Találatok a következő kifejezésre: Lehet abban igazság, (10 db)

Lehet abban igazság, hogy tudat alatt azokhoz vonzódunk akik hasonlítanak ránk?

Persze nem minden esetben. Ezt egy sorozatban mondták és én is tapasztaltam már olyat nem is egyszer, hogy pl. egy párra azt hittem, hogy ?k testvérek, mert hasonlítottak egymásra és egyszer konkrétan a fiú 3 (mások szerint) szebb lány közül választotta. Jó, lehet, hogy ez mind csak spekuláció, de akkor miben másabb egyik és másik megítélése a szépséget illet?en? Környezeti hatások is, vagy csak "így született"?

Legjobb válasz: Szia! Persze, hogy van benne igazság. Ha valaki nem olyan valamennyire mint mi, mások az elképzelései, akkor felesleges az egész. Külsõleg pedig én azt vettem észre, hogy a férfiak olyan nõt választanak aki az anyukájukra hasonlít egy kicsit, a nõk pedig olyat, aki az apukájukra.

Szia! Persze, hogy van benne igazság. Ha valaki nem olyan valamennyire mint mi, mások az elképzelései, akkor felesleges az egész. Külsõleg pedig én azt vettem észre, hogy a férfiak olyan nõt választanak aki az anyukájukra hasonlít egy kicsit, a nõk pedig olyat, aki az apukájukra.
Azt is mondták egy sorozatban, hogy jinhez jang való, nem egy másik jin.

Szerintetek lehet abban igazság, hogy a Jobbik majálisra álcázott kommunisták bementek eldobálni a szemetet?

A pártigazgató azt mondta, hogy a magyarok nem szemeteltek a majálison, egy-két helyen előfordul, mert néhány kommunista, magát nemzeti radikálisnak álcázva bement eldobálni szemeteket. Igaz, vagy paranoia?

Legjobb válasz: "nemzeti radikálisnak álcázva " Proliból átvedlett nemzeti prolivá?

