Találatok a következő kifejezésre: Lehet az, előbb (237 db)

Rosszul mozdultatok! Mással is megesik! A két dolgot nem nagyon tudom, összekapcsolni. A mostani szexet a puffadással!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Hát ki tudja lehet van valami ott!
Baba? Mikor volt meg utoljára?
szia , velem is tortent mar hasonlo nekem is fajt de sajnos nem baba volt nekem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! És neked meddig fáj mert én még most is érzem! Minden jót nektek

Mennyire csendes éjjel a tengerimalac? Lehet mellette nyugisan aludni? Mert az enyém az előbb is csipogott, de lehet csak azért mert éhes volt picit. Kezdő vagyok.

Legjobb válasz: Nem igazán lehet velük aludni.Az éjszakának csak kb a felét aludják át és ha van itatója akkor azt rágják. (barátnõm 1 nap után levitte a nappalijukba)

Nem igazán lehet velük aludni.Az éjszakának csak kb a felét aludják át és ha van itatója akkor azt rágják. (barátnõm 1 nap után levitte a nappalijukba)
Szerintem ez tengerimalac függõ. Az enyém mellett nyugodtan lehet aludni. Az én malacom teljen átvette a mi életstílusunkat. Egész nap felvan, eszik, rágcsál, ugrándozik, iszik, csipog, mormog, nézelõdik, néha lepihen, este meg alszik szerintem, mert látszik hogy amikor már este van akkor lefekszik és amikor lekapcsolódik a villany olyan elégedettem mormog, utána meg csendben van, tehát gondolom alszik.
Az enyém imádott esténként futkozni meg ilyenek, de hozzá lehet szokni. Miután szegény elhunyt olyan fura volt, hogy nem volt semmilyen mozgás esténként/nap közben :/ :(
Múlt hónapban nálam voltak az unokaöcsém tengerimalacai, és hát nemigazán tudtam tõlük aludni. A fiú folyton morgott nyújtózkodás közepette. A lány meg nyöszörgött felágaskodva (gondolom ki akart mászni). Szerintem ne a szobádban tartsd õket.
A kérdező hozzászólása: Na, megvolt az elsõ közös éjszakánk. :) Szerintem visítozás az nem volt, mert senki nem panaszkodott itthon. Én füldugóval aludtam eddig is, szóval az apróbb zajok nem tudnak zavarni. Attól féltem, hogy majd felhangoskodja az egész házat. De nem visított. Aztán lehet csak nagyon idegen még neki a hely...
Lehet mellettük aludni. Én reggel délben délután meg este is tömöm kajával így nem ujjizik. Este 9kor megetetem ha megmozdulok az ágyon egyáltalán nem ujjizik. :) Sõt õ is alszik kimerül szegénykém a napi hosszas sétákban. :D
Én 5 tengerimalaccal a szobában alszok, és volt már olyan, hogy egy éjszaka alatt 18x kellett felkelnem :) Néha idegesítõ nem mondom, de annyira imádom õket, hogy nem vinném ki õket a szobámból még éjszakára sem :)

Az előbb olvastam hogy jónéhányan azt mondják hogy rubint réka tornái 1nagy szart sem érnek most lehet ezekkel a tornákkal fogynni vagy nem?

Legjobb válasz: Minden mozgással lehet fogyni, ezek nem csodaszerek hanem tornák. Mindegy, hogy Norbi, Réka, Alexandra vagy más beszél közben. Ha megnézed, ezek ugyanazokra a mozdulatsorokra épülnek, hisz ez az aerobic, nem õk szarták a spanyolviaszt. Úgyhogy lehet velük fogyni, igen, de mindig fokozni kell a terhelést, mert ha hozzászokik a tested, akkor onnantól kezdve nem fogsz tõle fogyni. Ezért kell váltogatni õket. Mindegy, hogy kiét csinálod.

