Találatok a következő kifejezésre: Lehet a valami (9450 db)

Hogy lehet a valami. Blog. Neon.hu-n (a neonos blogokon) egyedi sablont beállítani? (hátteret)

pl így:

Legjobb válasz: Szerintem nézd meg ezt a blogot: www.design.blog.neon.hu Sok segítség van hozzá :)

Szerintem nézd meg ezt a blogot: http://www.design.blog.neon.hu Sok segítség van hozzá :)

Valami baja lehet a szememnek?

Az egyik szemem kisebb mint a másik eléggé feltûnõen és kicsit piros is, kicsit fáj is. Ez valami gyulladás?

Legjobb válasz: Lehet gyulladás, lehet, hogy vírus vagy valami bakteriális. Szerintem menj el vele orvoshoz, mert ha valami komoly, akkor nagy baj lehet.

Lehet gyulladás, lehet, hogy vírus vagy valami bakteriális. Szerintem menj el vele orvoshoz, mert ha valami komoly, akkor nagy baj lehet.

A makkomon kicsi piros pöttyöket fedeztem fel, pici pattanásoknak tűnnek, lehet valami fertőzés? Vagy lehet kidörzsölte valami?

Legjobb válasz: Lehet ez is, lehet az is. Ha esélyes a fertõzés, akkor vegyél Canesten kenõcsöt a patikában és kenegesd és attól, ha gombás fertõzés, akkor el kell múlnia. Ha valami más, akkor pedig vagy elmúlik magától vagy orvoshoz kell majd vele fordulni.

Lehet ez is, lehet az is. Ha esélyes a fertõzés, akkor vegyél Canesten kenõcsöt a patikában és kenegesd és attól, ha gombás fertõzés, akkor el kell múlnia. Ha valami más, akkor pedig vagy elmúlik magától vagy orvoshoz kell majd vele fordulni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! gombás fertõzést mi úton kaphattam el?
Tetran kenõccsel is érdemes megpróbálni (hatóanyaga tetraciklin). Vény nélkül kapható - és úgy tudom olcsóbb is.
Ártalmatlan betegségek tünetei.A sperma is irrálhatja a makk bõrét, ebben az esetben mellék-here gyulladás, prosztata gyulladás, vagy egyéb urológiai gond is állat a háttérben. 4 nap után meg is szokott szünni .
A kérdező hozzászólása: a húgycsõ végén érzek viszketõ, kicsit csípõ érzést, meg is van pirosodva, a pontokból kevesebb van, és azok nem is fájnak
érdemes elmenni az urulógiára. nekem a doki olyan kenõcsöt írt fel amitõl az egész pár nap alatt teljesen elmúlt.

Megcsalt fél megérzi hogy baj van? Lehet benne valami hogy ilyenkor megérzi az ember hogy ármánykodás van a háta mögött?

Sok helyen olvastam és sok beszámolót hogy soha nem kutakodott a megcsalt fél hogy esetleg megcsalják e,de valami hirtelen azt súgta nekik hogy valami nincs rendben és sokszor egy hirtelen erőtől vezérelve bele néztek a telefonba vagy az emailokba és mindig beigazolódott a gyanú..lehetséges hogy az ember ezt megérzi?Nekem is beugrott a minap egy ilyen,teljesen hirtelen és bár én nem néztem bele az emailba és a telefonba..azt hozzá teszem hogy soha nem voltam betegesen féltékeny,egészséges féltékenység volt bennem,soha nem kutakodtam a másik után..de a minap beugrott hogy valami nem stimmel a párommal és hogy vaj van a füle mögött..ha nem is megcsalt de valamit titkol előlem ebbe biztos vagyok..hogyan bizonyosodjak meg róla hogy nem e csal meg..a telefonjába nem szeretnék turkálni..milyen kereszt kérdéseket tehetnék fel neki amivel zavarba tudom hozni?

