Találatok a következő kifejezésre: Lehet abból hogy csak (37 db)

A bloggeren csak hármat lehet abból hogy később jelenik meg a bejegyzés?

Szóval megírok egy bejegyzést Március 23.-án és Áprilisban fog majd megjelenni... Ilyenb?l csak 3-mat lehet a bloggeren? LÉCCI VÁLASZOLJATOK!

Legjobb válasz: Lehet is ha a beállításnál kattintod mert vagy kijelölöd a másik jelölõnégyzetben. (...amilyen a kérdés színvonala, olyan a válaszé is)

Lehet is ha a beállításnál kattintod mert vagy kijelölöd a másik jelölõnégyzetben. (...amilyen a kérdés színvonala, olyan a válaszé is)

Szerintetek abból lehet baj ha csak azért szeretnék barátot, hogy szeressen?

Olyan jó lenne ha valaki minden nap megölelne, puszit adna és érezném, hogy szeret. Sajnos a szeretetb?l elég keveset kapok ezért jó lenne ha lenne valakim. De ha csak ennyiért lennék vele biztos nem tartana sokáig. Mert egy id? után más dolog is lenne (de azt még nem szeretném). Tudom buta vagyok, hogy ilyesmin gondolkozom. 19/L

Legjobb válasz: Szimplán szeretethiányos vagy. Ez adódik abból, hogy a barátnõidnek már nyilván volt pasija, neked meg nem. Buta nem vagy, csak látom az írásodban, hogy csak azért akarsz pasit, hogy neked is legyen, és ez így nem megoldás.

Szimplán szeretethiányos vagy. Ez adódik abból, hogy a barátnõidnek már nyilván volt pasija, neked meg nem. Buta nem vagy, csak látom az írásodban, hogy csak azért akarsz pasit, hogy neked is legyen, és ez így nem megoldás.
szerintem meg ha te nem szeretnéd és nem éreznél iránta semmit sem csak mint egy haver...akkor az érintése nem lenne olyan mint amire vágynál nem azt éreznéd...
ittvagyokk. 20F
"All I need is Love All I want is Sex All I have is Porn" Én fiú vagyok és nagyon hiányoznak azok a dolgok amiket leírtál, és ha most beleszeretnék valakibe eszem ágában sem lenne sürgetni a szexet de egy idõ után borzasztóan szenvednék mellette. Szerintem a szex kihagyhatatlan része az életnek, a szeretet kifejezésének legfõbb testi módja. Ennyi erõvel az is lehetne hogy azért szeretnél barátot mert jó a tudat hogy van, de azt hogy megöleljen nem engednéd meg. Szerintem elég gáz, remélem hogy amikor közelebb kerülsz ezekhez a dolgokhoz megváltozik a véleményed.
I need your love
nem baj, de ha egymásra kattantok úgyse fogjátok kibirni, hogy ne legyen más is :) én is így gondolkodtam régebben, mint te, aztán megtaláltam az igazit, és most éjjel nappal szeretkeznék vele legszívesebben :D

Lehet vlkinek baja abból, hogy ha 1 nap alatt akár 10x kielégiti magát csak mert kiváncsi, hogy mennyiszer tudja?

17/F

Legjobb válasz: Hát bajod csak annyi h a végére nem fog lelankadni és beszarsz a fájdalomtol annyira sajog a tököd :D kb 15-20 után :D ha egymás után csinálod olyan rövid szünetekkel ahogy csak megy ;) de próbáld ki :D max nem fogsz aznap leülni és nehezen megy az alvás :D

