Találatok a következő kifejezésre: Lehet attól baja a (201 db)

Attól függ mennyi idõs a baba és hogy tartják.
Miért kell sokat kézben tartani? Pihennie is kellene.
A kérdező hozzászólása: 3 hónapos. Napközben nem alszik az ágyában, csak kézben, mert tekeri a hasát a szél. Szokott persze feküdni is, olyankor "beszélgetünk", meg nézeget.
A kézben alszik azt nagyon hamar megszokja és egy perc nyugtod nem lesz. Ha kézbe veszed ügyelj arra hogy egyenes legyen a gerince, szerintem ez nagyon fontos. HA csikar a hasa adj neki mecsek teát, vagy ánizsteát majd fektesd hasra. HA ez sem segít akkor a legjobb a meggymagpárna (fel kell melegíteni, aztán a hasára tenni. A melegség segíti a belek mozgását).

Lehet attól baja a péniszemnek hogy tegnap kb.9-szer kivertem?

Legjobb válasz: Mi baja lenne? Mit néztél amire ilyen jól teljesítettél? :d

Mi baja lenne? Mit néztél amire ilyen jól teljesítettél? :d
Nem lesz semmi baja! :D
A kérdező hozzászólása: S.O.S.
Szívesen! :D És amúgy többször is megcsinálhatod, hogy megállsz közben. Ahányszor csak tudsz... Így elnyújtod az egészet. Késõbb pedig, majd élesben is hasznos lehet, ha tudod kicsit irányítani a dolgot... :D Hajrá! :D
A kérdező hozzászólása: Ok. Király. Már próbáltam amúgy de nem tudtam ilyenkor lefékezni magam de már jó. Köszi.
A baba olaj a legjobb erre .Sõt még hasznos is .
És mi jött 9.re ? Meleg levegõ .
A babaolaj viszont nagyon ragaszkodó természetû anyag, szinte lemoshatatlan, vigyázz vele.
22 es, a baba olajtól egy pillanatig sem kell félni . Steril anyag, az sem gond ha a húgycsõbe jutna.Nem véletlenül ezt alkalmazzák pici gyerekeknél.A doki is ezt ajánlja , és nem különféle kitudja milyen anyagból készült kozmetikumokat .Minden nehézség nélkül el is lehet távolítani .
nem fájt a végén már a farkad? vagy mindig használtál síkosítót?
Testápolókat nem ajánlatos használni kiverésre, mert rohadtul tudnak csípni...ahogy egyes szappanok is csíphetik a péniszedet. A babaolaj a legjobb erre. Még egyes síkosítók is válthatnak ki allergiás reakciókat. Ha tényleg ennyiszer kiverted, akkor a felsõ hámréteged valószínûleg megsérült. Így végképp nem ajánlatos babaolajon kívül mást is használni. De egyébként, ha nincs kéznél semmi, és ha nem vagy megfázva, nem vagy beteg, akkor a sima nyálad is megteszi. Harapj bele a citromba és megindul a nyálelválasztásod hamar. Ha elõtte szájvízzel kiöblíted a szádat, vagy fogat mosol, az sem lenne rossz ötlet.
Nem zsibbadt el a kezed ???
hogy te mekkora p..cs vagy
A kérdező hozzászólása: 24-es minden alkalomnál ki maradt és nem fájt. 26-os nem zsibbadt el. 27-es te is.
akkor valszeg nagyon finoman csinálhatod
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi mindenkitõl fõleg az utólsó elõttitõl.
jajaja, meg gyúrhatsz elnyujtott szexuális orgazmusra (eszo) is ha nincs jobb dolgod :) aztán azzal király lehetsz a csajoknál :)
Dehogy lehet! De jött még belõle valami?
A kérdező hozzászólása: Semmit. Egyszerûen nem tudtam abbahagyni.
A kérdező hozzászólása: Jó csak ma reggel el kezdett kicsit fájni de este megpróbálom újra. Feltéve ha a nagy buliban nem felejtem el.
A kérdező hozzászólása: Viszont már eluntam a kiverést más masztikat meg nem nagyon tudok ti tudtok?
max a börödet súrolhatod, az fájhat, dehát az begyógyul... am jól küldöd :)
A kérdező hozzászólása: Hoppá! A síkosító kimaradt. Ti tudtok síkosítókat?
Mik vannak. Akkor olyan lehetsz, mint Don Jon.
A kérdező hozzászólása: Az ki?
Egy filmszereplõ. Nézd majd meg. Király.
A kérdező hozzászólása: ok
Esetleg testápoló. Az valszeg kéznél van... De ha kidörzsölted a bõrödet, az csíphet. Csináld fürdés közben. És úgy, hogy amikor már érzed, hogy majdnem..., akkor hagyd abba pár másodpercig és próbáld meg visszatartani, utána folytasd.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Kipróbálom minél hamarabb.
A babaolajnak az a veszélye, hogy ha mondjuk becsöppen a fürdõkádba, pillanatok alatt hasra esel rajta és ha elfelejted kitakarítani, egy hétig annyira csúszik, hogy mindenki elcsúszik rajta. (saját tapasztalat, 22-es)

