Találatok a következő kifejezésre: Lehet anál ha (9 db)

Lehet anál sexelni ha enyhén fáj a hasam bélgyulladás miatt?

Semmi más tünet csak picit fáj. Lehet vagy veszélyes?

Legjobb válasz: lehetni mindent lehet, csak legfeljebb nem ajánlott! Mondjuk nem valószínû hogy a partnered pénisze felér az egész vastagbélbe, de akkor is nyugton kéne hagyni a dolgot egy ideig. Ennyire hiányzik? Akkor kérdd meg hogy kicsit foglalkozzon a nyelvével a popsidon, nagyon jó tud lenni az is, én pl fiu létemre nagyon szívesen veszem ha egy lány hajlandó nekem megtenni, mondjuk én is viszonzom!

lehetni mindent lehet, csak legfeljebb nem ajánlott! Mondjuk nem valószínû hogy a partnered pénisze felér az egész vastagbélbe, de akkor is nyugton kéne hagyni a dolgot egy ideig. Ennyire hiányzik? Akkor kérdd meg hogy kicsit foglalkozzon a nyelvével a popsidon, nagyon jó tud lenni az is, én pl fiu létemre nagyon szívesen veszem ha egy lány hajlandó nekem megtenni, mondjuk én is viszonzom!
A bélgyulladás ideje alatt én nem csinálnám.
Nem kéne amíg ilyen problémád van, így is elég veszélye van a dolognak, legalább most szüneteltessétek.Saját érdekedben!!!
megint egy pontatlan kérdés! Vastag- vagy a vékonybeled gyulladt? Nem mindegy.. És mi a túróscsuszának akarsz anális szexet, ha gyulladásos fájdalmad van? Mazohista vagy??

Ha egyszer felszakadt a popsim attól még lehet anál?

egyszer volt egy csúnya balesetem és felszakadt "ott lent".

Legjobb válasz: Fiu vagy lany vagy?

Fiu vagy lany vagy?
Bocsi! Azért írtam, hogy sajnálatos dolog. Havernak is felszakadt a pospsi, csak õ ráesett a vizibicikli kormányrúdjára, ami felcuppant neki. Hát megmondom, még akkor is visítottunk, mikor a mentõk szedték le a rúdról. Azóta sem röhögtem olyan jót. De tényleg, bunkó voltam! BOCSIKA.
A kérdező hozzászólása: utolsó te nagyon hülye vagy és légyszi ezzel ne szórakozz mert baleset volt és még szerencse hogy csak ennyivel megúsztam.Meg is halhattam volna
Hát ez sajnálatos dolog. Megnéztem volna mekkora barnamacit toltál ki, hogy így szétszakított :(
7-es válaszoló: arra befizetnék, hogy megkérdezi egy dokitól. :D Mekkora ötlet! Hogy válaszoljak is: ha nem friss keletû a seb/heg és a mindennapokban nem zavar téged akkor valószínû, hogy análnál sem okoz problémát.
én vigyáznék vele, szerintem ezt kérdezd meg orvostól. 18L
hogy szakadt el? hol-?
A kérdező hozzászólása: tudom és iszonyat ciki
hát...ez gáz
A kérdező hozzászólása: lány
A kérdező hozzászólása: nem mintha akarnék:Dcsak eszembe jutottamúgy össze is kellett varni xd
A kérdező hozzászólása: nekem is hasonló volt amúgy... csak durvább és kib*szottul fájt:S :D:)

Lehet valami problémám ha túl sokszor csináljuk análban? Lány vagyok, de nagyon szeretem, viszont mikor csináljuk másnap előfordult már, hogy vérzett.

Legjobb válasz: Úgy kitágulsz,hogy még a nagydolgot sem tudod visszatartani majd. Emellet,igen, aranyér.Én is szeretem az anált, de hetente 2-nél többet nem szabad!Bírjátok ki!Szerintem a vérzés az azért van,mert kevés síkosítót használtok!