"nemzeti radikálisnak álcázva " Proliból átvedlett nemzeti prolivá?
Ez egy vicc, vagy tényleg ezt nyilatkozta?
Hát tényleg hírcsárda gyanús elsõ hallásra, de ha tényleg ilyet mondott akkor gratulálok neki.. Most próbálok utána nézni, csak utalást találok rá egy oldalon....("Bemondják, hogy tudjuk, rendkívül fegyelmezett a társaság, és milyen erkölcsi magaslatokat képvisel. Azonban megkérnek mindenkit, a szemetet a szemetesbe dobják. Ezt nekik mondani kell. Ja, és ha valaki eldob egy csikket, az csakis egy szocialista provokátor lehet. ")...
Szeintem csak vicc. Ha ezt mondta valóban és errõl lenne egy link akkor a véleményem elmondom róla de valós ok nélkül nem akarnék senkit idióta, gyengeelméjû és hasonló szavakkal illetni...
Egy link jó lenne, mert ez akkora hülyeség, hogy minimum hírcsárda gyanús.
Ott voltam, Szabó Gábor pártigazgató tényleg mondott ilyesmit, de abszolút viccesen, ez amolyan bennfenntes poénkodás, nem volt benne semmi rossz szándék.
Szerintem meg kellett volna vizsgálni, hogy nemzeti érzelmû volt-e az eldobott szemét és akkor kiderült volna pontosan a dolog, így csak találgatni lehet...
Hát ha nem Magyarországon élnénk azt mondanám kamu de ki tudja, simán kinézem a komcsikból. Meséld már el nekem, mennyi gyakorlati haszna lenne annak, hogy elterjed, hogy a Jobbik majálisán szemeteltek ( négynegyvennégy!!44!!) amikor az, hogy az egyik gárdista szakmányban nyelte a f.szt, három napig bírt hírértékkel? Felkiáltana az egyszeri jobbikos, hogy " ejh, ezt nem vártam volna, megyek is a zsinagógába betérni?"
Hát ha nem Magyarországon élnénk azt mondanám kamu de ki tudja, simán kinézem a komcsikból.
A kérdező hozzászólása: A majálison mondta.
tegnap 23:08 Kalegri Természetesen viccként írtam, nem kell komolyan venni. :)
Istenem!!! Komolyan mondom, nem tudom, sírjak-e vagy nevessek...!!! Ezt komolyan vetted??? Viccelt, ember! VICCELT!!! Te jó ég...
Ja, persze, beosontak és szemeteltek. Aztán meg ürgebõrbe varrt fémdobozokat adtak át a békaembereknek a Dunában és rádióztak a paplan alatt a gátõr lányával. :-)
Jobbikos szimpatizánsként én azt mondom, hogy nincs olyan párt akinél ne lenne egy h*lye aki szemetel meg minden ilyen nem normális cselekedett hajt véghez.
Nekem az az érdekes, hogy CSAK a Jobbikosok magyarok? Aki nem, az nem magyar?
Eléggé gyerekes ez a dolog. Én utoljára óvodában mutogattam így a másikra. Én kinõttem, õk meg pártot csináltak erre a dologra építve.
Egyébként nem volt szemét, köszönhetõ annak is, h. tényleg nem nagyon szemetelt a közönség, + a Jobbik és a Zöld Válasz aktivistái is figyelték, és összeszedték, ha valaki ottfelejtett 1 üres söröspoharat, meg ilyesmi.
Meg inkább azt mondta, hogy ne szemeteljünk, mint a többi majálisokon a balliberálisok, mert rejtve ugyan, de itt van az ellenoldal sajtója is, ne csinálhassanak komprommitáló képeket.
Így van. Föld alatti mozgalomként újraszervezõdött a párt, jelenleg két célja van: átvenni a hatalmat és kiépíteni a proletárdiktatúrát meg gyûjteni a szemetet. Namost, ha megvan a kellõ mennyiségû szemét, teherautókra pakolják és felkeresik a mocskos kapitalista-imperialista gyûléseket, ahol jobboldali pártszimpatizánsnak álcázva magukat szórják szét a szemetet. Természetesen közben kórusban éneklik a Szovjet himnuszt, hogy mindenképpen õket gyanúsítsák ezzel a dicsõ tettel: Nálunk a szemétszórás becsület és dicsõség dolga! A jó elvtárs nem szemetel, így ha a párt központjában eldobnak egy zsebkendõt, azt kizárólag egy kommunistának álcázott jobbik-tag tehette! Erõt, egészséget!

Lehet abban igazság, hogyha valakire erősen gondolunk, az megérzi?

Mert ugye ezt tartják...Én nehezen tudom ezt elképzelni, de ki tudja? Szerintetek tényleg van benne valami?

Legjobb válasz: Telepátia? Naná! :)

