Találatok a következő kifejezésre: Lehet az, valaki terhes és a (33 db)

Lehet az, hogy valaki terhes és a vizelete sárgább, mint amúgy máskor?

Legjobb válasz: Elég folyadékot iszol? Ugyanannyit mint terhesség elõtt? A sárgább (töményebb) vizeletet a kevés folyadékfogyasztás is okozhatja.

Elég folyadékot iszol? Ugyanannyit mint terhesség elõtt? A sárgább (töményebb) vizeletet a kevés folyadékfogyasztás is okozhatja.
Szia. Ha szedsz terhesvitamint akkor igen. Nekem az Elevittõl sokkal sárgább. De ez normális.
A kérdező hozzászólása: Nem szedek vitamint, és iszom eleget! Többet iszom, mint az elõtt mielõtt elterveztük volna, hogy jöhet a gyerek! Még nem vagyok terhes, csak szeretnék az lenni! Még van pár napon addig! Lehet, hogy kisbaba van a dologban ettõl függetlenül?

Ha valaki terhes és epe köve is van amit muszáj műteni azt lehet műteni? Vagy ilyenkor el kell vetetni a babát?

Legjobb válasz: Ha muszáj, akkor lehet. Vagyis nem lehet, hanem muszáj. wtf?

Ha muszáj, akkor lehet. Vagyis nem lehet, hanem muszáj. wtf?
lehet mûteni!
Mivan...?! Nem is értem... O.o
A tampontól vagy terhes.
Akkor hogy lehetnél terhes?...
Ennyi eszed van csak? Ha gyógyszert szedsz miért lennél terhes? Fürdeni azért nem ártana.
A kérdező hozzászólása: de vedekeztunk gyogyszert szedek
Nem védekeztetek, benned ment el, feltettél egy tampont és terhes lehetsz e? Igen.
Nem védekeztetek? Beléd ment? Amugy meg szerintem nem lehetsz terhes
Nem hiszem, hogy terhes vagy, de lehet, hogy már szagod van, ha nem fürödtél:S FÚJJJJJJ!
terhes vagy!
Értelmesebben is leírhattad volna. Kizárt h terhes legyél. De remélem azóta sikerül "kimosnod" magad...
ez így zavaros
én se értem... ha megjött, akkor mi bajod?
1. a fogamzás gátló gyógyszer (benne van a nevébe) gátolja hogy terhes legyél 2. fürödni azért menj el, mert a szagtól nem véd

Így is lehet valaki terhes? Vagy csekély rá az esély? 2 hónapja nem jött meg a havi és voltam dokinál, mert azt hittem terhes vagyok, mondta, hogy nem baba, hanem valamiféle hormonzavar.

Azt mondta, el?fordulhat hogy még pár ciklus kimarad és ha továbbra se jön meg menjek vissza és ír fel gyógyszert.Ez kb.3hete volt. Ha nem jön meg akkor peteérésem sincsen? Azóta voltam együtt a barátommal, megszakítással védekeztünk, mekkora az esélye a babának?

Legjobb válasz: szeretnél terhes lenni??? Ha nem akkor védekezz és nem kell ilyeneket kérdezned... Ha meg össze jön a baba mész abortuszra?????? Hány éves vagy???? Ha nem akarsz gyereket VÉDEKEZZ!!!

szeretnél terhes lenni??? Ha nem akkor védekezz és nem kell ilyeneket kérdezned... Ha meg össze jön a baba mész abortuszra?????? Hány éves vagy???? Ha nem akarsz gyereket VÉDEKEZZ!!!
Szia! Nem akarlak elszomorítani de a dokidnak igaza van hormonzavar lehet.Mivel 2hónapja nem jött meg neked és ha terhes lennél már rég látnilehetett volna a babát.Én is így jártam hogy van mikor 2hónapig nincs meg és hormonzavarom van.Nincs peteérés ha nem jön meg sajnos.El kellene menned vérvételre hogy megnézzék a hormonaidat és kiderül hogy melyik hormonod nem jó.Kérj az orvostól beutalot vérvételre.De a dokit sem értem ha tudja hogy hormonzavar akkor mért nem küld el vérvételre hogy kiderüljön mi van.Ne enged, hogy gyógyszert adjon elöször nézzék meg a hromonodat.Ha nem hajlandó keres másik dokit pláne azért ha babát akarsz akkor így nem fog össze jönni.Saját tapasztalatból mondom!

