Találatok a következő kifejezésre: Lehet az, valaki terhes és (40 db)

fogalmam sincs:D am állítólag elõváladék is tartalmazhat ondót még ha keveset is :S
A kérdező hozzászólása: szombaton volt 24-25 napja bnõmnek. és az akkor még 3-4 nap és akkor lesz 28 az pedig szerda-kedd.
Inkább aggód túl, minthogy felelõtlen legyél:)
Utolsó vagyok. Pontosítom magam, mert én is elszúrtam :$ Én az ovulációra gondoltam:) Tehát egy ciklus a menstruációval kezdõdik, utána érik a pete, majd kilökõdik, vándorolgat (közben vár a hímivarsejtre), majd megint menzesz (ha nincs megtermékenyítés). De a peteérés szót igazából az ovulációra használják inkább (tehát a kilökõdésre). Szóval a 25-26. napon már nem igazán beszélhetünk "érésrõl". Nah bocs a kitérõért:D De még mindig ne aggódj:D
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:) remélem semmi baj. tul aggódós vagyok am..
Dehogy terhes. Ha nm csúszott le teljesen, akkor semmi gond. Még cseréltetek is. Továbbra is védekezzetek normálisan, ahogy eddig!:) (Megjegyzés: A peteérés az egy napon van, tehát nincs olyan, h a peteérés x-edik napján. A ciklus x-edik napján:P)
A kérdező hozzászólása: hát igyvan használni kell használtuk is kettõt mert ahogy emlitettem lecsuszott. amugy fiú kommentelõ vagyok. és elõttem iró kolléga honnan veszi h már bnõm terhes??? ilyen nagy az esélye??? pedig csak benyomtam mûszert és mikor ki huztam akkor csuszott le koton és egybõl kivettem meg kotont is....
használjatok gumit! lehet h nem olyan jó, viszont nemkell itt számolgatni, plusz megússzátok a nemi betegségeket is. (elvileg)
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm szépen. amugy meg védekezünk mindig rendesen kotonnal, csak most lecsuszott koton a sok váladéktol gondolom és kicsit tartok h nem e ment hüvelybe..... monjuk utánna egyböl kivettem mûszert meg kotont kicsit ott maradt az eleje hüvely bemeneténél de kivettem és tettem fel ujjat. de lehet én vok hülye de sztem jobb félni mint megijedni...
Legnagyobb esély a teherbeesésre a nõi ciklus / ha szabályos, tehát 28-29 napos/ 14-17. napja körül, vagyis ugye a ciklus középideje táján. De a középidõ persze függ attól, hogy hosszabb-e vagy rövidebb egy nõ menstruációs ciklusa. De általában, a középidõben /vagyis peteéréskor - ovulációkor/ a legnagyobb a teherbeesésre a lehetõség. A 25-26. nap az már az átlag menstruációs ciklusnak nem a középideje, hanem már a menstruáció elõtti napok - ilyenkor a szabályos ciklusú nõnél kisebb a teherbeesésre az esély. Tehát a 14-17. napon nagyobb valószínûség van a teherbeesésre. Viszont elméletileg a ciklus bármelyik napján teherbeeshet egy nõ /létezik ún. rendkívüli peteérés is/. Éppen ezért kell bármikor a ciklus során /még a menstruációkor sem árt/ védekezni egy nõnek, mert a terhesség bekövetkezhet elméletileg a ciklusnak nem csak a középidejében, hanem a ciklus során bármikor. Az elõváladéktól terhes lehet a nõ, akár a ciklus 25-26. napján is /persze középidõben nagyobb az esély/.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek aggodalmam már mult, és igy sokkal jobban alszok h megnyugodtam...

Ha valaki terhes és epe köve is van amit muszáj műteni azt lehet műteni? Vagy ilyenkor el kell vetetni a babát?

Legjobb válasz: Ha muszáj, akkor lehet. Vagyis nem lehet, hanem muszáj. wtf?