Minden mozgással lehet fogyni, ezek nem csodaszerek hanem tornák. Mindegy, hogy Norbi, Réka, Alexandra vagy más beszél közben. Ha megnézed, ezek ugyanazokra a mozdulatsorokra épülnek, hisz ez az aerobic, nem õk szarták a spanyolviaszt. Úgyhogy lehet velük fogyni, igen, de mindig fokozni kell a terhelést, mert ha hozzászokik a tested, akkor onnantól kezdve nem fogsz tõle fogyni. Ezért kell váltogatni õket. Mindegy, hogy kiét csinálod.
Fogyaszt, ezt nem tagadom, ha úgy étkezel mellé. Ettõl függetlenül sz4rt se érsz vele, mert plötyi maradsz megfelelõ terhelés híján (most hadd ne magyarázzam el a teljes folyamatot, a lényeg, hogy amelyik izomcsoportod nem kap kellõ terhelést azt leépíti a szervezet, pont ezért nem nagy cucc maga a fogyás... a zsírból fogyás már sokkal nehezebb!). Arról nem is beszélve van nála 1000x jobb testmozgás kcal égetésre.
Hogy fogyni lehet e azt nem tudom(szerencsére nincsen rá szükségem), de hogy formásodni, izmosodni lehet tõle az biztos.
Nem kell annyit enni és akkor meg van oldva a nagy része. Mellé meg bármilyen mozgás aranyat ér!
Az ember futásra termett XD és akinek rossz a térde, az meg dögöljön meg?
99%ban azért rossz a térde sok embernek, mert olyan gyenge, edzetlen. Guggolni kell, hogy megerõsödjön. És akkor én is védekezek elõre:) . A guggolásnál természetesebb gyakorlat nincs. Tehát ahogy futni, úgy guggolni a legtermészetesebb dolog.
Edzett a térdem, azért fáj mert ezt örököltem, apámnak is rossz volt a térde, nagyapámnak is, az õ apjának is.
Akkor szerencsés vagyok.Én apámtól a nagy farkát örököltem.
Mondtam, hogy jöttök majd a genetikával... már kimondottan hiányoltam volna. Anyám túlsúlyos, apám cukorbeteg, apai nagyapám gyomorrákos volt, api nagyanyám kórosan sovány és gyenge volt anyai nagyanyámnak nem tudjuk mi baja van mert nem hajlandó dokihoz menni (remélem nem mellrák), anyai nagyapám meg izületes, nõvérem csontritkulásos és gerincferdüléses. A családba SENKI, SOHA egy 1 percet nem sportolt, amikor kicsi voltam azzal tömték a fejem genetika, hogy el vagyok hízva. Genetika, hogy FÁJ A TÉRDEM futás közbe, és genetika, hogy 5 perc bicikli után 160-as a pulzusom és elájulok. Most heti 6x van 2, 5 órás súlyzós erõedzésem, makk egészséges vagyok, erõedzõ létemre bármikor lefutok neked 10km. Amikor lefogytam 30kgot és elkezdtem igazán annó még testépítéssel foglalkozni 60kgosan senki nem mondta, hogy jó a genetikám az egészre. Most 82kgason kemény munkával, bár nem sok de több mint amit a kis 50kgosak rajcsávók elérnek, azzal jönnek, hogy de hát nekem tökéletes a genetikám... HOL? KITÕL örököltem volna jó genetikát? HE? Befejeztem, gondolkozzatok el elõbb.
Fruits Punch Samurai-al abszolút egyetértek a futásban való kitartással. Én kb. 5 perc után abba szoktam hagyni, de volt már, hogy kipróbáltam, na bírom-e tovább, max. összeesek, és ment! Igaz, rohadt nehéz volt, de végül is ment. eleve az egész egészséges életmód+sportolás az akaraterõrõl (is) szól, ezért is van az, ha rendszeresen mozogsz, minden másban is fejlõdsz az életedben.
De most komolyan hogyan edzem a térdemet, amikor 1 perc futás után nem tudok tovább futni, mert fáj? Elég egy pár kitörés és már fáj és nem megy tovább? EZ nem gyengeség, fél éve edzem, mégis a nagy semmi. Ezért biciklizek, mert az nem terheli a térdet.
Nesztek, viszlát!
