Találatok a következő kifejezésre: Lehet az, amióta nem szedem (2 db)

Lehet az, hogy amióta nem szedem a magneB6ot, azóta nincsenek jósló fájásaim?

Péntek este elfogyott a magneB6om és azóta nem vettem. Hétvégén töltöttem a 39. hetet, szerintem nem is lett volna már szabad szednem, de az orvosom azt mondta, szedjem nyugodtan. Amióta nem szedem nincsenek olyan gyakran jósló fájásaim, ez lehetséges? Szerintem pont az ellenkez?je kellett volna, hogy történjen, nem?

Legjobb válasz: Szia!PErsze hogy lehet!Az megszünteti a görcsöket!A 36 hétnél nem szabad tovább szedni,mert túl fogod hordani a picit,mert megakadályozza a tágulást!Ezt el kellett volna mondania az orvosodnak.Ezt nem szeretem bennük,ha mi nem kérdezünk rá valamire,akkor el se mondják! Minden jót,és könnyû szülést! Üdv:34 hetes kismami

Szia!PErsze hogy lehet!Az megszünteti a görcsöket!A 36 hétnél nem szabad tovább szedni, mert túl fogod hordani a picit, mert megakadályozza a tágulást!Ezt el kellett volna mondania az orvosodnak.Ezt nem szeretem bennük, ha mi nem kérdezünk rá valamire, akkor el se mondják! Minden jót, és könnyû szülést! Üdv:34 hetes kismami

Amióta nem szedem a fogamzásgátlót, a peteérés után a mensiig az elmúlt 3 hónapban mindenféle terhességi tünetem van. Mitől lehet?

Amióta nem szedem a fogamzásgátlót, (helyre állt a mesim nagyából)a peteérés után a mesiig az elmúlt 3 hónapban mindenféle terhességi tünetem van. Általában fáradtabb vagyok és újabban szédelgek is, néha émelygek. eddig mindig reménykedtem hátaha babás vagyok de nem. Most is 3-4 nappal a peteérés után fájdogál a mellem és szédül, és átaludnám a napokat.

Legjobb válasz: Lehet, hogy a tested téged is "átver", azaz annyira vágysz már a babára, hogy tudatosság nélkül produkálod a tüneteket. Ha viszont a végén mindig ott a mensi, és az szokásos erõsségû és állagú, akkor sajnos nem vársz babát. Az álmosság és szédelgés furcsa tünet egy peteérésnél, de lehet, hogy csak azt jelzi, hogy ebben a nyálkás idõben nem jut a szervezeted elég vitaminhoz.Ha megint megjön a mensi és a tünetek nem múlnak, keress fel egy orvost!

Lehet, hogy a tested téged is "átver", azaz annyira vágysz már a babára, hogy tudatosság nélkül produkálod a tüneteket. Ha viszont a végén mindig ott a mensi, és az szokásos erõsségû és állagú, akkor sajnos nem vársz babát. Az álmosság és szédelgés furcsa tünet egy peteérésnél, de lehet, hogy csak azt jelzi, hogy ebben a nyálkás idõben nem jut a szervezeted elég vitaminhoz.Ha megint megjön a mensi és a tünetek nem múlnak, keress fel egy orvost!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!