Legjobb válasz: Elöször is, az nem igaz, hogy meg lehet érezni, ezt csak azok mondják, akik meg akarják indokolni, hogy miért kutatnak a másik dolgaiban. Rengeteg ismerös van, aki álmában sem gondolta volna, hogy megcsalják, söt az erre irányuló figyelmeztetéseket is lehetetlennek tartották. Másoknak meg voltak ilyen "megérzései" ok nélkül, és a kutatás meg bizalmatlanság okozta, hogy idövel a párja mást keresett magának. Az meg, hogy milyen kérdéseket tegyél fel: ha tényleg van valami megcsalás vagy hasonló a dologban, akkor vagy elég ügyes, hogy meggyözöen le tudja tagadni, vagy elárulja magát, de gatantáltan nem lehet megmondani, hogy mik a megfelelö kérdések. Ha meg nincs semmi a háttérben és elkezdesz kérdésekt feltenni, amivel csapdába akarod csalni, az a legtöbb esetben odavezet, hogy a másik - joggal - megsértödik és ezzel te teszed tönkre a kapcsolatotokat. Ha tényleg van olyan érzésd, hogy valami nem stimmel, akkor a legtisztességesebb mód, hogy egyenesen megkérdezed, hogy mi az, ami miatt úgy érezheted, hogy valamit titkol. A legtöbbször ilyen egyenes kérdésre a válasz tisztázza a helyzetet és kiderül, hogy valami egész mas van a háttérben. (pl. csak néhány konkrét eset: valami alkalomra meglepetést tervez, esetleg barát/rokon problémájával van elfoglalva, megtudta, hogy valami betegsége van, a munkahelye bizonytalan lett, stb.) Csapdát állitani, kutatni nagyon lealacsonyitó dolog rád nézve.

