Találatok a következő kifejezésre: Lehet agykontrollt a (17 db)

Ha agykontroll segitségével meg lehet nagyobbitani a mellet, akkor a himvesszőt is meg lehet növesteni?

Legjobb válasz: 21.28 azért nem ilyenek szaladgálnak az utcán, mert nem mindenki végez agykontrollt. ez nagyon hosszú folyamat, míg az ember elsajátítja, és rendszeresen kell is gyakorolni. természetesen lehetséges, de nem olyan egyszerû, hogy hipp-hopp 2 hónapig most gyakorlok és megnõ. bonyolult és hosszú folyamat elsajátítása az agykontroll ilyen szinten, hogy mélyreható változtatásokat tudjunk elérni, és bizonyos csodákra is képesek legyünk. nem értem miért van ennyi hitetlen ezen az oldalon, hiszen már olyan régóta bizonyított tények ezek, hogy az agyunk mire képes. egyáltalán nem humbuk és varázslás az agykontollban a gyógyítás, 'csodatevés', hanem agyunk nem használt képességei. mindenki képes rá, aki persze nem fogyatékos. sajnos nagyon sok kitartás szükséges ahhoz, hogy igazán eredményesen elsajátítsuk, s sok látható eredménye legyen, ne pedig csak meditációhoz, jógához hasonló eredmények.

21.28 azért nem ilyenek szaladgálnak az utcán, mert nem mindenki végez agykontrollt. ez nagyon hosszú folyamat, míg az ember elsajátítja, és rendszeresen kell is gyakorolni. természetesen lehetséges, de nem olyan egyszerû, hogy hipp-hopp 2 hónapig most gyakorlok és megnõ. bonyolult és hosszú folyamat elsajátítása az agykontroll ilyen szinten, hogy mélyreható változtatásokat tudjunk elérni, és bizonyos csodákra is képesek legyünk. nem értem miért van ennyi hitetlen ezen az oldalon, hiszen már olyan régóta bizonyított tények ezek, hogy az agyunk mire képes. egyáltalán nem humbuk és varázslás az agykontollban a gyógyítás, 'csodatevés', hanem agyunk nem használt képességei. mindenki képes rá, aki persze nem fogyatékos. sajnos nagyon sok kitartás szükséges ahhoz, hogy igazán eredményesen elsajátítsuk, s sok látható eredménye legyen, ne pedig csak meditációhoz, jógához hasonló eredmények.
Elvileg meg lehet. Hát próbáld ki, és kiderül, neked is mûködik-e.
Természetesen!
Sõt, akkor is lehet növeszteni ha addig nem az volt a helyén.
Elvileg egy teherautót pusztán a reflektorral is le lehet fékezni (lásd fotonnyomás). Amit elvileg lehetséges, azt gyakran nem érdemes, mert soká tart vagy olyan sok erõfeszítést igényel, hogy annak töredékébõl is meg lehet oldani a problémát. Ha pl. egy szép, okos, hû társat keresel, aki méretben is passzol hozzád, akkor AZT kell programozni, nem mást.
persze, én meg nagyon akarom, hogy +2 kezem nõjjön a hónam alá, így már 4 kezem lenne, és könnyebben tudnám elvégezni az irodai munkát.
Édesek vagytok... Ha ez tényleg mûködne, akkor csupa nagymellû/nagyfarkú, szép ember futkosna az utcán. De hát ha körülnézel, ugye... :D
Tévedtem! Pár hét alatt nõ vissza. Ez talán nem az a fickó, nekem nem ismerõs, de a lényeg ugyan az. http://www.foxnews.com/story/0, 2933, 353636, 00.html
Arra már nem emlékszem mi volt, csak a lényegre :) De nem hinném hogy a repcsit megúszná egy ujjal, az már többet vinne. Szerintem valami kisebb kéziszerszám lehetett. A lényeg a lényeg, csak akarni kell és menni fog az. Amúgy mekkora hogy ilyeneken gondolkozol?
A kérdező hozzászólása: En is lattam, A repulogep rotorja vagy mije vagta le az ujja veget ugye? Discoveryn volt.
A kérdező hozzászólása: Nincs gondom a mérettel csupán érdekeltek a válaszok.
Agykontrollal ha nem is, de pár év múlva(5-8)ilyen szintre fog eljutni az orvostudomány.Persze, kérdés, hogy neked ez a növesztés mire kellene.A szerelemben ennek a méretnek nincs akkora jelentõsége, mint amekkorát hozzá tesznek a legendák!
én úgy udom h a copperfield is agykontrolla irányitja a showjit de nem biztos én így hallotam
A kérdező hozzászólása: *növeszteni
Na, elolvastam a kérdést, kíváncsi lettem, végigcsináltam egy agykontroll tanfolyamot, aztán visszautaztam az idõben, 10 évig gyakoroltam, és sikerült! Most visszautaztam az idõben, hogy én legyek a bizonyíték, hogy a hír igaz! Most is a pényiszemmel verem a billentyûzetet. Kell is, hogy szabadon legyen mindkét kezem, azokkal hessegetem el a sütisdobozból kiszabadult mazsolaszemû kopogó szellemeket. Próbáljátok ki ti is, az eredmény mindent megér!
lehet, csak nagyon sok hit kell hozzá ami nem mindenkinek van..és ezt úgy értem h vágy hit és elvárás, ha egyik nincs meg az még esetleg ok, de igazán csak úgy várj eredményt ha megvan mindhárom.
Csak nem a faroktréningre gondolsz mint gyorsabb és hatásosabb módszer?
Nem éri meg az agykontrollal mert vannak sokkal hatásosabb és gyorsabb módszerek! Akit érdekel irjon
Asszem a spektrumon volt egy mûsor, de lehet más adón, nem is olyan rég. Bár ki tudja, lehet csak ismétlés volt, olyan sokat ismételnek. A címére se emlékszek sajna, de a lényeg: Volt benne egy fószer, aki sertés hugyhólyagból kinyert porrá õrõlt anyaggal kenegette a levágott hüvelykujjának a csonkját, és az szépen visszanõtt, persze nem két hét kellett neki hanem kb 1 év. Valami sejtközi anyag. Így csinálják a gyíkok is, ugyan ezzel az anyaggal. Csak õk maguknak termelik. Ez elvileg mindenkiben megvan, de csak sérülés esetén termelõdik, épp annyi amennyi a foltozásra kell. Ebbõl kiindulva, hogy te is meg tudod termelni, miért ne tudnád AK-val serkenteni ennek az anyagnak a termelését is ott lent? Vagy épp mellben? Persze nem ezt kell elképzelni, hanem a célt. Csak arra célzok, hogy a szervezeted képes rá, csak kérni kell... :) Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Puszta kivancsisagból kérdezem.
A kérdező hozzászólása: :D
Peeersze, biztos a plasztikai sebészek és fitneszedzõk óriási, világméretû összeesküvésének része, hogy elterjesztették, hogy ez nem igaz. Szerintem valóban 90%-kal többet tudsz kihozni az agyadból, de azt csakis szellemi energia formájában. A mellnövesztés, ugyan már...de ne egymással vitatkozzunk, a kérdezõnek válaszoljunk. :)
én a kérdezõnek válaszoltam, hogy lehetséges. de nem ilyen egyszerû. évekig kell tanulni az agykontollt. és sok más dologra is képes lehetsz még, amiben ezen az oldalon mindig lehurrognak. de nem gyõzöm hangsúlyozni, nagyfokú kitartás és állandó gyakorlás kell hozzá.
Hát volt aki levágott ujjpercét növesztette vissza agykontrollal, akkor a micsodáját miért ne tudná. :D
Ha úgy gondolod, hogy van elég hited, kitartásod és türelmes és elégé akarod akkor próbáld meg, de csak akkor ha tényleg képes vagy elhinni. Aztán ha mûködik akkor írd már meg az esettanulmányt is légyszi. Ne futkosson is sok agyament aki a farokmérete miatt aggódik, különben meg tök jó pasi.
...avtídrof kasc , azssiv mettetzsevön temejef ttogável a nÉ
Agyf...t kapok néhány választól :D
Ha nagyon akarod még a homlokodon is nõ a gyík...