Lehet attól baja a gépemnek ha letöltöm az iLivid-et?

Már nem egyszer fordult elő h letöltöttem valami olyasmit amit nem kelleet volna, és szeretném megelőzni a bajt :)

Legjobb válasz: Szia Én is letöltöttem de semmi baja a gépnek..

Szia Én is letöltöttem de semmi baja a gépnek..

Lehet attól baja a motornak, ha álló helyzetben bőgetem? Dieseles motor.

Legjobb válasz: Hideg motornál gátrepedés,meleg motornál túlfogyasztás.Ha bõgetni akarsz valamit,vegyél tehenet,ne autót.

Hideg motornál gátrepedés, meleg motornál túlfogyasztás.Ha bõgetni akarsz valamit, vegyél tehenet, ne autót.
Meleg motornál nem, de neked igen ha a szomszéd megunja, kijön és a szádba nyom egy sportkipufogót...
Nem, de miért tennéd?
Nem lesz baja, mikor elromlott a generátorom, mindig bõgettem kb fél percet a motort indulás elõtt h töltõdjön az akkumlátor.
Hát ne szabályzóig nyomjad. És ne hideg motorral. És ne hosszú távon, mert ilyenkor nem kap elég hûtést a motor.(nincs menetszél.)
Nem használ neki, a diesel fõleg nem szereti, 80%-ánál nagyobb fordulatot.
Hideg motor esetén lesz neki baja, illetve a maximális fordulat közelében se nagyon szeret mûködni a dízelmotor.
Ha emiatt aggódsz, akkor ne menj be mikor mûszaki vizsgáztatják az autódat- sírni fogsz ha meghallod a környezetvédelmi mérésnél:)
Azt tudhatnád hogy kb negyed fordulatnál már teljesen tölt a generátor. 1500 nál.

Lehet attól baja a nyuszimnak ha szőlőmagot evett?

Azt olvastam mérgez? is lehet..

Legjobb válasz: nyugi, nem lesz gond. kivéve ha 10kg szõlõt beletömtél.

nyugi, nem lesz gond. kivéve ha 10kg szõlõt beletömtél.
A kérdező hozzászólása: 1 db szõlõmagot evett.
A kérdező hozzászólása: szõlõt ettünk a barátnõm és kimentem a szobából és mire visszajöttem a nyuszkó már a szõlõt rágcsálta.
Én is azt olvastam hogy mérgezõ, én nem etetem szõlõmaggal a nyuszimat, hanem kimagozom.Különben én is úgy szoktam enni. acolan

Lehet attól baja a babámnak hogy folyton esik? Már egyedül áll és megy a bútoroknál, de folyton összeakad a lába.

