Találatok a következő kifejezésre: Lehet abból ha (681 db)

Gond lehet abból ha a 9hónapos fiunkat ráültetem a bilire amikor kakil? (lent kifejtem)

Szóval az a helyzet,hogy már egy jó hónapja stabilan ül(márciusban lesz 1 éves). S azt vettük észre hogy ha kakil akkor ül és nyom,szóval eléggéá látszik ha kakil.De nehezen jön neki.Teljesen átállt a hozzátáplálási szilárd kakira. (Anyatejes baba egyébként) Azonban ha kijön neki egy kb kis cseresznye méretû és kicserélem,könnyebben kakil ha nincs rajta pelus.Gond lehet abbol ha leveszem a pelust amikor látom hogy nyomni akar és leül(tetem) a bilire? Természetesen nem órákra meg nem kötözném oda mint régen.De ha könnyebb lenne neki? Egyébként amikor pelus csere van,mondom neki hogy pisi pisi és az esetek nagy részében pisil is.Vélemény?

Legjobb válasz: Szerintem, ha neki ettõl könnyebben megy a kakilás, miért ne? Mit ártanál neki? ha nem tiltakozik ellene, nyugodtan , és késõbb változik a széklet, lehet könnyebben megy majd.

Szerintem, ha neki ettõl könnyebben megy a kakilás, miért ne? Mit ártanál neki? ha nem tiltakozik ellene, nyugodtan , és késõbb változik a széklet, lehet könnyebben megy majd.
Ettõl nem lesz semmi baja. EC-nek (elimination communication) hívják ezt a módszert. Amikor a kicsi jelez -vagy a szülõ, mint te a pisi szóval-, vagy látni rajta, hogy a dolgát fogja végezni, akkor bilire teszik. Ez nem szobatisztaság, mert visszatartani még nem tudja, és magától még nincs rá igénye.
Nyugodtan ültesd rá. Mondd neki hogy így könnyebb lesz kakilnia. Erõltetni nem kell, de amíg elfogadja és ráül, addig nyugodtan.
Szerintem ez még nagyon nem tudatos. Én ezt nem tartom túl jó ötletnek, de ez csak az én véleményem. Lehet, hogy késõbb ez átfordul és rosszabb lesz, nem tud majd a bilibe kakilni. Ilyet is hallottam már, ismerõsöm is ezt csinálta. Most 15 hónapos a fia, de nem ül rá a bilire.
A kérdező hozzászólása: Egyébként szegény nagyon szenved a kakilással:( S azért gondoltam hátha segit neki..:) Egyébként a lányt mindig nézi hogy hol pisil.Szoval ö abnnak ellenére h fiu könnyen szobatiszta lesz azt hiszem..Mondjuk a nagy 3.5 éves s vele is könnyen ment a szobatisztulás:)
Szerintem ne, ettõl nem lesz szobatiszta, meg kell várni amíg tudatosan ráül.
A kérdező hozzászólása: Azért nem is a szobatisztaság témába tettem fel a kérdést:) Mert nem is szobatisztitani akarnám:) Hanem hogy ha már leveszem a pelust, akkor könnyebben kakil... Hogy ne a semmibe kakiljon..

Mi baj lehet abból, ha valaki nagyon penészes kenyeret evett meg és mit lehet tenni, hogy ne legyünk betegek tőle?

Legjobb válasz: Utólag már nagyon semmit sem lehet tenni, de 99%, hogy a szervezeted teszi a dolgát és semmi bajod sem lesz belõle. A penész egyébként is inkább belégzés útján, hosszú idõn keresztül okoz megbetegedéseket.

Utólag már nagyon semmit sem lehet tenni, de 99%, hogy a szervezeted teszi a dolgát és semmi bajod sem lesz belõle. A penész egyébként is inkább belégzés útján, hosszú idõn keresztül okoz megbetegedéseket.
Már semmit nem tudsz csinálni ha már megetted. Ahogy elõttem írták, majd a szervezeted megoldja. A gond inkább akkor lett volna ha allergiás lennél a penészre. Vagy súlyos asztmát okozna a penész..Ha allergiás vagy asztmás lennél rá, akkor a kérdést már nem tudtad volna kiírni, mert útban lennél a kórházban,
Mx. egy kis hasmenés esetleg.Én is jártam már így, de nem volt nagyon penészes a kenyér.Ha már nagyon penészes, az egyrészt látszik, másrészt nagyon érzõdik az ízén, akutya sem enné meg.
Nyugi, nem halsz bele! Láttam egyszer egy gazdag embert olyannyira penészes kenyeret enni, hogy az már nem csak szürke, de narancssárga is volt egyben... Éhes volt, és nem volt más ehetõ a közelben, nem is akart elmenni venni mást, nem is akarta, hogy mi vegyünk neki valamit, kicsit kihívásnak érezte, és volt is kedve megenni... Nézni is szörnyû volt, de megette, és semmi baja nem lett. :)

Szerintetek mi baj lehet abból, ha valaki megnyalja a ragasztót?