Hát bajod csak annyi h a végére nem fog lelankadni és beszarsz a fájdalomtol annyira sajog a tököd :D kb 15-20 után :D ha egymás után csinálod olyan rövid szünetekkel ahogy csak megy ;) de próbáld ki :D max nem fogsz aznap leülni és nehezen megy az alvás :D
Szerintem nem, de majd írd meg hogy mennyiszer sikerült. Kíváncsi vagyok rá. 16/L
igen.szõrös lesz a tenyered
Attól függ, hogyan csinálod (nedvesen v. szárazan, s hogyan fogod milyen fajta fogással és fõleg milyen szorosan). 1. jobb esetben csak fáj már s nem kívánod, és legvégül nem jön anyag 2. rosszabb ha hámsérülés lesz a vége, 1-3 nap gyógyulás, aztán kezdheted már tapasztaltabban ez utóbbi még bnõvel is elõfordulhat xedszerre ha már nem nedves:akkor nyomás a bõrgyógyász doktornénihez, aki megértõ lesz (hámsérülés elég nehezen gyógyul, hátha még nem is hagyják!) Azonban van egy amit még idõsebbek sem tudnak: hozzászoksz a kemény farokveréshez, s akkor késõbb (sokkal késõbb) punci nem szoríthat annyira ezért 1 javaslat: keress 1 nagyon normális 16-17 éves csajt, s verje (inkább masszírozza) õ lágyan olajjal, persze olyan fogással amilyen az õ puncija, utánozza le azt (elemezd ki neki alaposan) ha nem volna tiszta a farokfogás-hozzászokás "gyanúja", akkor írd be Dr Török Alexander websitejának nevét a keresõkbe, s annak fórumán találhatsz 22 éveseket már barátnõkkel, akiknek van vmi gondja, de sajna senki nem is sejti mi az s ketten kínlódnak így együtt (kívánom te ne juss el oda) Ez nem impotencia, szimpla téves beprogramozás, hozzászokás. Azt kérdezted mi a veszélye, hát az. Attól azért verheted, csak lágyan és ne õrülten, hagyj rá idõt és nyugalmat, s tanuld meg "puncisan". Még jobb ha a csaj kicsit idõsebb, de csak normálissal próbáld, aki kérdezi is hogyan jó neked viszonzásul te is kérdezd gyakran hogyan jó neki. Ekkor az a veszély, hogy talán álló farokkal fogsz mászkálni annyira fel lesztek húzva, habár az anatómiai szabályokba azért bele fogsz ütközni. (Két helyen nem lehet a vér tartósan) Aztán ha már összeszoktatok, váltsatok verõsrõl és gyorsról lassú megfontolt tempóra. Az meg egészen király! Sokkal több a kevesebb. Ez így jobb, hidd el. Ott fentebb volt egy kis kíváncsi 16-os, az már izgul rád rendesen s dörgöli. Nekem is 8-10-ig ment régen, ma már 2-3 megállít naponta (nem rendszeresen) akárkivel csinálom.
na mennyinél jársz [email protected]ös?
Felõlem csinálhatod, rám még nem hat.
Nem semmi, ilyet se hallottam még, hogy valaki elhatározza, hogy tízszer ki akarja verni egy nap. Ez nagyon nagy. :D Amúgy nem lesz tõle semmi bajod, csak max elfáradsz. És sok siker a hátralevõ kettõhöz. :)
Maximum annyi, hogy 10 naponta rohangálhatsz a boltba 100-as PZS-ért.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) ) hát eddig 8x ...és 0:00kor kezdtem el :P:D ...de ami tény, h tényleg nem a legjobb már igy csinálni... de azért 10x szeretném xD
Nem! De kicsit fájni fog a péniszed! Egy max. 2-3 napig! (De megéri! Tapasztalat) 17/F
Az utolsó voltam és lemaradt, hogy 32/f vagyok
nekem ennyi nem volt csak 6 körül, de a vége fele nem kívántam, és fájt már, érzékeny volt a szerszámom. Egyszer meg 7szer szexeltem egy csajjal, egyéjszakás kaland alkalmával. A végén még mászott volna rám a scaj, de már nem tudtam elmenni, már fájt, nem nedvesedtem be, és õ is szûraz volt. talán ha síkosítót használtunk volna... Egyszóval bajod nem lehet, de szerintem már nem is esik jól annyi.
Nem, abból nem lehet baj ha rongyá vered a farkad.
A kérdező hozzászólása: nha megvolt 10x :D ...úgy h elértem a célom :P ...de tegnap már nagyon nem akartam de azért még 1x rákaptam...aztán ma meg ismét belém nyilalt h muszáj és már sokkal jobb is volt :D ... az utolsó hozzá szóláshoz meg csak annyit h nem szorítom erõsen... hanem csak normálisan megfogom...és mellesleg van barátnõm, úgy h no problem ! :) ) de azért köszi :D

Ha a nagyon összekarcolt teflon serpenyőben sütök tovább, akkor abból lehet valami gondom? Hallottam olyanról, hogy rákot lehet kapni tőle, de lehet hogy csak téveszme. Aki ért hozzá, az kérem válaszoljon. Komolytalanok kíméljenek. Köszönöm.

