Találatok a következő kifejezésre: Lehet akár ha november (2 db)

Lehet akár terhesség, ha november 2-án voltam együtt a párommal, és 4-dikén van elvileg peteérésem, és már egy napja erős görcsöket és szurkálást érzek a hasamba lent, valahol a méhem környékén?

Lehet ez talán a beágyazódás? Meg úgy érzem, mintha fel lennék puffadva, mármint alig eszek, de mégis olyan a hasam, mint egy kis lufi, és a melbimbón száraz, de nem fáj, csak ki van száradva? Vagy lehet, hogy terhesség és egy héttel el?tte jöhetett össze valami? Tudom várjam meg még kimarad-e a menzim (ami jöv? hét végén lesz esedékes), de nagyon izgulok, létszi segítsetek, hogy lehet-e ez ennek a jele és milyen apróbb tünetei lehetnek a hányingeren kívül?

Legjobb válasz: 5 nap telt el a fogantatástól (ha volt). Biztos azt mondják majd, hogy nem hiszik. Én azt mondom, hogy minden nõ más. Valaki nagyon hamar megérzi. A beágyazódás maximum elkezdõdhetett. És igen, összejöhetett egy héttel korábban is, ha volt "rendkívüli peteérésed". Üdv

5 nap telt el a fogantatástól (ha volt). Biztos azt mondják majd, hogy nem hiszik. Én azt mondom, hogy minden nõ más. Valaki nagyon hamar megérzi. A beágyazódás maximum elkezdõdhetett. És igen, összejöhetett egy héttel korábban is, ha volt "rendkívüli peteérésed". Üdv
Álmosság!Mikor meg kellett volna jönnie a mensimnek, az elõtt tört rám a fáradtság nagy konyhakéssel a kezében, alattomosan hátulról.Hirtelen rengeteget kezdtem el aludni.(Mint azóta megtudtam, ez az egyik alapvetõ jele is lehet a terhességnek!)Hányinger amúgyis késõbb jön, elõször kicsit étvágytalan leszel.
Lehetsz terhes, persze, és hallottunk már olyat, aki az eslõ naptól érezte, hogy terhes. A tünetek a szokásos, hasfájás, mellfeszülés, derékfájdalom, nagyajkak elszinezõdése, hányinger, szédülés, fáradtság, nagy étvágy...
elmeletileg lehetsz, de a teszt majd megmondja, varj addig is turelmesen, es ne eld bele magad mert negativ iranyba szornyu a csalodas.
szia.én is ezekkel a tünetekkel kezdtem.mensi után 2-héttel!azóta folyamatosan erösõdtek a jelek.ami már nagyon gyanús volt, hogy a hõm mindig 37C körül volt és a szagok...na meg a mellem nagyon érzékeny lett(persze a jelek minenkinél másképp jelentkeznek).voltam dokinál a múlt héten és nem látott semmit, mondta, h. menjek vissza, (ha)mensi kimarad.teszteltem is.ebben a 2-hétben 3szor is, mindig negatív lett.ma kellett volna megjönnie, reggel csináltam tesztet(qupido-val) és láss csodát pozitív lett....nagyon hosszú lesz neked ez az egy hét, de kitartás!!!szorítok neked!!!!!

Szerintetek beteg lehet a sárgafülű ékszerteknősöm, ha már november vége óta alszik, és még mindig nem akar fel kelni a téli álmából?

Már teljesen kiszáradt, és vékony is, pedig próbáltunk már óvatosan ételt adni neki, de nem fogadta el.:S Aggódom érte.

Legjobb válasz: én a vörösfülümet vízben teleltetem, és még semmi baja sincs neki... valamikor én is novemberben tettem el aludni, ha aggódsz érte, keltsd fel álmából, egy erõsebb égõ, magasabb hõfok, és fel tudod kelteni... milyen körülmények között telel?

én a vörösfülümet vízben teleltetem, és még semmi baja sincs neki... valamikor én is novemberben tettem el aludni, ha aggódsz érte, keltsd fel álmából, egy erõsebb égõ, magasabb hõfok, és fel tudod kelteni... milyen körülmények között telel?
A kérdező hozzászólása: Hát úgy telel, hogy a nap nagy részét átaludja, de párszor kiszoktak nyitni a szemét és "sípol". Vagyis ilyen fura hangot ad ki. De folyton a kis szigetén van, de már teljesen kiszáradt szinte, mivel nem nagyon megy bele a vízbe.:S
orvoshoz vele, ha nincs rá lehetõséged, mert pl én nem tudnám kihez vinni, nincs közelben szakember... hõfok emelés, tegyél fölé egy nagyobb égõt, ha van lehetõség a vizet is fûteni, 22-24 fokra, a teknõsök sípolása sosem jelent jót, valószínûleg megfázhatott... valahogy próbáld etetni is, és ha süt a nap, jusson napfényhez is, szabadon, ne üvegen keresztül... de ha csak bírod vidd orvoshoz...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!