Találatok a következő kifejezésre: Lehet attól a (1365 db)

Lehet attól a jövőben bajom, hogy brutálisan tejtermékfüggő vagyok?

25 éves vagyok, rengeteg tejterméket eszem. mindennap legalább 3dl tej, sok sajtot, joghurtot, tejfölt, egyszóval tejterméket eszem. Nem is tudom nélküle elképzelni az életem. Néha kaja után viszont úgy féléve rám jön olyan fojtogató köhögés. Anyum szerint a sok tejtermék miatt. (Valami lerakódik a torkomban szerinte..)

Legjobb válasz: Én meg pont az hogy utálom:) És kiderült hogy tejcukor érzékeny vagyok:)

Én meg pont az hogy utálom:) És kiderült hogy tejcukor érzékeny vagyok:)
Belõlem is jön ilyesmi, állítólag édes... 33f
Inkább más miatt...mondjuk orvos látott?
Ez dícséretes! Én is ilyen vagyok de nálam a nyers házitej az ász!
Nem hiaba ovjak az aszmasokat a dokik a tej ellen. Igen, fujtogat, slejmet termel.
Lehet ettõl a köhögés. Váladékképzés indul meg tejtermék fogyasztásakor. Ezért is tilos ahogy az utolsó mondja asztmásoknak, vagy léguti megbetegedéseknél.
igen, pl. cukorbetegséget okozhat. http://www.tenyek-tevhitek.hu/csaktagoknak/tej.php A köhögéseddel menj orvoshoz és jobbulást!

1 éves kisfiam alma rágcsálás közben lenyelt egy 5mm-es kaccs darabot. Lehet attól a kemény résztől baja neki?

Letéptem neki miel?tt neki adtam az almát de annyira belendült a kisfiam hogy leharapta az alma tetejét is és lenyelte. :(

Legjobb válasz: Szia!Nem lesz semmi baja!! :)

Szia!Nem lesz semmi baja!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi csak azért kérdezem mert az egy elég kemény dolog.

Ha erőltetem az orrfújást, mert be van dugulva, lehet attól a fülemnek valami baja?

Mert orrcseppentést követ?en bedugultak a füleim és zúgnak.Átfolyhat az orrcsepp a füljáratokba?

Legjobb válasz: Igen, a fülednek lehet baja ettõl. De nem az orrcsepptõl, hanem a fülkürtbe préselõdõ orrváladéktól. Begyulladhat, fájhat, ilyesmi. Az, hogy most eldugult a füled nem FELTÉTLENÜL jelenti azt, hogy ez már megtörtént, de van rá esély.

Igen, a fülednek lehet baja ettõl. De nem az orrcsepptõl, hanem a fülkürtbe préselõdõ orrváladéktól. Begyulladhat, fájhat, ilyesmi. Az, hogy most eldugult a füled nem FELTÉTLENÜL jelenti azt, hogy ez már megtörtént, de van rá esély.
A helyes orrfújásnál egyenként kell az orrlyukakat kifújni! Vagyis, egyszerre csak az egyik orrlyukadat fogd be, úgy fújd! Aztán a másikat fogd be, úgy fújd!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Igen, lehet.
A kérdező hozzászólása: ez ezentúl már mindig így lesz ...??? :-S
ez változó, de nem kell aggódni, ha ez nem válik be akkor van másik amitõl nem leszel rosszul... de szerintem ez is csak átmeneti rosszullét
Minden embernél más mellékhatásai lehetnek. Szerintem várj még egy kicsit, és ha nem múlik el, irány a nõgyógyász, és másikat ír fel:) Egyébként most hogy mondod, egy kicsit talán nekem is hányingerem volt, de ez bármi mástól is lehet. Ami viszont kellemetlen volt, hogy miután elkezdtem szedni a legelsõ levelet, még vagy 2 hétig véreztem, de azóta nincsen semmi gond, szóval ne ijedj meg, ha esetleg ilyet is tapasztalsz:) Ja és: nagyon alaposan olvasd át a betegtájékoztatót, bármennyire hosszú is:)
A kérdező hozzászólása: köszike Léna kedves vagy és mindenki más is aki válaszol
nekem is elsõ nap olyan hányingerem volt és úgy szédültem h azt hittem ottmaradok...de második napra elmúlt... (de nem sokáig szedtem, nem emiatt, hanem féltem a mellékhatásoktól)

Ha a csivavám sokat úszik, az nagyon megerőltető lehet? Lehet attól valami baja? Sérv, vagy ilyesmi. és ha 4. emeletröl lefele megy attól? Mert 4. -en lakunk, és felfele mindig viszem, de lefele általában magátol lejön. Lehet vmi baja attól is?

Legjobb válasz: Az úszástól semmi baja nem lesz, izmosodik meg jól érzi magát legalább :) A lépcsõzést meg ne vigye túlzásba, nem tesz jó egy ilyen kicsi kutya gerincének.

