Találatok a következő kifejezésre: Lehet az, amióta nem (27 db)

Férjem most szokik le az alkoholról, de amióta nem iszik rengeteg édességet eszik. Ez normális dolog? És mi lehet az oka.

Legjobb válasz: Valamiféle pótcselekvés lehet, nem túl egészséges a sok édesség, nem csak az elhízás hanem a cukorbetegség kialakulása miatt is. Ezzel lehet, hogy többet árt magának, mintha pl. meginna napi egy sört, persze ha keményen ivott az más.

Valamiféle pótcselekvés lehet, nem túl egészséges a sok édesség, nem csak az elhízás hanem a cukorbetegség kialakulása miatt is. Ezzel lehet, hogy többet árt magának, mintha pl. meginna napi egy sört, persze ha keményen ivott az más.
Adj neki rágót :) .

Mitől lehet az, vagy minek a tűnetei azok, hogy amióta elmúlt a havi vérzésem nem fehér folyásom van, hanem rózsaszínes, és az állaga mint az aludttej? Valaki segítsen mit tegyek? Orvoshoz nem akarok menni!

Éjszakánként viszket, én pedig nem bírom megállni és sebet ejtettem. Nemi életet nem élek. Ha esetleg fontos infó az hogy rendszeresen napra pontosan jön meg, és eddig semmilyen panaszom nem volt.

Legjobb válasz: Ez lehet valamilyen fertõzés. Az egy dolog,hogy nem akarsz orvoshoz menni,de itt most arról van szó,hogy milyen következményei lehetnek,ha nem teszel semmit,pl.meddõség.

Ez lehet valamilyen fertõzés. Az egy dolog, hogy nem akarsz orvoshoz menni, de itt most arról van szó, hogy milyen következményei lehetnek, ha nem teszel semmit, pl.meddõség.
Ez tuti valami fertõzés, hiszen viszket. A színe lehet attól, hogy a sebbõl a vérzés a folyásodba kerül, emiatt rózsaszínes, de lehet, hogy alapból ilyen színû. Akár akarsz, akár nem, muszáj lesz dokihoz menni. Ezt nem lehet gombára fogni és Canestennel kenegetni...lehet valami veszélyesebb is, aminek késõbb komoly következményei lehetnek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! Nem merek elmenni orvoshoz... :S

Amióta nem szedem a fogamzásgátlót, a peteérés után a mensiig az elmúlt 3 hónapban mindenféle terhességi tünetem van. Mitől lehet?

Amióta nem szedem a fogamzásgátlót, (helyre állt a mesim nagyából)a peteérés után a mesiig az elmúlt 3 hónapban mindenféle terhességi tünetem van. Általában fáradtabb vagyok és újabban szédelgek is, néha émelygek. eddig mindig reménykedtem hátaha babás vagyok de nem. Most is 3-4 nappal a peteérés után fájdogál a mellem és szédül, és átaludnám a napokat.

Legjobb válasz: Lehet, hogy a tested téged is "átver", azaz annyira vágysz már a babára, hogy tudatosság nélkül produkálod a tüneteket. Ha viszont a végén mindig ott a mensi, és az szokásos erõsségû és állagú, akkor sajnos nem vársz babát. Az álmosság és szédelgés furcsa tünet egy peteérésnél, de lehet, hogy csak azt jelzi, hogy ebben a nyálkás idõben nem jut a szervezeted elég vitaminhoz.Ha megint megjön a mensi és a tünetek nem múlnak, keress fel egy orvost!

Lehet, hogy a tested téged is "átver", azaz annyira vágysz már a babára, hogy tudatosság nélkül produkálod a tüneteket. Ha viszont a végén mindig ott a mensi, és az szokásos erõsségû és állagú, akkor sajnos nem vársz babát. Az álmosság és szédelgés furcsa tünet egy peteérésnél, de lehet, hogy csak azt jelzi, hogy ebben a nyálkás idõben nem jut a szervezeted elég vitaminhoz.Ha megint megjön a mensi és a tünetek nem múlnak, keress fel egy orvost!