Ha muszáj, akkor lehet. Vagyis nem lehet, hanem muszáj. wtf?
lehet mûteni!
Mivan...?! Nem is értem... O.o
A tampontól vagy terhes.
Akkor hogy lehetnél terhes?...
Ennyi eszed van csak? Ha gyógyszert szedsz miért lennél terhes? Fürdeni azért nem ártana.
A kérdező hozzászólása: de vedekeztunk gyogyszert szedek
Nem védekeztetek, benned ment el, feltettél egy tampont és terhes lehetsz e? Igen.
Nem védekeztetek? Beléd ment? Amugy meg szerintem nem lehetsz terhes
Nem hiszem, hogy terhes vagy, de lehet, hogy már szagod van, ha nem fürödtél:S FÚJJJJJJ!
terhes vagy!
Értelmesebben is leírhattad volna. Kizárt h terhes legyél. De remélem azóta sikerül "kimosnod" magad...
ez így zavaros
én se értem... ha megjött, akkor mi bajod?
1. a fogamzás gátló gyógyszer (benne van a nevébe) gátolja hogy terhes legyél 2. fürödni azért menj el, mert a szagtól nem véd

Lehet az, hogy valaki terhes és a vizelete sárgább, mint amúgy máskor?

Legjobb válasz: Elég folyadékot iszol? Ugyanannyit mint terhesség elõtt? A sárgább (töményebb) vizeletet a kevés folyadékfogyasztás is okozhatja.

Elég folyadékot iszol? Ugyanannyit mint terhesség elõtt? A sárgább (töményebb) vizeletet a kevés folyadékfogyasztás is okozhatja.
Szia. Ha szedsz terhesvitamint akkor igen. Nekem az Elevittõl sokkal sárgább. De ez normális.
A kérdező hozzászólása: Nem szedek vitamint, és iszom eleget! Többet iszom, mint az elõtt mielõtt elterveztük volna, hogy jöhet a gyerek! Még nem vagyok terhes, csak szeretnék az lenni! Még van pár napon addig! Lehet, hogy kisbaba van a dologban ettõl függetlenül?

Így is lehet valaki terhes? Vagy csekély rá az esély? 2 hónapja nem jött meg a havi és voltam dokinál, mert azt hittem terhes vagyok, mondta, hogy nem baba, hanem valamiféle hormonzavar.

Azt mondta, el?fordulhat hogy még pár ciklus kimarad és ha továbbra se jön meg menjek vissza és ír fel gyógyszert.Ez kb.3hete volt. Ha nem jön meg akkor peteérésem sincsen? Azóta voltam együtt a barátommal, megszakítással védekeztünk, mekkora az esélye a babának?

Legjobb válasz: szeretnél terhes lenni??? Ha nem akkor védekezz és nem kell ilyeneket kérdezned... Ha meg össze jön a baba mész abortuszra?????? Hány éves vagy???? Ha nem akarsz gyereket VÉDEKEZZ!!!

szeretnél terhes lenni??? Ha nem akkor védekezz és nem kell ilyeneket kérdezned... Ha meg össze jön a baba mész abortuszra?????? Hány éves vagy???? Ha nem akarsz gyereket VÉDEKEZZ!!!
Szia! Nem akarlak elszomorítani de a dokidnak igaza van hormonzavar lehet.Mivel 2hónapja nem jött meg neked és ha terhes lennél már rég látnilehetett volna a babát.Én is így jártam hogy van mikor 2hónapig nincs meg és hormonzavarom van.Nincs peteérés ha nem jön meg sajnos.El kellene menned vérvételre hogy megnézzék a hormonaidat és kiderül hogy melyik hormonod nem jó.Kérj az orvostól beutalot vérvételre.De a dokit sem értem ha tudja hogy hormonzavar akkor mért nem küld el vérvételre hogy kiderüljön mi van.Ne enged, hogy gyógyszert adjon elöször nézzék meg a hromonodat.Ha nem hajlandó keres másik dokit pláne azért ha babát akarsz akkor így nem fog össze jönni.Saját tapasztalatból mondom!

Előfordulhat, hogy teljesen normálisan megjött már háromszor is a vérzés az aktus után és mégis terhes valaki? És miből lehet észrevenni, ha az?