Lehet agykontrollt tanulni a neten? Hol?

Legjobb válasz: http://agykontroll.hu/

Inkább keress fel egy Jedi mestert.

Sajnos nagyon drága az AGYKONTROLL tanfolyam. Hol lehet letölteni a teljes tanfolyam anyagát mp3-ban?

Legjobb válasz: persze hogy drága. van errõl egy viccem: Gyerek 200 forintért árul almamagot, mondván megokosít. Fickó odamegy, na adjál egyet. Megveszi, majd elmegy. Fél óra múlva visszajön: -hát te átvertél, ennyibõl egész almát is vehettem volna! Erre a srác: látja? mûködik!

persze hogy drága. van errõl egy viccem: Gyerek 200 forintért árul almamagot, mondván megokosít. Fickó odamegy, na adjál egyet. Megveszi, majd elmegy. Fél óra múlva visszajön: -hát te átvertél, ennyibõl egész almát is vehettem volna! Erre a srác: látja? mûködik!
N-core-on fenn van a teljes hanganyag! Kedves elsõ válaszoló te mi a jó égrõl beszél?? Akkor még meg is érteném, ha kiscsoportos elõadásról lenne szó, de alaphangon is 200 ember van egy ilyen tanfolyamon. Nekem esélyem sem volt a kérdéseimre választ kapni. Egyetlen ellenjavaslatról tudok. Skizofréniában vagy skizofrénia gyanús emberek ne csinálják. Mondjuk ezt is egy pszichiáter ismerõsöm mondta.
akkor egy kis segítség: könyvbõl is meg lehet tanulni - így viszont hosszabb idõ és nehezebb (bár attól függ kinek...) alábbi oldalon a bal felsõ két könyv közül szerezd be az elsõt, benne van a tanfolyam anyaga, szépen végig kell csinálni a gyakorlatokat: http://kezakezben.hu/webaruhaz/agykontroll_konyvek.html 1. José Silva és Philip Miele: Agykontroll ha pedig az elsõ után még van kedved hozzá jöhet a második: 2. Jose Silva és Robert Stone: Gyógyíthatsz az alábbi fórum is hasznodra válhat: http://www.esettanulmanyok.hu/?page=forum egyébként a google-t használva, például a fenti könyvcímeket beírva, sok "érdekes dolgot" találhatsz a témában ha a könyvre sincs pénzed... *** egyébként mi a szabály ezen az oldalon a warezzal kapcsolatban? ahogy látom jelenleg elég laza, de ebbõl szerintem késõbb még problémája lehet az oldal üzemeltetõjének nem? vagy annak aki otthonról nagy lelkesedéssel osztja a linkeket, forrásokat pláne ha megszaporodik a dolog... legalább privátban kéne válaszolni vagy tovaküldeni a keresõt..
Szerintem úgy állnak hozzá a warezhoz, hogy ezt a [email protected] nyugodtan töltögessék kalózoldalról.
Sehol. Nem lehet elégszer elmondani, hogy MUSZÁJ a tanfolyam, akár drága, akár nem. Ha drágának találod, megleszel nélküle.
Vagy innen: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: köszi, de nekem a tanfolyam kellene. egyszer hallottam, hogy kering ilyen a neten, valaki felvette a komplett 2x2 napot.
Szerintem menj el a Vulcanra, és tanuld meg egy õsi vulcáni mesternél, mint Tuvok a Voyagerben...
az olcsó verziót úgy hívják, hogy könyvtár
El ne hidd már, hogy kell a tanfolyam. Én voltam, egy csóka mondott pár dolgot (egy hétvége volt) és a végén megvetett mindenkivel egy rakat könyvet, hogy otthon tanuld. Ja meg cd-ket is. És azokon a borzadályokon ugyanezeket elmondták. És lehúztak egy 20-assal. Ha tényleg hiszel ebben a könyv meg a cd sztem még sok is :D
igen feltûnt az elsõ 3 óra alatt rengeteg a könyv/cd ajánlás, kíváncsi lennék, hogy Silva is ilyen marketinggel vegyítve csinálta-e?
Ha érdekel még, akkor van agy agykontrollnak egy alapítványa, akik azoknak segít, akik nem tudnak önpénzbõl részt venni a tanfolyamon. Ha szeretnéd igénybe venni írj egy kézzel írott levelet és küldd el postán. Sok sikert:)
Ha még meg van akkor innen le lehet szedni: http://lix.in/-ba1e81
Sehogy.Ne foglakozz ezzel!
Természetesen, aki kitalálta ezt az egész agykontroll dolgot, nem áll érdekében, hogy te ingyen hozzájuss az anyaghoz, ezért azt állítja, hogy csak akkor hatásos az anyag, ha te élõben ott vagy, és úgy végzed el.