Telepátia? Naná! :)
Oh, bárcsak érezné!:)
Figyeld meg , hogy ha mész az utcán egy csaj mögött , és tudja hogy möggötte mész akkor ha a seggét nézed odanyúl , megigazítja meg ilyenek :) Ez kajak igaz Próbáld ki! :D
ma 19:43 XDDD nem lehet hogy... akarja hogy nézd, és azért vakargatja?:D
hát figyelj. az ezotéria témában jobb válaszokat kaptál volna :DD amúgy szerintem ez nincs így, te már érezted azt hogy valaki rád gondol? szerintem is csak elhitetjük magunkkal, hogy jó érzés legyen. de állítólag pároknál vagy ikreknél ez más módon beválik.
Ez csak egy gondolat...ezt csak szeretnénk. És ezt próbáljuk maximálisan elhitetni magunkkal! Ez egy tévhit! Azért akarják ezt sokan bemagyarázni maguknak, hogy kicsit vidámabbak legyenek és ne legyenek annyira letörve! De a valóság az, hogy az élet nem egy mese, és nem vagyunk varázslók....maximum kölcsönös gondolat van ha szerelmes mind a 2 pár...de ez teljesen más!! Ha nézed a másikat látod õt figyeled azt észreveszik...de ez megint más!
szerintem abban van valami, hogy megérezzük ha néz valaki.de hogy ha csak rá gondolunk? hááát a remény hal meg utoljára :)
szerintem igen, vagyis nekem a legjobban a páromnál szokott bejönni ez a rágondolósdi :) pl. múltkor arra gondoltam, hogy jó lenne, ha írna nekem egy mailt, és rá 5 percre kaptam is tõle egy gyönyörû üzenetet, pedig nem is szóltam Neki, hogy írjon ♥
Nem ismerlek??:) (ez hosszú) Szerintem valamilyen szinten igaz, de ha leszállunk a földre akkor nem igaz!!
hát azt is megérezzük ha valaki néz, akkor ez is simán elképzelhetõ :D
én még sosem éreztem :D de hát lehet nem gondol rám senki...:DD
juuj...hát nagyon remélem
Hát, akkor valaki szinte mindig érezné...


Lehet abban valami igazság, hogy frissen festett hajra nem szabad Head and Shoulders sampont használni, mert lekapja a festéket?

Nemrég festettem be a hajam, de már el?tte ezt a korpásodás elleni sampont használtam, mert er?sen korpásodott a fejb?röm. Viszont ez segített. De többen mondták, hogy ha meg akarom ?rizni az új hajszínem, akkor ne használjam. Vajon van benne igazság?

Legjobb válasz: Szerintem nincsen benne igazság, és már van head&shoulders sampon festett hajra való változatban is. De azért ajánlom hogy rögtön festés után ne moss hajat, vagy ha otthon fested akkor a festéket normál hajra való samponnal mosd ki elõször.

Szerintem nincsen benne igazság, és már van head&shoulders sampon festett hajra való változatban is. De azért ajánlom hogy rögtön festés után ne moss hajat, vagy ha otthon fested akkor a festéket normál hajra való samponnal mosd ki elõször.
SZIA .MINT FODRÁSZ MEGNYUGTATLAK HASZÁLHATOD A SAMPONT ÉN IS EZT HASZNÁLOM PEDIG SZÖKÉRE FESTEM A HAJAM ÉS SEMMI OLYAT NEM ÉSZLELEK HOGY LEDOBJA A FESTÉKET EGYÉBKÉNT AZ ELÖTTEM SZOLOHOZ CSAK ANNYIT FESTÉS UTÁN MEG KELL SAMPONNAL MOSNI A HAJAT.
Ha nem megfelelõ minõségû festéket használsz, akkor lehet, hogy lejön a festék, de az akkor nem a sampontól van!

Lehet valami igazság abban, hogy ha valakinek romlik a szeme, akkor nő a cukra? Vagy fordítva?

Persze nem törvény szerüen,csak esetleg köze lehet a kettönek egymáshoz...??

Legjobb válasz: Én úgy hallottam, hogy a cukorbetegség ha súlyos vakságot is okozhat, úgyhogy nincs kizárva hogy attól van de lehet mástól is nem feltétle ettõl. Menj el egy gyógyszertárba azt hiszem ott csinálnak cukorszint mérést. Szép napot

