Találatok a következő kifejezésre: Lehet attól baja a telefonomnak (4 db)

Attól lehet baja a telefonomnak ha napjába többször is töltöm?

Legjobb válasz: A telefonnak nem lehet baja. Ha az akksi NiMH, akkor ha teljesen lemerült, csak akkor illik feltölteni, de akkor is teljesen, ellenkezõ esetben gyorsan csökken az élettartama. Ha Li-Ion, akkor ha meg lett formázva az akksi, bármikor töltheted.

A telefonnak nem lehet baja. Ha az akksi NiMH, akkor ha teljesen lemerült, csak akkor illik feltölteni, de akkor is teljesen, ellenkezõ esetben gyorsan csökken az élettartama. Ha Li-Ion, akkor ha meg lett formázva az akksi, bármikor töltheted.
A kérdező hozzászólása: Igaz pontatlan lett a kirás. Köszi a kérdésemre választ kaptam mert az enyém Li-Ion.
A Li-Ion akksit nem kell formázni.Töltheted bár mikor.

Lehet attól valami baja a telefonomnak (pl. megrövidítheti az élettartamát), hogy sosem várom meg hogy teljesen lemerüljön, hanem amikor kb. félig töltött az aksi töltőre teszem?

Természetesen els? alkalommal a használati utasításnak megfelel?en teljesen lemerítettem, de azóta hogy használatban van, nem szoktam.

Legjobb válasz: Ha Líthium-ion (LION) akkumulátor, akkor nem lesz baja, de azokat is célszerû idõnként addig lemeríteniamíg a telo kikapcsol, és teljesen feltölteni. A teljes töltés nem addig tart amíg a telefon kiírja, hogy kész, akkor még csak 80% a töltöttsége, 6-8 óra a teljes feltöltés ideje. Pl. egy éjszaka.

Ha Líthium-ion (LION) akkumulátor, akkor nem lesz baja, de azokat is célszerû idõnként addig lemeríteniamíg a telo kikapcsol, és teljesen feltölteni. A teljes töltés nem addig tart amíg a telefon kiírja, hogy kész, akkor még csak 80% a töltöttsége, 6-8 óra a teljes feltöltés ideje. Pl. egy éjszaka.

Van egy Huawei telefonom és az lenne a baja, hogy rossz helyre menti amit letöltök. IGEN. Már próbáltam beállítani és meg is van. "eltávolítható sd kártya"-ára van állítva de attól még nem érdekli a telefont (folytatom lent) Mi lehet a baj?

és már teljesen meg van telve a memória mert hiába törlök nem érdekli az sem. KI lett törölve a játék, már nem találom sehol de a memóriából nem törlődik a hely. Mit tudnék csinálni??

Legjobb válasz: Ha valamit törölsz, de nem szabadul fel a helye, nem szoktál csinálni egy újraindítást? Az szokott felszabadítani memóriát. Vagy manuálisan egyesével nem szoktad átpakolni kártyára a cuccokat? Nekem is néha megzakkan kicsit a Huawei, de újraindítás eddig mindig megoldotta a dolgot.

