Találatok a következő kifejezésre: Lehet attól mert (150 db)

Lindynett-et szedtem, hányingerem volt töle, ezért lecseréltem, még az ujbol nem szedtem, mert a 7napos szünet van. De nagyon pattanásos lett az arcom, szinte fáj. Ez lehet attol, mert rossz nekem a lindynette?

Legjobb válasz: hát nemhiszem, de bármi megeshet. Lehet attól lettél pattanásos, hogy meg fog jönni.. valakire így hat. de következõ 7 napos szünetnél majd meglátod, mivel új gyógyszert fogsz szedni.

hát nemhiszem, de bármi megeshet. Lehet attól lettél pattanásos, hogy meg fog jönni.. valakire így hat. de következõ 7 napos szünetnél majd meglátod, mivel új gyógyszert fogsz szedni.
A kérdező hozzászólása: nagyon tiszta az arcom, mikor megjön max 1patim van, most rengeteg.
Én Dienillét szedek. Az elsõ hónapban nekem is tiszta pattanás lett az arcom. A második levél végére szépen kitisztult. Ez nem attól van, hogy rossz neked a tabi, hanem attól, hogy a szervezetednek egy teljesen új hormonszinthez kell hozzászoknia.
A kérdező hozzászólása: A vérnyomásom mindig is alacsony volt. Alszom eleget, kb. napi 8 órát.
Mérd meg a vérnyomásodat. Alszol eleget?

Emiatt van bûntudatom: Egy kisfiú 5 nappal ezelõtt elhunyt a suliban. Én meg 5 napra rá önkielégítést végeztem és ezért van bûntudatom. Nem tudom mitõl lehet. Attól, mer azt mondom magamnak, hogy én csak erre tudtam gondolni. Szerintetek van okom rá?

Vegyétek komolyan kérlek.

Legjobb válasz: Elmondom, hogy biztos, hogy nem te voltál az egyetlen, aki ilyen mûveletet folytatott. Ha a gondolataid a kisfiú körül keringtek, akkor az már beteges pszichiátriai eset, de gondolom, REMÉLEM itt nem errõl van szó. Sajnos az élet ilyen, születnek, halnak emberek, ki tudja mikor. Lehet, hogy holnap te fogsz, és egy osztálytársad öt nap múlva ugyan úgy... Azt akarom mondani, hogy felesleges gyötörnöd magad e miatt. Lemerem fogadni, hogy az eset utáni 24 órában anyagcserét is végeztél, ami szintén nem a legszebb dolog, de egy alapvetõ emberi szükséglet, és nem a történtekhez volt köze.

Elmondom, hogy biztos, hogy nem te voltál az egyetlen, aki ilyen mûveletet folytatott. Ha a gondolataid a kisfiú körül keringtek, akkor az már beteges pszichiátriai eset, de gondolom, REMÉLEM itt nem errõl van szó. Sajnos az élet ilyen, születnek, halnak emberek, ki tudja mikor. Lehet, hogy holnap te fogsz, és egy osztálytársad öt nap múlva ugyan úgy... Azt akarom mondani, hogy felesleges gyötörnöd magad e miatt. Lemerem fogadni, hogy az eset utáni 24 órában anyagcserét is végeztél, ami szintén nem a legszebb dolog, de egy alapvetõ emberi szükséglet, és nem a történtekhez volt köze.
Ne legyen bûntudatod. Gondolom a következõ áll háttérben: a halál szorongást váltott ki benned, halálfélelmet. Az onánia gyakran ettõl van. Gyakran látják pszichiáterek szorongó betegeken. Ez feszültségoldás - legalább is átmenetileg. Azért ne szokj rá, ha nem muszáj, ne tedd. Mert a partner nem úgy mûködik, és aki túl sokat vigasztalja/dajkálja magát - csalódik, amikor valódi kapcsolatban máshogy mennek a dolgok. Így el is vesztheti annak valódi szépségét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Emiatt nem kell hogy bûntudatod legyen. A fiatal elme sokszor még eléggé zavaros, nem találja a a helyes irányt, ezért érzel most így. Biztosa na maszturbálás felõl is kétségeid vannak, hogy mennyir bûnös, stb. ez velem is megtörtén. Istenem, mennyi hülye gondolat repkedett a fejemben... Valakinél jobban így van, valakinél kevésbé. Idõvel változik ez. Majd letisztulnak a dolgok, és "erõsebb lábakon" áll majd az elméd. Nem tettél semmi rosszat. Sõt, most éppen sajnálod. Van, akit ennyire se érdekelt, sõt, csak egy érdekes téma volt számára, és kész... Ez is azt mutatja, hogy azért nem vagy olyan rossz gyerek. Annyira közel nem állt hozzád nyilván. Elõfordulhat, hogy egy közelebbi személy elvesztése után is megtörténik ez, de akkor sem kell rosszul érezned miatta magad. Emészteni meg fõleg nem. Ez azt is mutathatja, hogy érzékeny vagy. Késõbb ebbõl az érzékenysébõl lehet problémád. De lehet hogy nálad nem így van.

