Találatok a következő kifejezésre: Lehet akkor ha megvan a menszesz (2 db)

Lehet akkor szeretkezni, ha megvan a menszesz?

Meg nem probaltam, csak erdekelne

Legjobb válasz: Szia! Igen lehet szeretkezni, csak gusztus kérdése. De ha már megteszitek akkor figyeljetek arra hogy a fiú alaposan megmossa a nemiszervét, mert ilyenkor könnyebb elkapni bacikat. Ha lepedõt rak a lány maga alá, akkor az ágy sem lesz maszatos és természetesen az aktus után is meg kell mosakodni.

Szia! Igen lehet szeretkezni, csak gusztus kérdése. De ha már megteszitek akkor figyeljetek arra hogy a fiú alaposan megmossa a nemiszervét, mert ilyenkor könnyebb elkapni bacikat. Ha lepedõt rak a lány maga alá, akkor az ágy sem lesz maszatos és természetesen az aktus után is meg kell mosakodni.
Egy sötét törölközõ a csípõtök alá és hajrá.A nõ sokkal kívánósabb, mint mensi nélkül:) De ha nincs hozzá gusztusotok, akkor nem kell erõltetni.De találkoztam már olyan pasival is, akit beindított, ha egy nõ menstruál.Megérezte a kisugárzását, és agyon sem lehet csapni.Ismertem olyat is, aki kifejezetten undorítónak tartja.Van aki azt mondja, hogy az utolsó 1-2 nap, amikor már nincs sok..
Ha tampont használsz, akkor szinte semmi gusztusbeli zavart nem okoz az elõjáték. Hiszen olyan mint máskor, csak egy cérna is lóg kifelé. HA gumit használtok, nem is maszatolod össze a fiút. És a végén esetleg te veheted le róla. Kicsit jobban ogafigyeltek a higiéniára és kész.
Orvos szerint, ha tartós kapcsolatban élsz, lehet, igen. A lényeg, hogy egyikõtök se undorodjon tõle hisz azért kicsit véres leszel itt-ott.. Nekem sem volt akadály soha és páromnak sem:) De a tisztálodásra figyelj!!
Én szoktam érezni, hogy most a vértõl vagyok nedves, és egészen más érzés, szerintem jobb akkor csinálni, amikor nincs meg, de az igaz, hogy akkor valahogy mindig megkívánjuk....
ilyenkor jobb ovszerrel védekezni fõleg az elsõ néhány napban amikor még erõs a vérzés. nagyon figyeljetek a higéniára elötte és utána is mind a ketten mosakodjatok meg!amugy meg valoban csak gusztus kérdése
Érzésre teljesen mindegy hogy csak a endveségtõl csöpög, vagy a vértõl is. Egy sötét törölközõ, némi tisztaság, és gusztus kell hozzá. Meg persze kicsit több odafigyelés, mert a nõ ilyenkor érzékenyebb is.
Lehet, csak hat...ilyen vertocsaba nem biztos, hogy kellemes lesz.
ma mar mindent lehet, de nem ajanlatos, mert fertozest kaphat a no, meg higieniai xempontbol sem vmi jo

Mikor lehet megcsinálni a tesztet? Ha most megvan a menszeszem akkor lehet, vagy várjam meg, hogy elmúljon?

Ha igen akkor rá hány napra csináljam?

Legjobb válasz: ?? Úgy gondolod, hogy terhes vagy és a menstruációd mégis megjött? Persze van ilyen. Ha igy van nyugodtan megcsinálhatod, de szerintem mindenképp tampont használj közben, és reggel a legajánlatosabb, az elsõ alkalommal. A leirást pedig jól olvasd el. Én speciál elsõt elszúrtam. (túl mártottam, annyira izgultam már)Sok sikert!

?? Úgy gondolod, hogy terhes vagy és a menstruációd mégis megjött? Persze van ilyen. Ha igy van nyugodtan megcsinálhatod, de szerintem mindenképp tampont használj közben, és reggel a legajánlatosabb, az elsõ alkalommal. A leirást pedig jól olvasd el. Én speciál elsõt elszúrtam. (túl mártottam, annyira izgultam már)Sok sikert!
Nem értem. Ha megjött, miért akarsz tesztet csinálni? Valami nem úgy zajlik, ahogy szokott? Ha valami okból úgy érzed, hogy mégis terhes vagy, szerintem várd meg, míg elmúlik, és utána csinálj tesztet.
Szerintem felesleges tesztelni ilyen esetben, nagy a valószínûsége, hogy negatív lesz az eredmény (99%).
Mikor? :) Ha késik a menszeszed, rá 1-2 hétre!!
Dehogy használj tampont, tök felesleges addig tesztelni mig vérzel!Ezzel ráérsz ha elmúlik a vérzés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!