Találatok a következő kifejezésre: Lehet az, amióta (82 db)

Mi lehet az oka, hogy a lányom 1 hét alatt 3x is bekakilt az oviban, amióta összevont csoportok vannak?

Legjobb válasz: Nem mer szólni az óvónõnek, illetve nálunk a csoport mellett van a vécé így teljesen önállóan mennek ki a gyerekek a rendes csoportban, másik csoportban lehet szoknia kéne neki is. Lehet hogy õ is így van, máshol van a vécé, más rendszer és nem szokta még meg.

Nem mer szólni az óvónõnek, illetve nálunk a csoport mellett van a vécé így teljesen önállóan mennek ki a gyerekek a rendes csoportban, másik csoportban lehet szoknia kéne neki is. Lehet hogy õ is így van, máshol van a vécé, más rendszer és nem szokta még meg.
-szokatlan a hely, -szokatlan óvónõk, ismeretlen dadusok... De akár az egész együtt megviseli. Nem tudja hirtelen, mi történt, nem mer szólni az óvónõknek. Biztos, hogy lelki eredetû dolog lehet...
Így van ! Én most végeztem egy dajka iskolát .. Az a baj , hogy a megszokott nyugalmas élete felborult , esetleg nem kap annyi odafigyelést a nevelõktõl mint eddig !

Férjem most szokik le az alkoholról, de amióta nem iszik rengeteg édességet eszik. Ez normális dolog? És mi lehet az oka.

Legjobb válasz: Valamiféle pótcselekvés lehet, nem túl egészséges a sok édesség, nem csak az elhízás hanem a cukorbetegség kialakulása miatt is. Ezzel lehet, hogy többet árt magának, mintha pl. meginna napi egy sört, persze ha keményen ivott az más.

Valamiféle pótcselekvés lehet, nem túl egészséges a sok édesség, nem csak az elhízás hanem a cukorbetegség kialakulása miatt is. Ezzel lehet, hogy többet árt magának, mintha pl. meginna napi egy sört, persze ha keményen ivott az más.
Adj neki rágót :) .

Van egy fiú osztálytársam. Aki régóta tetszik nekem azóta amióta ismerem beszéltünk és azt mondta nem. Tetszek neki de nézni szokott! Nem értem miért nézhet ha elméletileg nem. Tetszek neki szerintetek akk mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Lehet hogy hazudott arról h nem tetszel neki vagy pedig nem tudja eldöntetni hogy mit érez irántad. Vagy pedig egy pszhiopata és ki akar nyírni téged :D

Lehet hogy hazudott arról h nem tetszel neki vagy pedig nem tudja eldöntetni hogy mit érez irántad. Vagy pedig egy pszhiopata és ki akar nyírni téged :D
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ õ biztos nem akar kinyirni xD
Ez hasonlít az én esetemhez. Szerintem kérdezdeg tõle kerek perec. Próbáld meg kiugrasztani a nyulat a bokorból. Lehet hogy csak azért néz mert kíváncsi hogy te nézed-e õt. Vagy csak barátkozni szeretne veled, ezért néz de fél hogy félreérted.

Lehet azzal spórolni, hogy este ki és reggel bekapcsoljuk (áramtalanítja az apám csak úgy hirtelen ) a routert? És ez jót tesz neki? Mert amióta csinálja már egy jó ideje, körülbelül fél éve, nagyon sokszor elmegy az net.

Egy sárga felkiátójel jelenik meg az internetkapcsolat kis ikonján lent a tálcánál, amikor nincs internet.

Legjobb válasz: A router (és modem) folyamatos mûködésre lett tervezve. A kiiktatásával semmilyen látványos pénzmegtakarítás nem történik. Ha megnézed routerrel és anélkül az internetkapcsolatot, abból lehet következtetni a hibás mûködésre. Nem feltétlenül azzal van a baj, mert ha maga az internetszolgáltató is instabil netet ad, akkor a hálózati eszköz sem tud mit kezdeni.