Én úgy hallottam, hogy a cukorbetegség ha súlyos vakságot is okozhat, úgyhogy nincs kizárva hogy attól van de lehet mástól is nem feltétle ettõl. Menj el egy gyógyszertárba azt hiszem ott csinálnak cukorszint mérést. Szép napot
A súlyoscukorbetegség látásromláshoz, illetve látásvesztéshez vezethet. A kezdõdõ cukornak pedig lehet egyik jele az idõnkénti "foltos" látás, látáskiesés, de nem feltétlen következik egyik a másikból. Menj el szemészetre és háziorvossal is mérethetsz vércukrot (6-ig mmol-ig normális).
A kérdező hozzászólása: Jövõ héten megyek a terhelésesre, csak nagyon rosszakat álmodtam a cukorral kapcsolatban.. Meg a párom is megijesztett, mert amióta babás vagyok, nagyon sokat romlott a szemem:(
esetleg szedsz gyógyszert pl:utrogestan, bromocriptin? okozhatja a rossz látást. vérnyomásingadozás? méresd meg a cukorszintedet, ha nincs olyan gyógyszertárotok, kérd meg az orvosod!!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem szedek semmilyen gyógyszert.Mindenképpen megnézetem. De remélem marad egy rossz álom a magas cukor..
Nekem magas lett a cukrom, de már elõtte elég fucsán láttam (ami addig nem volt jellemzõ), pl olyan hunyorítva néztem a tv-t néha hogy mindenki rajtam nevetett.Leginkább homályosan láttam.Aztán jött a cukorterhelés, magas cukor, diéta stb...De amióta helyreállt a cukorm, ez a látásprobléma is megoldódott.... 34hetes kismama

Lehet-e abban igazság, hogy könnyebben megy a teherbeesés akkor, ha a két fél genetikailag nagyon különböző, eltérő immunrendszerű? Hogy emiatt azokhoz vonzódunk leginkább, aki tőlünk a legnagyobb mértékben eltér?

Ezt olvastam valahol, és érdekelne nektek mik a tapasztalataitok. Mi a párommal már jó ideje próbálkozunk, és az az igazság, hogy mindketten hasonló személyiséggel, lelki beállítottsággal rendelkezünk, és még külső jegyekben is vannak hasonlóságok, mint például bőrszín, szemszín, hajszín. Lehetséges, hogy ha valamelyikünk kék szemű, világos bőrű, a másikunk sötét bőrű és hajú lenne, és teljesen más temperamentumunk lenne, akkor könnyebben menne a megtermékenyülés? A leírtak lehet furán hangzanak, de elvileg tényleg van ilyen, és engem az érdekelne, akiknek könnyen sikerült a baba, mennyire hasonlítottak, vagy tértek el külsőleg és belsőleg a párjuktól.

Legjobb válasz: Hát érdekes.Én világos bõrû,szemû,hajú vagyok.Temperamentumos,nyüzsgõs,akaratos.:) Párom kreol bõrû,barna szemû,hajú.Teljesen nyugodt,türelmes emberke.Mindkét gyermekünk elsõre összejött. Úgyhogy igen,mi azt a tábort erõsítjük.:) Sok sikert Nektek Kérdezõ!Remélem hamarosan Nálatok is összejön a baba!