Elöször is, az nem igaz, hogy meg lehet érezni, ezt csak azok mondják, akik meg akarják indokolni, hogy miért kutatnak a másik dolgaiban. Rengeteg ismerös van, aki álmában sem gondolta volna, hogy megcsalják, söt az erre irányuló figyelmeztetéseket is lehetetlennek tartották. Másoknak meg voltak ilyen "megérzései" ok nélkül, és a kutatás meg bizalmatlanság okozta, hogy idövel a párja mást keresett magának. Az meg, hogy milyen kérdéseket tegyél fel: ha tényleg van valami megcsalás vagy hasonló a dologban, akkor vagy elég ügyes, hogy meggyözöen le tudja tagadni, vagy elárulja magát, de gatantáltan nem lehet megmondani, hogy mik a megfelelö kérdések. Ha meg nincs semmi a háttérben és elkezdesz kérdésekt feltenni, amivel csapdába akarod csalni, az a legtöbb esetben odavezet, hogy a másik - joggal - megsértödik és ezzel te teszed tönkre a kapcsolatotokat. Ha tényleg van olyan érzésd, hogy valami nem stimmel, akkor a legtisztességesebb mód, hogy egyenesen megkérdezed, hogy mi az, ami miatt úgy érezheted, hogy valamit titkol. A legtöbbször ilyen egyenes kérdésre a válasz tisztázza a helyzetet és kiderül, hogy valami egész mas van a háttérben. (pl. csak néhány konkrét eset: valami alkalomra meglepetést tervez, esetleg barát/rokon problémájával van elfoglalva, megtudta, hogy valami betegsége van, a munkahelye bizonytalan lett, stb.) Csapdát állitani, kutatni nagyon lealacsonyitó dolog rád nézve.
Szerintem ilyen esetekben arról van szó, hogy az ember észre veszi a változásokat a párja viselkedésén. Pl: a telefont csak nem veheti fel melletted, ezért elvonul beszélgetni. Nekem is volt ilyen "megérzésem". Megkérdeztem egy kollégájától, akit én is régóta ismertem, hogy van-e valakije. Jött a lelombozó válasz..
Meg érzed, hisz ember vagy. Ne tégy semmit. Olykor nem is érdeme studni róla. Van itt olyan aki meg csalta a férjét ée a lelkiismeret gyötri. A férje nem is tud róla. Sajnos a hölgyemény emészti magát.Hát nehéz eset. Vannak szélsõségek.Nem kellenek kereszt kérdések, azt látni kell . Zavart, feszült, olykor ideges, emészti magát, de nem mondja el, ha kérdezed sem, rosszabbik eset ha valaki nevét hallod egész nap. Nincs kereszt kérdés, cak jellemzõk. Örlõdik a személy, fél, távolodik el tõled, nem mer a szemedbe nézni, . Sok olyanjegy van amit kérdezni sem kell. De lehet, hogy nem csal meg , ha nem valami bántja amit nem mondhat el, és fél attól , ahogy reagálsz. Mert nem mer bízni benned. Nehéz eset, én tudom. Ha meg csalt, ne is vedd figyelembe, az úgy is kiderül magától. Szóval itt, nem lehet egyértelmût mondani.Mert ahhoz isnerni kellene a személyt, azon belül a jellemét. Az a leg jpbb ha nem teszel semmit, sõtt kikapcsolódtok, ne is érezze tudol- e róla. Amugy afélre lépést sokan megbánják, ezért örlõdnek. Akaratuk ellenére is távolságot tartanak és azért derül ki. Magyarn mondva amitõl félsz a leg jobban az történik meg veled a leg hamarabb, én tudom.
Sokan tényleg megérzésnek hívják, pedig ez nem egy ösztön :) hanem észrevesznek bizonyos furcsaságokat, amik eddig nem voltak szokásosak. És tudod ha a másik életébe belép egy másik nõ vagy férfi, valami benne is megváltozik, és ennek elõbb utóbb lesznek jelei. Aki nem vett észre semmit ezekbõl, az vagy vak, vagy szintén mással van elfoglalva és sose a párjával. Nyilván itt jön be az, hogy a változás sokszor nem azért van, mert szeretõje lett, hanem más dolgok (munkahelyi zûr, vagy pénzügyi gond...) Szóval ha úgy érzed valami történt, akkor keresd meg hogy mibõl gondolod. Mi volt az az esemény, tette, vagy látvány, vagy bármi ami miatt gyanú támadt benned. pár napig figyelj. ha nem találsz rá megnyugtató választ, akkor meg kérdezd meg egyenesen, hogy miért történ az amit láttál. A válaszból szintén meg fogod tudni, hogy van-e valami takargatni valója, vagy nincs. De mondjuk ez még mindig nem azt jelenti hogy nõ van a dologban. Ha nem sikerült megnyugodnod, akkor meg kérdezz rá egyenesen, hogy van-e valakije. Hidd el, hamarosan ki fog derülni. De amit válaszol, jó alaposan gondold át, hogy igaz-e, és ha tényleg hihetõ, akkor hidd is el neki!. Tudod, egy-egy kérdés arra vonatkozóan, hogy nincs-e más a képben még rendben van, és nyugodtan meg lehet kérdezni, de ha záporozik a bizalmatlanság, az már sok. van egy barátnõm, õ mesélte el részletesen, hogy miket vett észre a férjén, amik egyre inkább elõször furcsák, aztán már gyanúsak lettek, míg a végén tényleg belenézett a telefonjába, és meg is találta amit kellett. Elõször, hogy néha kiment telefonálni, amit addig sosem tett ( ez csak akkor furcsa, ha eddig nem tett ilyesmit) aztán egyre lerázóbban viselkedett. a végén meg rajtakapta éjjel, hogy smst írt a klotyón, sötétben... na ez elég egyértelmû :) de még akkor is azt mondta a pasas, hogy valami bejegyzést ír a telefonba... Remélem nem megcsalás áll nálatok a háttérben. tényleg szívbõl kívánom. 33/N
Én nem tudom, hogy megérzésnek vagy minek nevezzük, egyszer volt ilyen, hogy egy lánynak írt egy sms-t, hogy milyen csinos volt vmi eseményen... ez még közel se megcsalás, de akkor is tudtam, hogy valami nem stimmel, valahogy nagyon erõsen rám tört ez az érzés. És megnéztem a telefonját, és benne volt ez az sms, pedig azóta akkor csak 2 nap telt el, hogy elküldte... Hát, ez mondom nem megcsalás, nem biztos, hogy idetartozik, csak gondoltam talán illik ide. :)
Észrevettem furcsaságokat, pl hülye szakítási indok, idegesség (mindenbe belekötött, feszült volt, hadart), elhidegült tõlem annak ellenére, hogy mondogatta, hogy nem velem van a baj csak nem áll készen egy kapcsolatra stb. Mindent el tudtam volna képzelni, csak azt nem, hogy megcsalt... :S