Van egy fiú osztálytársam. Aki régóta tetszik nekem azóta amióta ismerem beszéltünk és azt mondta nem. Tetszek neki de nézni szokott! Nem értem miért nézhet ha elméletileg nem. Tetszek neki szerintetek akk mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Lehet hogy hazudott arról h nem tetszel neki vagy pedig nem tudja eldöntetni hogy mit érez irántad. Vagy pedig egy pszhiopata és ki akar nyírni téged :D

Lehet hogy hazudott arról h nem tetszel neki vagy pedig nem tudja eldöntetni hogy mit érez irántad. Vagy pedig egy pszhiopata és ki akar nyírni téged :D
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ õ biztos nem akar kinyirni xD
Ez hasonlít az én esetemhez. Szerintem kérdezdeg tõle kerek perec. Próbáld meg kiugrasztani a nyulat a bokorból. Lehet hogy csak azért néz mert kíváncsi hogy te nézed-e õt. Vagy csak barátkozni szeretne veled, ezért néz de fél hogy félreérted.

Lehet az, hogy amióta nem szedem a magneB6ot, azóta nincsenek jósló fájásaim?

Péntek este elfogyott a magneB6om és azóta nem vettem. Hétvégén töltöttem a 39. hetet, szerintem nem is lett volna már szabad szednem, de az orvosom azt mondta, szedjem nyugodtan. Amióta nem szedem nincsenek olyan gyakran jósló fájásaim, ez lehetséges? Szerintem pont az ellenkez?je kellett volna, hogy történjen, nem?

Legjobb válasz: Szia!PErsze hogy lehet!Az megszünteti a görcsöket!A 36 hétnél nem szabad tovább szedni,mert túl fogod hordani a picit,mert megakadályozza a tágulást!Ezt el kellett volna mondania az orvosodnak.Ezt nem szeretem bennük,ha mi nem kérdezünk rá valamire,akkor el se mondják! Minden jót,és könnyû szülést! Üdv:34 hetes kismami

Szia!PErsze hogy lehet!Az megszünteti a görcsöket!A 36 hétnél nem szabad tovább szedni, mert túl fogod hordani a picit, mert megakadályozza a tágulást!Ezt el kellett volna mondania az orvosodnak.Ezt nem szeretem bennük, ha mi nem kérdezünk rá valamire, akkor el se mondják! Minden jót, és könnyû szülést! Üdv:34 hetes kismami

Csajok. Miért mondjátok azt hogy nem számít a pénz és a farok méret? Hogy lehet az hogy amióta több pénzem van = több csaj?

Legjobb válasz: Több csaj... de megtaláltad életed párját is, aki nem csak kielégít, hanem boldoggá is tesz úgy igazából? Azt, akivel leélnéd az életed? Nem csak testileg, hanem intellektuálisan is a társad? Na ehhez nem pénz kell és nagy farok.