Hát érdekes.Én világos bõrû, szemû, hajú vagyok.Temperamentumos, nyüzsgõs, akaratos.:) Párom kreol bõrû, barna szemû, hajú.Teljesen nyugodt, türelmes emberke.Mindkét gyermekünk elsõre összejött. Úgyhogy igen, mi azt a tábort erõsítjük.:) Sok sikert Nektek Kérdezõ!Remélem hamarosan Nálatok is összejön a baba!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod, és gratulálok Nektek a picikhez! :)
Köszönjük! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szívesen :) Ami még számomra érdekes, hogy elvileg hasonló hasonlót vonz, vagyis hozzánk hasonló párt keresünk. Ez viszont kizárja a könnyû fogantatást (tudom, hogy nem minden esetben). Akkor hogy lehet, hogy még nem halt ki az emberiség? Kicsit sarkítottam tudom, de a lényeg, hogy itt van egyfajta ellentmondás szerintem.
Én világos hajú, kék szemú, fehér bõrû vagyok. a férjem sötét hajú, könnyen barnuló bõrû, barna szemû. A természetünk alapjában véve más. Amikor összejöttünk, semmi közös nem volt bennünk. Több mint egy éve várunk a babára, aki természetes úton nem is foganhat meg.
félreérted az egészet :) a különbözõség CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a genetikai, fizikai tulajdonságainkra értendõ! ez azért van így, mert minél különbözõbbek vagyunk egymástól, annál kisebb a valószínûsége, hogy az utódnak valamilyen fogyatékossága legyen. (most ne arra gondolj hogy mondjuk 2 kék szemû már egymásra se nézzen :D legjobb példa a belterjesség.) a személyiségnek, lelki beállítottságnak az ég világon semmi köze nincsen az utódnemzéshez.
Szerintem az ilyen fajta összeillést nem lehet azzal lemérni, hogy milyen színû a haja és a szeme a párnak. Mi a párommal eléggé hasonlóak vagyunk (külsõleg és belsõleg is), elsõ terhességem 2 hónap alatt, második 4 hónap alatt összejött.
Van ebben valami, de nem egészen úgy, ahogy írod. A genetikai különbözõség inkább az utódok egészsége szempontjából fontos, mert így kizárható, hogy adott genetikai hiba öröklõdhessen. Tény, hogy a különbözõ rasszok vegyesházasságaiból született gyerekek sokkal szebbek is. De attól, hogy hasonlóan néztek ki, még nem biztos, hogy genetikailag közel álltok egymáshoz. Ez akkor lenne így, ha egy belterjes kis faluból származnátok mindketten, ahol mindenki szegrõl végrõl rokon. Na itt nagy esély van a genetikai hibákra. A lelki alkat és a temperamentum szerintem ebben az esetben nem számít, csak a genetikai (fizikai) adottságok. Arról viszont már olvastam, hogy bizonyos pároknál azért nem jön össze a baba, mert genetikailag nem férnek össze.
A kérdező hozzászólása: Hú hát köszönöm a válaszokat mindenkinek, különösen a 7-es válaszolónak, nagyon jól elmagyaráztad a dolgot :)

Mi igazság lehet abban, hogy ha keményebb a tél, akkor nyáron kevesebb a pók?

Legjobb válasz: A hidegben megfagyhatnak. Akárcsak a darazsak, kullancsok és még rengeteg rovar. Ezért nem jó, ha enyhe a tél...

A hidegben megfagyhatnak. Akárcsak a darazsak, kullancsok és még rengeteg rovar. Ezért nem jó, ha enyhe a tél...
Nem tudnak akkora biztonsággal áttelelni.
Fõleg, ha hideg és száraz, tehát a hó alá nem tudnak elbújni. Bár eleddig nem tapasztaltam összefüggést a tél keménysége és pl. a kullancsok száma között...

Lehet igazság abban, hogy minden nőt el lehet csábítani? És ha igen, hogyan?

Legjobb válasz: Mindenkit el lehet csábítani. Ha férfi vagy a talpadon, ki kell találod a nõ vágyait. De mivel nem fogja tudatni veled az istennek se, ez lesz a próbatétel, Így taktikáznak öntudatlanul. /Szakirodalom: A nõ felemelkedése és tündöklése/

