Találatok a következő kifejezésre: Lehet az a (50686 db)

Léteznek még kovácsok? Lehet az a szakmám, meg tudok-e élni kovácsolásból?

Legjobb válasz: Léteznek, de fõképp díszkovácsolással foglalkoznak ill.lakatosmunkával. Csak ilyen kapcsolt tevékenységek esetén lehet megélni belõle.

Léteznek, de fõképp díszkovácsolással foglalkoznak ill.lakatosmunkával. Csak ilyen kapcsolt tevékenységek esetén lehet megélni belõle.
Az 1-es hozzászóló jól mondja, írja. Kovács és Lakatos szakma így együtt jó párosítás. Én inkább a z esztergályos és lakatos szakmát részesíteném elõnyben a mai világba.

Melyik lehet az a fém, amelynek oxidja 52, 9 tömeg% fémet tartalmaz?

Legjobb válasz: Én nem értek hozzá, de így gondolkodom: O2 --> 32 g/mol fém --> x g/mol oxid molekula --> x+32 g/mol x/(x+32) = 0,529 x = 0,529*(x+32) x = 0,529*x + 16,928 0,471*x = 16,928 x = 35,94 Hogy ez mit jelent, nem tudom. Lehet O3 is benne vagy csak O.

Én nem értek hozzá, de így gondolkodom: O2 --> 32 g/mol fém --> x g/mol oxid molekula --> x+32 g/mol x/(x+32) = 0, 529 x = 0, 529*(x+32) x = 0, 529*x + 16, 928 0, 471*x = 16, 928 x = 35, 94 Hogy ez mit jelent, nem tudom. Lehet O3 is benne vagy csak O.
O3-mal kiszámolva x = 53, 9 jön ki, ami 2 db alumínium. Ha minden igaz, Al2O3 az oxid.
Na, csak összehoztam: [link] (Íme.)

Milyen fajtájú lehet az a cica?

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/992..

Legjobb válasz: Sajnos az arca nem látszik ,így nagyon nehezen lehet megállapítani...

Sajnos az arca nem látszik , így nagyon nehezen lehet megállapítani...
nekem perzsa cicám van és ilyen, szerintem perzsa. az enyém himalája perzsa. ez szerintem sima perzsa cica, de nagyon szép.
Régi típusú(dollface) perzsa kölyöknek tûnik, de lehet rongybaba is.
Csincsilla perzsa, 100%
szerintem is valami perzsa féle lehet! Arckép?? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! .) Sajnos arcképet nem tudok mutatni. :/

Mit lehet azzal a szomszéddal csinálni, akivel lehetetlen egy házban élni?

Tele van az udvar az üres dobozaival, csak egy kb ötven centis "utat" hagyott köztük. A lépcső aljára felszereltetett egy ocsmány fa ajtót, amihez nekünk még kulcsot is alig akart adni. Az ajtaja előtti részt vasráccsal kerítette el, holott arra van a padlásfeljáró és egy kisebb, közös kamra is, amit így nem tudunk használni. Több, mint 11 éve a miénk a lakás, amit nem tudunk kiadni három hónapnál hosszabb ideig, mert mindenkivel üvöltözik és alpári módon viselkedik, a fia még meg is fenyegette az egyik bérlőt. Most már nagyon jó lenne eladni, de amióta itt van, csak mi költöttünk a házra, rajtunk kívül senki (a földszinten egy kocsma és egy bolt is van). Szerintem a felhalmozott, lekerített cuccai nem csak tűzveszélyesek, de közegészségügyi szempontból is kifogásolhatóak. Beszélni képtelenség vele, totál primitív az egész família (3 generáció egy fedél alatt). Milyen szerveknél tudnánk feljelenteni?

Legjobb válasz: Az önkormányzatnál lehet fel jelentést tenni.

Az önkormányzatnál lehet fel jelentést tenni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Ha ez megtörtént, szerinted milyen intézkedések várhatóak?
Szerintem elõször figyelmeztetik, és kötelezik a rend rakásra, másodjára meg büntetik.
Ja ha feljelented a Tûzoltóságon az illetõt , akkor az egész társasházat kötelesek átnézni, ez is benne van a törvénybe, szóval elõtte rakj rendet. A bejelentõ adatait nem adják ki senkinek, így nem tudják meg ki volt.
A kérdező hozzászólása: Hú, ez nagyon tuti, köszönöm szépen :)

Bieber's - sorry c. dal elején van egy 4 hangbol állo gitár dallam mi lehet az a 4 hang? Capo melyik bundon lehet?

Bieber's - sorry, gitár, capo

Legjobb válasz: Nem capo van felrakva, hanem barréval van fogva.