Fontos! Menzi alatt lehet terhesség? Mejött de nem rendesen 3és fél napig tartott és jóval kevessebb az előző menzihez képest. Volt valaki ilyen hejzetben? és a hője hogy alakult? Lehetek igy isterhes terhes?

Legjobb válasz: Anyukám volt így 40 évesen, amikor 5 hónapig menstruált a terhessége alatt. 20 hetes volt, mikor kiderült, hogy terhes, akkor mozdult meg az öcsém. Ettõl függetlenül egészséges gyereke született.

Anyukám volt így 40 évesen, amikor 5 hónapig menstruált a terhessége alatt. 20 hetes volt, mikor kiderült, hogy terhes, akkor mozdult meg az öcsém. Ettõl függetlenül egészséges gyereke született.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. és ilyenkor a hõ hogy alakul ?törvényszerü hogy magas maradjon ne essen le?mert az enyém föl le ugrál . Menzi elõtt 3nappal 37, 2volt , aztán37, 1 36, 9 (36, 8 menzi 1. napja)aztán megint 36, 9 és2napig megint 36, 8 aztá 2 napja megint 36, 9. és most jóval kevesebb volt a menzim. ja, és a menzim 5-6naposak szoktak lenni. az alaphõm 36, 7 körül van.
A kérdező hozzászólása: aki volt ilyen hejzetben tudna válaszolni? tényleg nagyon fontos ! egyébként 4napot késett.
Körülbelül én is ebben a helyzetben vagyok csak én nem szoktam a hõmet mérni!!!2 napig rendesen meg volt majd 2 napig barnás folyás maszatoltam.Most meg száraz vagyok mint a sivatag és fájnak a melleim és erõs hasszurkálásom van.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, neked is, nekemis szurkál néha a méhem körül, meg a hülyemben, nekem már nemfáj a mellem csak egy nagyon picit, és inkább viszket az egész mellem még a bimbom is néha kibirhatatlan annyira viszket belül a juk, és megvan duzzadva , szinte kidudurodik a mellembõl?
Nekem egy napig volt meg decemberben. 31.-en meg pozi volt a teszt. Aztan sajna felszivodott :(( orvos igazolta. Meg egy hetig utannamaradtak a tunetek. Szoritok. Csinalj tesztet, en onnan tudtam hogy negativ lett 4 nappal a pozi teszt utan.
A kérdező hozzászólása: köszi, nekem a mellviszketés még mindig meg van +sokat járok pisilni , a méhem is kemény néha mintha fellenne puffadva kicsit de nem fáj, és lilás szinü odalent.szoval nemtudom mi lehet a hõm 2napja még 36, 9 volt ma reggel lemennt az alaphõmre 36, 7-re.tesztelni csak jövõhéten tudok.szerintetek lehet ettõl még baba?
A kérdező hozzászólása: sajnálom ami veled történt, kitartás! én ugyvagyok vele hogy mindig jön egy új hónap ! Hajrá!! mert nekem is volt egy spontán vetélésem 5.hetes voltam.

Előfordulhat, hogy teljesen normálisan megjött már háromszor is a vérzés az aktus után és mégis terhes valaki? És miből lehet észrevenni, ha az?

Bár a barátom nem élvezett el, és pont két nap múlva kellett megjönnie a vérzésemnek, amikor lefeküdtünk. Mekkora lehet az esélye hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: egy teszt és máris megtudod ,hogy terhes vagy-e.a jelek pedig álltalában:émelygés,hányinger,hányás,hasmenés,fáradság,alusz ékonyság

