Találatok a következő kifejezésre: Lehet annak következménye, (84 db)

lehetséges következménye: állapotrosszabbodás, halál. Olvasd el a papírt amit ilyenkor aláíratnak veled ;)
Ha saját felelõsségedre hagytad el a korházat, úgy semmi felelõsség nem terheli õket, ha valami történne veled.
Aki kimegy, az saját felelõsségre megy ki, tehát az orvos, és a kórház nem lesz felelõs a személy állapotáért. De errõl a mentõs dologról még nem hallottam :O
Dehogynem hívhatja! Az eü személyzetnek olyan lehetõsége nincs Magyarországon, hogy egy betegnek BÁRMILYEN indokkal visszautasíthatná az ellátását.
Ha saját felelõsségedre távozol, akkor az estleges állapot romlásodért az intézményt jogilag semmilyen felelõsség nem terheli. Viszont ha így esik attól még kötelesek ez esetben a legjobb tudásuk szerint ellátni. Nem utasíthatnak vissza, nincs ilyen lehetõségük!

Lehet annak valamilyen következménye hogy asztrálisan utazok?

Még sose csináltam ilyet, nem is tudom hogyan kell de kiakarom próbálni. Lehet ennek akármilyen következménye? Ti miért utaztok asztrálisan,mi a célotok? Leírnátok mi történik olyankor? És ha felkeltenek utazás közben akkor mivan?

Legjobb válasz: Én véletlenül csináltam már ilyet háromszor. Éjszaka felébredtem, és úgy (tudom, hogy nem álmodtam). Semmi érdemleges következménye nem volt, bár kicsit másképp látom a világot azóta. Nem tudom, mivel sikerült elõidézni, de már kb. 3 éve rendszeresen meditálok, lehet emiatt volt...

Én véletlenül csináltam már ilyet háromszor. Éjszaka felébredtem, és úgy (tudom, hogy nem álmodtam). Semmi érdemleges következménye nem volt, bár kicsit másképp látom a világot azóta. Nem tudom, mivel sikerült elõidézni, de már kb. 3 éve rendszeresen meditálok, lehet emiatt volt...
Iszonyatosan hangos(nak tûnõ) zgást én is szoktam hallani, ha nagyon nagy a csend (Érdekes, nem igaz?)
Lehetséges hogy le kell menni alfába és azután kell...nem??
A kérdező hozzászólása: hát olvastam forumokat hogy hogyan kell kilépni a testbõl és megpróbáltam. De csak egy ilyen nagyon rezgõ hangot hallottam baromi hangosan, szerintem valami energia lehetett, de nem értek még hozzá. Nem sikerült a kilépés csak kiváncsi vagyk hogy mennyire voltam hozzá közel, esetleg jó-e hogyha ilyen hangokat hallottam.
Hogyan lehet asztrálisan utazni?? Mit kell tenni??
várjál mi az hogy kipróbáltad, lementél baromi mélyre, és érezted hogy kilépsz a testedbõl? vagy hogyan kell elképzelni
A kérdező hozzászólása: úgylátom humorra még gyúrni kell:) . Kipróbáltam tegnap az asztrális utazást , nem sikerült, de ilyen nagyon hangos csõrgõ, rezgõ hangot éreztem . Ez lehetett az? Ha tovább csinálom sikerült volna?
A BKV jegy olcsóbb, ezért én azt használom, de sok jót hallottam az asztális utazásról is. Viszont ha felkelsz közben és nincs nálad jegy...
Nem lehet ennek következménye.
kérdés jellegét tekintve olyan volt mintha azt kérdezted volna h van e következménye ha álmodban vagy??? Akkor is az asztrális dimenzióban van a lelked!
nem lesz belõle semmi baj max leszívja az energiáid.
Ingyen szeretnél "repülni"? Sokat kell ahoz meditálni, hogy szer nélkül is sikerüljön belõni magad.

Ha a hátsókertbe szeretnék gáz-riasztóval ellőni 1-2 gáz töltényt akkor annak lehet jogi következménye?