Több csaj... de megtaláltad életed párját is, aki nem csak kielégít, hanem boldoggá is tesz úgy igazából? Azt, akivel leélnéd az életed? Nem csak testileg, hanem intellektuálisan is a társad? Na ehhez nem pénz kell és nagy farok.
nekem szamit mindketto:) de nem ez miatt jottem ossze valakivel utana derult ki milyen adottsagai vannak:P(ezt a f.rok meretre irom)
A több pénz miatt sokkal több az önbizalmad... Ilyen egyszerû. Ha ugyan ilyen önbizalmad lett volna kevesebb pénzzel, akkor is ugyan ilyen sikered lenne! 18/f
Mert általánosítás, és nem mindegy, hogy mennyi az annyi. Ha munkanélküli vagy, és egy kávéra sem tudsz beülni egy nõvel (nem kell meghívni, de a magad részét se tudod állni!), akkor az igenis kevés. Sõt, én "elvárom", hogy a partnerem velem egy szinten legyen egzisztenciálisan, mert nekem van lakásom, autóm, stb., akkor nem tudnám tisztelni, ha neki semmije nincs. A farokméretben meg egyéni preferenciák vannak. Számít valamennyire, de egy nõ sem úgy válogat, hogy lehúzza a pasi nadrágját és megszemléli a kínálatot... a szélsõségeket általában nem szeretjük (a túl kicsit, túl nagyot), de ebben is lehetnek egyéni eltérések.
Elvileg a pénz nem számít nekik, de a f*szméret az nem kicsit nagyon - lásd az itteni csajok sok-sok kérdését a 20 centis jellemre hulladék csávóikról akiket utálnak, de inkább ott maradnak, mert "hát mégis csak húszcenti"
15-ös jól összefoglalta a lényeget!
Engem feszélyez, ha egy pénzes pasi udvarol nekem... 21L
"a barátomba sem a farkáért meg a pénzéért szerettem bele" De azért - ilyenkor derül ki - hogy van egy közepes autója + lakás hitel nélkül, illetve a f*sza is "csak" 18 centi. De persze ha nem ilyen lenne akkor is õ maradna - vagy sem.
Xenophilius: ugyan, mutass már egy olyan kérdést, amikor a nõ a farka miatt marad a pasival... de tényleg!
Másnapra sajnos törlik õket, így nem lehet bemásolni... Pedig kéne!
Én ezt honnan tudjam??? Biztos van aki a pénzre megy... De a többség nem.
Azért kérdezem, mert én elég sokat vagyok itt, de még egy ilyen kérdéssel sem találkoztam!
Éjjel szoktak ilyenek lenni.
Pedig számít nagyon is, mondjuk ez csaj függõ, ha kalibrált a [email protected] akkor pénzzel ÉS ápolt külsõvel azt csinálsz vele amit akarsz, a , , szolgád" szinte. Érdemes sikeresnek lenni ha olyan csajt akar amilyet szeretne. Minden nõnek fontos a pénz valamilyen szinten, sõt mondom minnél nõiesebb annál több feltételnek kell teljesülnie. Ezt be kell tudni. Én még nem rendelkezek autóval, de izmosnak izmos vagyok és egzisztenciám is van, a nõk bámulnak de még nem igazán jön össze semmi, persze amint lesz egy Bömösöm szerintem már farokfájdalmam lesz a sok luktól. Mint sok edzõtársam és spanom, nem , , vékonyak" és mocskosul csonton vannak pénzzel, ilyen cég olyan cég, 3-4 kocsi prémium kategóriás, mindnek top10++++++ nõi vannak. Olyanok, hogy jajj istenem. Ennyi az egész. Villantani kell illetve érdemes és a [email protected] nedves.Mellette izmosnak is érdemes lenni.
Nekem tényleg nem számít, a barátomba sem a farkáért meg a pénzéért szerettem bele.Ne általánosíts!!!Vannak kivételek, szerintem csak a k*rvák mennek a pénzre meg a farkora :) Én NEM! ;)
Évek óta kóválygok a társkeresõ oldalakon. Azt tapasztaltam, hogy bizony számít a pénz, az anyagi javak! A belsõ értékek messze ezek mögött kullognak. Egy nõ egyszer felháborodott azon, hogy nincs kocsim. Mert hogy akkor õt hogyan fogom a fodrászhoz és a munkahelyére fuvarozni? Megírtam neki, hogy ha lenne kocsim, ezekre a helyekre akkor sem fuvaroznám, mert ha nem vette volna észre a benzin literje jóval 400 ft fölött van és nem pöfögtetném el ilyesmire! Ott a busz, a troli, a villamos és járjon azzal! Erre megkaptam, hogy én vagyok a világ legszemetebb embere!