Az úszástól semmi baja nem lesz, izmosodik meg jól érzi magát legalább :) A lépcsõzést meg ne vigye túlzásba, nem tesz jó egy ilyen kicsi kutya gerincének.
-.- hol úszik az a kis túltenyésztett izé ??? (azért függ attól mert az iylen kis akármik sztem bármit elkaphatnak ) am meg iylne dolgokkal állatorvost kell megkeresni.
A kérdező hozzászólása: nem tultenyészett izé, és eddig nem kapott el semmit, attól hogy pici még kutya, amugy meg panellakásba lakunk, és nagyobb azért van csivavám, de egyáltalán nem bántam meg, mert ugyanolyan okos, értelmes KUTYA mint a többi, ugyhogy ha ö nem lesz, akkor is csak csivavát fogok venni..ennyit erröl. nem viszem dokihoz mert nincs semmi baja, csak 1 kérdés volt.
A kérdező hozzászólása: ja, és tóba úszik:) ( úszott) 1-2 szer, de nem lett semmi baja, csak mindig ki vannak dülledve a szemei, és ugy néz mint aki meg akarna fulladni, vagy mintha nagyon elfáradt volna....sokat nem úszott pedig, nem is hagytuk neki.

Szerintetek mitol lett erzekeny a mellem? Nem csinaltam semmit, kivanok most egy sracot ugy es lehet attol?

Legjobb válasz: Lehet, de vigyazz, mert ha meg jobban kivanod, attol mar terhes is lehetsz.

Lehet, de vigyazz, mert ha meg jobban kivanod, attol mar terhes is lehetsz.
A kérdező hozzászólása: :Dhahaha koszonom a figyelmezteteset;)
Lehet attól.
Hát, bizony az alkohol olyan, hogy a vágyakat felpiszkálja, a végrehajtásnál meg cserbenhagy!
Naná, alkoholos állapotban, fõleg részegen nem csoda! :D
Igen lehet.Az alkohol zsibbaszt és hatással van az idegrendszerre.Az én páromnak se szokott sikerülni, ha kicsit többet önt fel a garatra.
Elõfordulhat, bár nagyon sok bor után nekem már az indulással is gondok vannak, nemcsak a befejezéssel. :D Amúgy természetesen nincs merevedési problémám soha. ;) 27/F
Az alkohol értágító hatású elméletben egy két pohárka után jobban megy ez tény .. nekem is :) de ha kicsit többet iszom a kelleténél akkor sajnos turn off :( de szerintem ez majdnem mindenkinél igy van ki hogy birja a szeszt :) 23/F
Az alkohol ellazít, kábít, és tompítja az érzékeket, továbbá bizonyítottan negatív hatású a szexuális vágyra és teljesítõképességre.
máárakinél :)

Az aranyhörcsögöm tarkójánál kikopott/hullott a szőr. Ez lehet attól hogy egész nap azon alszik? Vagy valami bőrbetegség lesz?

Legjobb válasz: Ha öreg, akkor lehet egyszerûen attól. De lehet gombás vagy atkás betegség is. Ha fiatal az állat, akkor irány a doki.

Ha öreg, akkor lehet egyszerûen attól. De lehet gombás vagy atkás betegség is. Ha fiatal az állat, akkor irány a doki.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni hogy egy kis körömnyi helyen. És hát nemtudom..olyan másfél éve van nálunk, max 2.
Ha sokat vakaródzik, akkor biztosan valami atka/gomba.

Ha hamar elmegy a srác, az lehet attól hogy már rég sexelt?

Legjobb válasz: Attól nem késõbb kéne elmennie?

Attól nem késõbb kéne elmennie?
énis azt mondanám
RazZzoR: szerintem elõbb. Hiszen jobban szeretné a dolgot, és ettõl hamarabb elmegy...
A kérdező hozzászólása: azért kérdezem mert nem tudom, nem?
Legyél azon hogy ne menjen el hamar, és ne itt fárassz az ilyen buggyant kérdésekkel.

Postán ha feladtam ajánlottan vlamit de az ajánlószelvény nincs meg, attól még vissza lehet kerestetni a csomagot?

A gépbe benne van ugye a másolata, és ha igazolom magam személyivel, akkorát is van hidalva a probléma, miszerint nincs meg az ajánlószelvény. Így van?

Legjobb válasz: Nincs így. Attól, hogy a gépbe benne van, attól még nem fogja megkeresni senki. A gépbe belekerül napi több száz darab ajánlott levél azonosítószám, honnan fogják tudni szerinted melyik a tiéd? Az ajánlott szelvényrõl, amit pont erre találtak ki. Ha nincs meg akkor bukta, ennyire egyszerû. Hiába igazolod magad akár anyakönyvi kivonattal is, attól még a rendszerbe a te neved/címed nem kerül bele csak a levél ragszáma.

Nincs így. Attól, hogy a gépbe benne van, attól még nem fogja megkeresni senki. A gépbe belekerül napi több száz darab ajánlott levél azonosítószám, honnan fogják tudni szerinted melyik a tiéd? Az ajánlott szelvényrõl, amit pont erre találtak ki. Ha nincs meg akkor bukta, ennyire egyszerû. Hiába igazolod magad akár anyakönyvi kivonattal is, attól még a rendszerbe a te neved/címed nem kerül bele csak a levél ragszáma.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!