Találatok a következő kifejezésre: Lehet agykontrollt a neten (1 db)

Lehet agykontrollt tanulni a neten? Hol?

Legjobb válasz: http://agykontroll.hu/

Inkább keress fel egy Jedi mestert.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hisztek a vonzás törvényébe?

Én például elkezdtem olvasni egy agykontroll könyvet, és szeretnék többet megtudni róla és örülnék hogyha írnátok élményeket, tapasztalatokat :))

14

Az ha agykontrolt tanulok, nagyobb bűn a biblia szerint, mintha lopnák, csalnák, ölnék? Mert mozeskönyvébe levan írva h a mágia stb nem kedves isten előtt, és nagyobb büntetésük lesz ezeknek, mint akik ölnek.

13

Vissza akarok kapni vkit, hgyan tudnám?

Igazából sosem volt az enyém, mert elcsesztem az elején a "beszariságommal", de lehetett volna és most már bánom és nagyon szeretném őt igazából.Mit tehetnék ez ügyben? Van erre vmilyen agykontrollos módzer?

6

Tudatos álom -> valósság teszt -> totem?

Nem rég kezdtem foglalkozni a tudatos álmodással. Még nem próbáltam ki, egyenlőre olvasgatok csak. A kérdésem a következő lenne:
Van egy film hasonló témában, ennek a címe: Eredet.
Aki látta már az tudja miről szól.
Tehát: A filmben erre a valósság tesztre egy úgynevezett totemet használtak. A totem lényege röviden annyi, hogy egy olyan tárgyat készítettek és használtak melynek a tulajdonságait csak a készítője ismerte. Tehát hol van a súlypontja, hogyan kell megpörgetni, eldobni stb, hogy úgy mozogjon ahogyan tudja. Azon alapul, hogy az álomban nincsenek jelen a fizika törvényei, így például egy csiga pörgetése éber állapotban egy idő után eldől, de álomban végtelenségig pörög.
Tehát:
Érdemes ilyen totemet készíteni a valósság teszthez, vagy marhaság az egész?
Egy leírásban se találtam hasonlót, azért kérdezem.

6

Tudatos álmodás. Hogyan lehetséges?

Hogyan lehet legegyszerübben és lebbiztosabban elérni a tudatos álmodás állapotát ?

9

Theta agyhullámba szeretnék jutni. Hogyan tudom megvalósítani?

11

Hogyan lehet vkit kizárni az álmaimból?

Minden éjjel uazzal a személlyel álmodok. Hogyan lehet tudatosan kizárni vkit, hogy ne álmodjak vele?

2

Szeretnék egy képesség fejlesztő "iskolát" alapítani. Lenne rá jelentkező?

Ez inkább egy kisérlet szerű szakkör, vagy csapat "edzés" lenne. Az ötletem az hogy akár egy magán háznál, vagy bérelt terembe egy 10-15 fős csapattal akik nyitottak ilyenek tanulására, és fejlesztésére, rendszeresen összejárni hetente egyzse kétszer, és igyekezni képességeket fejleszteni. Telekinetika, pyrokinetika, telepátia, stb. Hiszem hogy csapatban hamarabb és hatékonyabban lehetne fejleszteni képességeket.

15

Miért történt ez (tudatos álom)?

Olvastam technikákat, hogyan kell tudatosan álmodni. Nem görcsöltem rá a dologra, egyszerűen mikor eszembe jutott, megkérdeztem magamtól "ez most álom vagy valóság?" De mivel ez nem volt olyan rendszeres (mindig elfelejtettem), igazából nem is vártam nagy eredményt. Egyik éjjel rosszat álmodtam, mikor az álmomban hitelen ráeszméltem, hogy most csak álmodom. Mivel elég negatív álom volt ezért fel akartam volna ébredni. Egyszer csak arra ébredtek, hogy ülök az ágyamban. Lemegyek a szüleimhez, mikor megint valami elkezd rosszra fordulni. Rájöttem, hogy ez megint csak egy álom. Aztán megint "felébredtem" és megint és megint, és a legvégén már zokogtam az ágyamban mert tudtam hogy hiába érzem azt, hogy ébren vagyok, igazából mindig egy újabb álomvilágban ébredek.
Komolyan megijesztett, még mindig azt érzem, mintha órákig lettem volna az álomvilágban kétségbeesetten, hogy sosem fogok felébredni igazából.

6

Agykontrollt használók! Miket értetek el eddig az agykontrollal, és mit programoztok most?

A kérdés az agykontrollt használókhoz szól. Aki nem tartozik közéjük, legyen intelligens, és ne szóljon hozzá. Köszönöm.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!