Találatok a következő kifejezésre: Lehet a valami baja, ha (352 db)

Én nem kockáztatnék, menj el a legközelebbi patikába és kérdezd meg. Legfeljebb veszel másmilyet ha azt mondják, hogy nem javasolják.
Ugyan mi baja lenne?? Az én gyerekkoromban nem is volt más csak Erigon szirup meg Tetrinfan por...
vidd orvoshoz...
azonnal vidd állatorvoshoz!
Ez eléggé nem normális, az orvos majd biztos megválaszolja.
Ez lehet májbetegség, gyorsan vidd orvoshoz!
http://www.haziallat.hu/dr-haziallat/ Ha itt kérdezel, akkor állatorvos fog neked válaszolni, aki szerintem pontosan megmondja, hogy mi a baja a cicának =) Amúgy mióta van ez a cicával? (Annyian írták elõttem, hogy vidd állatorvoshoz, hogy már közhelynek tartom, így kihagyom)

Lehet e valami baja a péniszemnek ha fürdés közbe mosom (meleg vízbe) Szerintetek lehet baja?

Legjobb válasz: Az égvilágon semmi baja nem lesz. Kivéve, ha gyökérkefével állsz neki tisztogatni:)

Az égvilágon semmi baja nem lesz. Kivéve, ha gyökérkefével állsz neki tisztogatni:)
egyes tusfürdõktõl (amiatt h enyhén lúgos kémhatású) van akinél kialakul vmi kiütés, de te ettõl még mosakodjál, mert még mindig jobb mint a túró!:D
Perszehogy baja lesz!Le fog rohadni a meleg víztõl.... jobban teszed ha mosakodás idejére a szobában hagyod, nehogy víz érhesse...!!!!
Igen.. nagy baja lehet méghozzá! Ez rettentõ veszélyes, nemtudom hogy van bátorságod ezzel játszani.. NEM LESZ RETKES!
A kérdező hozzászólása: helo! köszi az okos válaszokat:) csak mert mondták hogy begyúlladhat
Hát barátom jó nagy BUTUSKA vagy!!!Már ne haragudj, de nagyon tapasztalatlan vagy, most vagy azért mert nagyon fiatal vagy és be lehet neked magyarázni mindent, vagy pedig azért, mert HÜLYE vagy!!!!!Nem lesz semmi bajod, ha nem vagy a tisztaságra allergiás!!!!!!
nem lesz semmi bajod. csak ne a bográcsgulyásba mosd bele
na halljátpok. Most mentem le hídba ettõl a kérdéstõl. A válaszaitoktól, meg megpusztultam a nevetéstõl!

Ha a csivavám sokat úszik, az nagyon megerőltető lehet? Lehet attól valami baja? Sérv, vagy ilyesmi. és ha 4. emeletröl lefele megy attól? Mert 4. -en lakunk, és felfele mindig viszem, de lefele általában magátol lejön. Lehet vmi baja attól is?

Legjobb válasz: Az úszástól semmi baja nem lesz, izmosodik meg jól érzi magát legalább :) A lépcsõzést meg ne vigye túlzásba, nem tesz jó egy ilyen kicsi kutya gerincének.

Az úszástól semmi baja nem lesz, izmosodik meg jól érzi magát legalább :) A lépcsõzést meg ne vigye túlzásba, nem tesz jó egy ilyen kicsi kutya gerincének.
-.- hol úszik az a kis túltenyésztett izé ??? (azért függ attól mert az iylen kis akármik sztem bármit elkaphatnak ) am meg iylne dolgokkal állatorvost kell megkeresni.
A kérdező hozzászólása: nem tultenyészett izé, és eddig nem kapott el semmit, attól hogy pici még kutya, amugy meg panellakásba lakunk, és nagyobb azért van csivavám, de egyáltalán nem bántam meg, mert ugyanolyan okos, értelmes KUTYA mint a többi, ugyhogy ha ö nem lesz, akkor is csak csivavát fogok venni..ennyit erröl. nem viszem dokihoz mert nincs semmi baja, csak 1 kérdés volt.
A kérdező hozzászólása: ja, és tóba úszik:) ( úszott) 1-2 szer, de nem lett semmi baja, csak mindig ki vannak dülledve a szemei, és ugy néz mint aki meg akarna fulladni, vagy mintha nagyon elfáradt volna....sokat nem úszott pedig, nem is hagytuk neki.

Lehet-e valami baja a macskának ha kutyának való száraz tápot eszik?