A router (és modem) folyamatos mûködésre lett tervezve. A kiiktatásával semmilyen látványos pénzmegtakarítás nem történik. Ha megnézed routerrel és anélkül az internetkapcsolatot, abból lehet következtetni a hibás mûködésre. Nem feltétlenül azzal van a baj, mert ha maga az internetszolgáltató is instabil netet ad, akkor a hálózati eszköz sem tud mit kezdeni.
mi 4 éve , hogy minden este áramtalanítjuk, a modemet, routert, gépet, reggel meg újra bekapcsoljuk õket, és ebbõl még soha, semmilyen problémánk nem volt,

Mitől lehet az a jelenség, hogy amióta elkezdtem élesztőt enni vitaminpótlásként, pattanásos lett a bőrőm? (pedig állítólag pont, hogy el kéne tőle tűnnie! ) Köszi: Nóra

Legjobb válasz: Kerdeses, hogy miota szeded, ill. masban is megvaltozott e az etrended. Az is befolyasolhatja, hogy hol tartasz a ciklusodban. Ha egy ideje szeded (több, mint 1 honap), akkor egyszerüen ne szedd tovabb. Lehet egy gyenge allergia stb. De, ha nem eri el nalad a kivant hatast, miert szedned tovabb?!

Kerdeses, hogy miota szeded, ill. masban is megvaltozott e az etrended. Az is befolyasolhatja, hogy hol tartasz a ciklusodban. Ha egy ideje szeded (több, mint 1 honap), akkor egyszerüen ne szedd tovabb. Lehet egy gyenge allergia stb. De, ha nem eri el nalad a kivant hatast, miert szedned tovabb?!
Lehet többféle megoldás, az egyik, hogy elkezdted kiméregteleniteni a benned lévõ mérgeket, a másik, hogy ettél valami mást, ami meg kiütött.

Mitől lehet az, vagy minek a tűnetei azok, hogy amióta elmúlt a havi vérzésem nem fehér folyásom van, hanem rózsaszínes, és az állaga mint az aludttej? Valaki segítsen mit tegyek? Orvoshoz nem akarok menni!

Éjszakánként viszket, én pedig nem bírom megállni és sebet ejtettem. Nemi életet nem élek. Ha esetleg fontos infó az hogy rendszeresen napra pontosan jön meg, és eddig semmilyen panaszom nem volt.

Legjobb válasz: Ez lehet valamilyen fertõzés. Az egy dolog,hogy nem akarsz orvoshoz menni,de itt most arról van szó,hogy milyen következményei lehetnek,ha nem teszel semmit,pl.meddõség.

Ez lehet valamilyen fertõzés. Az egy dolog, hogy nem akarsz orvoshoz menni, de itt most arról van szó, hogy milyen következményei lehetnek, ha nem teszel semmit, pl.meddõség.
Ez tuti valami fertõzés, hiszen viszket. A színe lehet attól, hogy a sebbõl a vérzés a folyásodba kerül, emiatt rózsaszínes, de lehet, hogy alapból ilyen színû. Akár akarsz, akár nem, muszáj lesz dokihoz menni. Ezt nem lehet gombára fogni és Canestennel kenegetni...lehet valami veszélyesebb is, aminek késõbb komoly következményei lehetnek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! Nem merek elmenni orvoshoz... :S

Lehet az, hogy amióta nem szedem a magneB6ot, azóta nincsenek jósló fájásaim?

Péntek este elfogyott a magneB6om és azóta nem vettem. Hétvégén töltöttem a 39. hetet, szerintem nem is lett volna már szabad szednem, de az orvosom azt mondta, szedjem nyugodtan. Amióta nem szedem nincsenek olyan gyakran jósló fájásaim, ez lehetséges? Szerintem pont az ellenkez?je kellett volna, hogy történjen, nem?

Legjobb válasz: Szia!PErsze hogy lehet!Az megszünteti a görcsöket!A 36 hétnél nem szabad tovább szedni,mert túl fogod hordani a picit,mert megakadályozza a tágulást!Ezt el kellett volna mondania az orvosodnak.Ezt nem szeretem bennük,ha mi nem kérdezünk rá valamire,akkor el se mondják! Minden jót,és könnyû szülést! Üdv:34 hetes kismami

Szia!PErsze hogy lehet!Az megszünteti a görcsöket!A 36 hétnél nem szabad tovább szedni, mert túl fogod hordani a picit, mert megakadályozza a tágulást!Ezt el kellett volna mondania az orvosodnak.Ezt nem szeretem bennük, ha mi nem kérdezünk rá valamire, akkor el se mondják! Minden jót, és könnyû szülést! Üdv:34 hetes kismami

Amióta diétázok (3hete) nagyon büdöseket eregetek mi lehet az oka?

