Találatok a következő kifejezésre: Lehet abból baja a babámnak, (8 db)

Lehet abból baja a babámnak, ha fehér zajra alszik el?

Egyszerûen már mindent kipróbáltunk, de alig alszik, állandóan nyûgös. Utolsó mentsvárként fehér zajt kezdtünk hallgatni. És azóta mint a kisangyal elalszik. Lehet ettõl baja? Engem például idegesít rettenetesen, ezért amint elalszik le is kapcsoljuk, de nem tudom, hogy nem lehet ebbõl neki baja?

Legjobb válasz: Én nem tudom mi az a fehér zaj?! De ha erre elalszik hát legyen, fõleg ha elaludt és utána ki lehet kapcsolni akkor sem ébred fel. Esetleg hallás vizsgálaton voltatok már, mert lehet ezt a hangot õ máshogyan hallja ezért nem idegesíti.

Én nem tudom mi az a fehér zaj?! De ha erre elalszik hát legyen, fõleg ha elaludt és utána ki lehet kapcsolni akkor sem ébred fel. Esetleg hallás vizsgálaton voltatok már, mert lehet ezt a hangot õ máshogyan hallja ezért nem idegesíti.
Nem csoda ha el alszik rajta marhaság a film mind két része.
Mi.az a fehêr zaj?
2. vagyok. Erre nem kaptunk magyarázatot. Én láttam ilyen címû filmet két része is van. Itt az elsõ rész nézd meg:[link]
Esetleg ez:http://www.youtube.com/watch?v=_TZz9rsU6VQ A kérdezõ a fantáziánkra bízza.
A kérdező hozzászólása: A fehér zaj: http://www.youtube.com/watch?v=cUwEiMNhOCM A minden vagy éppen a semmi hangja, a kozmikus háttérsugárzásból adódik, nem vagyok fizikus, nem igazán értek hozzá. Hallható, ha a rádiót üres frekvenciára tekeri az ember. Én mondjuk inkább ideges leszek tõle.
Nagyon sokaig arra nyugodott meg a fiam. Mar talan 8 honapos elmult, mire megunta. :) Semmi baja, kiegyensulyozott 3 eves nagylegeny mar.
én már nagyon sok helyen olvastam hogy ilyennel is lehet próbálkozni ha nemtud másképp elaludni ababa, gondolj bele, ez azért megnyugtató neki mert ugyanezt halotta a méhedben! Szerintem nem lesz tõle baja és hidd el majd idõvel leszokik róla!
Hu... meghallgattam, tenyleg ijeszto. ha idegesit fulhallgato, es szerintem orulj hogy elalszik ra :) van egy ismerosom takaritas manias, terhesseg alatt folyton porszivozott, ha sirt a fia csak porszivoval tudta megnyugtatni/elaltatni... ez azert jobb:)

Lehet abból baja a babának, ha a tablettaszedés befejezése után 3 hónapon belül megfogan?

4 évig szedtem fogamzásgátlót (4 félét: Gracial, Laurina, Jangee, Yadine), 4 napja hagytam abba.

Legjobb válasz: Ha közben fogan meg, akkor sem lehet. Ma már nem kerül forgalomba olyan fogamzásgátló, amely egy szedése mellett esetlegesen létrejövõ terhességben kárt tehet. Azaz a régen volt kiürülési idõvel sem kell számolni.