egy teszt és máris megtudod , hogy terhes vagy-e.a jelek pedig álltalában:émelygés, hányinger, hányás, hasmenés, fáradság, aluszékonyság
Szerintem tuti nem vagy terhes, de csinálj egy tesztet, hogy megnyugodj.
nekem gyanús, hogy már kb. két hónapja írogatod be folyamatosan ezt a kérdést. Miért nem vagy képes venni egy pár száz forintos tesztet? Vagy olyan sok a 300 forint a nõgyógyászra? Ne félj, anyunak nem fogja elmondani, hogy ott voltál! Ha tévedtem, és nem te írogatsz be folyamatosan, akkor mindent visszavonok és ne haragudj! Csak már kezd unalmas lenni, sok erre vonatkozó hasonló kérdés!
Ha szexuális életet élsz, még védekezés mellet is esély van a teherbe esésre. A teszt sem mindig ad tuti eredményt, 10 esetbõl 7-ben téves adatot közöl. Menj el inkább dokihoz, az a biztos.
Szerintem nem para, de 1-2 hétig utána gumizni kell, hogy újra védjen.
A kérdező hozzászólása: ok kösz!De ha valaki tapasztalatból tudja, az jobb lenne!
hát mi lett volna ha pótolja???
olvasd el a betegtájékozatót, le van írva minden benne...
A kérdező hozzászólása: Kössz! Elolvastam, de tapasztalatok alapján vártam a válaszokat! Erre nem tér ki a betegtájékoztató! A pótlásról, pedig 12 óra áll rendelkezésre!
igen 12 óra alatt pedig bárhova el lehet jutni.. Mi is más városban lakunk de ha véletlen otthon hagynám biztos vagyok benne, hogy megoldanám hogy még a 12 óra alatt bevegyem.
én is ugyanezt a tablettát szedem és már kihagytam véletlen 2 tabit és közben voltam a barátommal és hála istennek még nem lettem terhes . szóval nem kell aggódni majd csak akkor ha nem jön meg neki
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
ha kifolyik, akkor igen. az óvszerbõl nem folyhat ki, ha kifolyik, akkor valamit nagyon rosszúl csináltok.
... vagy csak kiszakadt! Igen terhes lehetsz tõle! Ha kívül olyan, akkor kevés a kockázata, hog ybe kerüljön, de ha már bent is van... akkor baba lesz!
Fel ne húzz kettõt!!! Csak hamarabb kiszakad (súrlódik egymáson a két gumi). A mi a kérdést illeti: valszeg lyukas volt a teteje, vagy lehet h amikor felhúztad nem figyeltél rá hogy ne legyen a csücsiban levegõ (ugye akkor is kilyukadhat). Ilyenkor kell beszerezni a 72 órás tabit, és +1-et belõle h ha legközelebb baleset történik ne kelljen ilyedten rohangálni.
Ja még azt kihagytam, hogy a terhesség se mindig jön, ha van sperma bent, mert sok pár ugye hiába próbálkozik még sincs gyerek! De mivel ti nem akartok, inább ne kockáztassatok! inkább vegyetek fel két gumit
Az se biztos, hogy sperma volt, csak te gondolod annak. Lehet csak síma punciszaft volt.

A barátommal gumi nélkül csináltuk tegnap, már nem első alkalommal, és egyszer sem élvezett belém. Kb 5 perc volt. Most is időben kivette, még mielőtt elment volna. Mennyi az esélye hogy terhes lehet ilyenkor valaki?

Legjobb válasz: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ______ . . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,} . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-” . . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__ ,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`\

