért rám jár a rúd..
ha úgy van, ahogy leírtad, akkor tényleg nem vagy lúzer, és van benned perspektíva. Ebben az esetben tényleg nem szeret igazán. Az én esetem az exemmel teljesen más volt.
A kérdező hozzászólása: ja és még annyit mondanék hogy ha igazán szeretne akkor nem a legnehezebb helyzetbe fordítana nekem hátat.tegyük fel sok pénzem van és meg szedem magam és jól élek és esetleg újból ebbe a helyzetbe kerülök akkor elhagy és ismét hátat fordit nekem akkor amikor a legjobban lenne rá szükségem?ez kb úgy jön le hogy csak akkor vagyok jó ha minden jól megy...
A kérdező hozzászólása: 08:22 hiába van perspektíva ha nem kellesz és nem vesznek fel egy adott munkahelyre.rajtad kívül van még 50 ember az adott munkára akiben ugyan úgy van perspektíva, sok esetben sajnos nem rajtad múlik a dolog és sok esetben van hogy egy állásra jelentkeznek vagy 100-an, most egy pl mondjak, az egyik ismerõsöm éjjeli õrnek jelentkezett egy helyre ahol a fizetés sem volt a legjobb és volt rá 120 jelentkezõ..szerinted?
Hülye kifogás Ha szeretne akkor segitene melót keresni. Ha az én párom kerül ilyen helyzetbe akkor nem magárahagyom, hogy oldd meg egyedül, hanem ketten együtt.És elõkeritem az összes ismerõst aki tud segiteni N
10. válaszoló vagyok. Még egy fontos dolog volt: nem láttam annak esélyét sem, hogy ha 1 hónap alatt nem tud elindulni egy változás irányába (pl. komolyan másik állást keresni), akkor valaha is változni fognak a dolgok. Nem az zavart, hogy akkor szegény volt, hanem, hogy nem láttam perspektívát a pasasban.
A kérdező hozzászólása: õ azt mondja hogy jobb lesz nekem így mert legalább össze tudom magamat szedni és hogy bízzak benne.hogy mi az igazság?nem tudom sajnos...
A kérdező hozzászólása: amúgy minden rendben van..a munka miatt vannak viták.
A kérdező hozzászólása: ma 23:20 Sok idõt együtt???Nem!!Semmi ilyenrõl nincs szó!Éppen ez az hogy van olyan hogy 1 hétig nem látjuk egymást...
A kérdező hozzászólása: ma 23:15 na jó de mire kifogás?szerinted mire lehet kifogás?
A kérdező hozzászólása: ja értem..meg van:)

Ma jött meg, és borzasztóan érzem magam. Vagyis már jobb, de reggel majd meg haltam. Hánytam is, pedig azt eddig soha nem csináltam azért, mert megjött. Lehet vmi gond?

Eddig viszonylag rendszeresen jött meg. Hányni soha nem hánytam, max enyhe hányinger. Ráadásul eddig csak minden 2. alkalom fájt, most viszont ez is fáj, meg az el?z?k is nagyon. Mi miatt lehet? 18/L

Legjobb válasz: Nem tudom, lehet, hogy be szereztél hozzá valamilyen vírust is. Amúgy én is pont így jártam - majdnem - legutóbb. Annyira szédültem, hogy el is sötétült egy pillanatra a világ.

Nem tudom, lehet, hogy be szereztél hozzá valamilyen vírust is. Amúgy én is pont így jártam - majdnem - legutóbb. Annyira szédültem, hogy el is sötétült egy pillanatra a világ.
A menstruációtól lehet hányigered.De azért nem árt ha elmész egy dokihoz!
Nekem is így volt, illetve majdnem. Nagyjából mindig pontosan jött meg, plusz mínusz pár nap. Kb. 5 hónappal ezelõtt borzasztó fájdalmaim voltak, erõsen véreztem, hánytam és szédültem. Azóta folyamatosan így van, viszont pontosan 28 napra jön meg... az orvos azt mondta most állt be és alakult ki, segíteni nem tud, valószínûleg ez így marad. Hát szuper. Kitartást és jobbulást kívánok neked, L, 18
nem kell minden menstruacios rosszullettel rohanni orvoshoz..lesz meg egypar..fugg az idojarastol, a stressztol, a hormonktol..nyugi.pihenj sokat, foglald el magad, vegyel forro furdot, enyhiti a gorcsoket:D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!