Találatok a következő kifejezésre: Lehet agykontrollt a neten Hol (1 db)

Lehet agykontrollt tanulni a neten? Hol?

Legjobb válasz: http://agykontroll.hu/

Inkább keress fel egy Jedi mestert.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hipnózissal megtanulni egy elfelejtett nyelvet. Lehetséges?

20 éves vagyok magyarul beszélek viszont 6 éves koromig csak angolul tudtam. Szerintetek azt az elfelejtett tudást vissza tudom nyerni valahogy? Pl.: hipnózissal?

4

Valaki kipróbálta és tudja használni a VILLÁMOLVASÁS-t?

Elkezdtem a tanfolyamot de ekkora hülyeséget életemben nem tapasztaltam. Magyaráz fél órán keresztül, aztán bejelenti, hogy most SZUPEROLVASNI fogok. Haladjak fentről lefelé oszt ennyi. Ekkora lehúzást mint ez...de ahol van tehénszar, ott vannak verebek is.

14

Sajnos nagyon drága az AGYKONTROLL tanfolyam. Hol lehet letölteni a teljes tanfolyam anyagát mp3-ban?

24

A tudatos álmodás?

http://9gag.com/gag/3410879 ezt az oldalt találta a barátnőm, a cikkből elmesélte mit kell tenni. Meg is csináltam este ( a "mellékhatásokról" nem tudtam) és sikerült is. Nektek volt ezekhez hasonló tapasztalataitok?

9

Honnan tudhatom meg, hogy fogta e az üzenetet?

Üzentem egy személynek álmában, honnan tudhatom meg hogy fogta e?

3

Mit gondolsz a vonzás törvényéről, a legtö tapasztalás csak "véletlen" lenne?

Olvastam egy csomó véleményt, hogy az egész csak népbutítás,agyszülemény....És már énis kezdek elbizonytalanodni. De másrészől már annyiszor bebizonyosodott,hogy "valami mégis van"..hogy nem tudok napirendre térni fölötte! Pl. miért van az, hogy az esetek 90%-ban belebotlok abba az emberbe valamilyen formában, aki előtte átfutott az agyamon. Miért van az, hogy ha valamtől nagyon félek, akkor az csakazértis beövetkezik? Pl. Az emberek sorra mesélik nekem: "Énis úgy paráztam, hogy csak ne azt a tételt húzzam...Erre mit ad Isten? hát persze hogy azt húztam..." és ilyesmi. De mondhatnék még 1000 példát....Ti mit gondoltok erről?

7

Mit kell tenni hogy tudatosan álmodjak?

Hallottam már ilyeneket. De az a kérdés, hogy mit kell csinálni hogy tudatosan álmodj? Írjatok minél többet,érthetően mert nagyon érdekelne a dolog;)( hülyék kíméljenek mert ha nem tiltás lesz belőle!!!!!)

3

Az, hogy miben hisz a tudatalatti az betudja folyásolni azt ami történik a világban?

Azt tudom,hogy ha tényleg tudom hogy nem leszek beteg akkor igen tapasztalat működik.

És mondjuk miképp tudnék hatni arra,hogy 14 meccs közül az győzzön amelyiket kiválasztom?
Ilyet lehet?Vagy csak a saját testünket tudjuk befolyásolni?

Ha azt válaszoljátok,hogy igen csak a saját testünkre tudunk hatással lenni akkor megmagyarázhatná,hogy mi az isten az a vonzás törvénye?

Elég idő eltelt már azóta,hogy ez a könyv megjelent és még mi mindig csak találgatunk,hogy igen működik nem dehogy is ez csak pénz behajtás,értitek.

De ha a mérkőzéseket nem tudom befolyásolni a tudatalattimmal,vonzással akkor a szerencsén kívül mi az ami segíthet nekem?

6

Gondolat olvasást, mentalizmust hogy lehet fejleszteni/ tanulni?

Van ötletetek? Esetleg tudnátok linkelni ehhez kapcsolódó netes könyveket oldalakat? vagy Könyvcímeket?

4

Rossz kisugárzás csúnya, pattanásos bőr miatt vagy hosszantartóan rossz közérzet miatt pattanásos bőr? Hogy lehet ezen javítani?

azért ehhez a témakörhöz írok, mert úgy vélem hogy a fejembe kéne rendet raknom és akkor lehetne szép a bőröm ,a többi betegség mellet(amit szintén valószínűnek tartok hogy a gondolataim miatt alakultak ki)..

az utóbbi időben, a másoknak megfelelni érzés, senkinek nem kelleni érzés, magány, életuntság, színészkedés voltak jelen az életemben, most már itt az idő megváltozni és próbálom ezeket a betegségeket is úgy felfogni hogy egy jel arra hogy vmit nagyon de nagyon rosszul csinálok és addig örülök míg nem vagyok rákos..

viszont így dupla olyan nehéz vidámnak lenni- ennek ellenére átlagosan nézve jobban érzem magam mint 2-3 éve mivel elkezdtem tudatosan tenni a dolgaimat és mindent pozivivan felfogni amit csak tudok - , emésztéssel vannak gondjaim, puffadás,szélgörcs,hasmenés..elvileg vesekövem van ami okozza a heti 1-2 szeri szabad szemmel láthatóan véres hugyozást, meg az arcbőröm rettentően pattanásos, srác létemre kenegetem magam anyám sminkcuccaival - tudom hogy szánalmas, de ne akarjátok meg tudni milyen érzés az mikor egész nap ülsz a suliba és habár nem szól meg senki borzasztóan zavar hogy nekem miért ilyen a bőröm-

bőrgyógyász , azok mind idióták, csak a felszínt kezelik nem pedig azt ami okozza a gondot, meg most hiába mennék el, csak átmenetileg oldaná meg

volt már valaki hasonló helyzetbe?
ha vhogy meg tudnám oldani hogy ne látszanának a pattanások(a krémmel egy fokkal jobb de nem sokkal) , jobb életem lenne, jelenleg azt szoktam hogy lefekszem az ágyra és elképzelem hogy sima a bőröm, hogy addig se gondoljak arra hogy "miért pont én?" tudom, születhettem vna 1 lábbal is

na most is átcsaptam negatívba, pedig alapvetően pozitívan gondolkodok, kitartó személyiség vagyok, de ezek a dolgok rettentően legyengítenek, és elveszik a kedvem az élettől

18f

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!