Találatok a következő kifejezésre: Lehet attól bajom (261 db)

Lehet attol bajom hogy kútból ittam?

lovak,kutyák,szamár,sok féle állat is abbol iszik de nincs semmi bajuk töle

Legjobb válasz: Mármint olyan kútból ami falukban van az a nyomós?? Attól semmi bajod nem lessz.

Mármint olyan kútból ami falukban van az a nyomós?? Attól semmi bajod nem lessz.
Lehet, de ez nem jelenti, hogy lesz is. Régen mindenki abból ivott és lám itt vagyunk mindnyájan...
A kérdező hozzászólása: vödrös kút
Szerintem nem lesz, ha eddig nem érzel semmit. Bár az talajvíz, de most hogy annyi esõ esett, át lett öblítve minden csatornácska, úgyhogy: TÚLÉLED!
A kérdező hozzászólása: ma már kicsit szarul vagyok :S

Lehet attól bajom, hogy hónapokig nem menstruálok? Mitől lehet ez?

4 hónapja nem jött meg. Nem vagyok terhes,voltam orvosnál is 1 hónapja,de csak annyit mondott,hogy meg fog jönni. De azóta sem. :(

Legjobb válasz: menj másik orvoshoz! sokmindentõl késhet,és baj is lehet belõle(meddõséget is okozhat).

menj másik orvoshoz! sokmindentõl késhet, és baj is lehet belõle(meddõséget is okozhat).
nekem amúgy fog.gátlót írt rá, pár hónapig szedtem és azóta pontos a ciklusom.
A kérdező hozzászólása: Én is írattam fog.gátlót, de azt mondta, hogy a menzesz 1.napján kezdjem el szedni. És hát ugye az nincs... :s
Lehet gyulladástól!Pajzsmirigy zavartól, cisztától, miomától!Kéne egy alapos kivizsgálás.Vér és vizelet vizsgálat és egy hasi ultrahang sem ártana!Ezzel ne vicceljen a dokid mert bele is halhatsz!!!!!!Nem elõször írom itt le a Gyakori kérdéseken, h.én is így jártam egyszer.A doki haza küldött és végül 2 órán múlott az életem.Ciszta volt a bal petefészkemen és kifakadt.A folyadék belõle a hasüregbe folyt.Több mint két órás életmentõ mûtétet hajtottak rajtam végre, de sikerült!Szóval ne késlekedj és ne hagyd magad le rázni mert az életed múlhat rajta! Jobbulást!
nekem sem volt menzim egyáltalán csak elkezdtem szedni és utána rendesen megjött.
Tényleg keress másik orvost. Nekem is volt ilyen. Kövér voltam és inzulinrezisztenciám volt. Nem a fog.gátló segített, hanem az életmód váltás. Ha nem vagy kövér, akkor sem normális, h nem jön meg. Hormonvizsgálatok kellenek meg ultrahang.
A kérdező hozzászólása: Megvizsgált a doki, csinált hüvelyi ultrahangot. De azt mondta, hogy semmi bajom. Olvastam itt több kérdést, hogy mi van, ha nem menstruációkor szedem be a fog.gátlót, de mindenhol azt írták, hogy nem szabad.
Menj másik orvoshoz, normális orvos nem küld haza azzal, hogy majd megjön. Létezik egy kis hormonkúra ami megindítja.

Lehet attól bajom, hogy karambolozásnál bevertem a fejem a műszerfalba?

Tegnap történt....:S:S

Legjobb válasz: Ha fáj a fejed,szédülsz,vagy hányingered van,akkor lehet agyrázkódás.De ha nem érzel semmit,akkor nem lehet nagy baj.

Ha fáj a fejed, szédülsz, vagy hányingered van, akkor lehet agyrázkódás.De ha nem érzel semmit, akkor nem lehet nagy baj.
Hát ebben akárhogy akar is valaki, itt nem fog tudni segíteni, mert fogalma sincs senkinek, hogy verted be a fejed, milyen erõvel stb. Orvos megvizsgált. Menj orvoshoz, vizsgáljon meg ha még nem történt meg.
Tényleg nem lehet segíteni, figyeld, nem szédülsz-e, nincs-e hányingered, de ezután csak drukkolni tudunk! Ne haragudj, nem akarok morbíd lenni, de tekintve, hogy ide tetted fel a kérdést, elõször azt hittem: a mûszerfalnak lehet-e valami baja.
Szerintem menj el orvoshoz.Sok olyan történt már, hogy vki azt hitte semmi baja, aztán egyszer csak összeesett és annyi. Nem ijesztgetni akarlak csak hát nem látsz a fejedbe és jobb ha csinálnak egy CT vizsgálatot és megnyugszol, minthogy utólag derüljön ki hogy vérrög keletkezett vagy hasonló
ha ittvagy és ilyen hülye kérdést felteszel akkor már semmibaj nincsen mert ennél hülyébb nem lehetsz
hát sztem nem verhetted be eléggé ha itt vagy:D és ilyen hülye kérdést teszel fel....

