Találatok a következő kifejezésre: Lehet attól mert füvescigit szoktam szívni (1 db)

Lehet attól hüvelygombám, mert füvescigit szoktam szívni?

Már régota küszködök a hüvelygombával! ! ! orvosnál is voltam, külömbözö gyogyszereket kiprobáltam! ! lehet ez attol hogy szoktam füvescigit szivni? mert elvileg akkor kiszárad a nyálkahártya és nem lehet hogy kidörzsöl?

Legjobb válasz: ??? Igen, kiszárad a nyálkahártya - odafent. Merthogy gondolom a füves cigit nem a hüvelyeddel szívod... Ennél fogva a kettõnek az ég világon semmi köze egymáshoz. Az egyik fertõzés kérdése, a másik meg a hülyeségé. Gondolom egyértelmû, melyik melyik...

??? Igen, kiszárad a nyálkahártya - odafent. Merthogy gondolom a füves cigit nem a hüvelyeddel szívod... Ennél fogva a kettõnek az ég világon semmi köze egymáshoz. Az egyik fertõzés kérdése, a másik meg a hülyeségé. Gondolom egyértelmû, melyik melyik...
A SZÁDBAN szárad ki a nyálkahártya, nem pedig a tested összes nyálkahártyája. Tehát ettõl NEM lehet.
NEM!!! A hüvelygombát fertõzés okozza, nem pedig egyéb környezeti hatások. Elkaphatod, ha nem tiszta kézzel nyúlsz hozzá, vagy ha ráülsz nem tiszta vécére, uszodában is jól terjed, na meg partnertõl is extra jól el lehet kapni. De mindenképpen érintkezni kell valamivel/valakivel, akin már rajta van a kórokozó, szóval nem függ a szokásaidtól.
Csak hogy tisza legyen: a fúben nincs toxikus anyag, ergo nem méreg, az alkohol igen, ennyit errõl meg a válaszoról :S
Nem!!!! Ez tuti!
Biztos nem attól van.
mennyire élvezed és fogadod el a szex-et? és azzal akivel vagy intim téren?
Bár ehez tuni kellene, hányszor szívsz és mennyit.Ha mondjuk hetente kétszer, akkor igen lehet .A nyálkahártya szárazság az egész testre jellemzõ a thc hatására. ( Ettõl piros pl. a szemed) Pluszban a vérkeringésed is lelassul, ez rossz keringést okoz a végtagokban és pangásokat mindenhol máshol. ) mivel a "jó érzést" egy mezei toxikózis okozza - enyhe mérgezés - ezért az immunrendszered is mással van elfoglalva, mint a gombával. Ezen felül a partnered is kezelni kellene, mert remekül tudjátok egymásnak passzolgatni a fertõzést, ha csak téged kezelnek ki, de nála még vígan élnek a gombák, úgy hogy tünetet neki nem okoznak.
Biztos nem függ attól, hogy mennyiszer szívsz ;) Csak a szád szárad ki más nem (tapasztalat). És azért kell inni utána ha elszívtad, És a fogamzásgátló tablettára sincs hatással a füves cigi (gondoltam leírom, mert neten sehol sincs és tapasztalatból beszélek :) )

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kedves Doktor úr! Szeretném megkérdezni, hogy ha valakinek magas a prolaktinszintje, akkor az mit okoz? Milyen tünetei vannak? Vissza tud-e állni magától is? Köszönöm válaszát. Kata.

1

Tisztelt Doktor úr! Azt szeretném kérdezni, hogy 45 éves vagyok, kéthetente menstruálok, de gyengébben van meg, mint régebben. Voltam ultrahangvizsgálaton, de nem találtak semmit. Tudni szeretném, hogy ez elég-e ahhoz, hogy kizárjanak minden bajt. Én Szlo

Tisztelt Doktor úr! Azt szeretném kérdezni, hogy 45 éves vagyok, kéthetente menstruálok, de gyengébben van meg, mint régebben. Voltam ultrahangvizsgálaton, de nem találtak semmit. Tudni szeretném, hogy ez elég-e ahhoz, hogy kizárjanak minden bajt. Én Szlovákiából írok, az orvosom azt mondta, ez változókori panasz.

1

Tisztelt Dr. Langmár Zoltán ! A hőhullámaim 8 éve tartanak, eddig semmilyen gyógynövénykivonat nem használt. Éjszaka két órát tudok aludni, utána felébreszt a hőhullám és a szívdobogás, vagy szívremegés. Sokféle gyógynövénytartalmú gyógyszert és gyógyteát

Tisztelt Dr. Langmár Zoltán ! A hőhullámaim 8 éve tartanak, eddig semmilyen gyógynövénykivonat nem használt. Éjszaka két órát tudok aludni, utána felébreszt a hőhullám és a szívdobogás, vagy szívremegés. Sokféle gyógynövénytartalmú gyógyszert és gyógyteát kipróbáltam már, de semmi nem használt. Napközben is jelentkezik két óránként. Kértem az orvost, hogy csináljunk hormonvizsgálatot, de elzárkózott, mert drága. Egyszerűen nem tudom mit tegyek. Ha ez így megy tovább, akkor nem akarok élni. Senki nem érti meg, milyen érzés, amikor az embert elönti a víz, utána pedig meg akar fagyni. Kérem a segítségét, esetleges tanácsot, ötletet, mert már-már az élettől is elment a kedvem. Üdvözlettel: T.-né. Ui.: A korom 55 év, és nem vagyok túlsúlyos (56-57 kg).

