Találatok a következő kifejezésre: Lehet abból baja a babámnak, hogy (2 db)

Lehet abból valami baja a babámnak, hogy néha nem vagyok otthon, amikor ő már alszik?

Nyolc hónapos a fiam. Apuka nincs. Anyukámmal lakunk. Nemrég sikerült valakivel megismerkednem, és néha elmegyünk este kicsit szórakozni, vagy csak simán beszélgetni. Amúgy ha napközben találkozunk, akkor a pici is mindig velünk van, de azért néha szeretném, ha jutna arra is id?nk, hogy kettesben beszélgessünk, megismerjük egymást. Nagy baj az, hogy amikor már a picit elaltattam (átalussza az éjszakát és nem szopik már), akkor néha elmegyek otthonról? Persze anyukám otthon van, de végülis a babának nem t?nik fel, hogy én nem vagyok ott, hiszen amikor elalszik, még ottvagyok, és mire felébred, már szintén otthon vagyok.

Legjobb válasz: Anyukád nem idegen a picinek, abból sincs baj, ha megébred, és õ foglalkozik vele, õ altatja vissza. Az viszont fontos a picinek is, hogy te kiegyensúlyozott legyél, ne legyen lelkiismeretfurdalásod, hogy néha nem vagy mellette, míg alszik.

Anyukád nem idegen a picinek, abból sincs baj, ha megébred, és õ foglalkozik vele, õ altatja vissza. Az viszont fontos a picinek is, hogy te kiegyensúlyozott legyél, ne legyen lelkiismeretfurdalásod, hogy néha nem vagy mellette, míg alszik.
Nem lehet tõle semmi baja. Hisz van, aki vigyáz rá. Pláne, hogy fel sem tûnik neki, hogy elmész. Ne aggódj! És sok sikert a kapcsolathoz!
Ha alszik, nem szopik, és anyukáddal is megnyugszik, ha esetleg felébred, akkor miért ne mehetnél el? Neked is jogod, sõt szükséged van kikapcsolódásra, és figyelemre méltó, ha egy férfi úgyis akar téged, hogy pici babád van. Kevés az ilyen. Szóval bûntudat nélkül menj nyugodtan:-)
Dehogy, nem lesz semmi baja! Anyukád biztos nagyon vigyáz rá és végülis észre sem veszi, szóval ne aggódj!!! Különben meg biztos jobb a babának is ha a mama kikapcsolódik néha és így több türelme van és jobbkedvû. Sok sikert! :)
Az "önzõ" dumásnak üzenem, hogy egy köcsög! Nekem van férjem de egyetértek a többiekkel, akik azt írták, hogy nyugodtan kapcsolódj ki! A parasztokkal nem kell foglalkozni! Éld az életedet, hisz a baba miatt nem kell feláldozni teljesen magadat. Légy boldog és találd meg az igaz társadat!
Köcsög... :D Micsoda szókincs. Magyarázzátok magatoknak a bizonyítványotokat, buta libák. Aztán sírtok, hogy az aranyos kis gyerekeitekbõl milyen bunkó tinik, meg felnõttek lettek. Az a paraszt, meg köcsög, aki megmondja a frankót és nem nyal. Szép. Minek kérdezel, ha nem vagy biztos magadban? Azért, mert megerõsítést vársz az önzõségedhez. Ennyire egyszerû.
Önzõ vagy. És becsapod a gyereked.
A kérdező hozzászólása: Miért vagyok önzõ? Azért, mert azt szeretném, ha lenne egy valamire való apja is, ha már a vér szerinti le se sz*rja? És mivel csapom be???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon jólesett, hogy ezt írtátok :) )))
A kérdező hozzászólása: Magyarázd már meg nekem, hogy miért vagyok önzõ! A kérdést azért tettem fel, mert érdekelt, hogy vajon a babámnak lehet-e attól baja, hogy amikor õ alszik, akkor én nem vagyok otthon. Tehát hogy õ ebbõl mit érzékel. Amúgy, kedves tökéletes asszonyság, érdekelne, hogy te mit csinálnál, ha egyedül maradnál terhesen. Talán ülnél otthon és várnád, hogy majd bekopogtat a lovag fehér lovon? Olyan rossz vagyok én azért, mert szeretném, ha lenne egy apa is a fiam mellett? Vagy azért, mert gyerekem van, már nem is gondolhatok magamra? Te fogsz majd csodálkozni, hogy a gyereked majd harminc évesen sem tud semmit megoldani nélküled és egy cseppnyi önállóság sem lesz benne.
Nem értem, miért szólnak hozzá olyan emberek, akiknek a kérdésben szereplõ élethelyzetrõl elképzelésük sincs? Szerencsés, hogy vele nem történt ilyen, de még történhet. Mindenkit átverhetnek, és attól még, hogy egy kapcsolat nem sikerült, nem lesz rosszabb senki; nem kéne ismeretlenül ítélkezni. Vannak olyan férfiak, akik ígérgetnek, el is veszik a nõt, majd elhagyják a gyerekkel együtt. Kedves kérdezõ, szerintem semmi baja nem lesz a babának, örülj, hogy anyukád tud segíteni. El tudom képzelni, hogy pici gyerekkel nagyon nehéz lehet újrakezdeni, de jogod van a boldogsághoz, és a kisfiadnak is jobb lesz, ha sikerül egy "új apukát" találni neki, akiben több a felelõsségtudat, mint az igaziban. Sok sikert!! :)
Nem lesz tõle semmi baja, menj csak nyugodtan. Ha egyszer alszik, akkor neki teljesen mindegy, hogy te mit csinálsz, pláne, ha úgysem ébred éjszaka. Ha a nagymamával együtt éltek, akkor biztosan õt is megszokta annyira, hogy ha mégis felébredne, akkor õ is meg tudja nyugtatni. És a babádnak is az az érdeke, hogy férgi legyen melletetek, fõleg, hogy kisfiúról van szó. Nagyon jól teszed, hogy nem zárkózol be és nem a sérelmeidet dédelgeted, hanem mersz nyitni. És nagyon nagy szerencse, hogy találtál magad mellé párt, így is, hogy baba van, aki még igencsak kicsi. Sõt, így a legjobb, hogy még ilyen pici korában ismerik meg egymást. A "kedves" válaszíró pedig, aki ilyen értékes válaszokkal örvendeztet meg, hát inkább õ az, aki unatkozik, ha ennél jobb szórakozása nincs. Valószínûleg nincs gyereke, fogalma sincs, hogy egy anya, aki otthon van, a legkevésbé sem unatkozik, viszont az biztos, hogy hiányzik mellé a társ. Bár ha ilyen a stílusa, akkor nem is valószínû, hogy lesz neki gyereke, vagy férje, mert az ilyen emberek egyszerûen elviselhetetlenek. Azt hiszi, majd õ megmondja a frankót, közben meg csak közönséges és bunkó.
Persze, add alá a lovat, gratulálok, fogjatok kezet. Te is ilyen kötözködõ barom voltál aki azon élvezkedik, hogy mást szórakozásból idegesít? Ehhez nehéz társat találni. Biztos meg kellett volna dícsérni a parasztot amiért ilyen vicces beszólásokkal gazdagítja az oldalt. Ehhez lejjebb kéne adni a színvonalat, amit azért annyira nem kéne. Nekem nem kell a paragrafusokat idézgetned. Ezt inkább tedd meg a szerelem, szex témakörben ahol a 15 éves picsák a 25 éves barátjukkal való kúrásról kérdezõsködnek. Oda tedd be, hogy ezt bünteti a törvény, és elviheti a barátjukat a rendõrség, vagy az apját viszik el maradandó kárt okozó súlyos testi sértésért, aztán csodálkozik.
2008-07-03 00:26 jó vagy!