Legjobb válasz: vagy nem eszel annyit, és emiatt sokkal több levegõ van a beleidben, emiatt lehet gyakoribb és büdösebb is a bélgáz. Több zöldséget eszel, ezek általában megint sokkal szagosabbat eredményeznek.

vagy nem eszel annyit, és emiatt sokkal több levegõ van a beleidben, emiatt lehet gyakoribb és büdösebb is a bélgáz. Több zöldséget eszel, ezek általában megint sokkal szagosabbat eredményeznek.
A zöldség.

Nemrég vettem a Nokia Lumia 520 asomat vagyis 4 napja és amiota megvan mindig csak 20 óra 38 percet mutat elöre akármenyit töltöm! Betartotam a 16 órát de ugy is. Mi lehet az ok? Valamit rosszul csináltam?

Más teloknál ugytudom simán megy 1-2 napot itt mégis még 1 napot se..

Legjobb válasz: Még anyival megmellékelném,hogy használtam elégsokat jádszásra,netezésre és ugy bírta délután 4 tõl reggel 10 ig kb.. De nem folytonosan

A kérdező hozzászólása: Még anyival megmellékelném, hogy használtam elégsokat jádszásra, netezésre és ugy bírta délután 4 tõl reggel 10 ig kb.. De nem folytonosan
Mi az, hogy "elõre" mutat annyi idõt? Feleslegesen töltötted 16 órát. ha feltöltõdik, lekapcsol a töltés, kész. nem fog több menni bele. Egy nap erõs használat mellett tökéletes a mai telefonoknál.
Sõt, ezzel lehet hogy ártottál is neki - a 16 órás töltéssel - a mai telefonokat amint feltöltõdtek, le kell venni a hálózatról! Amúgy 1, max 2-3 napot bírnak a mai okostelefonok, normál használat mellett. Ha annyira nem nyüstölöd, akkor az 1 nap kevés, de a hátralévõ idõ kijelzéséhez még kell pár feltöltési és használati adat a a telefon számára, hogy reális képet adjon vissza... az sem kizárt, hogy azt írja lemerült, miközben újra bekapcsolod és még 50% benne van... várj még egy kicsit, majd be fog állni az!
Idõpont ma 17:51 Nem KELL levenni a hálózatról. Gondolod, hogy aki éjjel tölti, az felkel és leválasztja a telefont? Ha betölt, a teló kikapcsolja a töltést és annyi.Nem lesz semmi baja.
A kérdező hozzászólása: értem..
ha sokat használod, fõleg játékra a telefont, bármikor felteheted tölteni és bármikor leveheted a töltõrõl. Egy a fontos, ne hagyd lemerülni. Ez az egy, ami nem tesz jót az aksinak.
A kérdező hozzászólása: okés, köszi szépen a válaszokat :)

Lenne egy olyan problémám, hogy 10 nap híján 2 hónapja nem menstruálok. Érdekelne annak a válasza a kérdésemre, akinek esetleg már volt ilyennel gondja. Hozzátenném, hogy amióta mensizek, elég sokat késik. Vajon mi lehet az oka?

Szexuális életet élek,az utóbbi pár hónapban ritkán használtunk óvszert,de ügyeltünk h ne legyen probléma. Terhesség jele nincs.

Legjobb válasz: De. Van jele a terhességnek. Kitalálod mi?

De. Van jele a terhességnek. Kitalálod mi?
Mi lesz a baba neve? :D
sok boldogságot a babához :D
Ezt a kérdést a nõgyógyászodnak tedd fel.
Jézusom, ez komoly kérdés?...
-.-
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy van a terhességnek jele, de nálam nem jelentkezett 1 tünet sem. És igen, komoly kérdés.. holnap megyek a nõ gyógyászhoz egyébként, de feltettem itt ezt a kérdést, mert reméltem hogy akad olyan személy aki esetleg tudna valami hasznosat válaszolni a kérdésemre
Teszt volt? Megjegyzem van, akinél semmiféle tünet nem jelentkezik, nem fáradékony, nem émelyeg, stb....
A terhesség egyik legfeltûnõbb jele, hogy nem menstruálsz...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!