Találatok a következő kifejezésre: Lehet attól reggel hányingerem, (3 db)

39hetes vagyok és az utóbbi napokban reggel hányingerem van, és fájdogál a fejem . Szedem ezeket a homeopátiás gyógyszereket lehet hogy attól?

Legjobb válasz: állítólag a szülés elõtt gyakori a hányinger, hányás és a fejfájás. lehet közeledik a nagy nap :-)

állítólag a szülés elõtt gyakori a hányinger, hányás és a fejfájás. lehet közeledik a nagy nap :-)
Ezek lehet a szülés jelei

Lehet attól minden reggel hányingerem, mert abbahagytam a fogamzásgátló szedését?

Legjobb válasz: Attól nem hiszem, ám annak a következményétõl igen...

Attól nem hiszem, ám annak a következményétõl igen...

Egy hete folyamatosan fáj mindennap a fejem és hányingerem is van. Lehet attól hogy vettem nem rég egy kiskutyát és éjszaka is kelek hozzá meg hajnalba és nekem meg volt szokva a folyamatos alvás egész este? És étvágyam se nagyon van.

Legjobb válasz: A kiskutya aluszkáljon és te is, ha este rendesen ellátod, nincs semmi gond vele éjjel. Valszínú felborult az állandó kelés fekvéstõl a biológiai egyensúlyod. Aludjatok nyugodtan a kutyusoddal.

A kiskutya aluszkáljon és te is, ha este rendesen ellátod, nincs semmi gond vele éjjel. Valszínú felborult az állandó kelés fekvéstõl a biológiai egyensúlyod. Aludjatok nyugodtan a kutyusoddal.
A kérdező hozzászólása: Ja és ráadásul késik a menstruációm is:S (bár nekem sokszor késik de az utóbbi idõben rendszeres volt)
Lehet tényleg attól, hogy mostanában felriaszt a kutyus és nem vagy hozzászokva. De ha a menszid többet késik, mint szokott, szerintem kockáztass meg egy tesztet óvatosságból.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!