kifejthetnéd...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, sokat segítettetek. A könyvek megvannak, pár gyakorlatot is le tudtam szedni, amiket fõleg este végzek, de kíváncsi lettem volna/vagyok magára a tanfolyamra. És bár a 36 lehet, hogy megéri, de az várhat, a z elmü, meg a bankok pedig nem :-)
Itt fent van az agykontroll több hangfájlja: ***** Ha jól emlékszem, az mp3 kategória Hangoskönyvek részben. (de nézd meg a keresek, kérések mappában is) Az oldal megbízható kollégáimmal már évek óta használjuk! Az üzemeltetõi nagyon fair emberek. Soha nincs gond velük. Ha valami gubanc lenne azt megtérítik csak üzenni kell nekik. (ezért érdemes regisztrálni az oldalukon, ami ingyenes) A legolcsóbb 330.- 2 napos letöltés alatt rengeteg mp3-at tudsz letölteni.* Automatikusan eltávolított tartalom.
A "palace" oldal ajánlója vagyok ismét. Jómagam tizenévesen (80-as évek) ismerkedtem meg José Silva Agykontroll könyvével. Akkoriban kezdtem harcmûvészettel foglalkozni. Az ottani meditációt remekül kiegészítette! Mai napig alkalmazom. Kiváló stresszoldó az Agykontroll. A letöltött mp3-akat még munkahelyen is hallgatom néha okostelefonomról (van közte rövid ellazuláshoz való pár perces is).
'96-ban végeztem az Agykontroll tanfolyamot, '97-ben ( és késõbb vmikor ) az ismétlõt. Sztem a tanfolyam szükséges; azt a csodálatos energiaáramlást semmiyen könyvbõl nem érezheted, nem válhatsz igazi agykontrollossá. Persze megpróbálhatod......
A tanfolyam maga nem sokat segített rajtam, nem igazán tudok koncentrálni semmilyen elõadásra. De szereztem néhány barátot, havert ott. Alfába lemenéshez, relaxáláshoz nem kell tanfolyam. A lényeg, amiért elvileg ott voltam, az a tanulással lett volna kapcsolatos, de mivel nem figyeltem... ...van valami kazetta-hanganyag memóriával vagy tanulási késztetés fokozásával kapcsolatos. Energiaáramláshoz, feltöltõdéshez inkább pránanadi tanfolyamot ajánlok. Az mindig feltölt, pihentet.
Mint ahogy már írták, ha nincs rá jelenleg az összeged, hogy elmenj egy tanfolyamra meg tudod tanulni a könyvbõl. Én a 90-es évek elején elõször a könyv segítségével tanultam meg használni (saját magamnak készítettem meditációs anyagot) a késõbbiekben lehetõséget kaptam, hogy elvégezhessem ezt a tanfolyamot. A tanfolyamon olyan dolgok is elhangzanak, meg gyakorlati példák, amelyeket nem lehet egy az egybe CD-re kiírni (például csoportos meditációs gyakorlat, vagy memória fogas gyakorlat stb). Magya a könyv útmutatást ad, hogy miként tanulj meg meditálni, és a tanfolyamon is hasonló segítséget kapsz, viszont ez sokkal intenzívebb és ne feledjük, hogy a tömeges meditációknak sokkal nagyon a hatásuk mint az egyedi, egy személyesek. Ha jelenleg nem futja rá azt javaslom, hogy rengeteget meditálj, esténként lefekvés elõtt készíts magadnak egy "mozit" ahol látod magad egy nagy teremben, rengeteg ember közt, és részt veszel egy ilyen tanfolyamon. Meglátod, hogy egy pár hónap múlva lesz rá lehetõséged, hogy elmenj a tanfolyamra, csak hinned kell benne. Ha szükséged van még tanácsra keress meg a [email protected]-on.
Van egy olyan felvétel, amit valaki felvett, és feltette, de egyrészt iszonyatos a minõsége, másrészt azt hallgatva biztos nem tanulod meg az agykontrollt. A könyv simán elég megtanulni, nem egy ismerõsöm van, aki csak könyvbõl tanult, és nagyon szép eredményeik vannak. Én tanfolyamot végeztem, az meg nem utolsó sorban hatalmas élmény. Szerintem tanuld meg könyvbõl, azután programozd, hogy eljutsz a tanfolyamra :) Ez a tanfolyamos felvétel meg felejtõs szerintem. Egy agykontroll könyv, meg egy alapgyakorlatot tartalmazó CD bõven elég, (szerintem a CD se olyan fontos) Elsõsorban nem is annyira a tanfolyam, mint inkább egy kis elszántság, és kitartás kell, és simán meg fogod tudni tanulni.

