Találatok a következő kifejezésre: Lehet attól mert füvescigit szoktam (1 db)

Lehet attól hüvelygombám, mert füvescigit szoktam szívni?

Már régota küszködök a hüvelygombával! ! ! orvosnál is voltam, külömbözö gyogyszereket kiprobáltam! ! lehet ez attol hogy szoktam füvescigit szivni? mert elvileg akkor kiszárad a nyálkahártya és nem lehet hogy kidörzsöl?

Legjobb válasz: ??? Igen, kiszárad a nyálkahártya - odafent. Merthogy gondolom a füves cigit nem a hüvelyeddel szívod... Ennél fogva a kettõnek az ég világon semmi köze egymáshoz. Az egyik fertõzés kérdése, a másik meg a hülyeségé. Gondolom egyértelmû, melyik melyik...

??? Igen, kiszárad a nyálkahártya - odafent. Merthogy gondolom a füves cigit nem a hüvelyeddel szívod... Ennél fogva a kettõnek az ég világon semmi köze egymáshoz. Az egyik fertõzés kérdése, a másik meg a hülyeségé. Gondolom egyértelmû, melyik melyik...
A SZÁDBAN szárad ki a nyálkahártya, nem pedig a tested összes nyálkahártyája. Tehát ettõl NEM lehet.
NEM!!! A hüvelygombát fertõzés okozza, nem pedig egyéb környezeti hatások. Elkaphatod, ha nem tiszta kézzel nyúlsz hozzá, vagy ha ráülsz nem tiszta vécére, uszodában is jól terjed, na meg partnertõl is extra jól el lehet kapni. De mindenképpen érintkezni kell valamivel/valakivel, akin már rajta van a kórokozó, szóval nem függ a szokásaidtól.
Csak hogy tisza legyen: a fúben nincs toxikus anyag, ergo nem méreg, az alkohol igen, ennyit errõl meg a válaszoról :S
Nem!!!! Ez tuti!
Biztos nem attól van.
mennyire élvezed és fogadod el a szex-et? és azzal akivel vagy intim téren?
Bár ehez tuni kellene, hányszor szívsz és mennyit.Ha mondjuk hetente kétszer, akkor igen lehet .A nyálkahártya szárazság az egész testre jellemzõ a thc hatására. ( Ettõl piros pl. a szemed) Pluszban a vérkeringésed is lelassul, ez rossz keringést okoz a végtagokban és pangásokat mindenhol máshol. ) mivel a "jó érzést" egy mezei toxikózis okozza - enyhe mérgezés - ezért az immunrendszered is mással van elfoglalva, mint a gombával. Ezen felül a partnered is kezelni kellene, mert remekül tudjátok egymásnak passzolgatni a fertõzést, ha csak téged kezelnek ki, de nála még vígan élnek a gombák, úgy hogy tünetet neki nem okoznak.
Biztos nem függ attól, hogy mennyiszer szívsz ;) Csak a szád szárad ki más nem (tapasztalat). És azért kell inni utána ha elszívtad, És a fogamzásgátló tablettára sincs hatással a füves cigi (gondoltam leírom, mert neten sehol sincs és tapasztalatból beszélek :) )

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tisztelt Doktor Úr! 2 hónapja teljes méh és petefészek műtéten estem át. 1 hónapja jelentkeztek a klimax tünetei: enyhe hőhullám, verejtékezés. Szedhetek-e már gyógynövény készítményeket? Vagy Ön mit javasolna? Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel:Anna

Tisztelt Doktor Úr! 2 hónapja teljes méh és petefészek műtéten estem át. 1 hónapja jelentkeztek a klimax tünetei: enyhe hőhullám, verejtékezés. Szedhetek-e már gyógynövény készítményeket? Vagy Ön mit javasolna? Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel:Anna

1

Tisztelt Főorvos Úr! Nőgyógyászom javaslatára január elején elkezdtem a Premens tabletta szedését, a menstruációt megelőző pecsételő vérzés miatt. Nagyon örültem, mert a panaszaim már az első doboz bevétele után enyhültek. Sajnos nem sokáig örülhettem, me

Tisztelt Főorvos Úr! Nőgyógyászom javaslatára január elején elkezdtem a Premens tabletta szedését, a menstruációt megelőző pecsételő vérzés miatt. Nagyon örültem, mert a panaszaim már az első doboz bevétele után enyhültek. Sajnos nem sokáig örülhettem, mert a következő menstruációt már ismét pecsételés előzte meg, és sajnos a tünetek most is ismétlődtek.(Olvastam, hogy a tünetek erősödhetnek a tabletta szedése elején.) A másik gondom, hogy a menstruációm hossza és mennyisége is jócskán kitolódott, most már 7-8 napnál tartok ami régen nem volt jellemző. Miómám volt, amit egy éve szüléskor eltávolítottak, januárban mindent rendben talált az orvosom. Okozhatja ezt a problémát a Premens szedése vagy ez teljesen független a gyógyszer szedésétől? Már arra gondoltam nem szedem tovább! Szeretném ebben a tanácsát kérni! Köszönettel:Judit

1

Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy használhatom-e a vitagynt akkor is ha fémérzékeny vagyok? Igaz az ezüstre egyáltalán nem de a bizsukra igen. Ugyanaz a kérdésem az ezüst-kolloiddal is, mert arra fel van tüntetve, hogy fémérzékenyek nem használhatják. V

Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy használhatom-e a vitagynt akkor is ha fémérzékeny vagyok? Igaz az ezüstre egyáltalán nem de a bizsukra igen. Ugyanaz a kérdésem az ezüst-kolloiddal is, mert arra fel van tüntetve, hogy fémérzékenyek nem használhatják. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel:A

1

3 gyermekem van, császárral születtek. 12, 3 és 1, 5 évesek. Elköttettem magam és érdeklődnék, hogy okozhat-e fájdalmat ez okból, ha hasi fájdalmak jelentkeznek néha.