Bár a barátom nem élvezett el, és pont két nap múlva kellett megjönnie a vérzésemnek, amikor lefeküdtünk. Mekkora lehet az esélye hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: egy teszt és máris megtudod ,hogy terhes vagy-e.a jelek pedig álltalában:émelygés,hányinger,hányás,hasmenés,fáradság,alusz ékonyság

egy teszt és máris megtudod , hogy terhes vagy-e.a jelek pedig álltalában:émelygés, hányinger, hányás, hasmenés, fáradság, aluszékonyság
Szerintem tuti nem vagy terhes, de csinálj egy tesztet, hogy megnyugodj.
nekem gyanús, hogy már kb. két hónapja írogatod be folyamatosan ezt a kérdést. Miért nem vagy képes venni egy pár száz forintos tesztet? Vagy olyan sok a 300 forint a nõgyógyászra? Ne félj, anyunak nem fogja elmondani, hogy ott voltál! Ha tévedtem, és nem te írogatsz be folyamatosan, akkor mindent visszavonok és ne haragudj! Csak már kezd unalmas lenni, sok erre vonatkozó hasonló kérdés!
Ha szexuális életet élsz, még védekezés mellet is esély van a teherbe esésre. A teszt sem mindig ad tuti eredményt, 10 esetbõl 7-ben téves adatot közöl. Menj el inkább dokihoz, az a biztos.

Mi lehet az oka annak, hogy valaki nagyon nehezen esik teherbe más meg ha már, , ránéznek" terhes lesz pl:én?

Legjobb válasz: Mi az oka annak, hogy valaki allergiás csomó mindenre valaki meg semmire? Mi az oka annak, hogy valaki szívbeteg, valaki meg makk egészséges? Mi az oka annak, hogy valaki rákos beteg, valaki meg még csak közeli családban sem tapasztalt hasonlót? Mi az oka annak, hogy valaki egy hideg szellõtõl megfázik, valaki meg csak jobban érzi magát tõle? Ez kb ugyanez...

Mi az oka annak, hogy valaki allergiás csomó mindenre valaki meg semmire? Mi az oka annak, hogy valaki szívbeteg, valaki meg makk egészséges? Mi az oka annak, hogy valaki rákos beteg, valaki meg még csak közeli családban sem tapasztalt hasonlót? Mi az oka annak, hogy valaki egy hideg szellõtõl megfázik, valaki meg csak jobban érzi magát tõle? Ez kb ugyanez...
Ilyenkor praktikus az örökbe adás.
Neked az adás-részt képzeltem volna el.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem kell örökbe fogadni mert könnyen teherbe esek.

Lehet olyan, hogy rendesen mensi időben megjön, rendesen vér (talan kevesebb mint szokott) és megis terhes valaki? Lehet egyáltalán? Valakivel történ ez már? Ha igen, mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Rendesen megjött 2 hónapig, de kevesebb volt és csak 3-4 napig tartott. A doki sem tudja, miért lehetséges, de azt mondta, hogy az ilyen megesik. Talán azért, mert a szervezet emlékszik..