Véletlenül Royal Canin Juniort (kutyakaja) vettünk a szokásos Royal Canin Kitten helyett. Úgy szoktuk, hogy vegyesen a cica súlyának megfelelõ tápanyagigénye szerint 30%-ban kap Hill's Kittent is. Ha ezt a Junior kutyatápot bekeverem a Hill's-el és 10 napig ezt eszi (utána kb. elfogy), akkor lehet valami baja, vagy ajándékozzam inkább el és holnap irány a bolt? (egyébként kipróbáltuk, megenni, megenné bár alapból nem válogatós állat)

Legjobb válasz: Szerintem ha tíz napig ezt eszi, pláne ha keverve más táppal, nem lesz baja. Akkor lesz, ha sokáig csak kutyatápot eszik, mert abban nincs minden, ami kell egy macskának. De 10 nap alatt még nem lesz hiánybetegsége.

Kedves intelligens utolsó, kijárós macskátok van? Mert akkor fog magának épp elég tücsköt-pockot, hogy ne vakuljon meg a taurinhiánytól. Egy szobamacska viszont bele is pusztul idõvel! Volt rá konkrét példa, ami után fizethette a tápgyártó a súlyos kártérítéseket.
Szerintem ha tíz napig ezt eszi, pláne ha keverve más táppal, nem lesz baja. Akkor lesz, ha sokáig csak kutyatápot eszik, mert abban nincs minden, ami kell egy macskának. De 10 nap alatt még nem lesz hiánybetegsége.
A kutyatápnak alacsonyabb a fehérjetartalma és nincs benne taurin, ami létfontosságú egy macskának. 10 nap alatt semmi baja sem lesz tõle, de hosszú távon elég egészségtelen lenne.
Ne használd sokáig. maximum 1 hétig, késöbb már árthat neki.
igen lehet, ugatni fog tõle.. édes istenem mi baja lenne ?! mi is azt adunk nékik rendszeresen és egyik sem döglött bele...anyáám..hihetetlen
második vagyok és apám állatorvos, na most akkor ? :) egészséges gyönyörû macskáink voltak mindig is. egyszerûen nem bírom felfogni azt hogy miért kell egy macska tartását így túllihegni, nem lesz neki attól jobb ha kinyaljuk a seggét és azért mert egyszer kutyakaját eszik nem fog megvakulni... ja, és jobb ha nem tudjátok mi van abban a vacakban amit adtok neki akármi is legyen a neve és akárhogy is reklámozzák, nem minden esetben takarja a "márka" a minõséget, a drágább konzervekbe is beledarálnak minden mocskot a hiszékeny emberek meg azt hiszik ezzel tesznek csak jót az állatnak különben MEGVAKUL...
Én sem vagyok táppárti, de teljesen jogosnak tartom a kérdezõ kérdését. a kinti-benti cicáknak valószínûleg elég változatos az étrendje ahhoz, hogy mindenük meglegyen, nem ez okozza a vesztüket. De ha egy macskát huzamosabb ideig kizárólag olyannal etetnek, ami nem neki való, az bajhoz vezet. Nem fog belehalni egy kis kutyatápba, egy kis májba, egy kis mondjuk nyers halba, max. a szervei mennek tönkre néhány év alatt. Nem kutyatápos eset, bár olyat is olvastam, de valamikor a nyáron jelent meg egy cikkecske egy kiscicáról, amit az idióta vegán gazdái vegánul etettek. (Szóval értitek, egy macskát... mert ha még magukat, az ok, az õ akaratuk, de hogy egy macskára ezt rákényszeríteni) És ezért tartom nagyon bunkónak a második hozzászólását, és azt is, hogy aztán az apjával takarózik, mert nem õ szerezte meg az apja diplomáját.
Komoly identitászavarra számíthatsz. Elõször csak egy két vakkantás elvétve, majd arra eszmélsz, hogy megtámadja a postást és a szomszéd szukának csapja a szelet.
A kérdező hozzászólása: Nem feltételezem, hogy a márka takarna valamit is vagy a reklám, pont éppen ezért nem kap whiskast meg társait. Egyszerûen amikor befogadtam a cicát és elõször tápot választottam, megnéztem melyikben mennyi fehérje van és a 6-8%-os fent említett táphoz képest a 50% (vagy felette) jobban meggyõzött. Egyébként sosem láttam Hill's vagy RC reklámot... A macska szereti, nincs benne színezék meg sorolhatnám, de minek.. nem volt ez téma és részemrõl kérdés sem. Nem hiszem, hogy anyagi vagy egyéb okból adnék neki rosszabb minõséget, mert ezt magammal sem teszem ezt meg. A seggét meg nem nyalom ki, általában ezt ha rászorul, megteszi magának.
ha szoba macska nem ajánlom mert nem hazudok írtó büdöseket fingik tõle. amúgy semmi ha már nagyobb macska. kiscicának semmi kép ne adj!
makk egészséges benti cicánk van igen, és mindkét szeme megvan:)
Hosszútávon nem egészséges.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat! Majd figyelek rá, hogy bírja. Ha meg otthagyja, kedden-szerdán lesz idõm elmenni venni neki a sajátját. A másodiknak üzenném: Mivel azt tudom, hogy hosszútávon hiánybetegsége lehet és megvakulhat, így gratulálok az Önök állattartási szokásaihoz. Mivel én nem vagyok állatorvos (feltételezem Ön sem...) így nem tudhattam, hogy rövidtávon okozhat-e neki valami problémát. Nem szeretném ha pl. szorulása vagy hasmenése lenne.. stb. Feltételezem akár lehet valakinek ellenkezõ véleménye is, vagy rossz tapasztalata, így inkább erre lennék kíváncsi nem a rosszindulatú beszólásokra azért, mert ésszel akarok állatot tartani nem úgy, ahogy Ön.
Semmi baja nem lesz. Nyugodtan adhatod neki, ha már véletlen megvetted.
amúgy a macska kaphat kutya tápot, de a kutya meg nem kaphat macska tápot, de amúgy adhatod, mert ugyanazok az alapanyagok
egyébként normális gabonamentes tápot neten is lehet rendelni, kb 1000 ft / kiloja ami kb majdnem ott van mint a legrosszabb minöségüek... gondolom teszkosat meg esnki nem adna neki, a középkategoriás átlagárra gondoltam. a porta 21 nem rossz ráp és van gabonametnes is belöle. én azt akarom megprobálni. a Royal nem gabonamentes és elég sok minden van benne ami nem épp elönyös...ha drága tápot akarsz, acana, de akkor már inkább orijen, vagy applaws. de a purizon, taste of the wild, granatapet, sanabell is ottvanank mint lehetöség, és ezek csak a száraztápok, aki nem nyersezik emellett, kedvére válogathat NORMÁLIS nedvestápok közül is. netes oldalakon egyik olcsobb mint a másik, a legtöbb ingyen szállit ki, és van ahol lehet is szürni a gabonamentességre. érdemes legalább körülnézni :) nekem ha nincs itthon táp, csirke/pulykamell, nyak zuza, stb szokott a mentesitö menü lenni