Lehet attól bajom, ha hozzáérek egy egérhez?

Jól van, ne nézzetek hülyének. Éppen a kertben voltam, amikor észrevettem a macskámat amint "játszik" egy egérrel, mármint él? egérrel. Odamentem és próbáltam megmenteni az egeret, de mindig kiugrott a kezemb?l, berohantam egy dobozért, de mire kiértem már nem volt sehol. Azért sajnálom szegényt... Szóval szerintetek lehet bajom attól, hogy hozzáértem? Mármint utána persze, hogy kezet mostam. Normális válaszokat légyszi!

Legjobb válasz: 1 alkalom alatt nem lesz bajod tõle. akk a macska mit mondjon amikor játszott vele. nyílván ennyi erõvel a macskát is este fejbe lehet csapni 1 lapáttal mert vmit összeszedett.

1 alkalom alatt nem lesz bajod tõle. akk a macska mit mondjon amikor játszott vele. nyílván ennyi erõvel a macskát is este fejbe lehet csapni 1 lapáttal mert vmit összeszedett.
Az egér kártevõ, a szabadban is és a lakásban is. Gyûjtsél bolhát, kullancsot, levéltetût és más ilyen háziállatot.
Semmi bajod nem lesz az érintéstõl. Legközelebb hagyd a macskát békén: a feladatát végezte.
A kérdező hozzászólása: Jó tudom, oké, de úgy sajnáltam azt a szegény kisegeret. Amúgy a macsekot megértem...
Ja ne bántsátok szegényt! Nem is az egeret hanem a macskát védte, nehogy összeszedjen valamit, ügye kedves kérdezõ? ;)))))) (kacsint)
miért lenne tõle bajod? én is mentettem meg már kisegeret az utcán a macskától, meg az emberektõl, hogy ne tapossanak rá! megfogtam, beraktam egy kis dobozkába és hazavittem és megtartottam mint egy háziállatot, több mint 2 és fél évig élt velem (eddig élt) Lelenc nevû igazi valódi kis egérkém.
Semmi bajod nem lesz tõle, ha nem harapott meg. Még ha megharap, akkor is kicsi az esély rá. Azért legközelebb ne fogdosd.

Ma nehezet emeltem, most vettem észre h picit barnás lett a bugyim. Lehet attol? Baj van?

8+5km

Legjobb válasz: Nekem azt mondták kora terhesség idõszakában 2 kg-nál ne emeljek nehezebbet! Nyilván nem véletlenül kell magunkat ilyenkor tehermentesíteni - menj orvoshoz!! Reméljük nem túl nagy a baj! Én a középidõn túl sem emelek 5 kg-nál nehezebbet.