Ha közben fogan meg, akkor sem lehet. Ma már nem kerül forgalomba olyan fogamzásgátló, amely egy szedése mellett esetlegesen létrejövõ terhességben kárt tehet. Azaz a régen volt kiürülési idõvel sem kell számolni.
Ez rendkívül érdekes. Akkor miért írjuk fel szerinted a tablettákat olyan terápiás célzattal, hogy az abbahagyása után KÖZVETLENÜL bekövetkezzék a terhesség? Amit írtál, orvosi szempontból több aspektusában is sántít.
A legnagyobb tévedés a fentebb leírtakban: hormonális változás nem okoz fejlõdési rendellenességet, mint olyan, nem képes rá.
Az én fiam a gyógyszer abbahagyása utáni 3. hónapban fogant! Teljesen egészségesen, a kiírt napra született. Azóta is minden rendben van vele! Sõõõt! Elmondanám, hogy mindenben a kortársai elõtt jár. Fél évesen mászott, 7 hónaposan felállt, két évesen fújta az ABC nagy betûit és a számokat 10-ig. Most 3, 5 éves és ott tartunk hogy felismer jópár nyomtatottan leírt szót, angolul és magyarul is és próbálja összeolvasni a betûket + lassan ismeri az órát is! És hozzá teszem nem én nyomatom a gyerekbe, egyszerûen érdekli és addig nyaggat amíg nem válaszolok a kérdéseire, nem tanítom meg neki amit szeretne! :)
:) Oké.
a mai modern fogi gátlók már nem okoznak gondot . a régiekkel volt ilyen baj azoknak kellett ennyi idõ hogy totál kiürüljenek. de amiket irtál fõleg az utcsó kettõ már mai modern.
Mert ez hatalmas butaság, ahogyan már írtam. Hormonális változások nem tudhatnak hatni a baba fejlõdésére. A terhesség létrejöttére igen, azaz ha bármilyen "hormonális változás" bekavarna (ez amúgy mit takar pontosan dr. Czeizel szerint? kissé tág meghatározásnak érzem) akkor a terhesség nem jönne létre. Fontos tudni egyébként, hogy Czeizelnek vannak elvitathatatlan érdemei. De manapság már sem azt nem tudja, hogy mikor melyik "szponzorának" nevében beszél (Krio, Bayer, Pharmaton), ill. szívesen huny szemet a kutatási eredményeinek alátámasztása felett. Azaz -elnézést az iróniáért - ül egy halom pénzen, és konstruál ilyen meg olyan elméleteket. A gyakorlati orvostudományhoz már vajmi kevés köze van (ha lenne, a köldökzsinórvér tárolásról is másképp nyilatkozna). Mondom ezt ismétlem, minden tiszteletem mellett, mert nem volt ez mindig így. Ma õ egy celeb, akit a konyhaorvoslás királyaként remekül el lehet adni, mert van neve. Érdemes kritikai szemlélettel közelíteni a véleményét.
Ne velem vitatkozz, hanem Czeizel Endrével.
"Dr Czeizel Endre professzor, Magyarországon a genetikai tudomány atyja, aki 4 év alatt több, mint 4 millió szülésbõl fejlõdési rendellenességgel született újszülöttekrõl a világon egyedülálló regisztert állított össze, megállapította és SOKSZOR LE IS ÍRTA, hogy NEM A FOGAMZÁSGÁTLÓ TABLETTA, MINT VEGYÜLET OKOZ FEJLÕDÉSI RENDELLENESSÉGET, HANEM AZ ANYAI SZERVEZETBEN AZ ABBAHAGYÁS MIATT BEKÖVETKEZÕ HORMONÁLIS VÁLTOZÁS, AMI 2-3 HÓNAP ALATT ZAJLIK LE! Ez azt jelenti, hogy ha valaki véletlenül terhes lesz a rendesen szedett tabletta ellenére, és még 1-2-3 hónapig rászedi a tablettát, nem tud róla, hogy terhes, mert a szünetben vérzése is jelentkezik, annak nem okoz a tabletta fejlõdési rendellenességet. De aki az abbahagyás után 1-2 hónappal lesz terhes, annak a hormon változás fejlõdési rendellenességet okozhat. Pacienseim között volt egy asszony, akinek a harmadik gyermeke a tablettaszedés utáni elsõ hónapban fogant. Olyan összetett fejlõdési rendellenességgel született, ami az élettel összeegyeztethetetlen volt, és megszületése után azonnal meghalt. Se az elsõ 2, se a negyedik gyerek ilyen problémával nem született, és a családjukban se volt egyetlen rendellenességgel született gyerek másik. " Ez egy szülész-nõgyógyász doktornõ írása.
Szia! Barátnõm évekig szedett fogamzásgátlót, az abbahagyása utáni elsõ hónapban teherbe esett. Makk egészséges a jelenleg másfél éves kislánya. De ez lehet egyénfüggõ.