A havim közben nagyon viszkettem alul, hüvelyem körül is, annyira hogy ki is vakartam magam elég rendesen. Lehet attól mert tampont szoktam használni, ebben a hónapban viszont betéteztem?

Legjobb válasz: Mivel elmúlt a menzeszed után, így kétlem, hogy fertõzés volt. Valamilyen irritáció volt, vagy a rászáradt vért nem bírta a bõröd vagy a betéttel volt a probléma.

Mivel elmúlt a menzeszed után, így kétlem, hogy fertõzés volt. Valamilyen irritáció volt, vagy a rászáradt vért nem bírta a bõröd vagy a betéttel volt a probléma.
A kérdező hozzászólása: amióta elmúlt és nem volt bent betét , nem viszketek
Lehet, hogy a betét irritált, vagy elkaptál egy kisebb hüvelyi fertõzést. Legközelebb kend be óvatosan(úgy értem h csak körülötte, bele ne nyomd :D )canestennel reggel és este is.Ha fertõzés, akkor megoldja, ha nem, akkor egyszerûen csak a betétet nem bírod. :)
Lehet, hogy allergiás voltál a betét anyagára. Alwayst használtál? Engem az enyhén szokott irritálni annak ellenére, hogy nem vagyok allergiás rá. Esetleg próbálkozz más fajtával, ha máskor betétet akarsz használni.
A kérdező hozzászólása: másfajtát használtam mint szoktam, lehet evvel volt a baj :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a választ mindenkinek ! :)

0, 6os AFP lehet attól mert esetleg egy héttel kisebb a babám?

Az ultrahangon minden okés, de még várom az integrált teszt eredményét.

Legjobb válasz: Lehetséges.Nálam is 0.6 volt, és minden tökéletes volt.Kiderült, fiatalabb a babám , mint ahogy elõször mondták.Azóta is minden uh-on változtatják a korát, és a szülés várható idõpontját:)