Nekem azt mondták kora terhesség idõszakában 2 kg-nál ne emeljek nehezebbet! Nyilván nem véletlenül kell magunkat ilyenkor tehermentesíteni - menj orvoshoz!! Reméljük nem túl nagy a baj! Én a középidõn túl sem emelek 5 kg-nál nehezebbet.
Menj dokihoz még ma, lehet, hogy semmi, de lehet fenyegetõ vetélés is. Szoktak adni gyógyszert, az idõnként segít. Amíg eljutsz az orvosig, feküdj!
Mi a francnak emelgetsz terhesen??? Jelezd az orvosnak!
Nem veszekedésbõl írtam hanem tapasztalatból!!! Sokszor pont az okozza a legnagyobb bajt hogy ijesztgetik a kismamát tök feleslegesen! Ha úgy látja úgy is elmegy dokihoz mondhatunk itt bármit és jól teszi!!!
Kedves 15:07-es! mIt csinálnál, ha lenne még egy gyereked, akit emelgetni kéne, és túl van már 5 kilón? na azért ennyire nem kell túlzásba vinni problémammentes terhességnél! ez baromság! Van egy 12 kilós nagytesó, akit hozok-viszek, és semmi bajom. A kérdezõnek: én mennék dokihoz.
A terhesség korai szakaszában gyakran van barnázás.De ez nem feltétlenül jelent korai vetélést!!!!! Tessék nem ijesztgetni a kismamát!!!!!! Ha marad a barnázás akkor irány a doki, de ha elmúlik akkor csak nyugi!De a legközelebbi vizsgálaton említsd meg!!!! Csak a veszélyeztetett terhességnél van ez a nehéz emeléses dolog.De ha minden ok akkor abból hogy emeltél egy kicsit nem lenne szabad baj lenni. Gondolj bele mi lenne azokkal akiknél ott a nagy tesó.... Emelgetik õket mégis megszületnek a babák. Nyugi, ne stresszelj, mert az is árt a babának!! 3 gyermekes anyuka!
Én 10 hetes terhes vagyok, 48 kg...a 10 hós lányom pedig 10 kiló felett van uh nekem is kell emelgetni rendesen mert nem jár még......sajnos nekem "muszály kockáztatni" mert nincs más... Nem hiszem h baj lesz de orvoshoz menj el minden féle képpen!!!!! Máskor pedig ha megteheted ne emelgess hisz a súlyzók megvárják a férjed:) !
Emelgetni terhesen is kell, pláne ha van a kismamának nagyobbik gyermeke. Én 16 hetes vagyok és van egy 14 hós fiam. Kell emelgetni, de hál'istennek minden ok. Szerintem egy orvos nem árt, ha holnapra sem szûnik meg a barnázás.
Akár attól is lehet a barnázás. Lehet hormonprobléma is. Irány a doki!!!
Utolsónak: nem ijesztgetés, sajnos saját tapasztalat... És nem biztosíték, ha megszûnik a barnázás. Abból viszont baja biztosan nem lesz, ha megnézi egy orvos, és ír bogyót ha kell. Sõt, megnyugszik, és máris nem fog stresszelni... Emelgetés ide vagy oda, a barna folyás nem normális, még ha sokszor nem is feltétlen kóros. Ezért felelõsségteljesebb dolog dokihoz menni. Ha most azt mondjuk neki, á, nyugi, úgysem lesz baj, és aztán ne adj Isten mégis, akkor mi van? Ha megnyugtatjuk, és netán baj lesz, ami gyógyszerrel lehet (persze nem biztos), hogy megelõzhetõ lett volna, kinek kell elszámolni a lelkiismeretével?
mennyire emeltél nehezet? ha 10 kiló alatt volt, akkor elvileg nem kéne, hogy baj legyen belõle.
A kérdező hozzászólása: jah.igen.utolsónak:11, 5kiló a lányom...kell emelni bizony õt is pedig 17hós:(
Nem feltétlen van összefüggés, de lehetséges. Tényleg nem ajánlott nehezet emelni a korai szakaszban. Szerintem azért menj be az orvosodhpz vagy, ha nem rendel, az ügyeletre, biztos, ami biztos, mert a barnázás nem jelent jót.
gondolom ezek 2-3 kilósak. ettõl nem lehetne baj. de mindegy is, hogy mitõl, menj el, nézzen meg orvos!
A kérdező hozzászólása: férjem súlyzóit..de csak 20cm-el arrébb.. kicsit fáj a hasam, feszül
Ja és nem feltétlen attól van.....lehet sima bevérzés is valahol a baba mellett...ez elég gyakori, a lányomnál nekem is volt... Kaptam rá gyógyszert és pihennem kellett és az a kis bevérzés teljesen felszívódott és teljesen rendben volt minden utána!! Elõzõ voltam

Lehet attól bajom, hogy fiú létemre bevettem egy adag Algoflex M -et?

Nagyon fájt a hasam és csak ez volt itthon. Komoly válaszokat kérek!

Legjobb válasz: Nem lesz tõle bajod.

Nem lesz tõle bajod.
Nincs olyan hogy csak egy nõ hasfájására jó valami.
Semmi
Ha csak a rózsaszín tablettát vetted be, az ugyanolyan, mintha más egyéb ibuprofen tartalmú szert vettél volna be ("mezei" fájdalomcsillapító). Ha bevetted mellé a sárga tablettát is (drotaverin van benne), akkor sem lesz semmi bajod, mert az pedig szimpla görcsoldó. Ez azért csökkenti a menstruációs görcsöket, mert simaizom relaxáns, és a méh is fõleg simaizomból áll, de akkor sincs vész, ha egy fiú veszi be. Ezekben a tablettákban nincs semmi olyan "nõ specifikus" anyag, ami miatt baj lenne, ha férfi veszi be õket.
Semmi bajod nem lesz tõle. A sárga tabletta No-spa, a fehér meg Algoflex. Tehát görcsoldó és fájdalomcsillapitó.
Ettõl nem lesz bajod, max. attól, hogy az olyan erõs fájdalom, amire gyógyszer kell, valami bajt jelez, és a tabletta csak tüneti kezelés. Ha nem múlik el, irány a doki, nehogy vakbél vagy valami súlyosabb legyen.