Legjobb válasz: Én is sokat olvastam már arról, hogy rákot okoz ha feljön a teflonbevonat, és ezt megeszi az ember az étellel.Szóval szerintem vegyél egy új serpenyõt, jó minõségût,és ne karcolgasd, próbáld meg óvatosan fakanállal, és nem fémmel keverni az ételt, akkor nem sérül meg.Én évek óta használok teflonbevonatú serpenyõt, de alig van karc rajta, erre nagyon ügyelek, fõleg amióta én is olvastam ilyeneket, hogy rákot okoz.

Én is sokat olvastam már arról, hogy rákot okoz ha feljön a teflonbevonat, és ezt megeszi az ember az étellel.Szóval szerintem vegyél egy új serpenyõt, jó minõségût, és ne karcolgasd, próbáld meg óvatosan fakanállal, és nem fémmel keverni az ételt, akkor nem sérül meg.Én évek óta használok teflonbevonatú serpenyõt, de alig van karc rajta, erre nagyon ügyelek, fõleg amióta én is olvastam ilyeneket, hogy rákot okoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Lehet baj abból, hogy mindig csak hibernálom a gépet, szóval soha nem a leállításra kattintok, hanem csak a hibernálásra?

win7 32 bit

Legjobb válasz: Erre bármit írok, lepontoznak. Baja nem lesz, mitõl lenne.., viszont a gépet néha újra kell indítani azért.

Erre bármit írok, lepontoznak. Baja nem lesz, mitõl lenne.., viszont a gépet néha újra kell indítani azért.
Milyen bajra gondolsz? Fizikai meghibásodás nem lehet belõle, maximum, ha nagyon lassan áll fel a rendszer, vagy lassul a mûködése, akkor érdemes újraindítást eszközölni. Na meg, ha az automatikus frissítések be vannak kapcsolva, és újraindítást kér, annak érdemes "engedelmeskedni" :)
Ha nem SSD van a gépedben, nincs gond (ugye hibernáció során a RAM 75%-ának megfeleõ adatmennyiséget kiír a lemezre a rendszer, ennyivel is terheled az SSD-t). Én is hibernálással használtam sokáig a gépet, csak a "patch tuesday"-nél (azaz Windows frissítések során) indítottam újra, pedig elég nagy terheléseket szokott kapni (munka).

Lehet abból valami gondom, hogy a babámat csak a kötelezőre viszem a védőnőhöz?

A védőnő míg jó idő volt, jött, aztán valahogy elmaradozott.A nagymama most nagyon noszogat, hogy vigyem a babám a védőnőhöz, mert ,akkor nem mehet majd oviba :) A védőnő is panaszkodott, hogy milyenek az anyukák, mert nem viszik hozzá a babákat!Még csak 10 hónapos!Szerintem meg nem attól függ, hogy mehet-e oviba.A nagymama pedig valamit biztosan félre érthetett, szerintem a védőnő azokra az anyukákra gondolt, akik még a kötelezőre sem viszik a gyermekeiket.A babámat itthon is megtudom mérni, ha gond van, akkor mindig a gyerekorvost hívom, mert a védőnő nem tud semmit, stb. Szerintem, amint tartósan marad a jó idő a védőnő is felbukkan majd :)

Legjobb válasz: Nálunk egy éves korig kellett vinni a gyerekeket a védõnõhöz,ahol természetesen az orvos is mindig látta õket, megvizsgálta minden alkalommal. A védõnõ hívott minket: már a kórházból hazaérkezve másnap ott volt, és ekkor közölte, hogy mostantól szeretne látni minket minden páros szerdán. 1 éves kora után már csak évente egyszer van státuszvizsgálat, de ekkor is elõre szólt, mindig, személyesen.