A dual SIm-es telefonokat lehet használni egy SIM-el is? Les valami bajuk ha folyamatosan csak egy SIM-el használjuk?

Legjobb válasz: Nem lesz bajuk! A 2 sim-es használat csak lehetõség, de nem muszály!

Nem lesz bajuk! A 2 sim-es használat csak lehetõség, de nem muszály!
Sõt. SIM nélkül is jó.
Semmi problémája nem lesz. Nekem is dual, de csak egy sim van benne.

Lehet attól valami baja a számítógépnek ha az oldalára fordítjuk?

Legjobb válasz: Nem,lehet baja. Akár fejen is állhat, de a Cd DVD használata kissé nehézkes lenne.

Nem, lehet baja. Akár fejen is állhat, de a Cd DVD használata kissé nehézkes lenne.
Jahh.Én is elfektettem multkor de a dvd-t elfelejtettem kivenni..Jó nagyot darált xD
A HDD-nek hosszútávon nembiztos, hogy jót tesz.
A kérdező hozzászólása: a HDD-re én is gondoltam tehát azt úgy fordítottam ahogy a gép áll, tehát nem az oldalán van most a HDD hanem rendesen vízszintesen a DVD olvasó meg nem baj úgy is pendrive-ot használok xD
Szerintem meg pont a vinyónak mindegy, hogy áll vagy fekszik, a lényeg hogy ne mozgasd mûködés közben...
A kérdező hozzászólása: nem tudom pontosan hogy is müködik a HDD, de néhánynál ugye ha elmozdul valami a vinyoba akkor megy tönkre, lehet hogy épp azé nem szabad
Ha mûködés közben nem mozgatod, akkor nem lesz baja...

A barátom 3 éve nyert egy skutert (50), de előtte volt neki egy másik, amivel máig jár. A megnyert skutert akarom megvenni tőle, csak nem tudom, lehet-e valami baja a motornak, ha 3 évig nem használták? Járva sem volt szinte vele 13 km van rajta.

2 kérdésem lenne: 1: ha 3 évig csak garázsban állt ,akkor lehet vele valami probléma? 2: a motor máig nincsen bejelentve.Ez lehet probléma,ha megveszem,és csak most jelentem be?

Legjobb válasz: 3 év alatt az aksija valószínûleg bedöglött. Ha volt benne üzemanyag akkor lehet nem árt kipucolni az üzemanyagrendszerét, de ezt nem tartom valószínûnek. Más baja kétlem hogy lehet ennyi idõ alatt.