Lehetséges.Nálam is 0.6 volt, és minden tökéletes volt.Kiderült, fiatalabb a babám , mint ahogy elõször mondták.Azóta is minden uh-on változtatják a korát, és a szülés várható idõpontját:)
Elõzõ vagyok, szerintem köze van az eredményednek ahhoz hogy nem pont 16 hetesen mentél, nálam is ez lehetett.
Nekem az AFP-m 0, 65, 16+5 hetesen mentem vervételre, erre nem mondta az orvosom, hogy alacsony lenne, az Uh-n minden ok de sajnos mégis genetikai tanácsadásra küldött, (jõvõ héten megyek), mert a down szûrés eredménnyel van egy kis gond
Megint az elsõ vagyok:) Nem küldtek magzatvízvételre, mert a 18 hetes ultrahangon megállapították, hogy minden rendben van, és hogy valószínûleg egy héttel korábban küldtek Afp-re. Nálunk amúgy 0.65-tõl már jó az eredmény, szóval nem kell aggódnod:) Boldog babavárást:)
Az AFP 0, 8-2.5-ig jó!Nagyon fontos, hogy betöltött 16 hetesen vegyék le a vért.Ha elszámolta magát a doki, akkor azért lett alacsony!
0.52 és 0.49 afp-két makkegészséges fiúcska. 15+4 naposan vették le, máshol a betöltött 16. hétre esküsznek, elavult, megbízhatatlan vizsgálat, jól teszed ha az integrált tesztben jobban bízol.
szia.nekem 0.3-as lett az afp értékem és sajna engem elkültek magzatvízvizsgálatra és most várom az eredményt mert már 3 hete levették a mintát.szerintem nyugodj meg mert a te értéked még annyira nem rossz.
A kérdező hozzászólása: De nem küldtek hasszurkás (magzatvíz) vizsgálatra, ugye?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm megnyugtató válaszod! Igazából a jövõ heti 18 hetes UH-t várom, no meg az integrált tesztet. Annak fogok hinni, de jó lett volna, ha ez is stimmel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az utolsó menstruációtól számolva a vérvételkor 16+5 napos voltam, de a bébi szerintem több, mint egy hét csúszással fogant, szóval akkor kb. 15+5 napos terhes lehettem. De még egyik UH-n sem mondtak pontos hetet. 12 hetesnél is azt mondta az orvosom, hogy 11-12 hetesnek megfelel, és ebben maradtunk. Így nem tudni pontosan akkor most mennyi idõs a bébi.

3 napja volt peteérésem. És ma elkezdett feszülni a mellem. Lehet attol mert már megtermékenyültem és a hormonok dolgoznak?

nekem ilyen nemszokott lenni csak menzi napján hogy feszülnek a melleim.Most viszont igen!Még beágyazodás nemtörtént meg,és tudom hogy korai ez az érzés csak reménykedem abban hátha lehet ilyen mert azis eszembe jutott hogy dolgoznak a hormonok .

Legjobb válasz: Ne éld bele magad szerintem, nekem is volt ilyen. PÉ után pár nappal már majd leszakadtak a melleim, úgy megnõttek, hogy a légy elcsúszott volna rajtuk, anyira feszültek. Tisztára beleéltem magam, mondván, hogy sose szokott ilyen lenni. Aztán persze megjött. Abban a hónapban, mikor terhes lettem, egyáltalán nem feszült a mellem, még a mensi elõtt se, ahogy szokott, csak pár nappal a kimaradás után kezdte el. Már 11 hetesek vagyunk, de még most sem feszül annyira a mellem, mint abban a becsapós hónapban...

Ne éld bele magad szerintem, nekem is volt ilyen. PÉ után pár nappal már majd leszakadtak a melleim, úgy megnõttek, hogy a légy elcsúszott volna rajtuk, anyira feszültek. Tisztára beleéltem magam, mondván, hogy sose szokott ilyen lenni. Aztán persze megjött. Abban a hónapban, mikor terhes lettem, egyáltalán nem feszült a mellem, még a mensi elõtt se, ahogy szokott, csak pár nappal a kimaradás után kezdte el. Már 11 hetesek vagyunk, de még most sem feszül annyira a mellem, mint abban a becsapós hónapban...

Ha a csivavám sokat úszik, az nagyon megerőltető lehet? Lehet attól valami baja? Sérv, vagy ilyesmi. és ha 4. emeletröl lefele megy attól? Mert 4. -en lakunk, és felfele mindig viszem, de lefele általában magátol lejön. Lehet vmi baja attól is?

Legjobb válasz: Az úszástól semmi baja nem lesz, izmosodik meg jól érzi magát legalább :) A lépcsõzést meg ne vigye túlzásba, nem tesz jó egy ilyen kicsi kutya gerincének.