Miel?tt még hülyének néznétek, (ennél jobban) nem én voltam! Hanem a barátn?m. Ennyi ésszel, és még szép, hogy nekem kell megkérdeznem... mindegy. Szóval, mi bajunk lehet abból, ha megnyaljuk a ragasztót és egy KICSIT esetleg le is nyelünk? (Ha ez számít valamit bantex márkájú papírragasztó) El?re is köszönöm a válaszokat! (:

Legjobb válasz: hátha nem azt kajálod nagyon semmi bajod nem lesz. ha teknokolt nyalogatnál az már lehet más lenne:9 én pl fogadásból ettem celluxot felragadt a nyelõcsövemre és úgy voltam 2napig, fuldokoltam h csak na! és élek, nem lett semmi bajom:)

hátha nem azt kajálod nagyon semmi bajod nem lesz. ha teknokolt nyalogatnál az már lehet más lenne:9 én pl fogadásból ettem celluxot felragadt a nyelõcsövemre és úgy voltam 2napig, fuldokoltam h csak na! és élek, nem lett semmi bajom:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ (: a bnõm örülhet xD


Milyen gond lehet abból ha 5 hónapja szültem és 8 etes terhes vagyok?

A doki leszidott, hogy felelőtlen vagyok, sok így a komplikáció, vetessem el, de ultrahangon másik doki azt mondta minden rendben van a babával és velem is.

Legjobb válasz: A komplikációkat az orvosoknak elkellett volna mondania. Ilyenkor a méhfal még nem eléggé erös, nem tudott megvastagodni rendesen, így könnyebben lehet vetélés, koraszülés, placenta leválás, méhszáj nyilás stb... Èn amire felkészülnék, hogy korán azt mondja az orvos hogy semmi mozgás, semmi emelés stb... Vagy is egy nagyszülö, egy babysitter beszerzése aki akár hónapokig is tud segíteni neked. Mert a pici 5 hós most de 10-12 hósan is rengeteget kell emelgetned, ami egy normál terhességnél ok, de nagy a valoszínüege egy veszélyezetettnek, vagy korházi fekvésnek. Ekkor meg kellene valaki a gyerek mellé.