Úgy kitágulsz, hogy még a nagydolgot sem tudod visszatartani majd. Emellet, igen, aranyér.Én is szeretem az anált, de hetente 2-nél többet nem szabad!Bírjátok ki!Szerintem a vérzés az azért van, mert kevés síkosítót használtok!
több síkosítóval, ha más baj nincs csináljátok nyugodtan
jól*
Ha valami "túl sokszor" történik, abban már benne van, hogy káros. Magyarul ez tautológia. De hogy a kérdésedre válaszoljak valószínûleg inkább azzal van a baj, hogy rosszul csináljátok. Vannak olyan nézetek, miszerint a záróizmok elgyengülhetnek, de igazából erre nincsen bizonyíték. Ha viszont bárhogy is csináljátok, de néha vérzik, akkor inkább hagyjátok, mert csúnya aranyér lehet a vége.
Nah ha esetleg nem világosítottak fel akkor majd én mert látom hogy kéne.. Nah szóval..a hüvely a szexre van "kitalálva" és arra hogy befogadja a hímvesszõt.Azért a hüvely több rétegû és tágul..majd összeszûkül. Bocs ki kell mondjam de végblé a szarásra van nam másra! És mivel eredetileg a végbél csak nagy wc-zésre alkalma(és nem szexre) ezért csak 1 hámrétegû.És amikor vérzel akkor ez a hámréteg kiszakad!..Röviden ennyi lenne. Jaigen csak h megnyugtassalak így terjed az AIDS..vérrel(is)
Nah ja..Igen jl írta az elöttem válaszoló..vérrel(is) terjed az Aids..Szal csak nyugodtan csináljátok az anált! Majd 20 év múlva jelentkeznek a széklet visszatartási problémák h 5percig bírod és ha nincs wc akkor a cucc a gatyádba megy..ha ezt akarod csak hajrá..nyugodtan csináljátok..mindenkinek a szíve joga elcseszni a saját életét!
Persze, hogy lehet belõle probléma, annak a testnyílásnak nem ez a funkciója. Tönkreteszed, ráadásul a fertõzésveszély esélye is igen nagy. Szokjatok le róla, és próbáljatok meg a vaginális, illetve orális szexben örömöket találni. Legyetek kreatívak!
Igen, lehet! Az anált ünnepnapokra tartogassátok, akkor nem lesz bajod tõle. Ha minden nap ezzel éltek, kitágulsz, aranyér, széklettartási problémák stb. Tudom mirõl beszélek, én is kipróbáltam. Mi ritkán csináltuk (heti 1-2), mégis sokat tágultam és közel sem zárnak már úgy az izmaim, mint elõtte. Sokkal gyorsabban tágulok. Ha te élvezed, hogy sebes végbéllel szeretkezel (mert ha vérzel, ott bizony seb van), hát egészségedre...Nem gondolod, hogy vissza kéne fognotok magatokat, mielõtt nagyobb kárt teszel magadban?
Húzzál csak szépen gumit a szodra ha analizálsz.
lehet.
Húzzál gumit, ne kockáztass! Annyit nem ér az egész, hogy összeszedj valamit!
Ez a szerelem....
Ne csak magadra gondolj... Gumi kötelezõ a lány szempontjából és k sok SÍKOSÍTÓ. Mert õ ott sokkal inkább veszélyeztetve van, mint te, szal ezen ne spórolj, ha már belemegy...
A kérdező hozzászólása: Sikositó van csak még nem toom eldönteni h gumit huzzak-e.
Fiacskám hallottál már a bélbaktériumokról?????!!!!! A kérdésre válasz: IGEN

Lehetek terhes, ha anál után a fenekemre ment el, de lehet hogy visszafolyt valami?

tegnap(szombat) szeretkeztem barátommal análisan ? elment a fenekemRE(!) de észrevette h elkezd visszafolyni a cucc a fenekem felé de gyorsan letörölte ma pedig egész nap bágyadt vagyok és kicsit hányingerem van lehet h csak sok cigifüstöt szívtam:S lehet hogy paranoiás vagyok de inkább még most csinálok valamit

Legjobb válasz: Ha a fenekeden letörölte, akkor nem lehetsz terhes. Amúgy pedig a bágyadtság és a hányinger jelentkezéséhez minimum 2 hét kell, mire beágyazódik a petesejt, tehát biztos nem attól van hányingered!