Vannak szomszédok akik nem éppen jó akaratúak, és attól félek ha lövök még ha magánterületen vagyok képes lenne rend?rt hívni.

Legjobb válasz: Nem lehet következménye, azt csinálsz otthon, amit akarsz.

Nem lehet következménye, azt csinálsz otthon, amit akarsz.
tetris A mellettünk lévõ szomszédnak van egy mûhelye.Állandóan visít a sarokcsiszoló. Két házzal lejjebb meg egy kerti gép szerelõ üzlet van. Napjában 56-szor indítanak be láncfûrészeket és nem kérnek rá õk sem engedélyt, de nem is szólunk senkinek se semmilyen zajért, ha azt este 21:00-ig csinálja, és persze õk sem szólnak. Ennyi.
@17:12 Egyáltalán nem veszélyes. Még akkor sem, ha közvetlenül rálõnél a szomszédra, nemhogy egyedül a saját kertedben. Legfeljebb köhögsz egyet, ha szembe fúj a szél. Ha csak riasztóval lõsz, akkor még annyi sem, csak a füled cseng. @17:26 Mázlista vagy, én 2 hónapot vártam rá... A kérdezõnek, valóban nem szerencsés felbõszíteni a szomszédokat, figyeld, mikor nincsenek otthon, és gyakorolj, gyakorolj. Hogy éles helyzetben reflexbõl menjen a használat. Én sajnos nem tudok itthon gyakorolni, társasházban lakok, és bár jogilag helyénvaló lenne most itt lõni egyet az erkélyen, nyilvánvalóan nem teszem, megzavarva ezzel 4-500 ember délutáni pihenését. :D
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat :) Hát igen szomszéd szemszögébõl se árt megvizsgálni
De miért kell egy-két próbalövés miatt a szomszédokat bõszíteni, és emiatt összeveszni velük? Vigye ki valahova azt a stukkert, ahol senki nincs, és tegyen ott próbát vele. Ezen nem akadhat ki senki.
Otthon lehet vele lõni még akkor is ha nincs engedélyed. Nekünk is van.Anno egy hetet kellett várni az engedélyre addig nem vihettük sehova, de otthon a kertbe kipróbálhattuk. És a rendõrségen kérdeztük meg.
Próbáld meg a dolgot a szomszédaid szemszögébõl nézni! Nyilván te se lennél elragadtatva a boldogságtól, ha a szomszédságodban valaki ilyen veszélyes dologgal szórakozna. Mert az, hogy veszélyes, nem is lehet vita tárgya. Gondolom ezt belátod. Ezt a pisztoly nem arra találták ki, hogy bárki is ezzel szórakozgasson, lõdözgessen a hátsó kertben csak úgy kamura, hanem betörõk elriasztására. És bár a saját tulajdonú kertedben tennéd, mégse tehetsz meg akármit még akkor se, ha az a sajátod. A társadalmi együttélésnek vannak bizonyos íratlan szabályai, amik mindenkire vonatkoznak. Ebben az is benne foglaltatik, hogy az ember nem lövöldözhet csak úgy bele a vakvilágba, mert éppen arra szottyant kedve. Inkább valami kietlen, néptelen helyen próbáld ki, ha már annyira szeretnél puffantani vele egyet-kettõt.
Nem lehet. Ez teljesen legális, ha nem zavarsz vele másokat, pl nem éjjel kettõkor teszed.
"Nem lehet következménye, azt csinálsz otthon, amit akarsz." Nos ez nem igaz!
A kérdező hozzászólása: Engedélyem nekem is van rá. Én kb 2 hetet vártam rá. Csak hát nagy a csábítás, hogy jó lenne gázologni :D Egyébként vettem a bátorságot. Egyet lõtem a teraszon. Vagy nem figyeltek fel rá, vagy nem zavarta õket, de senki nem csinált semmit. Mondjuk én kertes házba lakom vidéken.


Milyen következménye /pozitív, negatív/ lehet annak, ha egy ismert személy nyilvános helyen vadul csókolózik egy milliárdossal?

Egy volt sorozatsztrárról olvastam ezt. Beindult a fantáziám... Mit gondoltok err?l?