50% az elõváladékban is lehet spermium. A megszakításos védekezés nem a legjobb fogamzásgátló módszer.
__88888____888888___888888____88 ___8__ _88_888___888888_888888__888 8_8___ ____888___888__888_888__888___88 _8____ ____888___888__888_888__888_____ 8_____ ____888___888__888_888__888____8 __88__ ____888___888888_888888___8_ _8888_ __888888__888888___888888___8__ __88__ TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ______ . . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`\
terhes vagy. 99% reklám:
FOGAMZÁSGÁTLÁS TÉMAKÖR!!! Simán lehetsz terhes, csak akkor 100% h nem vagy az, ha eddig még nem szexeltél! Ettõl függetlenül nem biztos h az vagy! Am meg húzzatok gumit!
Basszus hogy lehet ilyen hülye a fiatalság, hogy ha nem védekeznek SEHOGY akkor terhesség léphet fel. akár 1 darab sperma is elég aki idõ elõtt kimászott a farkincából és az is gyerekáldást tud csinálni. vagy ti látjátok, hogy a nanométeres kis cuccok hogyan mászkálnak fel-s alá és mindegyiket leütitek mielõtt bemenne a lukba?
Nem értem, miért nem használtok GUMIT??!! Nemi úton történõ betegségek kivédése és nem kívánt terhesség megelõzése??!!! Persze ilyenekrõl soha nem hallott senki. -.-" Kár, hogy agyatlanul mindenki össze-vissza dugik... Mellesleg már nem elsõ alkalommal nem élvezett beléd...szerintem több, mint 60% az esélye, hogy terhes, fõleg, mert ha éppen peteérése van, nem hiszem, hogy segít, ha kihúzza a [email protected]át idõben(vagy sem)...
Pontosan annyi, mintha beléd élvezett volna!
én is csináltam már így a barátommal, és egyáltalán nem estem teherbe:) )
sajnos az elõváladék is tartalmaz spermát, és az már akkor szivárog, ha fel van izgulva a partner...
lessz egy gyereked... En inkabb orulnek :D remelem ikrek lesznek... :Dt
Mi értelme van a valószínûség számításnak? Szerinted ha csak 20% rá az esély akkor már kizárt hogy terhes leszel? Nem! Még akkor is terhes lehetsz tõle, ha csak 10 vagy 1% rá az esély. Ne nyugtatgasd magad azzal, hogy hiszem csak ennyi meg annyi rá az esély, inkább védekezz. Sokkal hatásosabb módszer. Mennyibe kerül felíratni egy gyógyszert vagy óvszert húzni? Kevesebbe mint idegeskedni terhesség miatt.
Ha nem akarsz terhes lenni, akkor szólj a barátodnak, hogy ne orosz rulettezzen a pélójával, mert megjárod!
én azt tanácsolnám neked, hogy menjél el orvoshoz még ma és vegyél be egy esemény utáni tablettát. 72 órán belül még van megoldás! bár ha többször volt ilyen, akkor eléggé necces. mindenesetre nem fog ártani neked szerintem... múltkor sajnos nekem is becsúszott egy baki (kiszakadt a gumi) és nekem is szükségem volt rá. akkor tanácstalanul kerestem mindenféle oldalt, és találtam a facebook-on egyet. ha beírod a keresõjébe, hogy "ne ess pánikba", akkor te is olvashatsz egy csomó hasznos infót errõl a dologról! :)
Egy év alatt 35%.
én pont 40%ról tudok. elõváladéktól.
30%.
Mennyi az esélye?Ilyen hülye kérdést!Ha bejön az egy a százhoz, akkor is rácsesztetek!:)

Én 14 hetes terhes vagyok, olvastam több cikket hogy a kismamákra 4x olyan veszélyes lehet a H1N1, félek nagyon. Mennyire kell félnünk, és valóban hatásos lehet az állítólagos védőoltás? A családot is bekellene oltatni?

Legjobb válasz: Szia, én úgy gondolom, minden influenza 4x veszélyesebb a kismamákra, ennyi erõvel az összes védõoltást beadathatod, amikor járvány van, de ártani nem árt és, ha te ettõl nyugodtabb vagy, akkor rajta.

Szia, én úgy gondolom, minden influenza 4x veszélyesebb a kismamákra, ennyi erõvel az összes védõoltást beadathatod, amikor járvány van, de ártani nem árt és, ha te ettõl nyugodtabb vagy, akkor rajta.
Az a nagy baj, hogy bepánikoltatják az embereket ezzel a butasággal! Nem szabad ettõl rettegni, ha nem jársz olyan közegbe, ahol elkaphatod (pl:utazgatsz, vagy a környezetedben utazgatnak sokan), de még ekkor sem kell bepánikolni, mert a legveszélyeztetettebbek az idõsek és a beteg emberek! Az egészséges embernek nagyon csekély az esélye, hogy elkapja, mert az immunrendszer véd. Az oltást én biztos nem választanám, ha mégis szeretnél védekezni, akkor tedd ezt vitaminokkal! Rengeteg C-vitamin, plusz multivitaminok, persze nem gyógyszeretári mennyiségre gondolok, hanem jóval nagyobbra (pl: min napi 2-3000 mg C-vitamin...stb.)
Sziasztok! Azért terhesség idején a C-vitamin bevitellel -, már ha gyógyszer által történik- vigyázni kell. Olvasd el mi van a Béres C-vitamin készítményének a tájékoztatójában: kismamáknak napi 1000 mg C-vitaminnál több nem ajánlott, mert kihat a magzat fejlõdésére. Csak gondoltam szólok, hogy azt is csak módjával szabad. Az oltáshoz pedig annyit mondanék, hogy a nõgyógyászok többsége nem ajánlja az oltást, mert kismamákon nem lett letesztelve, így nem lehet pontosan tudni milyen nem várt mellékhatások léphetnek fel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!