Babát szeretnénk. Ha együtt vagyunk a párommal és még nem tudjuk biztosan hogy van-e baba, akkor utána ugyanúgy lehet együtt lenni? Nem lesz abból baj? Pl. Vetélés Ha az elsőnél már összejött?

Legjobb válasz: Nem nem dehogy is. Nyugodtam csinálhatjátok, egy szeretkezés nem fog befolyásolni semmit, ha már megtermékenyültél. Sok sikert!

Nem nem dehogy is. Nyugodtam csinálhatjátok, egy szeretkezés nem fog befolyásolni semmit, ha már megtermékenyültél. Sok sikert!
Szia!Abban az esetben nem ajánlott a szex, ha vérzel vagy más egyéb probléma áll fenn.Nyugodtan élvezd az életet, jó szórakozást!
Szia! Nyugodtan élhettek továbbra is nemi életet a pároddal, ugyanis kutatások tanulmányok bizonyítják, hogy nincs káros hatással a terhességre. Terhesség alatt a nõk igen magas százaléka kívánja a szexuális együttlétet, fõleg jellemzõ ez a terhesség bizonyos periódusai alatt. Javaslom a kíméletes, gyengéd szeretkezéseket. Ami miatt nem javallt a terhesség alatti nemi élet, ha a kismama veszélyeztetett terhes, vérzik, idõ elõtti borok repedés vagy nyitott méhszáj diagnózisa áll fent. Ilyenkor a felszálló fertõzések és a szülés megindulásának elkerülése érdekében nem javasolt a nemi élet! Gyönyörû kismamaságot kívánok neked!
Már miért ne lehetnétek együtt??? Ha már elõrehaladottabb a terhesség, akkor viszont óvatosabbnak kell lenni (nem nyomni a hasat), de simán szexelhettek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!