Nem capo van felrakva, hanem barréval van fogva.
A kérdező hozzászólása: és melyik az a 4 akkord? F el kezdõdik ha jol hallom, aztan Am talan?
Most 4 hangból álló dallam vagy négy akkord?
legalább próbálkoztál :D nem kell a capo szerintem sem. Ab, cm, gm, Eb. magyarosabban - Asz-dúr, C-moll, G-moll, -Esz dúr
jaj dehogy, hülyeséget írok le, pedig tudtam :D B dúr a negyedik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm:) kezdõ gitáros vagyok
Magáról írta.. :D
Inkább melyik celeb ku*va nem az? Mert mindegyik az.
Láthatod hogy még az úszóink is rossz riban*ok
A különbség csak annyi, hogy mi úszók nem pénzért, hanem a saját élvezetünkért dugunk. ;)

Ki lehet az a balliberális politikus aki eséllyel indulhat Orbán ellen 2014-ben?

Vajon lesz baloldali összefogás, vagy lesz több önjelölt ballib kiskirály akik megosztják a szavazótábort és a fidesz hátrad?lve szerez ismét kétharmadot.

Legjobb válasz: Ki lehet az jobboldali konzervatív politikus aki ellene eséllyel indulhatna?

Ki lehet az jobboldali konzervatív politikus aki ellene eséllyel indulhatna?
Legesélyesebb Bajnai Gordon lehetne, esetleg Róna Péter. Szerintem nem lesz baloldali összefogás, pedig Orbánék eltávolítása a kormányzásból, és a demokratikus normák visszaállítása a legszentebb cél, amit a baloldal kitûzhet a zászlajára a következõ években.
Rohadjon meg az egész ellenzék ha képtelen az összefogásra.Megosztják a normálisakat és a szellemi fogyatékosok megint beültetik a hatalomba a minidúcsét.Meg mellé a zázriveczet.
Bajnai az utolsó reményünk.
"a demokratikus normák visszaállítása a legszentebb cél" Kacag a májam, ennyire volt demokrácia 2002-2010 között is, mint ma, csupán akkor a másik oldalról láttad az eseményeket. egy független
"mit most Orbánék évente kivesznek a bankok és nagy multik zsebébõl azonnal visszaadja nekik, kamatostól. Vajon jobb lesz akkor az átlagembereknek ?" Attól függ. Ha most azt az emberek fizetik meg, márpedig õk fizetik, akkor még az is lehet. Miért a magyar multik offshore biznisze nem vesz kis 10.000 milliárdokat évente a rendszerbõl?
"Kacag a májam, ennyire volt demokrácia 2002-2010 között is, mint ma, csupán akkor a másik oldalról láttad az eseményeket. " - akkoriban senki nem rajzolta át a választókörzeteket saját szájíze szerint - nem vezettek be regisztrációt, hogy korlátozzák a szavazók számát - nem vésett senki kõbe a saját képére írt Alaptörvényt, amit azóta -közröhej- egyfolytában átírnak és sorolhatnám...
Vona Gábor. Nem kell több liberális kormány ennek az országnak. Rendszerváltás óta ez megy csúszdázunk lefelé egyre mélyebbre. Volt jó pár évük rendet tenni nem ment senkinek majd most.
Gyurcsány Ferenc
Nem hinném, hogy van jelentõsége. Józan, felelõs gazdaságpolitikát nem lehet a magyar választóknak eladni 2014-ben sem, tehát az eddigiekhez hasonló, osztogatásra épülõ baloldali demagógia fog menni orrba-szájba, mindegyik párt részérõl. Magyarországnak egy Dzurinda-féle megszorító jellegû gazdaságpolitikára lenne szüksége, de erre semmi esély nincs 2014-ben sem. Marad az ország fokozatos lecsúszása a Balkán irányába.
Van itt néhány probléma. Orbán alternatívája egy balliberális politikus. Kicsit leszûkített választási lehetõség. Talán egy gerinces, határozott, nyitott ember kellene országjobbító célokkal. Elismerem nehezebb ilyent találni, de talán érdemesebb. Vak tyúk módjára semmi esetre sem keresnék. Ez még nem volt, próbáljuk ki. Hátha õ a torkunkat is elvágja. Vagy hagy békén meghalni. Ki tudja, de ha megválasztjuk kiderül. Hát nem, én inkább gondolkodnék, mielõtt - meleget keresve - a tüzes kályhához dörgölõznék. Nem baloldali összefogás kell, hanem olyan õszinte ember, aki világos és értelmes célokat tûz ki és garanciákat ad a megvalósítására. A "majd én megcsinálom" nem elég. Annyit ígérni én is tudnék, hogy "de én még jobban csinálom meg" - és én lennék az elsõ aki szemberöhögném magamat. Aki itt azt ígéri, hogy majd õ, biztosan hazudik. Sokkal biztosabban, mint amit Gyurcsány említett Õszödön. Itt csak azt lehet bemutatni, hogyan, milyen munkával tudjuk mindannyian együtt jobbá tenni az országot. Mindannyian. Aki úgy kezdi, hogy van magyar, az már akkor hazudott, amikor elkezdte gondolni. Aki úgy kezdi, hogy erõvel, az nem tudja mit beszél, és ez a jóindulatú megközelítés. Aki azt mondja, ilyen olyan ideológiával, hazudik. Ideológia nem húz ki senkit a szarból csak jól szervezett munka. Aki tud egy jó szervezõt, szóljon, megyek hozzá dolgozni a munkahelyekért, az oktatásért, az egészségügyért, az adósság eltüntetéséért, az emberek mosolyáért, és hogy mindenki emelt fõvel járhasson, ne lesunyt szemmel oldalogva. Ahogy most.