Ha gyógyszerszedés közben estem teherbe, de nem vettem észre és végig szedtem az havi tabletta csomagot abból lehet baja a babának? (yasminelle)

Legjobb válasz: Rendesen szedted a gyógyszert? Más gyógyszert is szedtél? Esetleg hánytál, vagy hasmenésed volt közben? Csak nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyen valaki tabletta mellett. Mióta szedted a gyógyszert? Nem volt közben pecsételõ vérzésed? Mikor lett pozitív a teszt? Bocs a sok kérdésért, de érdekel ez a téma Egyébként a válaszom: általában az ember akkor jön rá, hogy terhes, ha nem jelentkezik a vérzése. Ez általában a csomag végigszedése után jelentkezik. A mai gyógyszerek úgy vannak kitalálva, hogy ne legyen tõle baja a babának. Valahol olvastam, hogy a gyógyszerek az 5-6. héttõl ártanak a babának. MErt ami addig ártott esetlegesen, akkor nem fejlõdik addig a terhesség, hogy ne legyen tõle vérzés. Bocs, ha kicsit zavaros volt :S

Rendesen szedted a gyógyszert? Más gyógyszert is szedtél? Esetleg hánytál, vagy hasmenésed volt közben? Csak nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyen valaki tabletta mellett. Mióta szedted a gyógyszert? Nem volt közben pecsételõ vérzésed? Mikor lett pozitív a teszt? Bocs a sok kérdésért, de érdekel ez a téma Egyébként a válaszom: általában az ember akkor jön rá, hogy terhes, ha nem jelentkezik a vérzése. Ez általában a csomag végigszedése után jelentkezik. A mai gyógyszerek úgy vannak kitalálva, hogy ne legyen tõle baja a babának. Valahol olvastam, hogy a gyógyszerek az 5-6. héttõl ártanak a babának. MErt ami addig ártott esetlegesen, akkor nem fejlõdik addig a terhesség, hogy ne legyen tõle vérzés. Bocs, ha kicsit zavaros volt :S
Jaj, ne.. velem is pont ebben a honapban történt meg h egyik nap nem este, hanem köv. napon reggel vettem be. remelem h nem lesz baj. a babanak meg nem lesz baja, az a par tabletta nem hiszem h art neki. ugy tudom h a yasminelle alacsony hormontartalmu.
nem, nem lesz semmi baja a gyereknek. Estek mar igy teherbe es egeszseges gyerek szuletett.
A Mercilonnal bele van irva a tajekoztatoba, h szoptatas alatt is lehet szedni. szoval sztem nem árt a babanak. de h estél teherbe gyógyszerszedés közben? nem szedted rendesen? mert en is gyogyszereztem..
A kérdező hozzászólása: de rendesen szedtem, csak mondjuk 1-2szer kicsúsztam a 12órából, hát valószínû ezért, de nembaj örülök neki :) csak félek, hogy baja lesz.
A kérdező hozzászólása: közben nem volt pecsételés, csak uyge mikor elkezdtem szedni...egyébként hányásnál, hasmenésnél nem voltak gondok. Amugy ígyis kicsi volt az esélye, mert ha belegondolok talán 1 tablettát vettem be ugy, hogy nem péntek este hanem szombat reggel, és hopp. Szal van ebben valami hogy a tabletta se 100%
Mindenesetre gratulálok a babához! Nem lesz baja, ne aggódj :) Sajnos nem 100% a tabletta sem
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Lehet abból valami baja a babámnak, hogy néha nem vagyok otthon, amikor ő már alszik?