Az úszástól semmi baja nem lesz, izmosodik meg jól érzi magát legalább :) A lépcsõzést meg ne vigye túlzásba, nem tesz jó egy ilyen kicsi kutya gerincének.
-.- hol úszik az a kis túltenyésztett izé ??? (azért függ attól mert az iylen kis akármik sztem bármit elkaphatnak ) am meg iylne dolgokkal állatorvost kell megkeresni.
A kérdező hozzászólása: nem tultenyészett izé, és eddig nem kapott el semmit, attól hogy pici még kutya, amugy meg panellakásba lakunk, és nagyobb azért van csivavám, de egyáltalán nem bántam meg, mert ugyanolyan okos, értelmes KUTYA mint a többi, ugyhogy ha ö nem lesz, akkor is csak csivavát fogok venni..ennyit erröl. nem viszem dokihoz mert nincs semmi baja, csak 1 kérdés volt.
A kérdező hozzászólása: ja, és tóba úszik:) ( úszott) 1-2 szer, de nem lett semmi baja, csak mindig ki vannak dülledve a szemei, és ugy néz mint aki meg akarna fulladni, vagy mintha nagyon elfáradt volna....sokat nem úszott pedig, nem is hagytuk neki.

Elkezdett súgni a bal fülem. Lehet, hogy attól, mert beteg vagyok? (hőem. , torokfájás, nátha ilyenek). Holnapra elmúlik? Nagyon idegesítő.

Legjobb válasz: Nagyon valószínû hogy attól van, de nem múlik el ilyen gyorsan, csak ha rendbe jössz. Mindenképp próbáld kezelni a náthát orr spray - vel, nehogy rámenjen teljesen a füledre, mert még rossz vége is lehet.

Nagyon valószínû hogy attól van, de nem múlik el ilyen gyorsan, csak ha rendbe jössz. Mindenképp próbáld kezelni a náthát orr spray - vel, nehogy rámenjen teljesen a füledre, mert még rossz vége is lehet.
A kérdező hozzászólása: szerencsére 1-2 órán belül elmúlt, viszont most még betegebb lettem :(
Erre már csak azt tudom mondani hogy jobbulást. Valószínûleg vírusfertõzésed van, mint most rengeteg embernek, mivel ez a mostani idõjárás egyetlen pozitívuma hogy még nem kell fûteni. Viszont ilyenkor észhez térnek ezek a parányi kis élõsködõk, és minél inkább változik az idõjárás, annál agresszívabbakká válnak. Ha marad ez a tendencia akár bele is halhatunk egyszer, mert tényleg kitör egy világjárvány, tehát a hideg és a fûtés jobb alternatíva lenne......
A kérdező hozzászólása: hát igen, ez pontosan így van... én személy szerint már szeretnék hideget, szeretném azt az esõs, szomorkás idõt- de ezt csak a jó meleg szobából jó nézni, egy jó kis filmmel megspékelve :)

Lehet attól kantár-iszonyos egy ló, mert feszítõzablával lovagolták?

Legjobb válasz: Attól szokott lenni, hogy betépik a szájába a zablát felrakásnál, vagy a fülét nyomorgatják meg, mert lusták kikapcsolni két csattot. Mondjuk ezek után lovaglás címén is várnék jópár rossz szokást szerencsétlentõl.

Attól szokott lenni, hogy betépik a szájába a zablát felrakásnál, vagy a fülét nyomorgatják meg, mert lusták kikapcsolni két csattot. Mondjuk ezek után lovaglás címén is várnék jópár rossz szokást szerencsétlentõl.
nem attól lesz kantáriszonyos, mert feszítõvel lovagolták, hanem mert feszítõvel tépték a száját, illetve erõszakosan kantározták. a feszítõzablát nem az ördög találta fel, annak is megvan a helye, csak éppen tudni kell használni. nem arra való, hogy aminek csikózablával tépik a száját és úgy is elviszi a lovast, az majd feszítõvel meg fog állni.
A feszítõzabla nem megfelelõ használatától max a száját féltheti, ha kantározásnál odacsípõdik a bõre vagy durván letépik a fejérõl leszerszámozásnál, attól megutálhatja.
Nem lehet. Attól lehet, hogy kellemetlen számára a lovaglás és már az elején tiltakozik, vagy csupán a kantározást nem szereti, mert nem végzik elég körültekintõen. Mindkettõre a lovasban kell keresni a megoldást és megszûnik a probléma.
A kiskorod az mit jelent pontosan?Egyébként szerintem 99%, h nem attól van, miért lenne attól?Nem erõltetted meg/estél rá mostanában?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!