És mégegy valami: az intevall futást 30 percig mindenkinek bírnia kéne (ha extrém túlsúlyos vagy akkor hagyd ki és ugyan ennyi biciklit tolj). Az ember futásra termett, aki nem extrém túlsúlyos, és nem bírja a 30 percet lefutni annak csak az akarata gyenge! De ha tényleg nem megy, akkor tolj a kocogásos perióduson legyen mondjuk 1, 5 perc kocogás, és 30 sec erõltet stb...
a torna az csak kiegészítés. diétázni is kell mellé rendesen. ha jó a diétád akkor majdhogynem mindegy mit mozogsz akkor is le fogsz fogyni.
Igen, sokat ér én is csinálom, mellette futok, egészségesen eszem 5x naponta és formásodni és fogyni is lehet vele. De szerintem érdemes mellette futnod is.
A fogyáshoz rengeteg türelem kell.Egyesek ezt úgy képzelik el, hogy megcsinálnak egy ilyen 5 percet Rubint Réka tornát és akkor már le is vannak fogyva.Hát nem. Diétázni is kell melléje és naponta el kell végezni ezeket a gyakorlatokat.Egy idõ után fogysz tõle és izmosodsz is.Szerintem ha van hozzá türelmed, akkor hasznos. Aki végigcsinált egy ilyen -legalább 5 perces- tornát, az érzi a hatását, mivel nagyon megdolgoztatja az izmokat, úgyhogy szerintem használ.
Hatásos bármilyen mozgás, csak sok idõ mire beindul a fogyás. Sokan feladják elõtte, én fél éve sportolok, az elsõ pár edzésen majd meghaltam és fel akartam adni, utána az elsõ pár hétben, amikor meg se mozdult a mérleg. Most már -10 kg fél év alatt :)
Azt, hogy lehet tõle fogyni azért elég merész kijelentés. Az edzései kalóriát égetnek.De ha beviszel napi 3000 kalóriát, mikor a napi igényed 2000, egy tornával meg elégetsz kb 200kalóriát, akkor nem fogsz tõle fogyni. Ami csalás esetleg van benne az az, hogy Réka testépítõ edzéseket is végez és testépítõ szálkásító diétát csinál mellé, tehát nem ezektõl a tornáktól néz ki úgy ahogy. De persze mint mozgás a tornái is jobbak, mint a semmi.Persze nem az 5-10 percesek, mert egy edzés 1 óránál kezdõdik, ha nem vagy mozgássérült. Uh a kérdésedre a válasz-elsõsorban a kalóriadeficites diétától lehet fogyni, edzéssel kiegészítve.
Minden mozgás sokat ér, ha mellette persze nem zabálod halálra magadat. Így van RR tornáival is. Plusz szépen szálkásítanak is, elég sok benne az erõsítõ rész. Érdemes valamivel kombinálni. Mellesleg Rubint Réka, és nem rubint réka.
A kérdező hozzászólása: Fruits Punch Samurai kérlek oszdd meg velem is azt az 1000x többet érõ edzéstervet
Ja és hanyagoljátok ezen kommenteket: Jááj de én nem akarok izmos lenni... meg jájj de hát jájj... Ahhoz, hogy izmot szedj fel, ahhoz pozitív kalória mérleg kell csibéim, hiába súlyzózzátok halálra az agyatokat, 0g izmot foktok építeni amíg nem olyan a kajátok. Ezzel az a tervel, csak a jelenlegi izomegetek, nagy részét tudjátok megtartani, ha betartjátok szép sikerrel. Ha szombat nem tetszik, tegyétek át a vállat oda, kész ennyi. Várom a rinyálós kommentjeitek, hogy dehát nincs pénzem konditeremre meg, de ez genetika meg jajj, nem fogok reagálni mert ezt a teljes edzést le tudjátok nyomni otthon 1db ilyennel: http://calasport.unas.hu/shop_ordered/9113/shop_pic/160.jpg (bár ez alkatfüggõ de közülettek nem hinném, hogy valaki 10kgnál többel tudna bicepszezni, vagy akár arnold nyomást nyomni)
És még szívbetegséggel születtem, ami mellett nem tudok sokat futni, szóval ne gyere azzal, hogy mindenkinek le kell tudnia futni 30 perces idõt!