Legjobb válasz: Ha egyikõjüknek sincs senkije, akkor miért ne? Amúgy az "ismert" hölgyek többsége CSAK milliárdosokkal áll szóba (gondolok itt a magyar "sztár"-ok többségére pl. Bódi Szilvi, akiket külföldön csak luxus prost.nak tartanának), szóval, nincs ebben semmi meglepõ. Sõt, inkább pozitív következménye van a dolognak, mert legalább addig is cikkeznek róla, és mint Kiszel Tünde és Mr. Bikicsunáj óta tudjuk, abból is szépen meg lehet élni, ha csak fikázó cikkek jelennek meg valakirõl, mert a negatív reklám is reklám...

Ha egyikõjüknek sincs senkije, akkor miért ne? Amúgy az "ismert" hölgyek többsége CSAK milliárdosokkal áll szóba (gondolok itt a magyar "sztár"-ok többségére pl. Bódi Szilvi, akiket külföldön csak luxus prost.nak tartanának), szóval, nincs ebben semmi meglepõ. Sõt, inkább pozitív következménye van a dolognak, mert legalább addig is cikkeznek róla, és mint Kiszel Tünde és Mr. Bikicsunáj óta tudjuk, abból is szépen meg lehet élni, ha csak fikázó cikkek jelennek meg valakirõl, mert a negatív reklám is reklám...
Szerintem inkább negatív. Mindenki azt gondolja, hogy csak kihasználja.

Ha amatőr DJ - ként feltölteném Youtubera 1-2 mixemet (különféle előadók számai. ), annak lehet jogi következménye?

Csak mert csoomó ilyet látok youtuben, amatőr dj-k guetta számokkal meg ilyenek.. Köszi a válaszokat!!

Legjobb válasz: nem lesz semmi jogi következménye, max akkor ha bele unnak a "lopásba" és figyelmeztetnek

nem lesz semmi jogi következménye, max akkor ha bele unnak a "lopásba" és figyelmeztetnek
Letiltják a videót egyes országokban.
Ha fizeted a jogdíjat, akkor biztos nem.

Bűncselekmény vagy szabálysértés vagy lehet akármilyen következménye annak ha valaki közzétesz az interneten egy webkamerás felvételt?

Legjobb válasz: Igen! Ha a rajta szereplõk mindegyike nem járult hozzá (pl. szex chat oldalról rögzített felvétel stb esetében) akkor komoly következménye van, még kis hazánkban is! Bûncselekménynek számít, IP cím alapján könnyen kinyomozzák, és már el is jutottak az adott személyhez.

Igen! Ha a rajta szereplõk mindegyike nem járult hozzá (pl. szex chat oldalról rögzített felvétel stb esetében) akkor komoly következménye van, még kis hazánkban is! Bûncselekménynek számít, IP cím alapján könnyen kinyomozzák, és már el is jutottak az adott személyhez.

Milyen következménye lehet annak, ha valakit egy cég "szürkén" dolgoztat (mind a munkaadó, mind a munkavállaló szempontjából)?

Ha az ember tudomására jut egy ilyen eset, van-e feljelentési kötelezettsége? Ha igen, lehet-e névtelenül?

Legjobb válasz: Nincs következménye. Fidesz kormány van.

Nincs következménye. Fidesz kormány van.
Fel is kell jelenteni. Ha én befizetem a cégvezetõként szerzett nem kis jövedelmem után járó 200 ezer forintos adót, és az embereim majdnem nettó 300 ezer forintos keresetük után is, mert nem minden nagyvállalat teheti meg hogy csaljon, akkor a tisztesség védelmében igenis a körmükre kell nézni az ilyen vállalatoknak. Az adócsalások hátráltatják leginkább az országot, akár kicsi akár nagy, de remélem a Fidesz kicsit majd odacsap most.
Engem egy multi cég foglalkoztat szürkén több száz társammal egyetemben. Az elõnye a cég részérõl a megspórolt járulékok, a miénkrõl a magasabb fizetés (bár mostanában már ez se igaz). A legnagyobb hátránya az, hogy ha betegállományba kerülök, akkor csak a hivatalosan bejelentett fizetés alapján kapok kb. havi 42000 Ft-ot, ami a szürke pénzem kb. 1/4-e! Olyankor havonta bukunk 80-100 ezer forintot!
valamint a nyugdíjad se nõ
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint félreérthetõ volt a kérdésem. Nem erre gondoltam, hanem az adócsalás és lebukás következményeire.
Nálunk a cég tiszta jogilag, csak mi bukhatunk és akkor jól megfingatnak! Már 15 éve így dolgozunk, és még nem volt gond.

