Találatok a következő kifejezésre: Lehet abból hogy az este nem (3 db)

Lehet abból problémám, hogy az este nem tudtam bevenni a gyógyszerem, mert nem volt nálam, és viszont mire hazaértem a 12 óra helyett 14 is eltelt mire bevettem? De este beveszem a követközőt és rendben leszek?

Legjobb válasz: nem tudom milyen tabit szedsz,de a tájékoztatóban álatlában taglalják, hogy mit kell csinálni ilyenkor. nekem is volt már ilyen, 5-6 napig használtunk gumit az eset után a biztonság kedvéért. nem lett semmi baj.

nem tudom milyen tabit szedsz, de a tájékoztatóban álatlában taglalják, hogy mit kell csinálni ilyenkor. nekem is volt már ilyen, 5-6 napig használtunk gumit az eset után a biztonság kedvéért. nem lett semmi baj.
Elvileg ha 1-2 óra csúszással szeded rendesen, egyszeri komolyabb csúszástól nem lehet gáz. Minél erõsebb a gyógyszer, annál kevéssé gáz amenyire tudom.
Az én tájékoztatómban az áll, hogy ha 12óra még nem telt el akkor még be kell venni a tabit, de ha már elmúlt 12óra akkor azt ki kell hagyni.
Édesjóistenem, hogy milyen nõknek adatik meg gyerek.....
A kérdező hozzászólása: nem kell mindenáron válaszolni, lapozz tovább.... Ms. tökéletes.
A kérdező hozzászólása: édesjóistenem, néhány anyának milyen gyerek adatik meg....
...szerintem ez nem hatékonyság kérdése :-) 9 hónapja szoptatok...szerintem egy idõ után hozzászokott a szervezetem, és nem álmosodok el...a babák meg egyre többet vannak ébren, és nem fognak minden szopi után aludni :-)
A kérdező hozzászólása: köszi.

Lehet abból gond, hogy az új levél tabit nem este 8kor, hanem fél 11kor kezdtem el?

Mindig este 8kor veszem be a tabit (Yasminelle), de most a 7 napos szünet után, csak este 11kor, tehát két és fél óra múlva vettem be az els? szemet. Így is védett maradtam???

Legjobb válasz: Persze ennyi abszolút nem számít, de jó, hogy ennyire figyelsz rá!

Persze ennyi abszolút nem számít, de jó, hogy ennyire figyelsz rá!
nem kell azonos idõben beszedni a gyógyszert. 1-2 óra csúszás ok. a következõt vedd be 1 órával hamarabb, aztán másnap megint 1 órával hamarabb, ha vissza akarsz térni a 8 óráshoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!