Az agykontroll segítségével le lehet győzni a kényszerbetegséget?

Évek óta foglalkozom az agykontrollal, szívesen beszélgetek róla, bővítem a tudásomat és segítek vele másoknak is. Viszont sajnos hosszú évek óta küzdök kényszerbetegséggel, amit eddig nem tudtam hogyan kezelni. Minden másban remekül tudom alkalmazni a vonzást,főleg a család és a munka területén. A két dolog talán fura lehet,hiszen tudnom kellene hogyan gyógyítani önmagam... tegnap jártam pszichiáternél, türelmetlen volt,nem hallgatta végig a problémáimat, kiragadott két dolgot a mondandómból (álmatlanság és kényszeres rituálék),majd felírt nekem egy gyógyszert (Rexetin). És ezzel el is intézte a dolgot,én meg elég nagy reményekkel fordultam hozzá. Túlságosan régóta küzdök ezzel a dologgal ahhoz,hogy ezzel együtt tudjak élni,elegem van ebből, viszont kizárt,hogy a gyógyszert beszedjem,ezért azt gondoltam, megtanulom átverni az agyamat. Tudni kell rólam,hogy nagyon sokat szorongok, aggódom, ezeket igyekeztem idáig csillapítani a rituálékkal. Viszont az jutott eszembe,hogy ha egy rituálé során mondjuk megtanulom emberi számúra csillapítani a kényszeres sorozatot (pl. 35ször mosom meg a kezem,de ezt lecsökkentem pl. 2-re),miközben valami jó megtörténésére gondolok,át tudom vágni az agyam? Vagy ha pl. tényleg kétszer mosok kezet a 35 helyett, és miközben már mást csinálok,gondolatban még mindig a csapnál vagyok és csinálom a mozdulatsort,akkor az agyam elhiszi? Tudom,hogy a kérdésem furán hangozhat, és számítok egy-két rosszindulatú megjegyzésre is,de az,akinek ezzel bármilyen tapasztalata van,tudna segíteni? Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Biztosan tudsz agykontrollal segíteni. De a kiváltó okot (is) kellene szerintem kezelni, tehát a szorongást. Reggel egy mélyebb tudatállapotban képzeld el a napodat, hogy minden jól fog alakulni, stb... Ha kényszeredetten sokszor mosol kezet naponta, akkor teheted azt is, hogy elõsször lecseréled valami másra ezt a szokásod. Például, hogy összeteszed a kezed és ezzel a mozdulattal azt kötött össze agykontrollal, hogy megtisztítod a kezed. Persze a legjobb lenne elhagyni, csak most nekem sem jut eszembe különösebben semmi...

Biztosan tudsz agykontrollal segíteni. De a kiváltó okot (is) kellene szerintem kezelni, tehát a szorongást. Reggel egy mélyebb tudatállapotban képzeld el a napodat, hogy minden jól fog alakulni, stb... Ha kényszeredetten sokszor mosol kezet naponta, akkor teheted azt is, hogy elõsször lecseréled valami másra ezt a szokásod. Például, hogy összeteszed a kezed és ezzel a mozdulattal azt kötött össze agykontrollal, hogy megtisztítod a kezed. Persze a legjobb lenne elhagyni, csak most nekem sem jut eszembe különösebben semmi...
Én is kényszerbeteg vagyok, majdnem, amióta élek. Agykontrollal egy bizonyos szintig biztosan tudsz segíteni ezen a problémán, de teljesen ez sem oldja meg. Anélkül, magadon kell változtatnod. Elsõnek az is jó, ha elfoglalod magad valamivel, és egy bizonyos, más mozdulatsort vezetsz be, ha rádjön a kényszer.
Elõször a gondolkodásodon kell változtatni ami nem megy egyik napról a másikra, de egyébként agykontrollal le tudod gyõzni ezt a betegséget is mint mindent. Ha gondolod tudok neked hanganyagot küldeni ami segít máshogy látni a dolgokat mert az nem egy olyan dolog, hogy átvered az agyad teljesen a gondolkodásodat kell megváltoztatnod elõszõr és utánna minden könnyen fog menni. :)
Feszültséget le tudod vezetni agykontrollal, emiatt biztos csökkenni fognak a tünetek. Hipnózissal ki lehet deríteni az okát és akkor nem csak tüneti kezelést kapsz hanem gyökerénél kezeled a problémát.
Én a helyedben keresnék egy kineziológust.Hátha segít, és egycsapásra legyõzöd:) Gyógyszert dobd ki a kukába.Ha pszichiáterhez mész, ne várj mást gyógyszeren kívül sajna:(
Hát agykontrollban nem vagyok jártas, de kényszerbeteg vagyok gyerekkorom óta. Én mindent milliószor leellenõrzök pl kikapcsoltam-e a sütõt. Ha épen próbálom elterelni a figyelmem akkor az agyam úgy gondolja nem végeztem el a feladatot így visszaküld még egyszer meg még egyszer... megnézni. Szóval szerintem ne átverni próbáld az agyad, az úgysem megy, hisze az is Te vagy, inkább gyõzd meg, hogy ezekre nincs szüksége. A pszichiáterek nagy része meg hülye. Semmit sem tud, csak gyógyszert felírni, oszt szedjem életem végéi, Persze. Nálam amúgy az jön be ha megakadályozom magam vagy éppen valami más a cselekvésben. Kezdetben piszok szar szorongás tör rám, de elég gyorsan elmúlik, mert az agyamnak sem jó, ha egyfolytában ingerli saját magát és abbahagyja.
Szia, én is tisztaságmániás voltam, ez is mint a többi függõség is olyan, hogy mindig több és több kell belõle. Valamilyen függõséget, mindig keres az ember, hogy a feszültséget oldja. Lehet, hogy valamibe nem akarsz belegondolni, és ha ezt a cselekvést megcsinálod, akkor megnyugszol. Én is féltem a kosztól, de most már nem vagyok olyan kényes. Rossz nevelésbõl is jöhet ez a kényszer, nekem is anyám és nagymamám is túl tiszta volt, már mániákusan, most meg már a kosz se zavarja. Az agykontrollt nem ismerem.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Én is kényszerbeteg vagyok, 15 éves lány, és agykontrollban is értem el szép számmal sikereket-ha tudnád, hányszor volt azonban közben "rituálém"... Keress egy másik pszichiátert, mert az agykontrollban a nevében is benne van, hogy AGY, és addig nem tudod az agykontrollt 100%osan használni, amíg a betegséged nincs kezelve- én tudom, mirõl beszélek, mert egyedül nem fogod tudni meggyógyítani magad, az agyadat pedig nem tudod így kontrollálni, mert csúnyán fogalmazva ott van a "baj, és szeretnél egészséges lenni, hogy szépen tudd használni. Stimmt? Gyógyulást, majd írd meg mi van veled!:)