Nyolc hónapos a fiam. Apuka nincs. Anyukámmal lakunk. Nemrég sikerült valakivel megismerkednem, és néha elmegyünk este kicsit szórakozni, vagy csak simán beszélgetni. Amúgy ha napközben találkozunk, akkor a pici is mindig velünk van, de azért néha szeretném, ha jutna arra is id?nk, hogy kettesben beszélgessünk, megismerjük egymást. Nagy baj az, hogy amikor már a picit elaltattam (átalussza az éjszakát és nem szopik már), akkor néha elmegyek otthonról? Persze anyukám otthon van, de végülis a babának nem t?nik fel, hogy én nem vagyok ott, hiszen amikor elalszik, még ottvagyok, és mire felébred, már szintén otthon vagyok.

Legjobb válasz: Anyukád nem idegen a picinek, abból sincs baj, ha megébred, és õ foglalkozik vele, õ altatja vissza. Az viszont fontos a picinek is, hogy te kiegyensúlyozott legyél, ne legyen lelkiismeretfurdalásod, hogy néha nem vagy mellette, míg alszik.

Anyukád nem idegen a picinek, abból sincs baj, ha megébred, és õ foglalkozik vele, õ altatja vissza. Az viszont fontos a picinek is, hogy te kiegyensúlyozott legyél, ne legyen lelkiismeretfurdalásod, hogy néha nem vagy mellette, míg alszik.
Nem lehet tõle semmi baja. Hisz van, aki vigyáz rá. Pláne, hogy fel sem tûnik neki, hogy elmész. Ne aggódj! És sok sikert a kapcsolathoz!
Ha alszik, nem szopik, és anyukáddal is megnyugszik, ha esetleg felébred, akkor miért ne mehetnél el? Neked is jogod, sõt szükséged van kikapcsolódásra, és figyelemre méltó, ha egy férfi úgyis akar téged, hogy pici babád van. Kevés az ilyen. Szóval bûntudat nélkül menj nyugodtan:-)
Dehogy, nem lesz semmi baja! Anyukád biztos nagyon vigyáz rá és végülis észre sem veszi, szóval ne aggódj!!! Különben meg biztos jobb a babának is ha a mama kikapcsolódik néha és így több türelme van és jobbkedvû. Sok sikert! :)
Az "önzõ" dumásnak üzenem, hogy egy köcsög! Nekem van férjem de egyetértek a többiekkel, akik azt írták, hogy nyugodtan kapcsolódj ki! A parasztokkal nem kell foglalkozni! Éld az életedet, hisz a baba miatt nem kell feláldozni teljesen magadat. Légy boldog és találd meg az igaz társadat!
Köcsög... :D Micsoda szókincs. Magyarázzátok magatoknak a bizonyítványotokat, buta libák. Aztán sírtok, hogy az aranyos kis gyerekeitekbõl milyen bunkó tinik, meg felnõttek lettek. Az a paraszt, meg köcsög, aki megmondja a frankót és nem nyal. Szép. Minek kérdezel, ha nem vagy biztos magadban? Azért, mert megerõsítést vársz az önzõségedhez. Ennyire egyszerû.
Önzõ vagy. És becsapod a gyereked.
A kérdező hozzászólása: Miért vagyok önzõ? Azért, mert azt szeretném, ha lenne egy valamire való apja is, ha már a vér szerinti le se sz*rja? És mivel csapom be???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon jólesett, hogy ezt írtátok :) )))
A kérdező hozzászólása: Magyarázd már meg nekem, hogy miért vagyok önzõ! A kérdést azért tettem fel, mert érdekelt, hogy vajon a babámnak lehet-e attól baja, hogy amikor õ alszik, akkor én nem vagyok otthon. Tehát hogy õ ebbõl mit érzékel. Amúgy, kedves tökéletes asszonyság, érdekelne, hogy te mit csinálnál, ha egyedül maradnál terhesen. Talán ülnél otthon és várnád, hogy majd bekopogtat a lovag fehér lovon? Olyan rossz vagyok én azért, mert szeretném, ha lenne egy apa is a fiam mellett? Vagy azért, mert gyerekem van, már nem is gondolhatok magamra? Te fogsz majd csodálkozni, hogy a gyereked majd harminc évesen sem tud semmit megoldani nélküled és egy cseppnyi önállóság sem lesz benne.