Ha elkezdek szedni danabolt annak lehet vmi következménye?

Nem akarom hosszútávon szedni,max. 5-6 hétig.Légyszi a kérdésre válaszoljatok.Köszi.

Legjobb válasz: nem lehet hanem lesz. AZT GARANTÁLOM!!! (aki itt kérdez szteroidokról annak tuti lesz baja tõle, mível nem ért hozzá)

nem lehet hanem lesz. AZT GARANTÁLOM!!! (aki itt kérdez szteroidokról annak tuti lesz baja tõle, mível nem ért hozzá)
lehet.függ dolgoktól, amiket nem írtál le. személyes véleményt nem írok róla, mert úgy sem érdekel senkit. üdv
Jelentõs vízvisszatartás, magas vérnyomás, magas pulzus, pattanásosodás, olajos bõr, agresszió, hajhullás, fokozott arc és testszõrnövekedés, májkárosodás, tesztoszteron termelés csökkenése, gynecomastia. Ezek általánosan fellépõ mellékhatások, hogy milyen mértékben lépnek fel az szervezet és alkalmazás függõ. A mellékhatások ismeretének hiánya erõsen engedi feltételezni az alkalmazás szakszerûtlenségét is, ami negatív irányba fogja eltolni a hatás-mellékhatás mérleget.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat ! Elsõ, szívesen meghalgatom a személyes véleményed!
látatlanba nehéz lenne megmondani, fõleg, hogy nem vitted túlzásba az információk megadását magadról. igen sok mindentõl függ ezért bele sem megyek részletesen. a lényeg, hogy lehet következménye bõven. lehet, hogy jól szét.kúrod magad egy sima 5-6 hetes "kúrával" lehet hogy nem. ha ennyire nem vagy olvasott a témában akkor gondolom nem vagy még olyan szinten, hogy szükséged lenne rá. az elõbb már jól leírták, de én azt mondom, és ez tapasztalat, hogy erõsen egyénfüggõ. változó, hogy kinek hogy reagál rá a szervezete. fiatalabb korban amikor még a maximumon van a tesztoszterontermelés nyilván nagyobb károkat tudsz vele okozni.
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok, 183 magas, 78 kg.Régebben rendszeresen edzettem 3 éven át de abbahagytam 1 éve, és most el szeretném kezdeni megint.Eddig nem érdekeltek az ilyenek, nem foglalkoztam velük, csak tápkiegészítõt nyomattam.Úgy gondoltam h így kezdésnek kéne egy kis plusz.. Köszönöm a válaszod!
elsõ voltam..most hogy megírtál pár infót, így csak megerõsítesz engem abban, hogy lebeszéljelek errõl így is, hogy nem ismerlek. jó szándékú vagyok :) ezt inkább soha, nemhogy 18 évesen.van sok jó természetes dolog is amikkel nõhetsz, erõsödhetsz stb. de nem természetes is :D. ezt szerintem hanyagold :D
hasonló felépítésed lehet mint nekem. én folyamatosan fejlõdök, pedig idõsebb vagyok mint te. 18 évesen teljesen felesleges, többet árthatsz vele mint amennyit használ. komolyan mondom! egy ideig megdob majd összeesel tõle, elmegy a kedved, esetleg ha szart kapsz akkor valami bajod is lehet. persze a haverod csak a tutit hozza, de ebben az országban mindenki eredetit árul, a sok hamisítványt meg mindig másnak adják el... hidd el tök fölösleges ezzel vacakolni, vegyél egy vödör fehérjét egy olcsóbb monohidrátot és hozzá szõlõcukrot, nõni fogsz mint a bolondgomba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm segítséged!Sikerült lebeszélni.Maradok a táplálékkiegészítõnél.