Az agykontroll meditációját lehet végezni terhesség alatt? Nem árt a babának?

Legjobb válasz: Már miért ártana!? Alfába nem csak meditációval lehet kerülni, hanem pl. mikor pihensz, de nem alszol. Az talán árt a babának? Ez egy teljesen természetes dolog, semmi baja nem lesz, sõt, még segíteni is lehet vele a magzat egészséges fejlõdését, ha ezt programozod magadnak. Nem tudom, honnan veszed, hogy árthat, de megnyugodhatsz, nem árt, már ha a Silva féle agykontrollra gondolsz, azon kívül ugyan nem ismerek más agykontrollt, de álmomban sem gondoltam volna, hogy valakiben ilyen felmerül.

Már miért ártana!? Alfába nem csak meditációval lehet kerülni, hanem pl. mikor pihensz, de nem alszol. Az talán árt a babának? Ez egy teljesen természetes dolog, semmi baja nem lesz, sõt, még segíteni is lehet vele a magzat egészséges fejlõdését, ha ezt programozod magadnak. Nem tudom, honnan veszed, hogy árthat, de megnyugodhatsz, nem árt, már ha a Silva féle agykontrollra gondolsz, azon kívül ugyan nem ismerek más agykontrollt, de álmomban sem gondoltam volna, hogy valakiben ilyen felmerül.
A kérdező hozzászólása: Mint mindenki ezen az oldalon azért tettem fel a kérdést, hogy segítséget kapjak, nem azért, hogy hülyének nézzenek...Féltem a babámat és ez nekem még új dolog.Azért köszönöm!
Biztos hogy nem árthat! Sõt, biztos hogy jó is a babának! Egyébként szerintem az elsõ válaszoló nem akart leszólni, csak tényleg meglepõ a kérdés! Nyilván egy anya csak is kizárólag a legjobbat akarja gyermekének, de biztosíthatlak hogy nem árt!:) Sõt, javaslom kérdezd meg:) Ha érted hogy gondolom...:)
A kérdező hozzászólása: Értem, bár profi még nem vagyok, de megpróbálom:) !Nagyon köszönöm!
szia! én még kisgyerekkoromban tanultam meg az agykontrollt, gyerektanfolyamon és mondhatom, csodákat mûvelt akkoriban :) sajnos már elfelejdkeztem róla és szereték elmenni egy felnõtt tanfolyamra csak nincs rá idõm, de valamit mondhatok neked errõl, mert én magamban kicsit továbfejlesztettem, más ismeretekkel is ötvöztem az agykontrollt... mindent ami körülötted van és fõleg azt, ami benned! , így a babát is, a te tudatod alakít, és ha ezt te a kezedbe veszed, és tudatosan , agykontrollal segítesz a picinek és saját szervezetednek, nemhogy ártani nem fog, de 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy semmi baj nem lesz, ha jól csináltad, és nem gondoltál pl napközben, ébren negatívumokra....ez a legfontosabb, csak pozitívan, akár alfában vagy, akár nem :) a negatív gondolatokat pedig TÖRÖLD! akár hangosan ki is mondhatod :)
apád faszát
A kérdező hozzászólása: Ez most nekem szólt?Jót nevettem rajta!Értelmes vagy!:)
Nem árt, jót tesz neki, és neked is! Nincs mellékhatása.

Gazdag akartam mindig lenni, agykontroll, vizualizáció, mágia, mindent bevetettem. És a mai napon mindez megvalósult, fenti módszerektől lehet?

Sokat vizualizáltam, hogy milyen lehet egy villában felébredni, vagy luxus autóval munkába menni.Agykontroll gyakorlatok is voltak végezve, de egy darabig semmi sem történt. A mai napig!! Felhívott egy haverom hogy fél évre külföldre utazik(tengeren túlra), nem fog tudni haza jönni, és a házára meg az autójára kellene vigyáznom, de legjobban annak örülne, ha oda költöznék arra az időre a házába. Mert van egy kutyája is amit etetnem kellene. Ma utazott el, és még mindig nem hiszem el amit rám hagyott...egy fekete luxus autó, szabad használatra, annyi kikötéssel, hogy ne törjem össze, egy II. kerületi ingatlan a hegyekben. Szinte még mindig nem hiszem el, h mindezt megkaptam, az albérletemből egyből kiköltöztem, és a suzuki ignisemet is beállítottam ide a garázsba, fél évig elő sem veszem.senkinek nem mondom el, a munkahelyen sem, h miből van pl a kocsi, amivel reggel már dolgozni megyek, de biztos irígy lesz mindegyik.Főleg a főnök, ha megtudja kié az autó!