3 év alatt az aksija valószínûleg bedöglött. Ha volt benne üzemanyag akkor lehet nem árt kipucolni az üzemanyagrendszerét, de ezt nem tartom valószínûnek. Más baja kétlem hogy lehet ennyi idõ alatt.

Ha egyszerre túl sokat evett a tengerimalackám lehet tőle valami baja?

Volt egy kis pixis amibe volt 3-4 darab nagyobb uborkadarab a malackának. Na ez a kis tálka véletlenül kiborult (nem voltunk itthon amikor leesett a mellette lév? polcról ahol a malacka dolgait tartjuk) és 2 db nagyobb uborkadarab beesett a malackához, és mind megette. Nem volt azért akkora nagy, ha a 2 darabkát összetesszük kb 5 cm hosszú volt. Mind megette ugyan de nem tudom hogy lehet-e baja szegénynek t?le?:( remélem nem történik semmi baj :(

Legjobb válasz: Szia! nem vagyok állattartásban rutinos, de fogyókúrában igen. Onnan tudom, h az uborka nagyon nagy %-a víz. Szóval sokat fog pisilni. Szerintem nagy baja más nem lehet. De remélem állattartók is írnak neked. 25/N

Szia! nem vagyok állattartásban rutinos, de fogyókúrában igen. Onnan tudom, h az uborka nagyon nagy %-a víz. Szóval sokat fog pisilni. Szerintem nagy baja más nem lehet. De remélem állattartók is írnak neked. 25/N
Nem lehet háát add csak nekii;):D
A kérdező hozzászólása: akkor az uborától meg salátától se lehet baja :D
Ûgy ahogy mondod!:D Egyébként csaka k btûvel kezdõdõeket nem lehet nekeik adni és azt is hallottam, hogy a b-vel kezdõdõeket sem. meg a péktemék is puffasza ha sokat kap. De a malackák rengeteget ehetnek, rengeteget......:)
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor nem kell egy tengerimalacnál attól félni hogy addig eszi ameddig látja?:) vagyis hogy nem ismer mértéket.
enyém egy nagy rúd uborkát fel falt fél óra alatt nem lett semmi bajaa csak sokat pisilt...ugyhogy ne félj.:D
nem lesz nyugi semmi baja, a malac annyit eszik amennyit jónak lát. Nem fogja degeszre enni magát, maximum majd ki pisili ki kakilja.. csak annyira kérlek meg titeket, hogy ne nagyon etessétek sokat zöld kajával! (Uborka, saláta) Az én malacom sajnos azér halt meg.... :( Paradicsommal is ritkán! fõleg magokat adjatok neki és vízbe vitamint (van ilyen direkt malacoknak), így a vitamin se marad el.
A kérdező hozzászólása: huh akkor megnyugodtam :D salátát mi is szoiktunk neki adni néha. de örülök hogy az uborkától nem lehet nagy baja :D
Szerintem semmi baja nem lesz, a mienket volt, hogy teljes napig egyedül hagytuk nyáron, és olyankor direkt sok lédús kaját hagytunk elõtte. Irtó sokat tudott enni, de ubitól sosem lett baja (max. káposztától, karalábétól lehet, ami puffadást okoz)
A kérdező hozzászólása: huh örülök:) mert a malacom bolondul az uborkáért a salátát meg úgy eszi hogy betakarózik vele :DD
Szerintem így túlkelne, és az nem valami jó...:S
Élesztõvel készült tésztát nem ajánlatos eltenni. Süsd meg nyugodtan - holnapig nem szárad meg :)
Andi konyhájáról sütöttem bejglit, élesztõs, éjszakára hagyni kellett pihenni. Nagyon szép lett.
Én is úgy csináltam mint az utolsó, Andi receptjével, most csináltam elõször és fantasztikus lett. A recept úgy írja, hogy hûvös helyen, de nem hûtõben kell tárolni. Ha van egy hidegebb szobátok(vagy spájz) oda tedd be és nem fog túlkelni! Utolsó! Te finomlisztbõl csináltad? Mert nekem kiment a fejembõl, hogy alig van itthon finom lisztem és kb a 3/4-ét rétes lisztbõl csináltam, de egyszerûen fantasztikus lett, még sosem ettem ilyen jó bejglit :) Minden esetre holnap megcsinálom a finomliszteset is :)
Utólsóelõtti vagyok igen finomlisztbõl csináltam! Bocsánat gondolom elkéstem!
Nem késtél el. :) Meg csináltam finom lisztbõl is és körbe kóstoltattam a rokonsággal, 8:2 arányban a rétes lisztes gyõzött :) A finom liszttel is nagyon finom lett, de rétes liszttõl könnyebb a tésztája, nem olyan "kalácsszerû". :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!