A komplikációkat az orvosoknak elkellett volna mondania. Ilyenkor a méhfal még nem eléggé erös, nem tudott megvastagodni rendesen, így könnyebben lehet vetélés, koraszülés, placenta leválás, méhszáj nyilás stb... Èn amire felkészülnék, hogy korán azt mondja az orvos hogy semmi mozgás, semmi emelés stb... Vagy is egy nagyszülö, egy babysitter beszerzése aki akár hónapokig is tud segíteni neked. Mert a pici 5 hós most de 10-12 hósan is rengeteget kell emelgetned, ami egy normál terhességnél ok, de nagy a valoszínüege egy veszélyezetettnek, vagy korházi fekvésnek. Ekkor meg kellene valaki a gyerek mellé.
nehezebben fogod bírni mint az elsõ terhességed az biztos, sokat kell majd pihenned, feküdnöd. én nem vetetném el.
Régen gyakran egy év volt a testvérek között (most is), azaz 3 hónap után teherbe esett az anyuka. Ha a doki azt mondta , hogy minden rendben van, akkor kár aggódni, elõzõ gyerek nélkül is adódhatnak akármilyen problémák.
Attól függ, milyen szülésed volt és mennyire komplikált, volt-e valami komoly baj stb.
Keress egy másik orvost, aki nem abortuszra szólít fol. 27 hkm
Ha nem császárral szültél, akkor én bíznék a szervezetemben. Ha már volt esélyed teherbe esni, akkor készen vagy rá. Egyik barátnõmnek 11 hónap van a két baba között, komplikációmentes terhessége volt. Ha császár volt, akkor többet kell várni, de ha nem, én nem idegeskednék a helyedben.
Semmi... Csaszaros voltal? Koztem es tesom kozt 10 honap a kulonbseg... Anyum 1 honap utan terhes lett. Neked 13-14 honap lesz koztuk. Nincs ezzel baj. Csaszarnal a hegszakadas miatt nem ajanlott a dokid meg paraszt volt
Csókoltatom az olyan "orvost", aki abortuszra szólítja fel a páciensét... Ne aggódj, csak vigyázz nagyon Magatokra. És persze keress egy tisztességes, igazi nõgyógyászt!
Nekem volt olyan ismerõsöm aki császáros volt és úgy lett terhes 6 hét múlva, ahogy megszülte az elsõt. A dokija mondta, hogy lehet gond, de megtarthatja. Nem lett semmi. HA simán szültél akkor miért lenne gond? Nem is értem a dokit.Nálunk a játszón kb vagy 5 gyerek van akik között csak 16- 07 hónap van. Nehezebb lesz a két gyerekkel, ha nincs segítséged. Meg az elsõt sem biztos, hogy tudod olyan sokáig szoptatni, mert el szokták hagyni, mert terhesség alatt más az íze a tejnek. De egészségügyi gondot nem okoz. Az lesz csak majd nagyon nehéz, ha a nagyobbik járni tanul, és fogni kell a kezét, mert lehajolni akkor már nehezen fogsz. De majd szépen ügyesen megszokja, hogy egyedül kell mennie:) Nem kell kísérgetni.
A kérdező hozzászólása: Nem császáros voltam, ráadásul könyû szülésem volt nagyon!
A kérdező hozzászólása: Bocsánat! Elírtam: könnyû
Szerintem te tudod, hogy hogyan érzed magad, mennyire állsz készen a dologra. Én konkrétan beájultam volna, ha kiderül, hogy jön a baba, még az elõzõ szülésbõl sem tértem magamhoz ennyi idõ alatt, nekem sokkal több idõ kellett a regenerálódásra. De szerintem van, aki ezt sokkal jobban viseli. Dokinak normálisan el kellett volna mondania a komplikációkat, döntést pedig rád bízni, nem ebben a formában közölni a dolgokat.
én csak gratulálni szeretnék! engem is nagyon izgat a tesó téma, pedig még csak 4 hós az elsõ. még több a félelem, így várunk. SOk sok kitartást kívánok! ;)

Mi baj lehet abból, ha az adóbevallásban nem tüntetem fel a gyakorlaton szerzett pénzt?

Még tanulok, tavaly nyáron voltam nyári gyakorlaton. Nem tudom, hogy bele kell-e írni az adóbevallásba az összeget, és sajnos nem találom azt a papírt, amit ott adtak. Mi bajom lehet abból, ha nem írom bele?

Legjobb válasz: Ugyanúgy bajod lehet belõle, mint bárki másnak, aki jövedelmet titkol el az APEH/NAV elõl, azaz adócsalást követ el - ennek törvényi következményeit a Büntetõtörvénykönyvben találod meg.

Ugyanúgy bajod lehet belõle, mint bárki másnak, aki jövedelmet titkol el az APEH/NAV elõl, azaz adócsalást követ el - ennek törvényi következményeit a Büntetõtörvénykönyvben találod meg.
Valószínûleg pár százezres bírság. Keresd fel a gyakorlati helyed, és kérj tõlük másolatot a papírról.
A nem fizetés és a nem bevallás azért nem ugyanaz, a kifizetõhely az adót alighanem levonta. Viszont attól be kell vallani, és ha nem vallod be, akkor attól még megbüntethetnek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Igaz hogy baj lehet abból ha laptop képernyőjéről nem szedjük le a fóliát? Mert én ezt hallottam.

Mert én ezt hallottam.

Legjobb válasz: Az ég világon semmibaj nem lehet tõle. Az azért van ott hogy védje a képernyõt, én 1 évig hagytam rajta aztán ugye fellazult meg buborékos lett így letéptem róla mert az idegeimre ment.

Az ég világon semmibaj nem lehet tõle. Az azért van ott hogy védje a képernyõt, én 1 évig hagytam rajta aztán ugye fellazult meg buborékos lett így letéptem róla mert az idegeimre ment.
Én nem ezt hallottam.