Legjobb válasz: szerintem megtörténhet h az agykontroll és egyebek hatására történt mindez!:) megkérdezhetem h milyen gyakorlatokat végeztél?:) vagy hogyan?

szerintem megtörténhet h az agykontroll és egyebek hatására történt mindez!:) megkérdezhetem h milyen gyakorlatokat végeztél?:) vagy hogyan?
"Elég sok negatív hozzászólást kaptál :(" Csak az igazságot mondjuk...
Elég sok negatív hozzászólást kaptál :( Szerintem meg ez egy nagy segítség te segítesz a haverodnak õ meg neked azzal hogy ingyen ott èlsz fél évig-ha pedig jó állásod van és nem szórod a pénzt könnyebben folytatod az èleted miután a haverod visszaérkezik. A kölcsön verdára meg vigyázz!!!
Mondjuk. De ez sem a módszerek miatt, hanem a barátodnak hála.
Már nem azért, de egy forinttal se lettél gazdagabb.
Jajj istenem.. ettõl még nem leszel újgazdag, csak szerencsés... És senki sem irigy arra, hogy egy nagy és szép házat egy jó kocsival fél év után el kell hagynod...
Én örülök a sikerednek, de ugye tudod, hogy ha letelik az idõ, akkor ugyanolyan senkiházi leszel, mint eddig is? Egy forinttal nem vagy gazdagabb, te csak vigyázol egy ismerõsöd értékeire. Egy példa: egyszer az egyik osztálytársam megkért egy tesin, hogy vigyázzak a telefonjára. Felmentett voltam. Mindig is tetszett akkoriba az a mobiltelefon, és jó volt, hogy játszhattam vele, és nálam volt, de tudtam, hogy attól még nem lesz egy ugyanolyanom... óra végén visszakerült hozzá. Az ismerõsödhöz is visszakerül a pénz, a ház meg a kocsi is. Ennyi.
Még ha nem is kamu ez az egész, akkor is elkeserítelek, mert azok nem a te dolgaid hanem a haverodé. Te meg maradsz egy csóró senki.
"Várhatjátok a villamost majd 40fokban, nekem ott lesz a lesötétített, klímás bajor autómárkás autó." Kocsija másnak is van, de az az övé marad, de neked mid lesz? Semmid, és te jutsz ilyen sorsra... :D
Amúgy max az ismerõsödre lehetnénk irigyek, rád nem.
A kérdező hozzászólása: csak fél évig az enyém egy gyönyörû ház a hegyoldalban és egy luxus verda saját használatra. na most majd kiderül, h milyenek a csajok, és ki bukik a pénzre, és ki az emberi belsõségre. amúgy javarészt vizualizációt használtam, elképzeltem, hogy budán egy villában ébredek, és a garázsból egy fekete autóval állok ki minden nap. És mindez, a mai nappal meg is valósult. Pont úgy ahogy elképzeltem.
Szerintem nem a fentiektõl van, ha azoktól lenne sztem az maradandóbb lenne. Ha erre vágytál akk részben teljesült.
Részben igazad van, mi magyarok vagyunk, már-már az egyik népi hobbink az irigykedés. De azért nem kéne ilyen lenned, hogy idézzelek: "Várhatjátok a villamost majd 40fokban, nekem ott lesz a lesötétített, klímás bajor autómárkás autó." Amúgy honnan veszed, hogy csak te tudsz ilyenben utazni ;) De ha nem bánkódsz, hogy a nyár végén mindennek fuccs, akkor jó nyarat kívánok. :)
Szomorú, hogy még vannak emberek, akik ennyire tudnak örülni az anayagi dolgoknak.
Én nem vagyok irigy rád, mert fél év múlva úgyis el kell hagynod a házat a kocsival együtt és mehetsz vissza a szemétdombra kukorékolni. Az igazi eredmény az lett volna, ha maradandó pénzt vonzol be.
A kérdező hozzászólása: 11es a rezsire egy elõre megállapított összeg lett itthon hagyva, a különbözetet kell fizetnem csak, ha túllépem, bármiben is. Amúgy ez Magyarország, kb ilyen válaszokra számítottam. nem baj az érzés megmarad, és asszem életem legszebb nyara áll elõttem így. Amúgy a sok lenézõ hozzászólónak! Várhatjátok a villamost majd 40fokban, nekem ott lesz a lesötétített, klímás bajor autómárkás autó.
Amúgy: 1. Hogy akarod fenntartani azt a házat? A barátod adott rá pénzt? 2. Szerintem direkt írtad ki az egyik legnézettebb (a hülyeségek miatt) témába a kérdésed, hogy felvágj.
A kérdező hozzászólása: 5ös Gondoltam, hogy megjelennek majd a degradáló és irigy emberek is a válaszadók között.Mindezzel semmi baj nincs, mert most akkor egy nagyon jó életkörülmények között élõ csóró ember lettem. Amúgy meg van tisztes, szép állásom, jó keresettel, de így fél évig semmi kiadásom szinte nem lesz, és kipróbálhatom, milyen újgazdagnak lenni. Pl holnap reggel az új kocsival melóba menni, hadd essen le a kollegák álla!
EGY FORINTTAL SEM LETTÉL GAZDAGABB EMBER!! EZEKET MIND A MILLIÁRDOS HAVEROD BÍZTA RÁD FÉL ÉVRE!

Mernéd használni azt a tudást ha birtokodban lenne, amiről itt sokszor írnak, vagy olvasni lehet? (paranormális tevékenységek, médiumi dolgok, esp, telekinézis, agykontroll)?

És ha mernéd mire használnád, önző v segítő dolgok?

Legjobb válasz: Amúgy az agykontroll-t én minden nap használom. Lefekvés elõtt beállítom magamnak, hogy mikor akarok felkelni és felkelek pontban akkor. Nincs szükségem órára sem.