1

Tisztelt Főorvos Úr! Az Ön tanácsára használtam a Cikatridina kúpot, száraz hüvelyre és külső égésre. 2 hétig használtam, minden másnap. Nagyon jól éreztem magam, nem égett, nem volt semmi bajom. Ezután párommal próbálkoztunk, síkosítót is használtunk és

Tisztelt Főorvos Úr! Az Ön tanácsára használtam a Cikatridina kúpot, száraz hüvelyre és külső égésre. 2 hétig használtam, minden másnap. Nagyon jól éreztem magam, nem égett, nem volt semmi bajom. Ezután párommal próbálkoztunk, síkosítót is használtunk és rá egy napra újra ég kívülről. Nagyon el vagyok keseredve. Kérem segítsen, hogy mit tegyek? Próbáltam Ovestin krémmel kenegetni, de nem használ. Köszönöm válaszát. Tisztelettel Judit

1

Tisztelt Főorvos Úr! A 3.doboz Premens tabletta ellenére is erős görccsel jár a menzeszem, többnyire a többedik, 6-7.napon. Érdemes-e ezt tovább szednem, kezdjek e el egy 4.dobozzal is? A fájdalom nehezen elviselhető, mindennapi teendőimben nagymértékben

Tisztelt Főorvos Úr! A 3.doboz Premens tabletta ellenére is erős görccsel jár a menzeszem, többnyire a többedik, 6-7.napon. Érdemes-e ezt tovább szednem, kezdjek e el egy 4.dobozzal is? A fájdalom nehezen elviselhető, mindennapi teendőimben nagymértékben gátol és egyik pillanatról a másikra, hirtelen felerősödik, így képtelenség, hogy időben bevegyem a görcsoldót. Ön szerint mi lehet az oka az erős görcsnek? Nem igazán értek egyet azzal, amit eddig mondtak az orvosok, hogy ez normális? Tisztelettel köszönöm válaszát!

1

Tisztelt doktor úr! Vérnyomáscsökkentő gyógyszert szedek, a klimax elleni gyógyszert szedhetem-e. Köszönettel Ella

1

Tisztelt Főorvos úr! 48 éves vagyok, enyhe klimaxos panaszaim vannak, de úgy érzem sokkal feszültebb lettem, mint általában. Az én Doktor bácsim azt mondta, hogy ne szedjek semmit, másoktól meg pont az ellentettjét hallom. Sok cikket olvastam és nem tudom

Tisztelt Főorvos úr! 48 éves vagyok, enyhe klimaxos panaszaim vannak, de úgy érzem sokkal feszültebb lettem, mint általában. Az én Doktor bácsim azt mondta, hogy ne szedjek semmit, másoktól meg pont az ellentettjét hallom. Sok cikket olvastam és nem tudom, hogy gyógynövény, vagy gyógyszer lenne a megfelelő. Én magam az utóbbira szavaznék a mellékhatások miatt. Ön mit javasolna? Köszönöm válaszát, Tisztelettel Erika

1

Tisztelt Doktor Úr! 9 hónapja szültem meg kislányom, és már a terhességem 7.hónapjában elkaptam egy gombás fertőzést. Folyton viszketek, ég és túroszerű váladékom van. A folyásom hol sárga, sárgászöld, barnás és kellemetlen szagú. A nőgyógyász felírt Clyo

Tisztelt Doktor Úr! 9 hónapja szültem meg kislányom, és már a terhességem 7.hónapjában elkaptam egy gombás fertőzést. Folyton viszketek, ég és túroszerű váladékom van. A folyásom hol sárga, sárgászöld, barnás és kellemetlen szagú. A nőgyógyász felírt Clyon hüvelytablettát és hozzá kenőcsöt, hogy kezeljem magam 5 napon át. Csakhogy a viszketés és folyás 1 1/2 hetente visszatér. Szörnyű érzés. 2 hete rakattam fel hurkot nem szeretnék több gyermeket, mert van már 2 fiam ikrek. Kérem segítsen, mert nem tudom így élni az életem, folyton rettegek mikor tör rám megint ez az érzés. Nem tudok nagyon sehova menni, mert kellemetlen amikor elkezd viszketni alig bírom ki, és már szét tudnám magam vakarni annyira. Köszönettel:Mariann

1

Tisztelt Doktor Úr! 82. évében lévő férfi vagyok. Az utóbbi időben gyakran van vizelési ingerem – mondhatni, kb. kétóránként. A prosztatánál szokásos elváltozásra gondoltam. Ám tudomásom szerint az ilyen baj kis mennyiségű vizelettel jár Nálam pedig nappa

Tisztelt Doktor Úr! 82. évében lévő férfi vagyok. Az utóbbi időben gyakran van vizelési ingerem – mondhatni, kb. kétóránként. A prosztatánál szokásos elváltozásra gondoltam. Ám tudomásom szerint az ilyen baj kis mennyiségű vizelettel jár Nálam pedig nappal és éjszaka egyaránt nagy mennyiség. Fájdalmam, csípő érzetem nincs, ezért nem gondolok hólyaghurutra. Mégis lehetséges? Kérem és előre köszönöm szíves válaszát.

1