Ott vagyok legtöbbször mellette és még így is képes egy mp alatt elvágódni és persze a feje koppan mindig. Bár majdnem az egész nappali szónyeges, ? megtalálja azt a 10cm-es sávot ahol nincs és persze pont ott koppan a feje. Azok írjanak akiknek hasonló volt és nem rögtön járt a baba hosszabban magától

Legjobb válasz: pont fél órája estünk egy jó nagyot ma ez már a 2.Sajna vele vagyok mindig igy 99 %ban ki tudom védeni,de van,hogy nem tudom már elkapni.Ha sírás után jol van,msolyog és játszik tovább akkor nincs baj szerintem.Ma már kétszer koppant a buksija igy lehet hogy picit már fáj a feje,igy kapott egy kis nurofent.de gyébként játékos,jókedvû.én tanítgatom leülni,és ott vagyok vele,de sajna ezekbõl az esésekbõl tanul.Hamar megtanulja mi mizog,mi ingadozik,mikor esik nagyot.nemtudom mindentõl megvédeni,de már ügyeskedig látom.

pont fél órája estünk egy jó nagyot ma ez már a 2.Sajna vele vagyok mindig igy 99 %ban ki tudom védeni, de van, hogy nem tudom már elkapni.Ha sírás után jol van, msolyog és játszik tovább akkor nincs baj szerintem.Ma már kétszer koppant a buksija igy lehet hogy picit már fáj a feje, igy kapott egy kis nurofent.de gyébként játékos, jókedvû.én tanítgatom leülni, és ott vagyok vele, de sajna ezekbõl az esésekbõl tanul.Hamar megtanulja mi mizog, mi ingadozik, mikor esik nagyot.nemtudom mindentõl megvédeni, de már ügyeskedig látom.
Az én kisfiam is csetlik-botlik, fõleg, ha fáradt. Legtöbbször nem sír már, csak meglepõdik, hová került, valószínûleg hozzászokott a kisebb esésekhez. Persze én mindig aggódom, de látom, hogy nincs baja. Ha mégis sír, megölelem, megpuszilom, és már megy is tovább.
Én kisfiam 9 hónapos, most gyakorolja az állás mûvészetét.:) Szegény gyerek néha megfeletketik hogy õ még nem a legstailabb, így mindennap olyanokat zuhan, de röhög magán:) szal nem hiszem h baja lesz.

Lehet attól baja a magzatnak, ha vérszegény vagyok?

Gondolom laborban észreveszik, de én a 14. héten voltam el?ször, még nincs eredmény. Uh-n nem mondták, hogy baj lenne, a korának megfelel?en fejl?dik. Vagy az nem is látszana?

Legjobb válasz: Szia! Én végig vérszegény voltam, hiába szedtem a vasat, sõt szülés után is az maradtam, sokára rendezõdött. Egészséges, normális súlyú lányom született, nálunk ebbõl semmilyen baj nem lett.

Szia! Én végig vérszegény voltam, hiába szedtem a vasat, sõt szülés után is az maradtam, sokára rendezõdött. Egészséges, normális súlyú lányom született, nálunk ebbõl semmilyen baj nem lett.
Nálunk sem volt baj. Állítólag nem túl jó a babónak, de szerencsére nálunk tényleg semmi gond nem volt, normális súllyal is született (3570 g, 37 hétre.)Én viszont nagyon nehezen jöttem helyre. Sok vért is vesztettem, és emiatt aztán 2 napig fel se tudtam kelni az ágyból.
A kérdező hozzászólása: Az elsõvel a 3. trimeszterben voltam vérszegény. 4, 17 kg lett, de én is sok vért vesztettem, másnap elájultam. 2 napig nem is engedtek egyedül felkelni az ágyból. Ez volt 15 hónapja, azóta azt hittem rendezõdött. De ezek szerint mégsem. Remélem nem vagyok az elejétõl kezdve vérszegény.

Lehet attól baja a cicámnak, ha sokszor váltogatom, hogy milyen fajta ételt adok neki vagy lehetőleg mindig ugyanazt kapja, hogy megszokja a szervezete?