Nálunk egy éves korig kellett vinni a gyerekeket a védõnõhöz, ahol természetesen az orvos is mindig látta õket, megvizsgálta minden alkalommal. A védõnõ hívott minket: már a kórházból hazaérkezve másnap ott volt, és ekkor közölte, hogy mostantól szeretne látni minket minden páros szerdán. 1 éves kora után már csak évente egyszer van státuszvizsgálat, de ekkor is elõre szólt, mindig, személyesen.
én se viszem.. ez az õ munkája, hogy kijöjjön. ha nem jön, õ fog szorulni, nem én. a dokihoz viszem egészségesre, amikor kell
Miért kéne pluszban vinni, nálunk mindig sok gyerek van, õk se akarnak feleslegesen plusz munkát, szerintem idejük se lenne rá, ha nincs probléma.
Az én védõnõm meg nem is jött... Én hívtam fel telefonon, hogy megszültem... Nekem kellett vinnem minden alkalommal. Aztán másikat kaptunk. Az néha szó nélkül beállított... amikor meg kellett volna vinnem, õ nem volt ott vagy késett, hiába idõpontra mentem. Mérni se jól mért, meg állandóan fárasztott a hülyeségeivel.Most elköltözünk, újabb védõnõ lesz. Ez már remélem normális lesz. Ha a kötelezõ elviszed, nem lesz semmi gond. Én is csak akkor viszem. 5 hónapos kislány anyukája
Nem hiszem hogy gondod lesz belõle. A kötelezõ meglesz és kész. Hozzánk csak 1-szer jött ki, szülés után, már a 2 hetes gyereket is nekem kellett odavinni mérni. Nem vagyok róluk jó véleménnyel, az én védõnõm olyan mintha nem is tanulta volna a szakmáját. Egyébként az õ dolguk lenne kimenni hozzátok (és hozzánk is).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ment a zöld mindenkinek, de úgy látom, akik nem viszik a babáikat, azokat valaki lepontozta.Védõnõ váltás volt nálunk, a régi mindig szólt, hogy mikor jön, sokat segített, pedig nem volt babája.Aztán babája lett és jött egy másik, aki amíg jött mindig csak betoppant, fõleg akkor mikor aludt a babám, pedig mondtam neki, hogy már van kialakított napirendje, tudom mikor lesz ébren, jöjjön akkor.Hozzátáplálásnál sem volt a segítségemre és más egyébben sem :( A gyerekorvosunk pedig nem az, aki mellett õ van.Megvagyunk nélküle, csak a nagymama rágja a fülem, hogy el kéne menni.

9hónapos kutyámat leszoktatni a verekedésről szerintetek hogy lehet? Azokkal akikkel sétálunk abból is csak 1el a legnagyobbal csak értelmes válszt szeretnék.

Legjobb válasz: játszanak az enyém meg elkezd ugatni a másik meg megharapja A nagyra is rászólnak dominancia?

A kérdező hozzászólása: játszanak az enyém meg elkezd ugatni a másik meg megharapja A nagyra is rászólnak dominancia?
A kérdező hozzászólása: Ezek már megvoltak de sajna semmi azért kösz
A nagy kutya nem fegyelmezi? Vagy utána újrakezdi?
Meg is sérül a kutyád? Mert vmelyiknek pusztán ilyen a játék stílusa. Én kutyám is úgy játszik a nagytestûekkel (szintén nagytestû kutyám van), hogy húzzák-tépik egymás fülét, nyakát, birkóznak, kergetõznek stb.
A kérdező hozzászólása: vannak rajta sebek vagy 30 40 kicsik de már unalmas
Értem, igen, ezek nálunk is elõfordulnak, ha pl. picit jobban tépik egymás fülét... Hallgat rád egyébként? Én azt csinálnám, ha durvul a játék, rájuk szólnék és elhoznám az egyiket a másiktól. Ha pedig úgy látod, hogy valós támadásba menne át, akkor nagyon figyeld az apró jeleket és ha már az egyik kutya befeszült, zökkentsétek ki és hívjátok magatokhoz mindkettõt. Ha pedig már megvan a baj (és ez is szintén konkrét támadás), a kezdeményezõ felet szidjátok le, de nagyon, esetleg mehet neki egy lenyomás is.
Kizárás?
A kérdező hozzászólása: volt porázra fogtam ut elengedtem és 10 perc ujra kezdte
Nem tudom mennyi ideig csináltátok folyamatosan azt amit Alexandra javasolt, de nálunk 1 évbe telett mire megértettük a menhelyrõl befogadott kutyával, hogy hogyan kell szépen játszani. (nem volt kölyökkori szocializációja és rossz tapasztalata volt a menhelyrõl valszeg) Szóval ezek a dolgok nem 1-2 alkalom után kezdenek javulni, hanem folyamatosan következetesen csináljátok akkor elõbb utóbb megtanulja. Kitartás nélkül nem megy.