Amúgy az agykontroll-t én minden nap használom. Lefekvés elõtt beállítom magamnak, hogy mikor akarok felkelni és felkelek pontban akkor. Nincs szükségem órára sem.
Az agykontroll mióta természet feletti képesség? Bármilyen intelligens életforma képes az agyát jobban kihasználni. Vagy a paranormális jelenségek? Csak azért tartod annak, mert nem ismered.
Aki használja, csak azért, hogy sok pénzt keressen vele. Ilyen tudások nem léteznek, mind átverés.
Nekem vannak képességeim, szenvedek tõlük. Ha megtehetném néha nem használnám õket.
Tuti hogy használnám! Ha több is lenne pl: láthatatlanná válás, megnézném a csajokat öltözõbe :D De komolyabbra fordítva: gyógyítanék kézrátétellel súlyos betegeket vagy próbálnék rájönni mire gondolnak egyes emberek stb.
Mindenképpen titokban tartanám, nem akarnék se tudományos kísérleti nyúl lenni és nem akarnék a kétkedõk állandó tesztelése alá esni.
Használnám. Jóra és "rosszra" is! Pár szemétládát biztos rábeszélnék a saját kezû akasztásra. Vagyis hogy kösse fel magát!
Nem.
Ha láthatatlan lennék egy csomó önzö dolgot csinálnák.
nem
Persze, hogy merném, de csak jó dolgokra használnám, most sem ártok senkinek semmilyen módon.
Ha lenne olyan képességem, amivel segíteni tudok másoknak, használnám. Önzõ dologra is használnám (ha másnak azzal nem ártok). (Persze nem esnék túlzásba, nekem nem kell lottó ötös, egy normális élettel is beérném, normális munkahely, egyéb gyarló dolgok.)
Peaceful Warrior mutass egy ilyen jelenséget élõben.
Nyilván magamnak is csinálnék jó dolgokat, de nem esnék át a ló túloldalára, na meg az emberiséget is gatyába ráznám, mert nem épp rózsás a helyzetünk, elég sok tekintetben.
Természetesen önzõ dolgokra semmiképpen, de használom, hogy segítsek az embereken. Nem értek egyet jó néhány elõttem szólóval, hogy "hülyeség" meg "nem létezik". Igen is léteznek, csak többnyire nem akarnak hinni. De ez nem is lényeges. Ne aggódj, kedves kérdezõ, használhatod nyugodtan, csak ne arra, hogy árts! Semmiképpen sem. Én például szintén ûzöm ezeket a tevékenységeket és igyekszem sokat tanulni, mert még nem vagyok elég jó. Személy szerint a tisztánlátásom igyekszik, és az asztrál-projekciómban is vannak szép eredményeim. :) Nem adom fel :)

Mi a címe annak a könyvnek amiből el lehet sajátítani az agykontroll alapjait?

Talán Domján László írta. Sajnos most nincs pénzem a tanfolyamra, de nagyon szeretném elsajátítani a technikát. Ha valahonnan esetleg letölthet? az még jobb lenne! Köszönöm!

Legjobb válasz: Domjánét nem tudom,de van egy olyan könyv,hogy Agykontroll Silva módszerével.Ezt José Silva és Philip Miele írta,1989-es a könyv.az enyém legalábbis.Olyan régi,hogy 98 forint van rá írva.:)Amúgy lehet,hogy antikváriumba kapsz,de a neten is lehet,hogy ott van,nem tudom,

