Találatok a következő kifejezésre: Lehet akkor bevinni (7 db)

Lehet akkor Horvátországba bevinni húskészítményeket?

A neten olvastam nemrég, hogy mégis lehet, mert kitolták 2009 január elsejéig a tilalmat.

Legjobb válasz: én úgy tudom hogy csomagolt terméket lehet. pl szalámit amin rajta van a származás lejárta miböl készült. stb...

én úgy tudom hogy csomagolt terméket lehet. pl szalámit amin rajta van a származás lejárta miböl készült. stb...
Lehet kapni olyat. És igen, kapacitív, de ez nem azt jelenti, hogy csak ujjal mûködik.

Máv Kórházba lehet bevinni ruhát a babónak? Van aki azt mondja igen, van aki azt mondja nem.

Legjobb válasz: Én is a MÁVban szültem. Nem volt gond, ha vittünk be ruhát, bár adnak. Mindennap tiszta ruhában volt az apróság, de tartalékban nálam is volt. De nem volt rá szükség.

Én is a MÁVban szültem. Nem volt gond, ha vittünk be ruhát, bár adnak. Mindennap tiszta ruhában volt az apróság, de tartalékban nálam is volt. De nem volt rá szükség.
Én vittem, de felesleges volt. Minden nap tiszta és meglepõen csinos/kulturált ruhát adtak rá, miután visszahozták a fürdetésrõl. Legfeljebb tartaléknak vigyél, azt javaslom. Ha ráadod a sajátodat, akkor valószínûleg szólni kell hogy fürdés elõtt mikor vetkõztetik ne tegyék a többi közé, és szerintem erre nem nagyon tudnak a sok baba közt figyelni, így elkallódhat.Nem tudom mennyire tudnának figyelni arra, hogy utána meg azt adják rá, amelyiket te adtad oda...
Nem muszáj bevinned mert ott úgyis adnk rá szépruhákat. de szerintem sapit, esetleg pólyát meg takarót vigyél be neki mert nekem hajas babám lett és amikor kihozták nekem fürdés után akkor vizes volt a haja és nem adtak rá sapit.Meg van akinek vastagabb és van akinek vékonyabb takaró jut. ezért jobb ha viszel be neki csak ügyelj rá hogy ne keverd össze az övékkel.
Kérdezd meg a védõnõt! Az a tuti!
Pelust vigyél, mert nekem visszadaták vizit után rá a kakist, mondván, hogy kell behozni anyuka, nincs rá keret. Vicces, nem?
A kérdező hozzászólása: uhh de durva:S:S
lehet bevinni, és jobban is jársz mert a pl: a fiú ruhácskáik elég szakadtak:( csak a fürcsinél szólj ne keverjék a ruháitokat a kórházi ruhák közé:) !!!


Mit lehet bevinni a szülőszobába? Salgótarjánban fogok szülni, de aki máshol szült az is írjon legyen kedves.

Legjobb válasz: Bármit, amit szeretnél. Én 2 nagy táskával mentem, senki se nézett fucsán, pedig volt ott 1 szekrény a cuccoknak, hogy ne legyen útban az orvosnak, szülésznõnek, de akkora táska volt, hogy nem fért a szekrénybe :-))

