Találatok a következő kifejezésre: Lehet adni minden étkezés előtt (3 db)

Az espumisan cseppeket meddig lehet adni folyamatosan a babáknak? Én naponta minden étkezés előtt 5 cseppet szoktam, ez napi 25 csepp.

Most 3 hónapos, és kb 2 hónapos kora óta adom egyfolytában. 1x-1x kihagytam, mert le akartam szoktatni róla, de akkor nagyon szenvedett... Próbáltam azt is, hogy csak reggel-este, de akkor is nappal szenvedett.... Meddig lehet adni neki? Nem tus hozzá szokni?

Legjobb válasz: Semmi baja nem lesz, nyugodtan add neki amikor gondolod. Mi /4hó/ most hagytuk el. Minden étkezésnél adtam neki, most semmi gondot nem látok rajta, hogy már nincs. De Én minden étkezésnél 25 cseppet adtam neki. Nem lehet, hogy talán kevés neki amit adsz? Próbáld ki!

Semmi baja nem lesz, nyugodtan add neki amikor gondolod. Mi /4hó/ most hagytuk el. Minden étkezésnél adtam neki, most semmi gondot nem látok rajta, hogy már nincs. De Én minden étkezésnél 25 cseppet adtam neki. Nem lehet, hogy talán kevés neki amit adsz? Próbáld ki!
Add neki nyugodtan, azt lehet folyamatosan. Hamarosan meg fog szûnni a probléma nálatok is szerintem. 4 hós körüli volt a babám, mikor kezdtem elhagyni. a délelõtti kajáknál nem adtam, csak estefelé, és lassan azokat is elhagytam. Szerencsére már nincsen gondja. Attól ne félj, hogy a gyomra hozzászokik vagy ilyesmi, legalábbis a dokinõm szerint nem gond neki, ha folyamatosan kapja!
Szerintem Papaverint kaptál, a lehetõ legkevesebbszer add neki, elég erõs cucc, nyugtató is van benne.
Napi háromszor lehet adni neki. Nekünk nem kevertek bele nyugtatót, ezt a doktornõ kihangsúlyozta mikor felírta.
Mennyi idõs a picid? Gondolom baba, hogy a baba rovatba írtál.:) Nálunk is ez volt a gond. Sokat segített a szõlõmag párnácska. DM-ben lehet kapni. Fel kell melegíteni mikróba, és a pocakra tenni. Nekünk bevállt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Most volt egy hónapos a lányom. papaverint kaptunk, de úgy tûnik nem használ ez sem és az espumisan sem.

Lehet adni gyümölcspépet minden étkezés előtt v után a babának v csak ragaszkodni kell a napi 2höz?

sana kevés a tejem és ezt gondoltam ki, hogy kb 30-50 ml gyümipépet v leved adnék neki kiegészitésként. mennyi ml-t?l lehet és melyik étkezést kiváltani el?sször? 4,5 hósak vagyun és 1 hete kóstolgatjuk a gyümiket.

Legjobb válasz: Szia.Az én lányom 19 hetes.Mink de.tejpépet adunk,délben fözelék,majd szopizik,du.gyülmölcs,fürde´s utánn fe´l 7kor szopizik,(van mikor elötte). Elözször a de,és a du.szopit váltsd ki.Akkor több marad estére.Az e´n tejem is fogyóban. Annyit ke´rdeznék töled,hányszor kel fel a babád éjjel?? mert eggyidösek a babáink,e´s az enye´m van mikor 3x,4x.Tudom ez már nem ide tartozik.

Szia.Az én lányom 19 hetes.Mink de.tejpépet adunk, délben fözelék, majd szopizik, du.gyülmölcs, fürde´s utánn fe´l 7kor szopizik, (van mikor elötte). Elözször a de, és a du.szopit váltsd ki.Akkor több marad estére.Az e´n tejem is fogyóban. Annyit ke´rdeznék töled, hányszor kel fel a babád éjjel?? mert eggyidösek a babáink, e´s az enye´m van mikor 3x, 4x.Tudom ez már nem ide tartozik.
Szia! Én a gyerekeimet úgy szoktattam, hogy tízórai volt a gyümölcsös idõszak mikor elkeztem a hozzátáplálást aztán a déli fõzelék.Volt olyan is, hogy bébiétel után még evett gyümölcspépet.Remélem egy kicsit tudtam segíteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!