Rendesen megjött 2 hónapig, de kevesebb volt és csak 3-4 napig tartott. A doki sem tudja, miért lehetséges, de azt mondta, hogy az ilyen megesik. Talán azért, mert a szervezet emlékszik..
Szia! Nekem is idõben megjött, kevesebb, mint szokott és inkább barnásabb volt! Pár nappal késõbb pedig + terhességi tesztem volt! Az orvosom azt mondta, hogy ezt hívják emlékeztetõ vérzésnek!
Szia!Én most pont ebben a dilemmában vagyok!Hétfõn megjött viszont nem is vér csak erõs barna de nem az a pecsételõ!Darabokat nem találtam benne talán egy egész picit de az is mákszemnyi viszont mostmár hat napja sûrûn van hányingerem és sokat szédülök!Ma a harmadik nap már szinte semmi nem folyik!A mellbimbóim körül pici piros pontok vannak bár nem érzékenyek!Néha vannak szagok amiket feltûnõen erõsen érzek és hülyeségnek hangzik de sokszor hal szagát érzem annak is aminek köze sincs a halhoz!Nem tudom mire gondoljak!Jövõ hét hétfõre jelentkeztem be dokihoz átjárhatósági vizsgálatra és még mindíg reménykedem, hogy talán megúszom!
A kérdező hozzászólása: És rendes idõben is? Rendesen vér??
A kérdező hozzászólása: Ez vicces..mert én is jövõ héten megyek átjárhatósági vizsgálatra:) . Nekem is csak két napig volt meg, de rendesen vér, viszont elég kevés. Hányingerem van, a mellem feszül..nem tudom mire gondoljak.
Te is reménykedsz, hogy mégsem kell kínoztatni magad?Szedsz valami gyógyszert vagy peteérés serkentõt?Én bromot+clostit és 13.napon kaptam choragon szurit!Arra is gondoltam már, hogy a rosszullétek attól vannak de miért egy hónap után?
A kérdező hozzászólása: Én semmit nem szedek, nalam minden okes a ciklusommal és volt, hogy teherbe is estem, de sajnos elvesztettem õket. Most végére járok az egésznek és valami miatt a doki ezt a vizsgálatot is kéri..nem értem miért. De igen, én is mindig reménykedem :) . És ez most tényleg nagyon furcsa dolog. Nem csinálsz tesztet??? Régota rajta vagy a baba projecten már?
Két éve próbálkozunk és most kell végig zongoráznunk a vizsgálatokat!A prolaktinom volt magasabb a kelleténél amúgy a ciklusom azt hiszem rendben van nekem is csak az orvos biztosra akar menni!Ha lesznek még kételyre okot adó dolgok csinálok tesztet mielõtt megyek dokihoz de úgyis uh-val kezdi abból meg kiderül ha van valami!Kicsit tartoka vizsgálattól mert hallottam jót és rosszat is!!!Sok sikert!Remélem segíteni fog és te is meg tudod tartani a babát ha jön bár arra szerintem gyógyszer kellene nem átjárhatósági vizsgálat!
A kérdező hozzászólása: Ma voltam ultrahangon a HSG-hez és nincs baba!! De..a ciklusom 7. napjan van egy hatalmas érett tüszõm a jobb oldalon, ami még nagyon nagyon korai és valószínû az okozza ezeket a tüneteket. Kaphattam valami extra hormon adagot, ami összezavarta ott a dolgokat. Nálam ennyi..hétfön vissza kell mennem, hogy van e változás. Nálam ennyi :) !!

23 hetes terhes vagyok és folyton gyomor fájással küszködök. Föleg éjjszaka, inkább csak forgás közben, de akkor rendesen. Nagyon vékony voltam terhesség elött és kocka, izmos hasam volt. Lehet azok az izmok feszülnek? Tapasztalt már valaki ilyesmit?

Legjobb válasz: Elsõ terhességem elõtt 50 kg voltam. Szóval elég vékony. Én is tapasztaltam azt, amit te. Csak háton tudtam aludni, mert amikor fordultam, iszonyúan fájt a gyomrom. Nem tudom mitõl lehet. De szülés után elmúlt. :)

Elsõ terhességem elõtt 50 kg voltam. Szóval elég vékony. Én is tapasztaltam azt, amit te. Csak háton tudtam aludni, mert amikor fordultam, iszonyúan fájt a gyomrom. Nem tudom mitõl lehet. De szülés után elmúlt. :)
Szerintem nem para, de 1-2 hétig utána gumizni kell, hogy újra védjen.
A kérdező hozzászólása: ok kösz!De ha valaki tapasztalatból tudja, az jobb lenne!
hát mi lett volna ha pótolja???
olvasd el a betegtájékozatót, le van írva minden benne...
A kérdező hozzászólása: Kössz! Elolvastam, de tapasztalatok alapján vártam a válaszokat! Erre nem tér ki a betegtájékoztató! A pótlásról, pedig 12 óra áll rendelkezésre!
igen 12 óra alatt pedig bárhova el lehet jutni.. Mi is más városban lakunk de ha véletlen otthon hagynám biztos vagyok benne, hogy megoldanám hogy még a 12 óra alatt bevegyem.
én is ugyanezt a tablettát szedem és már kihagytam véletlen 2 tabit és közben voltam a barátommal és hála istennek még nem lettem terhes . szóval nem kell aggódni majd csak akkor ha nem jön meg neki
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!