Ha valamit törölsz, de nem szabadul fel a helye, nem szoktál csinálni egy újraindítást? Az szokott felszabadítani memóriát. Vagy manuálisan egyesével nem szoktad átpakolni kártyára a cuccokat? Nekem is néha megzakkan kicsit a Huawei, de újraindítás eddig mindig megoldotta a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Megvan. Kitöröltem a gyorsítótárat de nem lett gyorsabb vagy legalábbis én nem vettem észre különbséget de ami benne volt az csak 2.46 mb -volt szóval nem mentem vala sokra sajnos.. :( am az eredeti kérdésre a válasz még mindig rossz.
A kérdező hozzászólása: Ja és még 1 kérdés. Mitõl darabos a pou? Lehet, hogy a 5234 szaról?? Mert számolom :D
A kérdező hozzászólása: Ja és rengeteg játék el sem indul rajta mert betölt és aztán kidob a játékból pl: Temple Run , Munyon Rush , ilyenek...
Még mindig én vagyok. Menü betöltést nekem is szokott csinálni. Darabos a pou? Nem vettem észre.
Amit a gyorsítótár elõtt írtam. Megnézted? Minden alkalmazás mellett ott a zöld pipa?
A kérdező hozzászólása: Igen. De mondtam , hogy nem megy mert hiába van ott a pipa de a belsõ memórián még mindíg ott a hely. Tehát nem szabadult fel. De bezzeg az sd kártyát foglalja. (bár azzal még nem nagy baj mert 4gb-os az sd) Pontosabban a belsõ memóriáról csak a fele helyet rakja át. A fele még ott mered és nem lehet vele mit kezdeni. Ott tartok, hogy 5-6mb szabad hely 2játékkal. Nah most valakinek 10-15 játéka van és még rengeteg helye ami nekem is lehetne csak amit az elõbb leírtak miatt nem lehet.
A kérdező hozzászólása: A gyorsítótárat töröltem de az nem volt valami sok csak kb 2-3megabájt volt sajnos.
nekem is y200-som van gondolom gyári romod van, ami egy rakás szar rootoljad, és tedd fel a cyanogenmod 7.2-t vagy bármilyen másik fõzött romot, link2sd-vel letörlöd a fölösleg alkalmazások és 9-10 játék is simán ráfér :)
A kérdező hozzászólása: milyen cyan... az mi? jah és mellesleg hogyan kell bootolni?? csak mert még nem tudom. Jah és egyébként az mennyit segítene?
De nem biztos, hogy másnak is akkora méretû játékai vannak, mint neked. Ha kisebbek, logikus, hogy több fér rá, hisz egy játéknál kevesebbet adat kerül a telefonra.
A kérdező hozzászólása: 1. Pou 2. Hill Climb Raceing ENNYI!
Akkor tegyük félre kicsit a játékokat. Alkalmazást töltöttél le? Mert ha csak az a a két játék az összes program amit valaha letöltöttél rá, akkor nincs jobb ötletem mint a gyári adatok visszaállítása.
A kérdező hozzászólása: Ja és az csak nekem van, hogy pl kilépek egy játékból (teljesen) akkor elkezdi tölteni a menüt?? am mi az eredeti kérdésre a válasz?
Nekem is y200. Én vagyok az eddigi válaszoló. :) . A gyorsítótár annyit befolyásol, hogy gyorsabb és gördülékenyebb lesz a telefon. Szóval semmire nincs negatív hatása. A játékaidnak sem lesz semmi baja.
A kérdező hozzászólása: igen huawei y200 egyébként mit nézzek meg a gyorsítótárban?? HA AZT kitörlöm a gyorsítótár tartalmát az nem befolyásolja a játékokat??
A kérdező hozzászólása: Nem, nem javul meg már többször is újra lett indítva de nem segít semmit. :(
Ha a programok egyesével átpakolása a kártyára sem segít, akkor szerintem csak a gyári adatok visszaállítása marad.... De az töröl mindent. Ugyan olyan lesz a telefon, mint amikor kivetted a dobozából.
Biztos rossz helyre menti? Mert pl egy program adat részét a telefonra szokta menteni. Nem az egész kerül a kártyára.
A kérdező hozzászólása: Okés megpróbálom a gyári visszaállítást de ha az sem segít mit tegyek?? Egyébként az írja ki, hogy az sd kártyára van mentve de hiába....
Mennyi programot szedtél le rá? Nem sok az a 165 mega.....
Mit ír, mennyi szabad hely van? Gyorsító tárban nincs sok szemét?
A kérdező hozzászólása: kb 7mb szabad hely van de igy még leszedni se tudok semmit mert mint mondtam hiába állítom oda nem oda tölti. De az sd kártyán még több mint 3gb szabad hely van de nem számit... :(((
A kérdező hozzászólása: 3játék van rajta... semmi más .. egyébként a gyorsítótár az mire jó??
A gyorsítótárba az ideiglenesen használt fájlokat szemetet menti. Amik akkor keletkeznek amikor használsz egy programot. Beállítások-Alkalmazások-Alkalmazások kezelése és felül vannak fülek amik között lehet váltani. Letöltött, Sd kártya, Összes, stb. Rámész az összesre és ott lesz, hogy A gyorsítótár törlése Na arra kellene kattintani. De alá van írva, hogy mennyi szemét van benne. Azt légy szíves nézd már meg. Kíváncsi vagyok rá.
De attól, hogy azt mondod nem a kártyára menti, te még egyesével át tudod õket pakolni. Bemész az elõbb említett menüpontba csak most az Sd kártya fület választod. Ott van az összes alkalmazás amit letöltöttél. Ha tényleg a kártyán vannak mindegyik mellett kell lenni egy zöld pipának. Amelyik kellett nincs arra rámész és kb közepén ott lesz, hogy Áthelyezés az Sd kártyára. Na arra kellene kattintani és megvárni amíg áthelyezi. Ez pár mp. Amugy mekkorák azok a játékok?
*mellett....
milyen huawei telefon? y200?
A kérdező hozzászólása: Nem mert sok szart leszettem mindig de az mát le van törölve. De az eredeti problémát még mindig nem sikerült megoldani, hogy milyért marad ott a hely. De a program mát le van elvileg törölve.


Új telefonomba normál sim kártya kell, de én korábban kitörtem micro méretűre. Összeillesztve a két darabot bedugtam a helyére. Felismeri, működik, de kicsit tartok attól, hogy baja lehet a telónak vagy a sim-nek. Nem lehet gond ezzel a megoldással?

Legjobb válasz: Az adaptert csak azért árulják, mert a legtöbb ember, aki otthon kivágja magának, a keretet egybõl kukába dobja.Jelenleg neked az az Adaptered, semmi baja nem lesz a telódnak tõle.

Az adaptert csak azért árulják, mert a legtöbb ember, aki otthon kivágja magának, a keretet egybõl kukába dobja.Jelenleg neked az az Adaptered, semmi baja nem lesz a telódnak tõle.
Lehet kapni ilyen átalakító szerû cuccot, olyan mint egy tálca, bele teszed a micro simet, és belemegy simán.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom, hogy vannak adapterek, de nem tudom, hogy szükséges-e ilyen esetben, vagy jó úgy, ahogy én csináltam?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, akkor megnyugodtam... :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!