Legjobb válasz: Szia. Szerintem nem baj, mert az én cicám is eszik házi kosztot, meg különféle tápot, konzervet, szalámit. Persze õk is megtudják különböztetni, hogy melyik a drágább kaja. :):)

Szia. Szerintem nem baj, mert az én cicám is eszik házi kosztot, meg különféle tápot, konzervet, szalámit. Persze õk is megtudják különböztetni, hogy melyik a drágább kaja. :) :)
Én szintén váltogatni szoktam. Egyrészt azt gondolom, hog változatosabb, és kifejezetten nem is akarom, hogy egyfajtát egyen, mert ha esetleg azt nem tudom megszerezni, akkor nehogy már ne fogadjon el mást. Másrészt pedig anyagi okokból is, szoktam azt venni, ami éppen akciós. A cicám nagyon jól fogadja, mindent hihetetlen jó étvággyal megeszik, és teljesen egészséges.
Én is többféle táppal etetem a cicámat, mert magamból kiindulva, én sem szeretném minden nap ugyan azt enni. :DD
Váltogatni kell, mert Te sem szeretnéd nap mint nap ugyanazt enni, még ha a kedvenced is. Idõnként csinálhatsz olyat is, hogy megfõzöl egy csirkecombot, apróra darabolva fõtt rizzsel összekeverni. Ez amiatt hasznos, ha netán valami miatt diétáztatni kellene, ne akkor találkozzon elõször vele.
Baba miatt vagy ennyire fáradékony.
Én is szedek utrogestant, iszonyatosan fáradt vagyok. szó szerint egész nap aludnék. Mellette erõs fejfájással. :( Kérdeztem az orvost, hogy ez a gyógyszer mellékhatása -e, de mondta, hogy nincs mellékhatása, ez a terhesség "mellékhatása". Én az egészségügyben dolgozom, és annyira álmos vagyok napközben, hogy az ügyeleti szobában le kell feküdnöm, egy egy félórára aludnom, hogy tovább tudjak dolgozni. :) SZerencsére jól tolerálják a kollégák, nagyokat is nevetnek rajtam.
A kérdező hozzászólása: Én is iszonyat sokat tudok aludni. Délelött muszály ledölnöm 1 órára és este is már 7 kor csak pislogok. Az éjjel úgy alszok hogy ágyuval nem tudnának kiverni magd reggel is egy kín felkelni. Így megy minden nap. Alig tudok csinálni valamit is, mert ha rámjön akkor ajaj... :)
Aludjatok sokat kismamik :) ha megszületik a csöpp utána úgysem lesz rá idõtök :) (3, 5 és 1, 5 évesek a fiúk, ha jól meggondolom 4 éve nem alszom... :D )
Én már szégyenletes módom fáradt vagyok. Sokat alszok. vasárnap felkeltem, reggeliztem, és de. 10-kor bedõltem az ágyba, és aludtam egyrát, majd du. ismét szundi. De nagyon álmos vagyok én is. Sokat tudnék aludni. Sajna ez ezzel jár, amjd elmúlik, én is ezt várom.
Én nem szedtem semmi gyógyszert, egyszerûen csak a terhesség miatt voltam nagyon álomszuszék. Nagyon sokat aludtam, pedig alapvetõen rossz alvó vagyok, de akkor...este 7-kor már aludtam. :) Nekem ez a fáradékony idõszak 2-3 hónapig is eltartott. Hiányzik is, mert akkor aludtam a legjobbakat életem során! :)
Én képes voltam este 8-tól reggel 8-ig aludni és még délután is szundítani.De ez a nagyon álmos idõszak pár hét alatt elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm csajok! :)
A baba diktálja "így vigyáz magára", most a pihenésnek van itt az ideje, pihenj, aludj, ne erõltesd meg magad :) Boldog babavárást!
Kedves utolsó, jó munkahelyed van. Bár én is le tudnék feküdni, de nálunk a kismama az ellenség. A fejem nekem is szokott fájni, arra lehet vmit szedni?

Attól lehet valami baja a hajamnak ha hetente 3x mosom?

pl gyorsabban fog zsírosodni vagy ki fog hullani?