Baj lehet abból, ha 2 hónaposan megcsípi szúnyog, bolha, vagy pók, vagy egyéb?

úgy tudom még nincs kifejlõdve az immunjuk ilyen korban.

Legjobb válasz: Ha fertõzöttek voltak, akkor igen.

Ha fertõzöttek voltak, akkor igen.
Semmi baja nem lesz, csak kellemetle lesz neki, mert viszket, fáj... Ha csak nem kolerával fertõzött Gáz ha bolha, vagy pók, vagy egyéb van a lakásban
A kérdező hozzászólása: kolera... :D mamánál voltunk, tipikus városi nagyi, tehát nem egy dohos, lepukkant házat kell elképzelni, még soha nemtörtént ilyen, mutogatta hogy õt megcsipkedte valami, itt is, meg ott is, erre amikor hazamentünk láttam a gyerek térdén is ugyanolyan a csípés. hasonlít a szúnyogéhoz a tünete, csak kisebb, piros púp, enyhén gyulladt a közepe
A kérdező hozzászólása: ahogy nézem egyre nagyobb és pirosabb

Nagy baj lehet abból ha egyáltalán nem vágok hajat 3-4 évig? + Ricinus olajjal elérhetõ, hogy az elõbb említett idõn belül megnõjön combközépig?

Ezt elhatároztam magamban, hogy mire gimibõl leballagok, nekem minél hosszabb hajam legyen. A poén az, hogy elég gyatrán nõ.. vagy legalábbis én nem veszem annyira észre.

Legjobb válasz:
Ne haragudj, de "álmodj, királylány!" Még a vasalásról se akarsz teljesen lemondani, de combközépig érõ hajról álmodsz? Igencsak valószínûtlen. 1) Nem ismerek olyat akinek 1 évnél tovább bírná töredezés nélkül még azok közül se, akik MINDENT megtesznek a hajuk egészségéért. 2) A hajszálaknak van egy maximális élettartama. Ez kb. 6 év, utána kihullanak. Ha nagyon gyatrán nõ, akkor nem reménykednék abban, hogy képes combközépig megnõni az élettartama alatt. Inkább derék. 3) A hajszálak nem azonos mértékben nõnek. Egy egyenesre levágott sörény egy két hónapon belül "hullámos aljú" lesz. NE vasald egyáltalán! Vágasd minimum félévente! 1-2 centi megteszi. És akkor közelebb leszel a célodhoz!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ne haragudj, de "álmodj, királylány!" Még a vasalásról se akarsz teljesen lemondani, de combközépig érõ hajról álmodsz? Igencsak valószínûtlen. 1) Nem ismerek olyat akinek 1 évnél tovább bírná töredezés nélkül még azok közül se, akik MINDENT megtesznek a hajuk egészségéért. 2) A hajszálaknak van egy maximális élettartama. Ez kb. 6 év, utána kihullanak. Ha nagyon gyatrán nõ, akkor nem reménykednék abban, hogy képes combközépig megnõni az élettartama alatt. Inkább derék. 3) A hajszálak nem azonos mértékben nõnek. Egy egyenesre levágott sörény egy két hónapon belül "hullámos aljú" lesz. NE vasald egyáltalán! Vágasd minimum félévente! 1-2 centi megteszi. És akkor közelebb leszel a célodhoz!
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszönöm! :) a vasalásról teljesen lemondok.
El fog vékonyodni, majd eltörik, és nagyon csúnya lesz. Ha nem ápolod (ennek a pár cm visszavágás is része!), akkor esélytelen, hogy szép hosszú hajad legyen.
Nekem fenékig ért a hajam, mindent megtettem érte, havonta vágtam, mégis eltört. A hosszú haj súrlódik. Úgyhogy azóta visszavágtam mell fölé, mert nem bírtam elviselni, hogy hosszúnak hosszú, de nem tökéletes.
Ott kezdõdik a probléma, hogy ha ezután egyáltalán nem vasalod, akkor is már korábban károsodott, így ha levágatod a töredezett részt, akkor is sokkal hamarabb fog töredezni, mint ha nem vasaltad volna. Rendszeresen kell vágni, legjobb, ha veszel egy jó hajvágó ollót, és mondjuk megkéred anyukádat, hogy 3 havonta 1 cm-t vágjon a végébõl. Most meddig ér a hajad? Attól is függ, hogy mekkorára tudod növeszteni, ha rendesen ápolod. Ha mondjuk hátközépig ér, akkor esetleg csípõig-fenékig megnõhet, ha nagyon vigyázol rá. Nekem fenékig érõrõl combközépig 3-4 év volt, úgy, hogy én is elõször vágtam belõle, mert töredezett, és utána nagyon ápoltam, meg rendszeresen vágtam. Évek kellettek, mire egészséges lett. Persze most, mikor már nem növesztem, nagyon gyorsan nõ, havi 3 centit vágni kell, hogy tartsa a hosszát. A ricinus nem ér semmit amúgy, totál macera, és nekem rengeteg hajam ki is hullott tõle. Szedj hajvitamint, hordd kontyban a hajad (hajgumit ne használj, se hullámcsatot), használj kímélõ sampont, balzsamot, hajvégápolót.
Ki hogy gondolja... én nem vágattam régen és mindig meg tudott nõni fenékig. Mióta vágom rendszeresen azóta hátközépnél tovább nem jut el a hajam.