Ameddig szarabbnál szarabbak közül lehet csak választani, nem lesz semmi változás. Nem tudom, hogy Orbán "legyõzõjének" miért kell balliberálisnak lennie, vagy egyáltalán miért kell még mindig jobb-bal dualizmusban élni. Ha ebbõl kilépnénk, mindenkinek jobb lenne.
A Magyar politikai palettán egy ember van aki konkrét számokkal bizonyíthatóan tudott az Ország romló teljesítményébõl egy év alatt javuló teljesítményt csinálni ez az ember Bajnai. A keményen tomboló gazdasági világválság ellenére megtudta fordítani a lejtmenetet felemelkedéssé, ezidáig õ volt az egyetlen és az utolsó is aki komoly eredményeket tudott felmutatni válságkezelésbõl, és nem hazudozott nem hitegette az embereket nem ígérgetett tündérmeséket Õ csak egyszerûen hozta a jó gazdasági eredményeket.
- Legutóbb Orbánra szavaztam, de az egész választása hazugságra épült: elszámoltatás, rendcsinálás 2 hét alatt, 1 millió új munkahely, stb. - Az mszp kizárva, õk már megmutatták, hogy kell megduplázni az államadósságot. Azt csodálom, hogy még nem ül mind börtönben! - Az lmp a budapesti zsidópárt, budapesten kívül szinte senki nem szavaz rájuk. - Marad a Jobbik. A programjuk nem rossz, a céljaikkal teljesen egyet lehet érteni, a módszereiken lehet talán fogást találni.
Hát igen ..Sajnos ilyen a tipikus magyar balos és ballibsi "hazafi" észjárása. Nem az a fontos neki, hogy jó legyen az országnak és jó legyen a megítélésünk, hanem hogy neki és a holdudvarának jó legyen és igaza legyen és hatalma legyen, annak az árán is , hogy az országnak és a megítélésének rossz.. igen, több mint 100 éve tudjuk már, hogy ti nem a nemzetbe gondolkodtok, hanem osztályban, nagyobb haver a ruszki komcsi is, mint egy magyar jobboldali..
"Olasz meg német ismerõseim látták múltkor Fletót az éhségsztrájk kapcsán, rögtön beugrott nekik, hogy ja, az a hazudós bukott magyar miniszterelnök az." Remélem, hamarosan ugyanez fog nekik beugrani Orbánról is. Azt, hogy hazudós, már mindenki tudja. Már csak meg kell buktatni.
Egyáltalán nem szimpatizálok ezzel a kormánnyal, de könyszönöm, a balliberálisokból nem kérek. Valószínûleg ezzel nem vagyok egyedül.
"Így is röhög rajtunk a világ, egy komoly politikus nem jön Magyarországra" Atyám, micsoda duma.... szerinted 2006-ban nem röhögött rajtunk ? Olasz meg német ismerõseim látták múltkor Fletót az éhségsztrájk kapcsán, rögtön beugrott nekik, hogy ja, az a hazudós bukott magyar miniszterelnök az.
#14 Nem ismerheted hogy megcsap-e, véleményem szerint nem. De akkor nyúlkálj századszor abba ami biztos hogy megcsap. Biztos jobb lesz tõle minden, csak majd egyszer nem marad kezed (ha már az egérfogó logikánál maradunk):)
A kérdező hozzászólása: A 15. egy jó válasz volt. :)
"Bajnai az utolsó reményünk." Obivan KEnobi ön az utolsó reménységünk :DD
Komolyan játszani kell az egérfogóval, csakhogy tudjuk fáj ha megcsap? Na ezért nem jó a logikád...
"Orbán kisinasa" ?!?!?!??? Nem azt mondtam hogy 100%-ig egyetértek a politikájukkal, hanem mint átlag normál józan ésszel megáldott ember így gondolom. Adott: - A párt (megbukott 4 éve) - B párt (megbukott most) - C párt (nem bukott meg) ABABABABABABABABABABA... csinálhatjuk ezt is csak ahogy én látom nincs sok értelme. ja inkább mégse csináljuk mert én is érintett vagyok benne nem jó hogy majd egyszer rájöttök mert akkor már régen rossz lesz úgy hogy 2014 C párt
"Vona Gábor." Na, pont Orbán kisinasa hiányzik ide. Így is röhög rajtunk a világ, egy komoly politikus nem jön Magyarországra, és a kormányfõt sem hívják jobb helyekre (legfeljebb Németországba, letolni). Ha a Jobbikon múlik, még gyorsabban bedõlt volna a forint, és hamarabb elszigetelõdtünk volna.
A kérdező hozzászólása: 2010 elõtt nem volt magyar multi offshore business ? 2010 után erõsödött fel a jelenség ? Nem tudom, nem néztem utána, de attól félek, hogy a kormányoktól függetlenül szivattyúzzák ki a pénzt az országból.
A kérdező hozzászólása: Bajnait én fenntartással fogadom. Attól félek, hogy azt az évi 500 milliárdot, amit most Orbánék évente kivesznek a bankok és nagy multik zsebébõl azonnal visszaadja nekik, kamatostól. Vajon jobb lesz akkor az átlagembereknek ?
Manipulálva vagytok, tök mindegy mit akartok. Bajnai lesz. Utána majd még kitalálom...