SOS, mi lehet a baja? Tán epilepsziás roham, vagy valami más?

Tegnap egész nap bugyogott a kutya hasa, nem nagyon evett, nem is eröltettük. Kevés folyadékot ivott, majd reggel egy habos hányással, (ami nála szinte mindig torokgyulladásra utal) lerendezte a dolgot, pihent és jó kedve lett. Este koldult, evett egy kis házi kosztot.

Legjobb válasz: Mndenképp állatorvos. Lehet, hogy amiatt volt, de lehet még fertõzés, vagy valami gyomor, máj baj. Egy vérvétel nem ártana! Remélem jobban lesz.

Mndenképp állatorvos. Lehet, hogy amiatt volt, de lehet még fertõzés, vagy valami gyomor, máj baj. Egy vérvétel nem ártana! Remélem jobban lesz.
A kérdező hozzászólása: Estére teljesen jól lett. Reggel egyszercsak megint rosszabbul lett, hányt, ezúttal habosat, amit egy kis vér is megszínezett. Olyankor, amikor torokgyulladása van, minidg ilyet hány, az orvos azt mondta, hogy annyira sérülékeny a torka, hogy az öklendezés felsérti. Hülye voltam, mert száraz tápot kapott, azt kihányta. Iszik rendesen, és a közérzete jó. Algopirin elõtt 38.2 volt a hõje. Nemtudom... :(
A kérdező hozzászólása: Nem a saját orvosunk van, helyettes... nem bízom meg úgy benne. Egyébként a torka nagyon be van duzzadva, azt észrevettük, amikor gyógyszert kapott.
nalunk igy kezdodott a cukorbetegseg most ketszer kap inzulint
A kérdező hozzászólása: Vér volt a hányadékában?
Szerintem mandula gyulladása van.Amit én ajánlok az kamilla tea , méz, langyos víz és pépes ennivaló, amit könnyen le tudd nyelni.A vér azért volt a hányadékéban, mert megpattan egy ér az erõlködéstõl.Jobbulást
Hogy van a kutyus?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, változó. Elvittük orvoshoz, a torka nem beteg, viszont a tünetek alapján gyomor és bélrendszeri fertõzése lehet. Kap antibiotikumot, tegnap sokkal jobban volt... Viszont elég gyakran kezd el remegni, meg szerintem acetonszagú a lehelete. Most kapott málnaszörpöt, hátha az a baj, hogy vészesen leesett a vércukor szintje. :S
Eszik?Elképzelhetõ, hogy cukros.Kérd meg, hogy az állatorvos mérje meg neki.Milyen fajta?Mennyi idõs?Hány kiló?Bocsi a sok kérdésért!
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok kérdést. Aggódom. 6 éves bolognese. Nem is tudom mit kérdeztél már, de a mostani állapotáról kiírtam egy újabb kérdést.
Halihó! Csak most találtam a kérdésedre... Mi lett a kutyussal? *-*
Hogy van a kutyus?
Milyen fajta?Ha kéri én adnék neki, mert jelzi, hogy éhes.Próba szerencse.
Ha evett és kihányta, akkor diétáztasd, de ha evett és nem hányta ki, akkor szerintem kezd rendbe jönni.Ha továbbra is hányna akkor orvos és diéta.Bocsi kidõltem.
A kérdező hozzászólása: Az a "vicc" hogy most már majdnem teljesen jól van.
Nem evett mostanában havat?Szerintem fáj a torka.
A kérdező hozzászólása: Nem. Reggel azt hittem torokgyulladás, de most ez este annyira hirtelen történt... most itt pattog, játszana, enne... de nem merek neki adni semmit. Az ínye újra gyönyörû piros, szóval nem tudom mi a manó lehet vele.
Szerintem valami nem tetszet a hasának.Én pár napig diétáztatnám.Én kíváncsiságból adnék pár falatott.