Nem értem, miért szólnak hozzá olyan emberek, akiknek a kérdésben szereplõ élethelyzetrõl elképzelésük sincs? Szerencsés, hogy vele nem történt ilyen, de még történhet. Mindenkit átverhetnek, és attól még, hogy egy kapcsolat nem sikerült, nem lesz rosszabb senki; nem kéne ismeretlenül ítélkezni. Vannak olyan férfiak, akik ígérgetnek, el is veszik a nõt, majd elhagyják a gyerekkel együtt. Kedves kérdezõ, szerintem semmi baja nem lesz a babának, örülj, hogy anyukád tud segíteni. El tudom képzelni, hogy pici gyerekkel nagyon nehéz lehet újrakezdeni, de jogod van a boldogsághoz, és a kisfiadnak is jobb lesz, ha sikerül egy "új apukát" találni neki, akiben több a felelõsségtudat, mint az igaziban. Sok sikert!! :)
Nem lesz tõle semmi baja, menj csak nyugodtan. Ha egyszer alszik, akkor neki teljesen mindegy, hogy te mit csinálsz, pláne, ha úgysem ébred éjszaka. Ha a nagymamával együtt éltek, akkor biztosan õt is megszokta annyira, hogy ha mégis felébredne, akkor õ is meg tudja nyugtatni. És a babádnak is az az érdeke, hogy férgi legyen melletetek, fõleg, hogy kisfiúról van szó. Nagyon jól teszed, hogy nem zárkózol be és nem a sérelmeidet dédelgeted, hanem mersz nyitni. És nagyon nagy szerencse, hogy találtál magad mellé párt, így is, hogy baba van, aki még igencsak kicsi. Sõt, így a legjobb, hogy még ilyen pici korában ismerik meg egymást. A "kedves" válaszíró pedig, aki ilyen értékes válaszokkal örvendeztet meg, hát inkább õ az, aki unatkozik, ha ennél jobb szórakozása nincs. Valószínûleg nincs gyereke, fogalma sincs, hogy egy anya, aki otthon van, a legkevésbé sem unatkozik, viszont az biztos, hogy hiányzik mellé a társ. Bár ha ilyen a stílusa, akkor nem is valószínû, hogy lesz neki gyereke, vagy férje, mert az ilyen emberek egyszerûen elviselhetetlenek. Azt hiszi, majd õ megmondja a frankót, közben meg csak közönséges és bunkó.
Persze, add alá a lovat, gratulálok, fogjatok kezet. Te is ilyen kötözködõ barom voltál aki azon élvezkedik, hogy mást szórakozásból idegesít? Ehhez nehéz társat találni. Biztos meg kellett volna dícsérni a parasztot amiért ilyen vicces beszólásokkal gazdagítja az oldalt. Ehhez lejjebb kéne adni a színvonalat, amit azért annyira nem kéne. Nekem nem kell a paragrafusokat idézgetned. Ezt inkább tedd meg a szerelem, szex témakörben ahol a 15 éves picsák a 25 éves barátjukkal való kúrásról kérdezõsködnek. Oda tedd be, hogy ezt bünteti a törvény, és elviheti a barátjukat a rendõrség, vagy az apját viszik el maradandó kárt okozó súlyos testi sértésért, aztán csodálkozik.
2008-07-03 00:26 jó vagy!

Lehet abból a babának valami baja, ha 20 hetes terhesen reggelente sokszor hason ébredek?

Általában oldalt fekve alszom el. Nem szeretném nyomni õt. A hasam eddig is kicsit hájas volt, még nem is nagyon látszik hogy nõtt volna. A baba egyébként a méh elsö falán tapadt, nem tudom ez számit-e valamit. Elsö várandósságom.

Legjobb válasz: A babának nem lesz baja tõle, de a vérkeringésednek jó, ha a bal oldaladon fekszel. Ha majd kényelmetlennek érzed, vagy esetleg fáj picit, úgysem fogsz hasra feküdni.