Mi lehet az oka ha 3 éves francia buldog kutyusomnak az előbb az egyik hátsó lába mintha begörcsölt volna és elkezdett zihálni meg nem is tudom az egész kutyi olyan fura lett?

A gépnél ült a lábamnál és felakartam emelni,mert majdnem eldöntötte a gépem ekkor kezd?dött az egész.Azt hittem vége szegénynek. Egy csepp pisi is kijött bel?le. Az biztos hogy az egyik lába merev volt sajnos egy pár percig. Aztán az ölemben megnyugodott és mintha mi sem történt volna. Nagyon kétségbe vagyok esve! Az állat doki meg nem veszi fel a telefont!

Legjobb válasz: A francia bulldogok tudtommal hajlamosak epilepsziára. Ez kortól független. Lehet, hogy a kutyusod is epilepsziás. Mindenképp vidd el dokihoz. Manapság már gyógyszeres kezeléssel kordában lehet tartani ezt a betegséget. Remélem azonban, hogy nem ez a baj.

A francia bulldogok tudtommal hajlamosak epilepsziára. Ez kortól független. Lehet, hogy a kutyusod is epilepsziás. Mindenképp vidd el dokihoz. Manapság már gyógyszeres kezeléssel kordában lehet tartani ezt a betegséget. Remélem azonban, hogy nem ez a baj.
Ez elég sok minden lehet. Inkább kivizsgálást javasolnék, mert itt max. tippelni tudunk, de a biztosat a doki tudná megmondani. Írok két verziót: fokális epilepszia, vagy egyszerû izomgörcs.
A kérdező hozzászólása: Idáig ilyen soha nem fordult elõ.Max. annyi még hogy pár napja séta közben egyszer -kétszer olyan volt mintha balra húzna az egyik fele...
Mindenképpen vidd el dokihoz. Lehet Epilepsziás! Az én kutyám is az..
Ez epilepszia gyanús nagyon. Ám ezt a balra húzó fejet ne felejtsd el mondani az orvosnak mert agydaganatnál, aminél a kutya tarthatja féloldalasan a fejét, az egyik tünet (és nem maga a betegség) lehet az epilepszia. Mindenképp olyan orvoshoz menjetek akinek van tapasztalata a neurológia és az epilepszia területén. Sok sikert és jobbulást a kutyinak!
A kérdező hozzászólása: Nem a fejét húzza hanem a hátsóját balra. Remélem szimpla izom görcs. Nem lehet hogy véletlenül rosszul fogtam meg?
A leírtak alapján ez több mint egy szimpla izomgörcs... de egyikünk sem állatorvos....
Sajnos nem hangzik valami jól! :( Drukkolok hogy ne legyen gond, de készülj fel azért!

A monitoromon a kép az elöbb elfordult balra mi lehet a baja?

újrainditottam a gépemet és ugy se fordult vissza vizszintesre. el?re is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: már nem emlékszem, talán a ctrl+nyilakkal lehet forgatni, de lehet, hogy altgr+nyilak, nem tudom, csak rémlik

már nem emlékszem, talán a ctrl+nyilakkal lehet forgatni, de lehet, hogy altgr+nyilak, nem tudom, csak rémlik
A kérdező hozzászólása: köszönöm a control nyillal télleg ment
oké, szivesen

Tejallergia, vagy akkor mi lehet? Térjünk vissza az előbbi tápszerhez?

Kb. másfél hete áttértünk a Mildibé 1-r?l(semmi baja nem volt t?le) a Humana 1-re. A kisfiam (4hós)könyökénél nagy piros foltok jelentek meg, és olyan mintha nagyon száraz lenne a b?re azon a területen. A véd?n? szerint csak b?rszárazság, (a dokinénink szabin van)de a sógorn?m szerint tejallergia is lehet, mert neki is így volt a fiával, aki szintén tejallergiás és most 5 éves. Már a kis combján is észrevettem két ilyen kis piros kiszáradást. Légyszi akinek volt hasonló tünete adjon tanácsot, mert a dokinénink nem lesz csak jöv?héten. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Szerintem lehet az új tápszertõl, bár én nem vagyok orvos. Az én kisfiamnak is ilyen tünetei voltak 1 éves korában. 1 hónapig gondolkoztam, hogy mitõl lehet, mert a doki nénink nem tudta. Rájöttem, hogy akkor kezdõdött az egész, mikor leálltam a víz forralásáról, és simán a csapból adtam neki. Aztán elkezdtem újra forralni, és 1 hét múlva már semmi baja nem volt. Most 14 hónapos lesz, és még inkább forralom neki, mert így nincs baja. Én azt javaslom neked, térjél vissza a régi tápszerhez, és ha elmúlik akkor biztosan az újtól volt kiütéses. Mielõbbi jobbulást! 2 gyerekes anyuka

Szerintem lehet az új tápszertõl, bár én nem vagyok orvos. Az én kisfiamnak is ilyen tünetei voltak 1 éves korában. 1 hónapig gondolkoztam, hogy mitõl lehet, mert a doki nénink nem tudta. Rájöttem, hogy akkor kezdõdött az egész, mikor leálltam a víz forralásáról, és simán a csapból adtam neki. Aztán elkezdtem újra forralni, és 1 hét múlva már semmi baja nem volt. Most 14 hónapos lesz, és még inkább forralom neki, mert így nincs baja. Én azt javaslom neked, térjél vissza a régi tápszerhez, és ha elmúlik akkor biztosan az újtól volt kiütéses. Mielõbbi jobbulást! 2 gyerekes anyuka
Igen lehet tejre, mosóporra, öblítõre, sterilizáló foly.-ra stb. enyémen is ilyen ekcémás foltok vannak anyatejes, nálunk a citrusfélékre allergiás.
a tej allergia biztos hogy csalán kiütés inkább mososzertöl

Már 2 napja késik a menstruációm pedig eddig mindig előbb jött meg minimum 3 nappal. Mi lehet az oka?