Lehet valami következménye annak, ha valakinél későn derül ki, hogy allergiás?

Legjobb válasz: Kérlek, kissé pontosítsd a kérdést, mert nem egyértelmû, legalábbis számomra. Én allergiás vagyok, szénanáthám van. Tavasszal két hónapon keresztül borzalmas állapotban vagyok. A kezeletlen allergia (az effajta) átcsaphat asztmába, nekem majdnem ez történt. Az is vele jár, hogy legyengül a szervezet és más bajok is könnyebben beszúszhatnak. Pontosan milyen allergiára gondolsz? Ha valamire gyanakodsz, érdemes elmenni allergiavizsgálatra menni, ott pontosan kimutatják, mire vagy allergiás. Minél elõbb megtudod, annál hamarabb lehet kezeltetni és felkészülni rá.

Kérlek, kissé pontosítsd a kérdést, mert nem egyértelmû, legalábbis számomra. Én allergiás vagyok, szénanáthám van. Tavasszal két hónapon keresztül borzalmas állapotban vagyok. A kezeletlen allergia (az effajta) átcsaphat asztmába, nekem majdnem ez történt. Az is vele jár, hogy legyengül a szervezet és más bajok is könnyebben beszúszhatnak. Pontosan milyen allergiára gondolsz? Ha valamire gyanakodsz, érdemes elmenni allergiavizsgálatra menni, ott pontosan kimutatják, mire vagy allergiás. Minél elõbb megtudod, annál hamarabb lehet kezeltetni és felkészülni rá.
Fokozatok vannak: - gyenge tünetek: ilyenkor még nem szokott kiderülni, hogy ez allergia. - erõs tünetek: ilyenkor megy (jó esetben) allergia-vizsgálatra az illetõ. - komolyabb sérülések (ha mégse ment). Ezek már sok hónap (vagy évek) alatt gyógyulhatnak. - halál. ...te hol tartasz?
A kérdező hozzászólása: Hát én most ott tartok, hogy nagyon sokat fújom az orrom és viszket is meg tüsszögök is fõként így nyáron. Sajnos munka mellett nem nagyon van idõm elmenni allergiavizsgálatra, ezért kérdeztem, hogy ha nem foglalkozom vele akkor lehet-e bajom belöle. köszi
Egy súlyos, nem kezelt légúti allergia a késõbbiekben asztmához is vezethet sajnos, érdemes elmenni vele orvoshoz!

Milyen következménye lehet annak, ha egy 10 éves kisfiú szinte minden nap azt hallja az édesanyjától, hogy Õ egy hülye idióta?

Legjobb válasz: Az, hogy szegénynek nulla lesz az önbizalma (ha még nem az :( ). Annak is fogja érezni magát, és ennek megfelelõ lesz az önértékelése, és a cselekedetei is. Szóval anyuci tönkreteszi.

Az, hogy szegénynek nulla lesz az önbizalma (ha még nem az :( ). Annak is fogja érezni magát, és ennek megfelelõ lesz az önértékelése, és a cselekedetei is. Szóval anyuci tönkreteszi.
Én nagyon sokat hallgattam ezt anyámtól, bár én lány vagyok, következménye annyi hogy bizonyítása kényszerem van. Mindíg mindent megcsinálok, hogy megmutassam képes vagyok rá.
Sok önbizalma nem lesz... De ilyenkor szoktak kialakulni az aszma, allergia szerû betegségek is.
Elhiszi és úgy is fog cselekedni. Rongál, verekszik, rosszalkodik. Ha nem értékelik az erõfeszítéseit, akkor nem is fog erõfeszítéseket tenni, csak dühös lesz a világra. Hosszú távon lelki traumát, pszichés problémákat okoz, ami edig testi egészségkárosodást vonz maga után.
Pontosan ahogy a 4. válaszoló leírta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!