Probléma lehet abból, ha 30 év felett szül valaki gyereket?

egészségügyi vagy akármilyen problémák felléphetnek? és nem lenne rossz a gyereknek, hogy tinikorában akár az 50-en is túl van az anyja? ti errõl mit gondoltok? szerintem elég gyakori lesz a kései gyerekvállalás. régen 21-22 évesen szültek, mert érettségi után rögtön dolgoztak, de ma már 24-25 évesen fejezik be az egyetemet, mire karriert építenek és megismerik a nagy õt, akár túl is lehetnek a harmadik x-en...

Legjobb válasz: 35 évesen szültem az elsõt, 37 évesen ikreket, most múltam 40, és nagyon-nagyon örülnék, ha még teherbe esnék. Nem érzem magamat öregnek, vékony vagyok, egészséges. Így jött ki a lépés. Hogy 50 éves szülõ tinikorban? Anyukám 20 évesen szült engem, és meghalt 9 éves koromban rákban. Sajnos szörnyû dolgok bármikor történhetnek. Akkoriban én bárki ötvenéves anyját elfogadtam volna magaménak :(

35 évesen szültem az elsõt, 37 évesen ikreket, most múltam 40, és nagyon-nagyon örülnék, ha még teherbe esnék. Nem érzem magamat öregnek, vékony vagyok, egészséges. Így jött ki a lépés. Hogy 50 éves szülõ tinikorban? Anyukám 20 évesen szült engem, és meghalt 9 éves koromban rákban. Sajnos szörnyû dolgok bármikor történhetnek. Akkoriban én bárki ötvenéves anyját elfogadtam volna magaménak :(
Szerintem is a késõi szülés fiatalon tart. Látom, hallom, hogy sok nõ traumaként éri meg, ha 40-es éveiben nagymama lesz. Teljesen már vitalitású egy 40 éves kisgyerekes anyuka, mint egy 40 éves nagymama.
33 évesen szültem elsõ babámat az egyetlen problémám az volt hogy az orvosok folyton leöregeztek, hogy maga meg ilyen öregen elsõ gyerekes terhes noh ez kicsit rosszul esett
34 leszek, mikor szülök (elsõ gyerek). Tudatosan nem vállaltam korábban gyereket. A korai és kesõi gyererkvállalásnak is megvannak az elõnyei, hátrányai, éppen ezért nem lehet konkrétan kijelenteni, hogy ez vagy az a jobb. Mikor valaki érvel a saját döntése mellett, akkor annak az elõnyeit, és a másik hátrányait domborítja. Mindenki döntse el maga, hogy melyik a jobb neki. Igen, idõs anyuka leszek, de a gyerek biztos egzisztenciába fog születni, biztosítva lesznek még az egyetemi évei is, és nem albérletben fogja indítani a saját életét, hanem saját lakásban. Nekem megérte 10 évet várni azért, hogy utána ne kelljen a gyerekem anyagi biztosnágáért aggódnom. 18 hkm
2 hónap híján 31 éves voltam, mikor megszületett a fiam. A 2. próbálkozós hónapban teherbe estem, teljesen problémamentes terhességem és szülésem volt. A fiam már 1, 5 éves, gyönyörû, egészséges, boldog gyerek. Én anno az egyetem alatt kiszórakoztam magam, semmi hiányérzetem nem maradt. A férjemmel 7 éve vagyunk együtt, 3 éve vagyunk házasok, kettesben is kiéltük magunkat, stabil házasságba, érett, felnõtt szülõk közé érkezett a fiunk. Nekünk így tökéletes és semmi problémánk abból, hogy nem 20 évesen szültem.
31évesn szültem az elsõ babám 37évesen a másodikat, ekkor értem meg rá ekkor éreztem azt a különleges érzést, hogy anya lennék....nem bántam hiszen mit is?elötte "éltem"....most kiteljesedtem, imádok anya lenni....mindkettõ egészséges gyönyörû gyermek