Legjobb válasz: Van aki minden másnap mossa. Hajtó függ. Én is legalább 3× mosom, ha ennyi kell neki akkor ennyiszer mosom mégsincs semmi baja.

Van aki minden másnap mossa. Hajtó függ. Én is legalább 3× mosom, ha ennyi kell neki akkor ennyiszer mosom mégsincs semmi baja.
A kérdező hozzászólása: kössz mindenki:D
ajánlom a száraz sampont vagy hintõport nekem kb 3-4. nap látszódik hogy zsírosodik akkor teszek rá hintõport és volt zsíros haj nincs zsíros haj:D amióta használom, ritkábban mosok hajat. Kevésbé zsírosodik (úgy vettem észre). Meg használok ilyet is---> http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/65978.jpg amitõl jó illatú selymes a hajam és könnyebb kifésülni is (csak ajánlani tudom:) ) Szóval ha nem akarsz olyan gyakran hajat mosni akkor használhatod ezeket.. nem drágák:D
Pedig tényleg nem tesz jót, ha 2-3 naponta mossa a haját. De akkor mit lehetne tenni a zsírosodás ellen? 1 héten egyszer hajat mosni az számomra egy álom lenne :DD
Nem mondtam olyat, hogy ne mossa :) Mossa nyugodtan, mert tényleg szebb, ha meg van mosva. Igen, igaz, vannak olyanok akiknek többször kell mosni. Emberfüggõ.
Utolsó És az mit csináljon akinek túl hamar zsírosodik a kezdetektõl fogva?:) Az akkor mászkáljon zsíros fejjel. Én már próbáltam úgy, hogy 2 hétig itthon voltam és nem mostam 2 hétig. De volt egy huzamban ilyen, hogy itthon maradtam direkt hát ha utána kevesebbszer kell mosni de még így sem vált be, ugyanúgy zsírosodott. Pedig próbálok egészségesen is élni de hát nem tudom, jó lenne egy héten egyszer hajat mosni de akinek ezt nem lehet megtenni az úgy sem fog zsíros fejjel mászkálni, csak azért, hogy 1 héten egyszer legyen kimosva.
Én még tini vagyok, de én csak heti egyszer mosom, és jó ez így neki. Nem szabad(na) többször mosni, mert a haj hozzászokik a több tisztításhoz, és hamarabb zsírosodik, mint amennyire zsírosodna. Pedig nekem derékig érõ, hosszú hajam van.
mosom*
Eddig nem tapasztaltam nagyon nagy hátrányt, csak annyit, hogy már utálok hajat mosni:D. De muszáj, mert zsíros fejjel nem akarok kimenni az utcára. Sajnos mindig is hajlamosabb voltam erre. 19 éves vagyok, próbáltam , hogy várok ilyen 1-2 heteket, hogy nem mosok meg a hajamat. Sikerült is. De nem tapasztaltam olyat, hogy ez után kevésbé zsírosodott volna. Sõt. Ugyanolyan maradt, nálam.:S
Hát tiniknek heti 1 hajmosás nem elég.Ilyenkor heti 2-3 mosásnak meg kell lennie.De nyilván azért mosod a hajad mert már a 3.napon annyira rosszul áll hogy nem lehet vele mit kezdeni.Ezzel én is így vagyok.
Én mindennap mosom, semmi baja, csak annyi hogy rettenetesen sûrû... de igaz az én hajam nem hosszú:)
Vannak már olyan samponok ami mindennapos mosásra jók. De szerintem heti 1 mosás az elég, kivéve , ha nem olyan helyen dolgozol ahol muszáj meg mosni, pld.v.lángos sütõ, ,
szerintem ez a sampontól függ én is régen olyan wu2-val mostam a hajam, akkor volt hogy én is egy héten vagy 3x mostam hajat és mégse lett semmi baja (szerencsére:D) aztán anyámék elkezdték venni ezt a szar syoss-t, és naponta kellett hajat mosnom, DE pont a sampontól zsírosodott.... kérdezõ, de milyen sampont használsz? :) ) 13l

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!