Bármit, amit szeretnél. Én 2 nagy táskával mentem, senki se nézett fucsán, pedig volt ott 1 szekrény a cuccoknak, hogy ne legyen útban az orvosnak, szülésznõnek, de akkora táska volt, hogy nem fért a szekrénybe :-))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Az érdekelt volna, hogy a telefont bevihetem e, de látom írtátok, hogy ti bevittétek. Remélem nem szól majd senki ha neki állok ott telefonálgatni a családnak, hogy indul a bébi :D
Szia! Bármit. Érdemes kaját+ innivalót is, ha esetleg hosszúra nyúlna a dolog. De mindenképp érdemes Tena betétet vinni; ez akkora is jó, meg szülés után is.
A legfontosabbak:Kiskönyv a papírokkal, elõl gombos hálóing, papucs, törölközõ, wc papír, tusfürdõ, köntös, zsepi.Ha tudod kire hagyni a befekvõs cuccodat, na meg a baba ruháit is , vagy a váróba, vagy a kocsiba hagyd.Felesleges bevinni a szülõszoba öltözõjébe.Ha sokan szülnek, nehogy elkeveredjen valami, sose lehet tudni.Nem csak a szülõnõk ruhái, hanem aki bemegy velük, azoknak is ott vannak a cuccai.Esetleg innivalót még tehetsz be, de azt már csak szülés után ihatod.Ja meg zoknit, ha fagyos vagy, mert a légkondi be van már kapcsolva.
Szülõszobás: papucs amiben tudsz fürödni, tusfürdõ, törölközõ, köntös, wc papír, wc papír ülõke, eldobható bugyi, zokni, zsepi, fényképezõgép, hajgumi, víz, csoki, szõlõcukor, telefon. papírok Én ezeket vittem
Ezeken az oldalokon találtam listát, ami alapján készítettem el a csomagom. Nagyon hasznos volt. De kérdezz azért rá, hogy ezek mind szükségesek e, vagy esetleg kell valami speciális még, mert engem pl. nem engedtek már a vajúdás alatt inni, pedig eléggé elhúzódott. http://www.hoxa.hu/?m1=2&m2=3&p1=cikk&p2=9 http://www.babafalva.hu/portal/modules.php?name=News&file=ar..
haha
Lool. De Freshnapfba belehet vinni a kutyát háháxD
Annak levágják a haját a bolt elõtt. De mivan, ha valakinek bélférgei vannak? :D

Ha KFT-t szeretne valaki alapítani, és az apportba egy 2005-ben 200 eFt-ért vásárolt szoftvert szeretne bevinni, akkor azt milyen értéken lehet figyelembe venni? Vagyoni értékű jog esetén hogy számolható ebben az esetben az értékcsökkenés?

Legjobb válasz: A szoftver nem vagyoni értékû jog hanem szellemi termék. A tervezett élettartamot figyelembe véve lineárisan értékcsökkenési leírással kiszámolod hogy így 5 év elteltével mennyit ér és azon az értéken apportálhatod.

A szoftver nem vagyoni értékû jog hanem szellemi termék. A tervezett élettartamot figyelembe véve lineárisan értékcsökkenési leírással kiszámolod hogy így 5 év elteltével mennyit ér és azon az értéken apportálhatod.

Aki szült már a Szent Imrében mostanában, elmondaná, hogy mit lehet bevinni a szülőszobára?

Meg még azt is, hogy a babónak kell vinni ruhákat, vagy a kórháziban van amíg ott vagyunk?

Legjobb válasz: Szia! A szülõszobába mi vittünk nekem: szõlõcukrot, csokis kekszet, vizet, nagy betétet (Tena Lady) és hozzá való bugyit. A kispapának: bubis vizet, kis sós kekszet (tudtam, hogy tök éhes lesz, mire szülésre kerül a sor) papucsot. Apás szüléshez való ruhában volt, de nagyon fázott az elején, így az én köntösöm terítette magára. A babának csak a hazajövetelhez kell saját ruha, amit kérnek: pelenka, popsitörlõ, hogy amikor veled lesz a baba tisztába tudd tenni. Érdemes textilpelenkát is a baba alá és a büfihez. Könnyû szülést, boldog babázást kívánok!

Szia! A szülõszobába mi vittünk nekem: szõlõcukrot, csokis kekszet, vizet, nagy betétet (Tena Lady) és hozzá való bugyit. A kispapának: bubis vizet, kis sós kekszet (tudtam, hogy tök éhes lesz, mire szülésre kerül a sor) papucsot. Apás szüléshez való ruhában volt, de nagyon fázott az elején, így az én köntösöm terítette magára. A babának csak a hazajövetelhez kell saját ruha, amit kérnek: pelenka, popsitörlõ, hogy amikor veled lesz a baba tisztába tudd tenni. Érdemes textilpelenkát is a baba alá és a büfihez. Könnyû szülést, boldog babázást kívánok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!