Ha a fenekeden letörölte, akkor nem lehetsz terhes. Amúgy pedig a bágyadtság és a hányinger jelentkezéséhez minimum 2 hét kell, mire beágyazódik a petesejt, tehát biztos nem attól van hányingered!
Ha csak a gravitációt nézzük elég fura lenne ha a kiskatonák megindultak volna hegynek felfelé folyni:) Szerintem semmi esély arra hogy terhes lettél! Nyugi!!! A hányinger sem jelentkezik aktus után 1 nappal, tehát no para:)
A 4. válaszadónak üzenem: õ is nyugodtan elmehet egy könyvtárba és olvasgathat sokat a jómodorról, helyesírásról, stb. Ha valaki feltesz egy kérdést, nem az az eljárás, hogy "leordítjuk" a fejét, hogy milyen hülye. Ezzel nem segít, márpedig a kérdezõnek arra van szüksége! A véleményt normális hangnemben is le lehet írni, ki lehet nyilvánítani... esetleg tanuljon egy kis diplomatikusságot, vagy ha ez nem megy, ne válaszoljon!
ja csinélj, menj el a könyvtárba és olvasd el az összes felvilágosító könyvet!!!annyira siralmas hogy dugassák itt az emberek a seggüket, utána meg siránkoznak hogy jajj most lehetek terhes???!!meg hogy már másnap bágyadt vagy!!!szerintem te az év 365 napján bágyadt vagy, mert szellemileg gyenge vagy!!azt sem tudod a terhesség estén mennyi idõ után lehetnek tünetek!!!nem szoktam így kikelni magamból, de annyira elegem van már, hogy itt dugnak össze-vissza aztán jönnek a hlye kérdések!!!tényleg minden hülye szexel!!meg az bosszant hogy az ilyen idióták teherbe esnek, aki meg nagyon szeretné annak nem sikerül!!
Atya ég :D!
A kérdező hozzászólása: 4. akkor ne válaszólj ilyen kérdésekre. 1.és 3. válaszadó köszi:)
Ha így van, akkor megérdemled. De, ha sikerül így neked, akkor kérlek írd meg, és mi is megpróbáljuk így.
Nem.
Persze, némelyikrõl igen.
Naná
Análba tolást azért nem, de azt igen hogy milyen lehet tangában miközben hoz egy korsó sört a kanapéhoz..
Egy lámpaoszlopot nyomok fel neked tövig, utána tolhatod análba magadnak.
az nem, de hogy milyen vele szeretkezni, nyalni az igen:DDD
Igen, nekem is elsõsorban ez, aztán pedig a kérdésben szereplõ dolog.
Én inkább azt szoktam elképzelni, hogy hason fekszik bugyi nélkül, én pedig ráfekszek, és úgy húzogatom a farkam a fenekénél. Az nagyon izgató számomra.
Fenekmanias vagyok, igy igen, imadom fogdosni, nyalogatni, harapdalni, szivogatni, csokolgatni, kozte a farkamat huzogatni, akarmit! 21F
Koton.
Elsõ: Azt kondomnak hívják! A koton (angolul helyesen írva: cotton) annyit jelent, hogy pamut....
Na, egy megmondóember... Koton=gumióvszer. A magyar nyelvben széles körben elterjedt szó. A kondom is helyes, igaz, még senkivel nem találkoztam, aki ezt használná. Az senkit nem érdekel, hogy az angolban van egy hasonló szó, ami teljesen mást jelent.

Anál szex. Ha nem használunk sikosítót, azon kívül, hogy fájni fog, lehet még más "bajom"?

Nem fogunk síkosítót használni a barátommal. Valószín?leg az aktus el?tt csak ujjazni fog ott. Majd lassan berakja. Gondolom fájni fog, de elég jól t?röm az ilyen dolgokat, és azt hiszem ennyi áldozatot megér a dolog, mert kíváncsi vagyok rá, és a barátom is nagyon örülne neki. :)D De a fájdalmon kívül történhet valami baleset? Tehát okozhat-e bármiféle kellemetlenséget a végbélnyílásomban a farka?! :S Vérzés, ilyesmi. Egyébként gumival fogjuk csinálni. 19/L

Legjobb válasz: Napokig ülhetsz valami mirelit terméken..

Napokig ülhetsz valami mirelit terméken..
Aranyér, de van attól is rosszabb, nem tudom a nevét, a lényeg, hogy valami berepedés, ami állítólag onnantól nagy százalékban végig kíséri az életed, állandó széklet, vérzés, fájdalom, fertõzés problémák ... Googléz aranyom, googléz!
Könnyen okozhat sérülést.
Én csináltam síkosító nélkül, kicsit vérzett utána, nem volt kellemes. Rá pár napra, mikor nagy dolog volt a wc-n, utána is vérzett egy picit, szóval NEM ajánlom! Használjatok síkosítót! 19/L
Sajnáltok 500 Ft-ot síkosítóra?
Ha már nincs pénzetek síkosítóra (vagy lusták vagytok venni) akkor nyálazzon a csõdör rendesen.
csõdör XDDD ez tetszett :D
A kérdező hozzászólása: Nem arról van szó, hogy nincs pénz rá, pff. :) De ez most mellékes.
A kérdező hozzászólása: Végre egy normális ember! :) Komolyabb sérülést is okozhat? És ha síkosítóval, akkor is?
Ha sajnáljátok síkosítóra használjatok baba olajat... Arról nem is beszélve, hogy te sem akarhatod h fájjon...:S (mondom ezt úgy h sosem tudtam megérteni ennek a fajta szexnek az értelmét)
gondolom kicsit sm játék van benne, ezért nem akarsz síkosítót.... azért lenne érdemes, mert hiába ujjaz meg, a farka azért vastagabb, akár mint két ujja is. és esetleg megrepesztheti a popsid, vagy rosszabb esetben a gátadnál okoz sérülést. ha mást nem azért alaposan nyálazza be a popsid is (nyaljon ki ott is, hacsak nem annyira dom, hogy az neki nem fér bele) de a farkára tegyen valamit. margatin, vaj, akármi, ami segíthet

Mit lehet abba élvezni, ha a análba raknak?