Hosszú távon lehet abból bajom hogy hajnalba kelek (negyed öt) és egésznap suliban vagyok este 6-ig és nem eszek semmit, csak akkor mikor haza jővők? 16/L

Legjobb válasz: LEhet. Legalább rengetegféle. Gyomorfekélytõl kezdve vérszegénységen keresztül csontritkulásig amit el bírsz képzel. figyelj gyakorlatilag éhezel. Mit vártál?

LEhet. Legalább rengetegféle. Gyomorfekélytõl kezdve vérszegénységen keresztül csontritkulásig amit el bírsz képzel. figyelj gyakorlatilag éhezel. Mit vártál?
A kérdező hozzászólása: 5 nap mikor nem eszem rendesen. Sajna én nem tudok suliba enni, mert olyan mintha mindenki nézne ha eszek.Így nem eszek.
átfogalmazom a kérdésedet: "lehet bajom abból, ha éhezem?" szerinted? láttál már etióp éhezõ kisgyereket? na, akkor viseld magad rendesen, és egyél.
A kérdező hozzászólása: nem éhezem csak lassan zörög a csontom... nem is vagyok éhes. De köszi a választ. Jó éjt.
nem hosszútávon, hanem rövidtávon:D hiába nemvagy éhes, azaz nemérzed a éhséget, a szervezeted vágja h nincs mibõl energiát gyûjteni. ennek azlesz a vége, hogy nemsokára csakúgy összeesel majd a suli folyosóján, aztán mindenki döbbenten néz majd h ennek meg mibaja? kihívják a mentõket, elvisnek a kórházba, ahol megállapítják h fokozottan elvagy gyengülve. infúzióra kötnek, és azon keresztül fognak táplálni legalább 1 hétig. közben elbeszélgetnek veled, és ha aztérzik h nemvagy oké, akkor pszihiátert hívnak, aki arra akar majd rájönni, h miért csináltad ezt? majd hosszas idõhúzás után hazaengednek. ha pszihiáteri beutalót kaptál, akkor vissza kell majd járnod kontrollra. aztán eljön az "elsõ" nap a suliban. beteszed a lábadat, és azt figyeled h hogy néznek rád a többiek. páran összesúgnak a hátad mögött, neked pedig olyan érzésed lesz, mintha mindenki ferdén, és sunyin nézne rád. 2-3 napon belül eleged lesz, és nemfogod bírni tovább az iskolát. mivel suliba járni kell, így újra és újra bekell majd menned. nemfogod bírni, és kezded elõlrõl az éheztetés, aminek ugyanolyan vége lesz, h összeesel a suli folyosóján. ezután már nemúszod meg 2-3 hetes kezeléssel, a pszihiáter lesz az új "haverod". téged pedig egyre jobban fog idegesíteni ahogy mondja és mondja az okosságait. továbbra is alig eszel, a tükör pedig szívbajt kap tõled. amit te nem látsz. pár hónapon belül összeesel a szobádban, lehet h csak késõbb találnak rád. kihívják a mentõket, akik megállapítják h kivagy száradva, és a szívmûködésed is akadozó. sürgõsen kórházba szállítanak...itt vagy megmentenek vagy nem!!!!
Ez is egy "szenvedélybetegség" (anorexia), úgyhogy ha teheted, akkor EGYÉL, naponta ötször, rendszeresen, picit.
Én is volt, hogy reggel 6-kor reggeliztem és délután fél 4-kor ebédeltem. Én sem éreztem magam éhesnek, sõt gyengébbnek sem. Nekem semmi bajom nem volt tõle, pedig minden pénteken így étkeztem. Sovány vagyok, de eddig is az voltam, nem szeretek enni, illeve megehetnék egy lovat is, akkor sem fogok hízni.
Én is hasonlóan vagyok, de nem mindegy hogy hetente egyszer nem eszel mondjuk 12-4 órán át, vagy a hét napból 5-ön. Mindenkinél becsúszik, hogy hirtelen fontosabb minden mint az evés, de akár tetszik akár nem, ez létfontosságú dolog. Nem a hízásról van szó, ne is hízz, az nem jó, csak egyél, sokszor, keveset és táplálót!
De aranyos vagy! Értékelem, hogy elmondtad a valódi okát! Azt tanácsolom Neked is, mint a srácnak, aki meg pisilni nem mer, még a zárt fülkében sem: ne törõdj azzal, mit gondolhatnak mások! Te biztosan nem eszel szégyellni való módon, úgyhogy nincs miért rejtõzködnöd. Mindenkinek kell ennie, ez teljesen normális, az nem normális, ha nem mersz vagy nem akarsz enni, fõleg ilyesmi miatt. Én is így voltam vele, hogy nem akartam enni, de körülöttem is mindenki evett, úgyhogy csatlakoztam a csapathoz.