Nem tartom késõinek, ha valaki a harmincas éveiben szül, pont azokért a dolgokért, amit a 3-as válaszoló is írt. Én 32 évesen szültem elõször, ikrek jöttek. A kistesó 34 évesen jött. Most, közel 35 évesen elmondhatom, hogy gyönyörû saját házunkban élünk, diplomások vagyunk, több mint vsz. hogy munkanélküliek nem leszünk, anyagiakon nem aggódunk. Itt a három szép, egészséges gyerek, és még mindig nagyon fiatalok vagyunk. :) Nem tudom, miért kell a nagyon fiatal szülõknek felemlegetni, hogy húúú de öregek mások a gyerekvállaláshoz, miért kell irigykedni? (mert sokszor irigységrõl van szó, amiért mi kiéltük magunkat, és kellõ tapasztalattal, háttérrel vágunk bele a családalapításba)
Bocsi hogy nem lesznek ekezetek telcsirol irok.Kislanyomat 33 evesen szultem elsore megfogant problema nem volt gyors konnyu szulesem volt mar 4 eves okos gyonyoru kislany most 37 eves vagyok jon a teso 30 hetes vagyok ugyan az remelem a szulesem is olyan lesz.Mi igy terveztuk pont 4 ev van koztuk es azert vartunk eddig hogy mindent meg tudjunk nekik adni ne kelljen nelkulozniuk.nekunk es nekik is igy jo.es relativ hogy ki oreg aki annak erzi magat ferjemmel kieltul magunkat kulon es egyutt is 17 eve vagyunk egyutt meg mindig megyunk majd bulizgatni stb , nem akarok bekebzeltnek tunni vagy ilyesmi de sok 20 eves megirigyelhetne a 30 feluli anyukakat.es igen az irigyseg beszel beloluk.sokszor.
38 voltam mikor született a lányom. Most vagyok 42 lassan, és tervezzük a következõt, az orvosom szerint semmi akadálya. Annyit mondott, 45 éves koromig szülessen meg.

Mi a szerepe az autóban a pollenszűrőnek? Gond lehet abból ha eltávolítom?

Legjobb válasz: Egy nem létezõ problémára nyújt nem létezõ megoldást. Nem lesz semmi gond ha kiveszed, tegyél be helyette valami szivacsot, hogy ne menjen tele porral a szellõztetõ rendszer. Arra hivatott kitalálni, hogy a sok "gyilkos" pollent kiszûrje. De kérdem én, ki az aki az utcán pollenszürõvel az arcán mászkál? És az autóban viszonylag kevés idõt töltünk.

Egy nem létezõ problémára nyújt nem létezõ megoldást. Nem lesz semmi gond ha kiveszed, tegyél be helyette valami szivacsot, hogy ne menjen tele porral a szellõztetõ rendszer. Arra hivatott kitalálni, hogy a sok "gyilkos" pollent kiszûrje. De kérdem én, ki az aki az utcán pollenszürõvel az arcán mászkál? És az autóban viszonylag kevés idõt töltünk.
Bizony sok allergiásnak megkönnyebbülés ha a kocsijában van. Miért akarod kivenni? Tele fog menni szeméttel a szellõzetetõ plusz az arcodba fog nyomni mindenféle levéldarabot, port stb, amit az utcáról felszed. Igen amikor gyalog vagyunk sincs pollenszûrõ, csak akkor nem 100-zal megyünk plusz nem fújatjuk az arcunkba a levegõt.
Pollenszûrõnek hívjuk, de a pollen mellett a port, a koszt sem engedi be az utastérbe. Ha kiveszed és maximumra állítod a ventilátort, akkor megfigyelheted, hogy azonnal teleszórja az utasteret az addig a szûrõ elõtt lerakódott porral, kosszal.
plusz párásodni fog a szélvédõ, majd figyeld meg..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!