1

Jó napot kívánok, Doktor úr! Egyszer már kérdeztem Öntől, és a válaszával maximálisan elégedett voltam, köszönöm szépen. De lenne még sajnos kérdésem! A Zoladex+Zitazónium kúra elkezdése után, mikor jelentkeznek a mellélhatások? Biztos, hogy mindenkinél j

Jó napot kívánok, Doktor úr! Egyszer már kérdeztem Öntől, és a válaszával maximálisan elégedett voltam, köszönöm szépen. De lenne még sajnos kérdésem! A Zoladex+Zitazónium kúra elkezdése után, mikor jelentkeznek a mellélhatások? Biztos, hogy mindenkinél jelentkeznek? Hajhullással, illetve kopaszodással járhat-e ez a kezelés? (hüvelyszárazság, hőhullámok stb.)

1

Kedves Doktor úr! A szeméremsorvadásról többfelől hallottam, hogy a rák előjele. Tényleg igaz? Kialakulhat, vagy ki is fog? Több hónapja van ez a panaszom, és még nem javulok, a változókorban még nem vagyok. Köszönöm!

1

Tisztelt Doktor úr! 27 éves vagyok, és van egy 22 hónapos kislányom. Szülés után 6 hónappal jött meg a menstruációm, nem tudtam szoptatni. Azóta a menstruációm csak 3 hónapban volt, nagyon félek, hogy meddő lettem. Most kezdődött a kivizsgálásom, mert sze

Tisztelt Doktor úr! 27 éves vagyok, és van egy 22 hónapos kislányom. Szülés után 6 hónappal jött meg a menstruációm, nem tudtam szoptatni. Azóta a menstruációm csak 3 hónapban volt, nagyon félek, hogy meddő lettem. Most kezdődött a kivizsgálásom, mert szeretnénk kistestvért.

1

Tisztelt Doktor úr! Hüvelyszárazságra használhatom-e a Cikatridina kenőcsöt (a betegtájékoztatóban égési sebekre javasolják), vagy az Ellen probiotikus hüvelykrémet? Köszönöm válaszát!

1

Tisztelt doktor úr! Ezév április elején a feleségem jobb melléből egy 13 mm nagyságú, rosszindulatú daganatot távolítottak el emlőmegtartó műtéttel. Megnézték a hónalji nyirokcsomókat /őrszemet/, amiben semmilyen továbbterjedést nem találtak. A szövettani

Tisztelt doktor úr! Ezév április elején a feleségem jobb melléből egy 13 mm nagyságú, rosszindulatú daganatot távolítottak el emlőmegtartó műtéttel. Megnézték a hónalji nyirokcsomókat /őrszemet/, amiben semmilyen továbbterjedést nem találtak. A szövettani eredmény a következő: ER+, PR+, Ck5-, Her2-, MIB1~20%. A kérdésem a következő volna. Valójában mit jelent ez az eredmény? Kell-e kemoterápiát kapnia? Köszönöm válaszát!

1

69 éves vagyok, 3 császáros szülés után lekötött petefészekkel, 42 éves koromban, egy egészségügyi kaparás után teljesen tünetmentesen léptem a “változó” korba. Ezév januárjában, alma nagyságú petefészek-daganatot diagnosztizáltak, 2 hónapja műtöttek. A m

69 éves vagyok, 3 császáros szülés után lekötött petefészekkel, 42 éves koromban, egy egészségügyi kaparás után teljesen tünetmentesen léptem a “változó” korba. Ezév januárjában, alma nagyságú petefészek-daganatot diagnosztizáltak, 2 hónapja műtöttek. A műtét során mindkét petefészket, és a méhet is eltávolították, szövettan negatív. Műtét után egy héttel minden előzmény nélkül 198-ra felment a vérnyomásom. A pulzusom 90-100 között jár. Ez a vérnyomás 3 órán belül 125/68-ra visszamegy, napi többszöri ismétlődéssel. Én azelőtt is ilyen vérnyomású voltam. Vannak hőhullámaim is, de nem erősek. Nem szeretnék sem bétablokkolót, sem hormont szedni. Létezik-e valami gyógynövényes megoldás? Előre is köszönöm a válaszát: Olga

1

Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem az lenne, hogy hüvelyi viszketésre Ovestin krémet ajánlott az orvosom, de pajzsmirigyhormon alultermelődés miatt Letrox tablettát szedek. Használhatom-e a krémet? 66 éves vagyok.

1