A kérdező hozzászólása: Nem tetszhetett a hasának, az tény... meg a kuytám szereti is megjátszani magát, de arra nem volt ereje, hogy megemelje magát az öklendezéshez. Nameg a fehér íny... az keringési elégtelenségre utalhat, azonban amint ivott, visszatért az eredeti színe.
Nem hányt sokat?
Inni ivott?Nyomd meg az inyét és nézd meg, hogy hány másodperc telik el még vissza jön a színe.
A kérdező hozzászólása: Reggel egy adag habosat, amire gondoltam a torka. Most csak azt hányta ki, egy az egyben amit vacsorázott. Miután észhez tért, sokat ivott. Az inye fehér volt, azonban miztán ivott, visszaváltozott rózsaszínné, seperc alatt visszanyeri a színét ha benyomom.
Az nagyon jó , akkor nincs kiszáradva.Evett azóta valamit?Szerintem azért volt elõtte olyan mert hányni szerettet volna, de nem bírt és a végén kimerült.
A kérdező hozzászólása: Nem adtam neki semmit. Kéri szegényke, de nem merek adni neki. Jaj nekem. Köszi a sok hozzászólást, segítséget.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi az érdeklõdést. Kutyus azóta is jól van, kop-kop-kop, él és virul, nem derült ki mi volt a baja. Emlékszem, annyira szarul volt, hogy már injekciós fecskendõvel itattam, hogy ki ne szárajon.
sportolj és ne zabálj annyit!
A kérdező hozzászólása: heti4x van 2, 2és fél órás edzésem és alig eszem.
A kérdező hozzászólása: heti4x van 2, 2és fél órás edzésem és alig eszem, de nem túl jó az anyagcserém
ha alig ennél és tényleg sportolnál, nem lennél kövér amúgy hány kg vagy egyáltalán, milyen magas? mit eszel pontosan egy átlagos napodon, mit ettél és ittál ma?
A kérdező hozzászólása: 59 kg és 170 cm de a suliorvos azt mondta h ennél kevesebbnek kéne lennie a súlyomnak.próbálok minél egészségesebben enni és inni, alig eszek édességet és álltalába vizet v. teát iszok
remélem az iskolaorvos épp visszaadja a diplomáját...eszem megáll hány éves vagy? ha több mint 12-14, akkor sport mellett még kevés is a tömeged ilyen magassághoz, nem sok... azt hittem tényleg kövér vagy és azért hisztizel itt az anyagcseréden...
Ha folyamatosan fáradtnak, levertnek érzed magad a lassultnak gondolt anyagcseréd mellett, nézess pajzsmirigyhormon-szintet.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm a válaszokat! :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Önámítás a rossz anyagcserére fogni problémákat. Amit anyagcsereproblémának illetve csúnya bõrnek, az nagyon valószínû hogy mind sima gyulladástól, inzulinszint ingadozástól van. Tehát ugyan úgy mint az emberek 90%-a, nem azt eszed amit kéne, nagyon durván mérgezed magad és a megszokott gyulladás zajlik a testedben. Húson és zöldségeken kívül nagyon gondold át, hogy akarsz-e gabonákat, tejtermékeket, feldolgozott élelmiszereket fogyasztni (a jó választ szeretném sugallni: nem, nem szeretnél mûkajákat, glutént, tejet enni ízfokozókról, tartósítószerekrõl, mesterséges adalékanyagokról nem is beszélve). Tehát minél tisztábban eszel (hús, hal, tojás, zöldég, gyümölcs) annál könnyebben mûködik a szervezeted. Az emésztésed, 'anyagcseréd' és a hormonrendszered is.