Mindenkit el lehet csábítani. Ha férfi vagy a talpadon, ki kell találod a nõ vágyait. De mivel nem fogja tudatni veled az istennek se, ez lesz a próbatétel, Így taktikáznak öntudatlanul. /Szakirodalom: A nõ felemelkedése és tündöklése/
De épp ez az ! Addig kell keresni, hogy mi jön be neki, míg egyszer csak sikerülni fog ! Lehet, hogy 20 év múlva, de mindenkinek van gyenge pontja. A türelmes fiúk jobban célt érnek.
Nem hiszem. Ha kevés is, de hála Istennek vannak még hûséges, erkölcsös nõk!
Tapasztalatom szerint minden nõt el lehet csábítani, de van aki nem éri meg a fáradtságot.
Második vagyok, ne általánosíts, azért van amelyik nõ tudja mit akar.
A kérdező hozzászólása: Okés, de ha igen, akkor HOGYAN? Persze nem konkrét tippeket várok. Nem alkalmazni akarok, csak érdekel. Nagy vonalakban. Nem konkrét trükköket várok, hanem nagy általánosságban... "módszereket".
A kérdező hozzászólása: Ne vedd személyeskedésnek, de tapasztalatom szerint a nõk sokszor maguk sem tudják, mit akarnak. Ezzel nem azt mondom, hogy hitelt adok ennek az állításnak, hogy mindenki elcsábítható lenne. Ezt nem tudom megmondani. De azért köszönöm a válaszodat
De épp ez az hogy nem! Mit nem lehet ezen elképzelni? Vannak még ésszel rendelkezõ õszinte nõk akik tudják mit akarnak. Nem lehet mindenkit elcsábítani és hiába adunk tanácsot, az egyik csajnak bejön a másik meg elküld a p*csába...
Nem hiszem. Legalábbis magamból kiindulva. Engem csak komoly kapcsolat érdekel az sem akárkivel. Próbáltak már elcsábítani de ha nem értették meg hogy én nem kérek belõle akkor egyszerûen nem foglalkoztam velük többet.
A kérdező hozzászólása: "De épp ez az hogy nem! Mit nem lehet ezen elképzelni? Vannak még ésszel rendelkezõ õszinte nõk akik tudják mit akarnak. Nem lehet mindenkit elcsábítani és hiába adunk tanácsot, az egyik csajnak bejön a másik meg elküld a p*csába..." 1) Nem is abból indultam ki, hogy lehetséges. Ha úgy gondolod hogy nem, akkor a második kérdés már értelmetlen, tehát arra értelemszerûen nem kell válaszolnod. 2) Nem tanácsot kértem. Mint már mondtam, NEM AKAROM ALKALMAZNI. Csak érdekel.
Az hogy tudja valaki a gyenge pontom még édeskevés...
Ha ügyesen közelít, el tudja érni, hogy õ legyen a gyenge pontod... :)
Akkor én rosszul mûködön, hogy nálam nem így megy. :)

Van igazság szerintetek abban hogy az életben csak 1x lehet igazán boldog valakivel az ember? . Hogy az embernek csak 1x adódhat olyan lehetőség hogy igazán boldog lehessen valakivel?

mit gondoltok err?l..

Legjobb válasz: hát van benne valami,29 vagyok,rengeteg lánnyal randiztam és csak 2 olyan volt akivel igazán boldog voltam

