Találatok a következő kifejezésre: Lehet agykontrollt a neten (1 db)

Lehet agykontrollt tanulni a neten? Hol?

Legjobb válasz: http://agykontroll.hu/

Inkább keress fel egy Jedi mestert.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vizsgadrukk leküzdése?

Fontos vizsgáim lesznek sűrűn és nagyon sok múlik rajta... Mindent egy lapra tettem fel és sajnos érzem a görcsöt ami akadályozza a koncentrálásomat. Szóval amikor nekiállok tanulni és nem megy valami vagy nem vagyok jó passzban jönnek az önostorozások stb. Mivel küzdhetném le ezeket a dolgokat? Tapasztalatokat kérnék!

Előre is köszönöm!

4

Hogy lehet energiát küldeni?

Pozitív energiát szeretnék küldeni az ismerőseimnek, de sajnos nem tudom hogy kell.Valaki említett valami bioboltot ahol ilyenekkel foglalkoznak, de nem látok összefüggést a kettő között. köszönöm

2

Az agykontrollal tényleg lehet erősíteni a vonzást? A Sylva-féle könyvben mintha ezt sugallnák.

4

Kimondja más amit gondolok vagy mondok? Hogy van ez?

Szóval.. egy ideje amikor kimondok valamit általába a tv-be vagy rádióba elmondják ugyanazt.. Vagy ha gondolok valamire, miközbe nem is beszélek valakivel, kimondja ( ha pl mellettem van) És ne nézzetek ezért hülyének, de tényleg néha nagyon durva, amikor kimondok egy mondatot és 1mp múlva a tv-be kimondják ugyanazt.. de nem néztem a tv-t csak úgy ment a háttérbe tehát nem figyeltem rá..
Miért van ez? kezd megrémíszteni

8

Fotóolvasásnál mondjuk ha egy regény fotóolvasása után hogy tegyek fel kéddéseket magamnak ha fogalmam sincs hogy miről szól és tartalomjegyzék sincs?

a és hogy amikor újra szuperolvasom akkor minden soron vigyem végig a tekintetemet és ami megragad azt olvassam el? vagy hogy? akkor is a fotófókusz állapotba legyek

4

Hihetek a megérzésemnek (bővebben lent)?

Éppen egy vizsgára készülök, és pár napja hirtelen rám tört egy érzés, hogy egy bizonyos tételt fogok kihúzni. Nem azért, mert épp azt tanultam és nem is azért, mert az a kedvencem, tulajdonképpen nem kifejezetten kedvelem azt a tételt, de nem fűztem hozzá különösebb érzelmeket, olyan semleges volt mindig. Azóta azt érzem, mintha nyilvánvaló lenne, hogy az a tétel lesz az enyém. Ezt ki sem bírom verni a fejemből. Volt már máskor is ilyen, volt, hogy nem hallgattam rá és megjártam, azóta próbálok ezekre figyelni, és általában nem csalnak a megérzéseim ha nem erőltetem őket, csak elfogadom, mikor jönnek, de ennyire erős megérzésem még sosem volt. Mással is volt már ilyen?

3

Tud val, aki hozzáfűzni a tapasztalataimhoz valamit?

Bármelyik tapasztalatomhoz hozzáfűzhetsz bármilyen gondolatot, mert azt sem todom hogy ezek valós dolgok-e.

1. Van olyan hogy mondjuk vagy valahol mondjuk iskolában(egyetemen) előadáson, tök jól érzed magad, és akkor egyik pillanatról a másikra, rádtör a fáradtság, és mint akit leütöttek aludnod kell, úgy hogy közben nem is a tanárra figyeltél, hanem mondjuk számodra valami érdekessel foglalkoztál.

2. Sikerült már valakinek ezt az érzést kiszednie magából, mert én azt hiszem igen, sőt egyszer arra koncentráltam hogy átadjam valakinek ezt az érzésd, és azt hiszem sikerült, mert hogy az előttem léve gyerek akinek addig semmi baja sem volt fél perc alatt elkezdett ásítozni, meg olyan levertnek tűnt. (remélem nem képzeltem be, mert akkor felesleges ezzel foglalkoznom)

Van még ilyen furcsa és egyben érdekes kérdésem, de azt egy következő kérdésben teszem fel.
Szóval, bármiféle válasz, tapasztalat, tény, gondolat ami eszedbe jut, várom :D

4

Akiknek bevált a vonzás törvénye (The Secret) : miket sikerült bevonzanotok és hogyan?

Hogyan tudtátok elképzelni hogy tényleg a tiétek az adott dolog, mikor még nem is volt az?

14

Ha én beakarok vonzani 1 személyt az életembe, akkor ez azt jelenti hogy ő is bevonzott engem?

ezt hogy ő is bevonzott engem úgy értem hogy ő is sokat gondolt rám pozitívan? vagy ez csak a részemről működik és bevonzom őt?

megjegyzem hogy már nem egyszer sikerült sikereket elérnem vele

4

Memória fogas? Hogyan? Könnyenműködik?

Rákerestem google-n de amire kíváncsi vagyok aztpont nem írja! szóval:
-könnyű használni?
-bárkinél működik?
-hosszabb dolgokat is feltudok pakolni rá? (pl.versek,több oldalas tanulni valók)
-ez csak arra jó hogyhoszabb távon tároljam a tanulni valót,vagy könyebb vele a tanulás ? tehát pl ha nekem simán 20 perc egy versetmegtanulni akkor ezzel a módszerrel?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!