Domjánét nem tudom, de van egy olyan könyv, hogy Agykontroll Silva módszerével.Ezt José Silva és Philip Miele írta, 1989-es a könyv.az enyém legalábbis.Olyan régi, hogy 98 forint van rá írva.:) Amúgy lehet, hogy antikváriumba kapsz, de a neten is lehet, hogy ott van, nem tudom,
José Silva: Gyógyíthatsz! Ez a LEGJOBB. Lépésrõl lépésre tanít meg az agykontrollra. Profi! Google, letöltés, és már kezdheted is.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm, a hangfájlokat is megnéztem (csak még nem tudtam lementeni saját gépre, valamiért... de még próbálkozom vele). :)
Nem tudom nézted-e azt amit é ajánlottam linket, (16:20) de ott hang formátumok vannak, mondja szépen lassan mit kell tenned és marhajó. Felfogom tenni MP3-ra és azzal fogok alfázni. Nézd meg :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A Silva féle alap könyvet idõközben megtaláltam, letöltöttem (ha kell valakinek, szívesen elküldöm - Word formátumban).
mármint leszedni nem sok idõ
*****, sajnos én csak úgy tudtam leszedni h mindig , , print screen" gombbal lefényképeztem a monitoron lévõ képet és azt illesztettem be Paint-be, macerás volt de a lényeg az eredmény és ez nem sok idõ szerintem* Automatikusan eltávolított tartalom.
21:09 melyik kirakatba láttad? Én keresem a könyvet de sehol se látok/találok.
Tele van a net letölthetõ agykontroll könyvekkel. Csak beírod a googliba, hogy agykontroll pdf és százszámra dobja ki az oldalakat, ahonnan letölthetõek a könyvek.
Nem tudom, nem próbáltam letölteni, de szerintem jó lesz ez az oldal: http://www.ujkorklub.ucoz.com/load/hangoskonyvek/domjan_lasz..
Most jelent meg ismét az eredeti: Jose Silva "Agykontroll" c. könyve. Ma láttam a kirakatban.
Én is inkább Silva könyvet javaslok, de úgy olvasom, hogy megkaptad a szükséges válaszokat.
mást nem lehet befolyásolni vele
A kérdező hozzászólása: ertelek, es ahhoz mit szolsz hogy amikor a baratnom szunetet kert tolem egy honapot azt irta igeri hogy folytatjuk, es en valahogy nem erzem azt hogy vege lenne a kapcsolatunknak erzem belul mintha folytatnank , mintha mi sem tortent volna most.Szeretem ot s boldog akarok vele lenni, boldogga akarom ot tenni.2 eves kapcsolat.
eh, nem bírsz elszakadni a "csókos" példámtól xDD Hát annyira kell, hogy Te is elhidd, hogy ez meg fog történni. Egy pillanatra sem szabad az ellenkezõre gondolni!
A kérdező hozzászólása: Hanyszor kell naponta erosen gondolnom arra hogy mondjuk megcsokol, mit jelent az hogy erosen gondolni, es mennyi idon belul teljesul?
Ez önzõ dolog , és ilyen dolgokra nem szabad használni. Azt programozd magadban, hogy minden úgy fog történni, ahogy mindkettõtöknek a legjobb lesz. És így az fog történni , aminek kell. Lehet , hogy most visszavonzanád , és lehet az egészet megbánnád 1 vagy pár év múlva. És lehet Te szeretnéd, miközben õ szenvedne melletted valahogy bent, mert tudja mélyen bent , hogy ez nem az õ akarata. Ezt akarod ?
A kérdező hozzászólása: De most akkor nem ertem, miert kert szerinted szunetet?Es miert igerte meg hoyg folytatjuk?Vagy csak huylit?
Én a Titkot is, és az agykontrollt is ismerem, és volt már olyan, hogy bevonzottam embereket vagy eseményeket, szóval szerintem próbáld meg.:) Sok sikert!
Mûködik a dolog, de SZEMÉLYEKET NEM LEHET VELE BEFOLYÁSOLNI. Max arra gondolhatsz , hogy adsz a szerelmednek egy csókot, de az nem biztos, hogy õt fogod bevonzani. Valószínû egy másik lányt fogsz bevonzani.
hehe:) De ha jól emlékszem végül József Attila is találkozott a mamival xDD
Nézd meg a titok c. filmet (vagy a könyv)! A vonzás törvényérõl szól, tehát hogy a történéseket a gondolatoddal vonzod magadhoz. "Ha nagyon erõsen, nagyon sokszor gondolsz arra a valamire, úgy hogy még te is elhiszed hogy megvalósul, akkor az meg is fog valósulni. Csak hit kérdése". Pl gondolhatsz a szerelmedre, hogy együtt lesztek egyszer.. Persze nem biztos, hogy ez mûködik, de már nagyon régre nyúlik vissza az eredete, lehet benne valami...
Miért gondolod, hogy nem lehet? (Lehet igazad van, csak érdekel, hogy személyeket miért nem?)
jajj ez nem így mûködik, nem lehet tudni hogy pl egy hét mulva 8 ora 23 perckor történik valami.. egyébként sem biztos az egész. Mellesleg az sem jó ha nagyon beleéled magad, velem ugyanez volt a helyzet mégis vége lett sajnos.
A kérdező hozzászólása: Szoval olyanra gondoljak hogy megcsokol es mondja szeret?Milyen gyakran gondoljak ra es mennyi ido mulva jon ez el?
Ez szép és jó, hogy boldoggá akarod tenni , de semmit nem foglalkozol vele, hogy õ mit akar. Ha egy ilyen ezoterikus dologgal akarod õt megtartani, akkor legyél tisztában ezoterikus törvényekkel , szabályokkal , dolgokkal. Amúgy ha hiszel benne, hogy mûködni fog és még nincs vége , akkor valószínûleg nincs is. Persze egy szünet nem túl sok jót jelent. Én drukkolok neked, mást nem tudok tenni. Történjen úgy minden, ahogy kettõtöknek a legjobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Te honnan vagy ebben annyira biztos?van benne tapasztalatod, torteneteid amiket el is tudnal meselni nagyjabol?
A kérdező hozzászólása: Ha mindig egy dologra gondolok peldaul hogy adok neki egy viragot mondjuk 3 het mulva akkor az meg is tortenik?
Á, ez nem mûködik, József Attila is mindig a mamára gondolt és mi lett belõle...
A kérdező hozzászólása: Konkretan arra gondolok hogy a baratnom szunetet kert a kapcsolatunkbna egy honapot de igerte folytatjuk.En ebben a folytatasban biztos szeretnek lenni es vissza akarom ot kapni, hogyan erhetem ezt el az agyammal?
Vágd fejbe v.mivel ... kómába esik, mikor felébred mond el neki te vagy az élete szerelme. Ez a tuti agykontroll.
Te bármikor adhatsz neki a virágot.. :) De pl. arra gondolsz hogy 2 hét múlva megcsókolod, akkor úgy fog összejátszani minden, hogy az bekövetkezhessen... Ezt így tényleg nehéz elmagyarázni! De pl írd be a google-ba hogy "vonzás törvénye" vagy "titok". Rengetek dolgot tudsz errõl olvasni! Sok honlap foglalkozik ezzel. Nagyon érdekesek.
Mivel minden embernek SZABAD AKARATA VAN. Ezt egy másik embernek NEM SZABAD manipulálni. Lehet sikerülne, de az nem lesz olyan , mint amilyennek kéne, lehet te fogsz ráfizetni, sõt a karma törvénye is visszaüthet.
a 10:28-as hozzászólásomat abban javítanám, hogy inkább azt kéne elképzelni, hogy Õ csókol meg téged, és akkor minden úgy fog összejátszani, hogy megtörténhessen.
A kérdező hozzászólása: Most konkretan velem az a szitu hoigy a baratnom szunetet kert a kapcsolatunkban egy honapot, de en mindenkepp akarom ezt folytatni.Hogy a fenebe erhetnem ezt el az agyam segitsegevel?Vonzzani akarom ot, hianyerzetet akarok benne hogy ujra egymasei legyunk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!