Ezt te váltottad ki saját magadból. Mivel több pénzed van, magabiztosabbnak érzed magad és egyfajta biztonságot ad. Magabiztosságot közvetítesz az emberek felé. Mivel biztonságban is érzed magad, ezt is sugárzod. Mindez tudat alatt mûködik és a többi ember is tudat alatt veszi ezt észre. Stabilitást nyújtasz nekik.
Ebben a témában csak egy dolgot b*sz el szinte mindenki az érvelés során: a nõk azt mondják, ha szerelmesek valakibe, akkor nem számít mennyi pénze van, de a pasik azt kérdezik, mivel lehet dugni. Ne áltassa magát senki, igenis számít a pénz, mert felszínesen szemlélve a dolgokat sikeresebbnek, "nagyobb csávónak" tûnsz, ha tele vagy pénzzel. Ez természetes dolog, ha ez zavar, akkor ne így ismerkedj. Ha egy csajt így tudsz felszedni, a kapcsolatod is olyan lesz vele, ezt tudod te is. Ha dugni akarsz, akkor NAGYON nagy elõny, ha villogsz a pénzeddel, de ettõl nem boldog a párkapcsolat. Amúgy sokat gondolkodtam, hogy egyéjszakás kalandoknál mi a rákért nézik a csajok a pénzes pasikat. Valami õsi ösztönbõl ered szerintem, hogy minden nõ a legjobb hímmel akar párosodni, márpedig egy pénzes fickó sikeres férfit, azaz erõs hímet sugall. Modern kontextusban baromi vicces ez, mert sem a szaporodás, sem a jövõkép nem játszik szerepet egy egyéjszakás kalandnál. Tulajdonképpen a nõ szempontjából teljesen irreleváns kellene legyen a pénz egy ilyen kapcsolatnál, hiszen nem profitál belõle semmit, maximum 1-2 italt. A farokmérettel kapcsolatban is érdekes, hogy eddig csajokkal beszélgetve olyat már sokszor hallottam, hogy egy csaj arra panaszkodik, hogy valamelyik partnerének nagy volt a farka, ezért nem tudta élvezni a szexet, de olyat csupán egyszer, hogy túl kicsi lett volna. Persze, ez is számít, csak éppen nem úgy, ahogy mi férfiak sokszor elképzeljük. Gyakorlatilag úgy értelmezem a dolgot, hogy a két szélsõség között a nõknek egyre megy, mekkora, leszámítva, hogy a nõk mérete sem egyforma, így ezek a szélsõségek határvonalai nem ugyanott vannak mindenkinél.
Ezt a kísérletet anno White professzor is elvégezte és igaz - a nõk imádják a gazdag vagy annak kinézõ csávókat.
Sztem meg a pénz jobban számít nekik, mint a farok méret. Tudnak fogni maguknak nagy farkú szeretõt bármikor, de pénzes palit, aki fizeti a heti fodrászkodást, meg hasonlókat, nehezebb találni. Az meg vicc, h csak az önbizalmad nõtt volna meg.. Olvastam egyszer, h egy srác elõször megindult csajozni márkás ruhákban, egy köteg pénzzel, kb. az összes csajt megkaphatta, akit akart, aztán máskor átlagos, márkátlan cuccban, kevés pénzzel, természetesen így észre sem vették, pedig önbizalma ugyanúgy volt, mert tudta magáról, h gazdag, de mivek a nõk ezt nem látták rajta, leszarták. Nagyon ritka kivétel az a nõ, akit nem érdekel a pénz.
Sok férfi magabiztosabb lesz, azaz megváltozik a kisugárzása a biztosabb anyagi háttér által (magamon tapasztalom). A méret úgyszintén a magabiztosságon javít, amíg nem találkozik egy olyan lánnyal aki nem a méretre-vagyonra hajt, ekkor összedõl a világ, és egy új kor kezdõdik, vagy visszamegy a régi világába a lány nélkül.....
aki a pénzedre bukik, meg is kapod nekem eddig az volt a tapasztalatom, beképzeltek voltak szóval ilyennel szóba se álltam, ma sem mivel nem a farok mérettel kezdek, így az teljesen mindegy N
Éjjel is itt szoktam lenni, de akkor sem láttam még. Szerintem te vagy nagyon félreértesz valamit, vagy bedõlsz a trolloknak.

