Találatok a következő kifejezésre: Lehet az, előbb megjön a mensim, (2 db)

Lehet az, hogy előbb megjön a mensim, mint ahogy a 21 tablettát mind beszedtem volna?

Legjobb válasz: ha ez az elsõ leveled, akkor lehet. Pecsételõ vérzés jelentkezhet, mivel majd most rendszerezi a gyógyszer a szervezeted.

ha ez az elsõ leveled, akkor lehet. Pecsételõ vérzés jelentkezhet, mivel majd most rendszerezi a gyógyszer a szervezeted.
A kérdező hozzászólása: És ha ezt történt mit tegyek? Folytassam a tabletta szedését ugyanúgy?
Igen folytasd a tabletta szedését nyugodtan. Nem kell aggódni emiatt, a gyógyszer ilyenkor is véd. Az elsõ három hónapban gyakran elõfordul ilyen, csak ha azután is fennáll a probléma akkor kell konzultálni az orvosoddal.
az idõ teszi.. úgy hívják h esõ! :D
csak pettingtõl, ha nem került sperma a hüvelyedbe, nem lehetsz terhes. viszont nem csak ovulációkor eshetsz teherbe, csak akkor a legnagyobb az esélye. teherbeeshetsz az év 365 napján, ha sperma kerül a hüvelyedbe. de nem tudom ezt miért olyan nehéz felfogni?
És az ovulációd elõtti napokban mi volt? A hímivarsejtek nem csak egy napig életképesek. Ha az ovuláció elõtt közösülsz egy-két, esetleg három nappal, védekezés nélkül, simán lehetsz terhes. Ha az ovuláció elõtt történt ilyesmi, akkor a késés utáni napokban tesztelj. Ha nem ment sperma a hüvelyedbe, akkor meg hülyeség parázni.
Egyébként tudod biztosan mikor ovulálsz? Mert mikor elõbb megjön, abban a hónapban valszeg az is elõbb történik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!