Mi lehet az a farkamon? lent

este néztem a farkamat és a makkomon egy piros vastag csík volt és ha hozzáérek fáj..nagyon félek hogy nemtudom miaz

Legjobb válasz: lehet valami gyuladás.De egy orvos több választ tud adni rá.De nem kell meg ilyedned.

lehet valami gyuladás.De egy orvos több választ tud adni rá.De nem kell meg ilyedned.
A kérdező hozzászólása: ha nem viszem orvoshoz elmúlhat?
vidd orvoshoz... de te maradj otthon:D viccen kívül sztem nem hiába vannak urulógusok
Feltétlenül keress fel egy orvost, mert fertõzés tünete lehet, melyet gyógyszeresen kezelni kell, v. gyulladás!

Ez mi lehet? Hirdetés: Expresszen, de mi lehet az a bizonyos labor papír? XD

"Fedztetést vállalok *** nevü kitün? Dobermannomal!!!mindene megvan!4 de a legfontosabb egy Németországi labor papir amely bizonyitja a kutya eredeti német tenyészvérét!!, hatalmas robosztus MUNKAVIZSGÁS kutya!!"

Legjobb válasz: Szerintem egy jobbfajta kolbászért is vállalja.

Szerintem egy jobbfajta kolbászért is vállalja.
Valamiféle dns-vizsgálat lehet.
A kérdező hozzászólása: Ja :D De hol a micsodája???
A kérdező hozzászólása: Csak nézegettem a hirdetéseket és felkeltette a figyelmemet. De hihetetlen mennyi hasonló van. Meg akik növendék/felnõtt kutyáiktól akarnak megszabadulni. Nagyon szomorú...
expresszen normális ember nem hirdet..tapasztalat. de ha mégis érdekel írj neki mailt és kérj képet a papírokról
Fail. ;) Ilyen szöveggel nem hirdetne egy normális tenyésztõ sem..
biztos nincs törzskönyve. 25 ezerért törzskönyves, tenyészszemlés, szûrt doberman nem fedez. inkább 125 ezerért
A kérdező hozzászólása: Lehet! :D A képet egyébként szép szóval élve kölcsön vehette valakitõl, mert egy szuka van rajta
A kérdező hozzászólása: Ja, és csak 25 e-ért fedezne ez a tenyészkan?
A kérdező hozzászólása: És ez több mint a tk??? Ezért nem értem...elméletileg a tk bizonyítja a "német tenyészvérét".
Ez egy szép szuka:) ))) Olyan, hogy laborpapir nincs, nem létezik. Idéntõl vezettték be a Német tenyészszemléknél a DNS adatbázisba vételét. De ahogy elnézem, még törzskönyve sincs. Egy jó kannak nem kell hirdetnie magát. A szukatulajdonosok tudni fogják hol, melyik kennelben keressék. Jó nagy kamu ez a hirdetés. És 25 e ft. nevetséges.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!