GYORSAN SEGÍTSÉG! Amióta frissítettem a Whatsapp Messengeremet nem tudom megnyitni, mi lehet az oka?

Ma frissítettem a whatsappot a 2.11.238-as verzióra. Eleinte minden normális volt, aztán egyszer csak kidobott az app és azóta nem bírom megnyitni. Próbáltam már az õsszes létezõ helyrõl, háromszor újraindítottam a telóm, de semmi. Nagyon nem szeretném újratelepíteni az appot, mivel a fontos chatjeim törlõdnének. Kérlek segítsetek. :((( Samsung galaxy S2-õm van ha számít.

Legjobb válasz: Beállítások -> alkalmazások -> kiválasztod -> adatok törlése és gyorsítótár törlése Ha ez nem segít, akkor ugyanitt fent találsz olyat is, hogy frissítések eltávolítása. Legalábbis ha beépített volt. (Ellenkezõ esetben eltávolítás van ott.)

Beállítások -> alkalmazások -> kiválasztod -> adatok törlése és gyorsítótár törlése Ha ez nem segít, akkor ugyanitt fent találsz olyat is, hogy frissítések eltávolítása. Legalábbis ha beépített volt. (Ellenkezõ esetben eltávolítás van ott.)

Lenne egy olyan problémám, hogy 10 nap híján 2 hónapja nem menstruálok. Érdekelne annak a válasza a kérdésemre, akinek esetleg már volt ilyennel gondja. Hozzátenném, hogy amióta mensizek, elég sokat késik. Vajon mi lehet az oka?

Szexuális életet élek,az utóbbi pár hónapban ritkán használtunk óvszert,de ügyeltünk h ne legyen probléma. Terhesség jele nincs.

Legjobb válasz: De. Van jele a terhességnek. Kitalálod mi?

De. Van jele a terhességnek. Kitalálod mi?
Mi lesz a baba neve? :D
sok boldogságot a babához :D
Ezt a kérdést a nõgyógyászodnak tedd fel.
Jézusom, ez komoly kérdés?...
-.-
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy van a terhességnek jele, de nálam nem jelentkezett 1 tünet sem. És igen, komoly kérdés.. holnap megyek a nõ gyógyászhoz egyébként, de feltettem itt ezt a kérdést, mert reméltem hogy akad olyan személy aki esetleg tudna valami hasznosat válaszolni a kérdésemre
Teszt volt? Megjegyzem van, akinél semmiféle tünet nem jelentkezik, nem fáradékony, nem émelyeg, stb....
A terhesség egyik legfeltûnõbb jele, hogy nem menstruálsz...

Szombathelyen császár után simán szült valaki az utóbbi néhány évben? (Amióta nem lehet orvost fogadni) )

Legjobb válasz: Szia! Igen, a barátnõm tavaly szült szeptemberben a Barabás dokinál. Majdnem 3 évvel az elsõ babája után.

Szia! Igen, a barátnõm tavaly szült szeptemberben a Barabás dokinál. Majdnem 3 évvel az elsõ babája után.
A kérdező hozzászólása: de gondolom nem fogadta fel az orvost, igaz? Simán engedték szülni, vagy azért kellett "kardoskodnia"?
Szia! Engedték simán, csak a hegét nézték meg. Nem fogadta meg a dokit, éppen õ volt. A Te orvosod mit mond? Attól még, hogy nem lehet orvost választani még van rá esély, hogy az orvosodnál szüld meg a babád. Én is mindkettõ babámat saját orvosnál szültem.
A kérdező hozzászólása: Oh, igen, tudom.. Az elsõ sima szülés volt, a második császár, mindkettõt túlhordtam, és ezért félek, hogy a harmadikat (még csak szeretnénk õt, még nincs pocakban), mi lesz, ha túlhordom, és emiatt nem engedik simán megszülni :(.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!