Találatok a következő kifejezésre: Lehet annak következménye, ha már (2 db)

Lehet annak valami következménye, ha már elég régóta elégítem ki magam kézzel? (fiuvok. )

szervi,vagy akármilyen problémára gondolok.

Legjobb válasz: Dehogy! Képzeld el, az öregebb embereknek mennyi bajuk lenne...

Dehogy! Képzeld el, az öregebb embereknek mennyi bajuk lenne...
CSak annyi, hogy megszokod a saját magad ingerlését, és a szexnél fura lehet, hogy nem ezt kapod. Törekedj arra, hogy minél tovább húzd az orgazmust, ne a hamar legyen a cél, a lányoknál ez lesz majd a nyerõ. De amúgy semmi fizikális, vagy lelki károd nem lesz benne, csak át kell szoknod egy másfajta ingerlésre ha nemi életet élsz.
az öregebb embereknek van egy csomó bajuk, de nem ettõl:D ettõl nem lesz bajod

Milyen következménye lehet annak, ha valaki 72 órás tablettát vesz be, de előtte mondjuk egy vagy két héttel már teherbe esett? Tehát már nem fér bele a 72 órába, de a tablettát bevette?

nem személyes tapasztalat,csak kiváncsi vagyok

Legjobb válasz: Hogyne születhetne betegen a baba. Gondolj csak bele, egy várandós nõnek még antibiotikumot se nagyon írnak fel, nemhogy bõdületesen nagy hormontartalmú gyógyszert. De lehet belõle vetélés és más, az anyára is káros mellékhatás.

Hogyne születhetne betegen a baba. Gondolj csak bele, egy várandós nõnek még antibiotikumot se nagyon írnak fel, nemhogy bõdületesen nagy hormontartalmú gyógyszert. De lehet belõle vetélés és más, az anyára is káros mellékhatás.
Akkor már bszhatod :D terhes maradsz :D
Semmi. Akkor már nem hat. Azt nem tudom, a baba születhet-e betegen egy ilyen akciótól, de talán nem.
A kérdező hozzászólása: mondom h nem személyes tapasztalat...na jo ez egyértelmû, de arra lennék kiváncsi h valami baja ezen kivül a nõnek vagy a gyereknek nem e lehet tõle?vetélés vagy iesmikre gondoltam
A kérdező hozzászólása: köszi a választ
vetélés és beteg gyerek is lehet a következménye.nyilván azért 72 órás és nem 2 hetes tabletta. és amúgy is nagyon kockázatos bevenni, hátha még már tuti, hogy baba van:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!