A babának nem lesz baja tõle, de a vérkeringésednek jó, ha a bal oldaladon fekszel. Ha majd kényelmetlennek érzed, vagy esetleg fáj picit, úgysem fogsz hasra feküdni.
Így van, ahogy az elsõ írja. Semmi baja nem lesz attól, ha hason vagy, ne aggódj. Nem kötözködésbõl javítalak ki, de nem a baba, hanem a méhlepény tapadt meg a méh mellsõ falán. Jó babavárást! :)
Szia, én a 38. hétig "képes" voltam félig hason ébredni. :-) Nem tudom, hogy csináltam, de megtaláltam a kényelmes pózt. A kislányom biztos jelzett volna, ha nem kényelmes neki. Bár én világ életemben nagy hason alvó voltam, és tudom, hogy semmi jelentõsége, és nincs összefüggés, de a kislányom is csak hason alszik :-D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megnyugtatatok! Akkor nyugodtan alszom hason, félhason, oldalt. Köszi, persze tudom h a méhlepény van tapadva :)
semmi gáz, én is veled egy idõs terhes vagyok, nálam is elõfordul, bár már "teli hason" nem tudok aludni, csak így felhúzott lábbal félig hason, félig oldalt :D ja, nekem is van hájas has :D

Abból lehet baj a a hematomát nem veszi észre az orvos? Magától ki tud ürülni? Lehet valami baja tőle a babának?

Legjobb válasz: Miért gondolod, hogy az van? Nekem 9 hetesen volt egy 11 mm-es, szóval nagyon mini, picit pecsételtem, bementünk az ügyeletre, és borzasztó béna gépen még ezt a picit is látta. Nem hinném, hogy nem veszik észre. :) De egyébként ki tud ürülni, igen, de sok minden függ attól, hogy mekkora.

Miért gondolod, hogy az van? Nekem 9 hetesen volt egy 11 mm-es, szóval nagyon mini, picit pecsételtem, bementünk az ügyeletre, és borzasztó béna gépen még ezt a picit is látta. Nem hinném, hogy nem veszik észre. :) De egyébként ki tud ürülni, igen, de sok minden függ attól, hogy mekkora.
Nekem is volt a terhesség elején, észrevették a 8. héten (igaz elõtte véreztem is), 12mm volt. Szép lassan kiürült, hetekig barnázgattam. Nem kellett feküdnöm, de nehezet nem emelhettem. Sztem észre kell, hogy vegyék. A 8. héten még hüvelyi UH-val nézték, a 10. héten hasival, de még azon is látszott egy picit. A papírra azt írták akkor: hamatoma szerû képzõdmény. 26 hetes
A kérdező hozzászólása: Nekem hüvelyi UH-t nem csináltak. Volt egy halvány barnázásom. Akkor kórházba voltam, de több nem volt. Duphastont kaptam. Néha-néha van egy kis barna maszatolásom, de egy hete voltam UH-n és akkor a baba jó volt, de mást nem mondtak. Igaz nem nõgyógyász nézett, csak egy olyan nõ, akinek volt az UHgéphez papírja. Most olyan mintha csökken a barna maszat, ami a hétvégén kicsit több volt.
Ha progeszteron hiány miatt barnáztál, akkor az nem is látszódhat uh-n, a duphaston segített valószínûleg, azért múlik.
A kérdező hozzászólása: Bocsi lehet rosszul fogalmaztam. Szóval a kórházba abszolút nem barnáztam, hanem rá egy hétre. Akkor voltam UN-n és elõször hallottam ababánk szívét dobogni. Hol alig, hol kicsit jobban barnáztam. De most egyre kisebb folt van a tisztaságimon és ma csak egyszer volt egy pici.

Ha terhesen orgazmusom van az a babának is jó? Lehet hülye kérdés de kíváncsi vagyok :D. Vagy abból a baba nem érez semmit?

Kora terhességnél nem gond ha van orgazmusom és a férjem belém élvez igaz??