hát van benne valami, 29 vagyok, rengeteg lánnyal randiztam és csak 2 olyan volt akivel igazán boldog voltam
Szerintem nincs:)
tehát máris nem csak egyszer adódott lehetõség:P Amúgy nincs olyan hogy egyetlen egyszer. ha ez az egyetlenegy elmúlik, fáj rendesen, de ha túljutsz rajta, akkor meglátod, hogy kár volt ezen aggódni. ha megérdemled a boldogságot (értsd úgy h nem vagy görény, nem használod ki a másikat ilyesmi) akkor meg is kapod.
A kapcsolatoknak meg az ember életének is különbözõ fázisai vannak, tehát ami most boldoggá tesz nem biztos hogy 20 év múlva is az teszi majd tökéletessé a kapcsolatodat, és 20 év múlva tuti nem fogsz úgy gondolni rá mint most. A másik, hogy nagyon ritka a tökéletes partner. Minden kapcsolatért meg kell küzdeni, minden kapcsolatban vannak szépségek és olyan dolgok, amiken javítani lehet. Lehetsz többször is igazán boldog, de azért meg kell dolgozni. De ha most csalódtál, és azt a dolgot keresed majd minden további partneredben, ami most tökéletes (volt), akkor nem lesz következõ alkalom...
A kérdező hozzászólása: A gond csak az hogy 22 éves vagyok...és 18 voltam mikor igazán boldog voltam de aztán vége lett..Azóta voltak kapcsolataim de nem voltam igazán boldog egyikben sem..Tettem érte hogy az legyek de csak megbántottak...Jelenleg 1 éve hogy nincs senkim és keresem a nekem megfelelõt...de nem sikerül...Kezdem feladni a dolgokat...pedig nagyon rossz egyedül..
A kérdező hozzászólása: Nem a hibákat keresem a kapcsolatokban, tettem érte hogy mindketten igazán boldogok legyünk de ha olyat fogsz ki aki nem foglalkozik veled, csak az elején teszi a szépet és a jót, 1-2 hónap múlva meg olyan már a kapcsolat mint egy börtön...Nem tudsz mit tenni mint szakítani...Nem a tökéletes férfit keresem mert nincs olyan...Ezzel tisztában vagyok, de számomra attól még lehet tökéletes...Persze minden kapcsolatban vannak gondok, veszekedések...Az a fontos hogy van e értelme küzdeni azért a szerelemért vagy sem.
Nem csak egyszer, de nagyon ritkán jön ilyen személy az ember életébe, az is biztos. Nekem idáig 1 ilyen volt közel a 30-hoz. Már régen szétmentünk, sõt õ hagyott ott, de a mai napig belesajdul a szívem, ha visszaemlékszem, mennyire boldog voltam akkoriban, vele.
Nem csak egyszer, de nem is túl sokszor. És szerintem az a normális ha a kapcsolatok között évek telnek el. Nincs olyan hogy szünet nélkül, futószalagban találkozol 4-5 emberrel és egymás után mind egyformn boldoggá teszk.
Igen, ez így van ahogy az utolsó mondja. ha volt egy hatalmas nagy szerelmed, nem túl valószínû, hogy akár 2 éven belül is felbukkan az életedbe a következõ sorsfordító jelentõségû. Én is másfél éve várok már erre:(

Mi az igazság abban, hogy az egyik nagyáruházban lehetett venni navigációt Magyarországit? Nekem nem kell külföld. Hol lehet olcsón venni?

Legjobb válasz: Úristen! magyar ember magyarországon GPS-t használ ???? pff h még a saját országodban sem igazodsz el.

Úristen! magyar ember magyarországon GPS-t használ ???? pff h még a saját országodban sem igazodsz el.
Ha esetleg az elõbb küldött linkem nem mûködne itt egy másik, amin tájékozódhatsz: http://www.speedshop.hu/main.php?holkeres=nev&mitkeres=navig..
A kérdező hozzászólása: Valamennyire igazad van. Csakhogy a térkép annyira nem pontos. Meg ha visz a forgalom lehet nem tudod megnézni.
Magyarországit?? Olyan navit akarsz venni, amin csak Magyarország térkép van?! A nagyáruházi olcsó navigációkon általában Kelet-Európa térkép készlet van. Érdemes lenne körül nézned teszveszen, vaterán, ott is kapsz garis, új készüléket, és általában adják hozzá a teljes Európa térképet. Esetleg kérj meg valakit, hogy segítsen készüléket választani, ha ennyire nem vagy otthon a témában.
A kérdező hozzászólása: Igen Magyarországon! Miért ez ennyire érdekes? Vagy te talán nem töltöd mással az idõdet minthogy egész nap kocsiba ülsz és feltérképezed a helyiségeket?
én arra értem h itt MO-n minek GPS??? ha el akarsz jutni vhova és nemtod hol van akkor megnézed a térképet és h merre kell menni és elindulsz, ennyi, jah és nem azzal töltöm az idõm h a térképet bujjam egész nap csak tisztában vagyok vele h meik város merre található, hamár itt élek Mo-n (sajnos)
A Mionak van csak magyarországis gps-e


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!