Lehet attól bajom ha cigipapirba ceruzafaragást teszek es azt szivom? Szűrővel

Legjobb válasz: Lehet. Most vágták a füvet elõttünk, azt nem kéred? Van sok, elég lehet egy évre.

Lehet. Most vágták a füvet elõttünk, azt nem kéred? Van sok, elég lehet egy évre.
Hogy jut ilyen eszedbe?
A grafit mérgezõ, én nem tenném! Inkább teafüvet szívjál, attól nem halsz meg...
Igen. A grafit is, a színes ceruzák is rengeteget mérget tartalmazhatnak. Semmi értelme ennek. Akkor már inkább cigizz, ha válazstani kell a kettõ közt.

Lehet attól bajom, ha meghalok?

Legjobb válasz: Lehet hogy bele fogsz halni.

Lehet hogy bele fogsz halni.
Nem lehet.
Lehet, de rajtad kívül senki másnak!
õõõõ... neked nem de a szeretteidnek igen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Ez attól függ.Ha van 2 milliós életbiztosításod, akkor nekem jó...

Lehet attól bajom ha úgy megráz az áram hogy begörcsöl mind a két karom foltokat látok és zsibbadok?

Éppen szerelem a tv-t és véletlenül beletenyereltem a tápjába.... (két kézzel)

Legjobb válasz: Lehet. Be kellene menned az ügyeletre megfigyelésre.

Lehet. Be kellene menned az ügyeletre megfigyelésre.
nekünk fizika órán a tanárnõ azt mondta, hogy ha megb.sz minket az áram, akkor menjünk el orvoshoz
Kedves kérdezõ! Otthon vagy még, remélem már az ügyeleten!
én is nyúltam már bele, vagy 10 éve, azt hittem hogy összesz*rom magam, de még élek. persze az orvos nem árthat, nem vagyunk egyformák.
szia! menj orvoshoz, mert eredményezhet vérrögöket, ami csak késõbb árt, és egyéb káros következményei is lehetnek. Szerintem mindenképpen menj orvoshoz, ott majd megmondják, hogy mi legyen.
ha most nem is.. de 10-20, akár 30 év múlva olyan betegségeid lehetnek, hogy csak ámulsz bámulsz, ha nem mész dokihoz.. testnedvek összetételének az arányai megváltoznak.. és ha ezt nem mutatja ki egy doki.. késõbb már nem is fogják tudni mitõl lesz ez.. esetleg rák, vagy bármi egyéb..
Szia! Én kérdeztem, hogy értesz e hozzá! Én sokat barkácsolok. Bármit, akár tv-t is. De ha bele kell nyúlni a fesz alatt levõ TV-be ( fõleg a régi képcsövesbe) akkor a jobb kezemet a hátam mögé rakom, és csak a balban levõ szerszámmal dolgozok. Két kézzel sose.
"Nem mentem el orvoshoz (utálom az orvosokat) :D " Õk is utálják az ilyen hülye betegeket. -.-
De most azon mit nem lehet megérteni, hogy késõbb is okozhat problémákat? Olyan ritmuszavart okozhatott, amitõl késõbb lesz bajod. Be kellene menned megfigyelésre. Az áramütésnek nem csak azonnali hatása lehet...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem mentem el orvoshoz (utálom az orvosokat) :D Úgy néz ki hogy egyben maradok.... (gondolom én) Valaki kérdezte hogy értek e hozzá? Igen értek. Nem tudom hogy hogy sikerült beletenyerelnem ilyen még nem fordult elõ pedig évek óta játszadozok az árammal. Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!!!!!!
Egyébként értesz hozzá?
Kedves utolsó! Nem inkább a bal kezed teszed a hátad mögé? Ugyanis mint tudjuk bal oldalt van a szív. És ha bal kézzel nyúlsz bele akár a szíved is megállhat. Ha jobb kezeddel szerelsz akkor viszont ha megráz és áthúz rajtad nem éri a szíved. Ezért is van az hogy pl kismegszakítót jobb kézzel kell felkapcsolni hiába is elvileg nem rázhatna meg. Tudom már majdnem egy év eltelt a kérdés óta de azért leírom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!