Legjobb válasz: MMint azt tudom h az orgazmus mit okoz :) csak hogy a babánál milyen érzetet okoz pontosan, azt nem :)

MMint azt tudom h az orgazmus mit okoz :) csak hogy a babánál milyen érzetet okoz pontosan, azt nem :)
Nekem a kozepso babam elment, akkor nem is voltunk egyutt, mert parom kulfoldon volt. Most 35 hetes vagyok, es ezt a terhesseget vegigsexeltuk idaig, parom mindig bennem megy el, es semmi bajunk. Ez szerintem mindenkinek a sajat meggyozodese szerint mukodik.
Én óvatosabb lennék a 12. hét elõtt. Túl sok a megmagyarázhatatlan vetélés a környezetemben mostanában, és sokaknál szex után kezdõdött... Nem riogatni akarlak, csak a véleményem mondom el. A 12. hétig jobb a babának, ha a méh nyugalmi állapotban van. Én legalábbis nem kockáztatnék, voltam veszélyeztetett is, veszítettem is el babát, szóval ezért gondolkodom óvatosabban.
5-ös válaszolóval egyet értek. Én most vagyok másodszor terhes, az 1.-vel elvetéltem. Most férjemmel úgy döntöttünk a 12.hétig nincs szex /én az orgazmus minden formájáról is lemondtam/. A magzat ilyenkor még nem 100%, hogy rendesen megtapadt, és bár nem bizonyított, hogy az 1.vetélésem a szex miatt volt, most már nem kockáztatnék. Ki tudja mit okozhat a korai szakaszban a méhösszehúzódás. Persze aki még nem vetélt el, az ezt úgysem fogja megérteni.
állítólag jó neki:-) Ha em vagy veszélyeztetett terhes nyugodtan szexeljetek, egészségetekre.nem gond az orgazmus
A kérdező hozzászólása: oké, köszi a választ
Állítólag -nem tudom :) - ugye az orgazmus is hüvely-és méhösszehúzódásokat okoz, amik egy kicsit "megmozgatják" a méhet és ringatódzik benne egyet a baba. De nem hullámverés van természetesen, csak egy kis "hinta":) Én ezt olvastam :) koraterhességnél se baj egyébként, ha nem használtok gumit és utána sem. (Ha nem leszel allergiás a spermiumokra, mert viccen kívül én az lettem.)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!óvatosak vagyunk mi is.

Babát szeretnénk. Ha együtt vagyunk a párommal és még nem tudjuk biztosan hogy van-e baba, akkor utána ugyanúgy lehet együtt lenni? Nem lesz abból baj? Pl. Vetélés Ha az elsőnél már összejött?

Legjobb válasz: Nem nem dehogy is. Nyugodtam csinálhatjátok, egy szeretkezés nem fog befolyásolni semmit, ha már megtermékenyültél. Sok sikert!

Nem nem dehogy is. Nyugodtam csinálhatjátok, egy szeretkezés nem fog befolyásolni semmit, ha már megtermékenyültél. Sok sikert!
Szia!Abban az esetben nem ajánlott a szex, ha vérzel vagy más egyéb probléma áll fenn.Nyugodtan élvezd az életet, jó szórakozást!
Szia! Nyugodtan élhettek továbbra is nemi életet a pároddal, ugyanis kutatások tanulmányok bizonyítják, hogy nincs káros hatással a terhességre. Terhesség alatt a nõk igen magas százaléka kívánja a szexuális együttlétet, fõleg jellemzõ ez a terhesség bizonyos periódusai alatt. Javaslom a kíméletes, gyengéd szeretkezéseket. Ami miatt nem javallt a terhesség alatti nemi élet, ha a kismama veszélyeztetett terhes, vérzik, idõ elõtti borok repedés vagy nyitott méhszáj diagnózisa áll fent. Ilyenkor a felszálló fertõzések és a szülés megindulásának elkerülése érdekében nem javasolt a nemi élet! Gyönyörû kismamaságot kívánok neked!
Már miért ne lehetnétek együtt??? Ha már elõrehaladottabb a terhesség, akkor viszont óvatosabbnak kell lenni (nem nyomni a hasat), de simán szexelhettek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!