Legjobb válasz: Jajj, ti nagyon képzettek!..... :S Anális elõtt ki kell mosakodni! Tulajdonképpen kapsz egy beöntést. A csajok élvezik általában mert izgatja a fantáziájukat. A pasiknak meg azért jó a különlegessége mellett, mert sokkal szorosabb és nagyobb élvezetet nyújt. Ott is tudnak nedvesedni, és kicsit biztos furcsa elsõre, de ennek SEMMI KÖZE a pisi és kakiszexhez!!!!

Jajj, ti nagyon képzettek!..... :S Anális elõtt ki kell mosakodni! Tulajdonképpen kapsz egy beöntést. A csajok élvezik általában mert izgatja a fantáziájukat. A pasiknak meg azért jó a különlegessége mellett, mert sokkal szorosabb és nagyobb élvezetet nyújt. Ott is tudnak nedvesedni, és kicsit biztos furcsa elsõre, de ennek SEMMI KÖZE a pisi és kakiszexhez!!!!
én próbáltam már, hát nem túl kellemes de amúgy egy idõ után már nem olyan rossz mint az elején szóval lehet élvezetes is ha a párod segít ellazulni és tudod h nem egy úgy tolja be mint egy vadállat... fokozatosan kell!!!
állítólag valakinek van orgazmusa tõle... hát irigylem õket, mert nekik biztos sz*rás közbe is van :D
semmit a világ legundorítóbb dolga soha ne csináld ott kakilsz van suna abba kell rakni a brét nem pedig az ánúszba L20
Egyetértek 20:08
a kakiszex a pisiszex a fétis meg a szado mazo meg az anal ezek mind visszataszítóak és ennyi 21.08-as voltam:D:D
Análmánia!! Miért van ekkora análmánia!!! -nem-nem-nem-nem, nem akarok anált! Análmánia - jön a fekália! Anál *szarási inger* hol a kanál! Hisz Andi kakál! Szóval nem értem, nem értem, mi a jó ebben. ezt is te írtad?
szúrnám a fosódat!
(21:08 hopsz...)
Én sem próbálnám ki...Fúj...Azért mégiscsak ott jön ki a széklet...Blee:D
Én rendszeresen csinálom a párommal. Õ már csinálta, mikor velem megismerkedett és hát velem is akarta csinálni. Régen azt mondtam én is hogy undorító és fúj, soha! De kedvesen kényeztetett, majd ujjazott hátul is, persze elõször fura volt, majdnem hogy rossz volt, de mostanra már nagyon szeretem. Be kell nedvesíteni, hogy ne fájjon, ujjakkal kitágítani és nagyon lassan becsúsztatni...közben esetleg lehet simizni a puncit is. Nagyon jól tud esni, csak gyengésen és sikosan próbáljátok ki! Megéri!
szerintem undorittó 1 dolog én ki nem próbálnám 17/f
1 éve csináljuk, és nem tudok elélvezni tõle..
Imádom, hogy mindenki összevissza beszél olyanról, amit nem ismer:) Régebben én se voltam odáig gondolattól, de pár év után elkezdtünk próbálkozni a párommal, mert érdekelt minket. Elõször csak az õ kedvéért csináltam, mert tudtam, hogy örömet okozok neki vele, és ott szorosabb is. Aztán miután hozzászoktam az érzéshez, kezdett kellemesebb lenni... Végül eljutott oda, hogy elélveztem ott. Nem lehet engem valami könnyen eljuttatni a csúcsra, úgyhogy ez meglepõ volt nekem is. Szerintem kellõ körültekintéssel (mosdás elõtte, mi gumit is hazsnálunk, elõször óvatos mozdulatok) simán lehet élvezni:)
utána amikor a fekócát leeszem róla... :-) csokító ronda és finom :-P
látom itt mindenki metalálta a partnerét. a lányoknak szaros a segge, a fiúk meg bénák és még a barátnõjüket se tudják ellazítani, ha ilyenre kéri õket...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!