Lehet abból bajom, hogy csak gyümölcsöt és zöldséget eszem?

nagyon hízékony vagyok!!

Legjobb válasz: Mindenképp szedj vitaminokat, amik pótolják a többi ételfajtában lévõ anyagokat (pl vas, kalcium) Amúgy nem tudom mióta csinálod ezt, de szerintem nem lehet sokáig bírni. Ha rád fog törni a falási roham, rossz lesz :S Inkább egyél mindent, de kis mennyiséget, és inkább nap közben. Mellesleg a fehér, sovány hústól, fõleg ha nem zsiradékban van elkészítve, nem lehet elhízni. Kenyérrel, tésztával meg gondolom tudod, vigyázni kell.

Mindenképp szedj vitaminokat, amik pótolják a többi ételfajtában lévõ anyagokat (pl vas, kalcium) Amúgy nem tudom mióta csinálod ezt, de szerintem nem lehet sokáig bírni. Ha rád fog törni a falási roham, rossz lesz :S Inkább egyél mindent, de kis mennyiséget, és inkább nap közben. Mellesleg a fehér, sovány hústól, fõleg ha nem zsiradékban van elkészítve, nem lehet elhízni. Kenyérrel, tésztával meg gondolom tudod, vigyázni kell.
Én a nyáron éltem kizárólag növényzeten 3 hónapig, s olyan epegörcsök gyötörnek azóta rendszeresen visszatérõen, hogy a falat kaparom. Ráadásul fehérjehiány is lehet belõle!
A zöldségben és gyümölcsben nincsenek aminósavak, fehérjék. Hosszú távon bitosan hiánytüneteket okoz majd. A vegetáriánusok is dióval, szójával meg mittudom én mivel pótolják a hiányzó aminósavakat. Az egyoldalú táplálkozás em bizos hogy a legjobb megoldás. Ilyenkor a testsúly csökkenését nem a zsír elvesztése jeleni, sokszor az izmokat építi le a szervezet. Pedig az izon sokkal több energiát éget mint a zsírszövet. Na meg mit jelent az hogy hízékony vagy? Csak nem az a baj, hogy a 175 cm magasságodhoz 50 kg felett van a súlyod?
A vegetarianizmus az egyik legnagyobb idiótaság ami létezik. Az emberi szervezetnek a LEGFONTOSABB tápanyag az állati fehérje vagyis a HÚS! Abból épül fel! Ha nem eszel húst, lebomlik az izomzatod, és zsírosodni fogsz!
A kérdező hozzászólása: Netán majd szerelem?
Ismerkedéssel kezdõdik minden😊.Amugy meg bármi lehet.
fél éve beszélgetek facen naponta órákat egy sráccal nemrég találkoztunk is és már és már kb majdnem együtt vagyunk de nem tudjuk megmondani meddig volt barátság és honnan volt több nem kapcsolatnak indult szinte magától kialakult
igen
A kérdező hozzászólása: Még csak most kezdjük megismerni egymást, de én már eléggé megkedveltem õt, és kezdek többet is érezni. Meg gondolni rá.
Ha már többször is találkoztatok és jól megértitek egymás akkor szerintem lehetséges. De vigyázz ne támadd le az érzéseiddel, hagyd természetes tempóban folyni az eseményeket. 26f
Ez szerintem egy nagyon érzékeny téma. Én már többször is jártam úgy h volt egy fiú barátom, mindenki minket szekált meg mondta h szerelmes belém , de nem hittem nekik. Aztán a fiú bevallotta. Én nem voltam beléesve így nem haragudtunk egymásra de már nem beszélünk . Ha lány vagy semmi képpen se valld be neki.Adj neki szerintem apró jeleket. Észre fogja venni, ha tetszel neki akkor örülni fog ezeknek, ha próbálja nem észrevenni õket akkor hagyd abba mielõtt tönkremenne a barátságotok .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!