(nem volt nemi kapcsolat) Nincs valamilyen módszer amivel elérhetném hogy megjöjjön végre?

Legjobb válasz: Lehet kicsit feszültebb voltál az elmúlt napokban,lehet kisebb hormonális zavar is.Ha semmiképp nem jön meg azért nézesd meg magad.De sztem ennyi nap még nem sok,nyugodj meg és várj türelmesen.Hidd el megjön az.

Lehet kicsit feszültebb voltál az elmúlt napokban, lehet kisebb hormonális zavar is.Ha semmiképp nem jön meg azért nézesd meg magad.De sztem ennyi nap még nem sok, nyugodj meg és várj türelmesen.Hidd el megjön az.
Nekem pár hónapja kb. majd két hetet késett, és nem is voltam terhes. Utána pedig minden helyreállt, beállt a normális ciklusba. Úgyhogy szerintem nem kell aggódnod, légy türelemmel. Néha becsúszik ilyen is.
Okai lehetnek: - pici hormonális zavar - nagyobb fizikai megterhelés - stressz - lappangó betegség a szervezetedben, pl. torokgyulladás, megfázás, stb - nõgyógyászati betegség: ciszta a méhben, petefészkekben Utóbbi nem túl valószínû. Olyan is elõfordul, hogy 1-1 vérzés kimarad, ettõl még lehetsz egészséges. Szerintem várj még pár hetet, majd menj orvoshoz, Õ tudni fogja, mi a teendõ.
Lehet, hogy korai volt a teszt, de az is lehet, hogy nem vagy terhes.Csinálj egy-két nap múlva még egy tesztet!

Jövő hét keddre várom a menzim! most az előbb elmentem wc-re és rózsaszínes volt a folyásom, előtte nem volt ilyen azóta sem, mi lehet ez? lehet baba a dologban?

Legjobb válasz: Nekem múlt hónapban volt így, rá pár órára megint rózsaszín volt, aztán 4-5 napig, de baba sehol. Tegnap óta visziont pecsételek, vagyis ma megjött, de itt azt mondják, hogy lehet az a beágyazódás is. Na nekem tuti nem az, hiszen a hõm is leesett. :S Szóval nálad van remény babóra. Mensi elõtt amúgy nem szoktál 1-2 napig rózsíszínût vagy pirosasat pecsételgetni?

Nekem múlt hónapban volt így, rá pár órára megint rózsaszín volt, aztán 4-5 napig, de baba sehol. Tegnap óta visziont pecsételek, vagyis ma megjött, de itt azt mondják, hogy lehet az a beágyazódás is. Na nekem tuti nem az, hiszen a hõm is leesett. :S Szóval nálad van remény babóra. Mensi elõtt amúgy nem szoktál 1-2 napig rózsíszínût vagy pirosasat pecsételgetni?
A kérdező hozzászólása: nem szoktam, azért is csodálkoztam!
Hát, akkor lehet, hogy a kicsi bántja a nagyot :-)

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni, hogy lehet-e együtt szedni a Premenst és a Remifemin Plust? Az előbbi a prolaktin szint csökkentésére, az utóbbi a többi kellemetlen változókori tünet enyhítésére lenne jó. A vérzés még hol megjön, hol elmarad. E

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni, hogy lehet-e együtt szedni a Premenst és a Remifemin Plust? Az előbbi a prolaktin szint csökkentésére, az utóbbi a többi kellemetlen változókori tünet enyhítésére lenne jó. A vérzés még hol megjön, hol elmarad. Előre is köszönöm a válaszát. Ágnes

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A változókori hőhullámok kezelésére a Remifemin plus tablettát javaslom. Amennyiben a prolaktin szintje is emelkedett, feltétlenül konzultáljon kezelőorvosával, illetve endokrinológus szakorvossal. Csak orvosi ellenőrzés mellett lehet ugyanis megpróbálni a prolaktinszint visszaállítását a normális tartományba. Emellett természetesen a szervi eltérést is ki kell zárni, amely adott esetben sebészi kezelést is szükségessé tehet! Ez tehát …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A változókori hőhullámok kezelésére a Remifemin plus tablettát javaslom. Amennyiben a prolaktin szintje is emelkedett, feltétlenül konzultáljon kezelőorvosával, illetve endokrinológus szakorvossal. Csak orvosi ellenőrzés mellett lehet ugyanis megpróbálni a prolaktinszint visszaállítását a normális tartományba. Emellett természetesen a szervi eltérést is ki kell zárni, amely adott esetben sebészi kezelést is szükségessé tehet! Ez tehát … Olvass tovább »

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!