Találatok a következő kifejezésre: Lehet adni minden étkezés előtt v (1 db)

Lehet adni gyümölcspépet minden étkezés előtt v után a babának v csak ragaszkodni kell a napi 2höz?

sana kevés a tejem és ezt gondoltam ki, hogy kb 30-50 ml gyümipépet v leved adnék neki kiegészitésként. mennyi ml-t?l lehet és melyik étkezést kiváltani el?sször? 4,5 hósak vagyun és 1 hete kóstolgatjuk a gyümiket.

Legjobb válasz: Szia.Az én lányom 19 hetes.Mink de.tejpépet adunk,délben fözelék,majd szopizik,du.gyülmölcs,fürde´s utánn fe´l 7kor szopizik,(van mikor elötte). Elözször a de,és a du.szopit váltsd ki.Akkor több marad estére.Az e´n tejem is fogyóban. Annyit ke´rdeznék töled,hányszor kel fel a babád éjjel?? mert eggyidösek a babáink,e´s az enye´m van mikor 3x,4x.Tudom ez már nem ide tartozik.

Szia.Az én lányom 19 hetes.Mink de.tejpépet adunk, délben fözelék, majd szopizik, du.gyülmölcs, fürde´s utánn fe´l 7kor szopizik, (van mikor elötte). Elözször a de, és a du.szopit váltsd ki.Akkor több marad estére.Az e´n tejem is fogyóban. Annyit ke´rdeznék töled, hányszor kel fel a babád éjjel?? mert eggyidösek a babáink, e´s az enye´m van mikor 3x, 4x.Tudom ez már nem ide tartozik.
Szia! Én a gyerekeimet úgy szoktattam, hogy tízórai volt a gyümölcsös idõszak mikor elkeztem a hozzátáplálást aztán a déli fõzelék.Volt olyan is, hogy bébiétel után még evett gyümölcspépet.Remélem egy kicsit tudtam segíteni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hány percig szopik 4-5 hó körüli babád átlagosan? Egy mellből vagy kettőből? Milyen gyakran? Éjszaka mennyire igényli?

Az én babám 1 hónapja nagyon megváltoztatta a szopizási "menetrendet", és valahogy azóta sem találjuk meg az összhangot. Érdekelne, hogy másoknál hogyan zajlik, náluk is történt-e változás.

4

Az újabb terhesség mellett fog menni azért a kisbaba szoptatása? (tapasztalatok? )

Megerősíthetem, lehet teherbe esni szoptatás mellett is. Ha a baba még csak 4 hónapos, fogom tudni szoptatni a terhesség ellenére? a terhességet is csak úgy vettem észre, hogy elkezdett pangani a tej, emiatt kerestem fel orvost.(sokat nem mondott, csak hogy noss, a baba érzi a tesót, akkor a sokktól nem tettem fel további kérdéseket, majd legközelebb) Én szeretném még a picit amíg lehet szoptatni. tapasztalatok? vélemények?

7

6 hónapja szoptatok, normális, hogy váltakozik a mellbimbó színe? Egyszer sötétebb, egyszer világosabb.

3

Van elég tejem?

Keménynek kell lenni a mellemnek hogy tudjam van benne elég tejcsi?

2

Mennyi az óradíja a szoptatási tanácsadónak?

Olyanok válaszát várom, akik tudják pontosan!

16

Szülés után 7. hónapban megjött a mensim most késik ez normális?

Van akinek nem volt egybôl rendszeres vagy kimaradt vagy bàrmi megvàltozott?

3

5 hos lányom 7800 gramm csak anyatejes hébe hoba kap gyümit (probáltam fözit adni de több volt rajtam mint benne?

illetve nem ismeri a cumis üveget és nem is akarom hogy megismerje mert félő elfordul a cicitöl
pohárbol adhatok neki gyümilevet majd?

10

Szerintetek jól hizik a babóca?

Március 26án született. 3300gr és 53cm volt.
3050 gr hazajövetkori sulya.
3450gr
3750
4050
1 hósan volt 4320)
4540
4930
5140
2 hósan: 5430
5500
5610 (itt már itthon van a nővére,nem tud annyira a szopira figyelni.)
5800
5950
3 hós státuszon:5990 és 61cm
6120 azon a héten szombaton.
6200
6300
6360
6620 gr. Lehet hülye kérdés de aggódok én is ,mert hiába második baba a nagy olyan kis vékony hogy a kicsi ha igy folytatja beéri..

3

Szeretnék lefogyni szülés után, de ugyan akkor minnél tovább szoptatni a kisbabámat (május 24én született). Milyen mozgást ajánlanátok vagy mit lehet tenni szoptatás ideje alatt a fogyás érdekében?

3

Cicifüggő baba átszoktatása üvegre, cumira. Tejelapadás miatt?

Sajnos családi dolog, de fogy a tejem, még kevés és ritka hozzátáplálással elvagyunk (csak így szinte egész nap cicin lóg), de fel akarok készülni és nem akkor ott állni tétlenül. Tejserkentés ügyben már mindenen túl vagyunk :S. Ha van valami bevált módszer, tanács, bármi. Olyan jó lenne, ha lehető legkevesebb lelki sérülése lenne a babámnak emiatt.
Jelenleg még Esténként cicin alszik el.
Nagyon fog fájni a lelkem, ha nem tudom neki ezt megadni, így gyűrjük a cicit rendesen.

23

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!