Lehet olyan valamit csinálni, hogy abba a valamibe beleteszek valamit és az a valami abban a valamibe fog lebegni mint az ûrben valami?

lehet valamivel olyan nagy nyomást csinálni hogy egy valamiben lebegjen valami?

Legjobb válasz: Ha neked megfelel a hanghullámokkal létrehozott levitáció, akkor igen. Japán tudósok nemrégen csináltak egy ilyen szerkezetet. Persze csak apró tárgyakat tud lebegtetni. Van róla videó is valahol a neten. Ha egy kisebb vadarabot akarsz lebegtetni, még egyszerûbb a dolog, azt házilag is meg lehet csinálni.

Ha neked megfelel a hanghullámokkal létrehozott levitáció, akkor igen. Japán tudósok nemrégen csináltak egy ilyen szerkezetet. Persze csak apró tárgyakat tud lebegtetni. Van róla videó is valahol a neten. Ha egy kisebb vadarabot akarsz lebegtetni, még egyszerûbb a dolog, azt házilag is meg lehet csinálni.
...már csak azért is, mert amit az ûrben lebegõnek nevezel, az nem lebeg abban az értelemben, mint mondjuk egy tengeralattjáró a vízfelszín alatt. Ami az ûrben "lebeg", az valójában vagy zuhan a Föld, Hold, Nap, bármi felé, és/vagy kör/ellipszis pályán kering valami nagy gravitációjú objektum körül, nem kicsi sebességgel. Ez nem felel meg a lebegésnek, mint fizikai fogalomnak.
"Az ûrben sincs semmi féle levegõ fujás, hanem csak a nagy nyomás és úgy lebegnek a dolgok" 1. ott nincs nyomás. Egy hangyaf...nyi sincs. :) 2. az ûrbeni lebegésnek a nyomáshoz semmi köze.
Talán a szupravezetést lehetne ide sorolni: [link] .
A kérdező hozzászólása: Ez is nagyon jó. hogyan tudom kikapcsolni a gravitációt? :D Az ûrben sincs semmi féle levegõ fujás, hanem csak a nagy nyomás és úgy lebegnek a dolgok. Ezt hogyan lehetne megcsinálni itt a földön?
Esetleg mágneses lebegtetés megfelel? [link]
Bármit, bárhogyan lehet lebegtetni, ha a gravitációs erõvel ellentétes irányú és legalább akkora nagyságú erõt létrehozol egy test esetén és nem felfüggesztés vagy alátámasztás az aktuális erõ. Pár példát már felhoztak elõttem. 1-2 éve láttam egy videót, ahol japán tudósok békákat lebegtettek, mágneses erõ segítségével. A pontos mûködésére már nem emlékszem, de egy speciális elektromágnes volt az alapja. Ha szabadon értelmezzük a levitáció fogalmát és az idõintervallum lényegtelen, akkor készíthetsz olyan KNSB-s rakétát, aminek az elsõ pár miliszekundumban nagyobb, aztán egyezik a tolóereje a gravitációs erõvel. Ha úgy vesszük ez is levitáció. Persze ez a KNSB-s rakéta csak elmélet, szerintem szinte lehetetlen ilyen rakétát építeni, illetve kiszámolni lehet, de nem hiszem, hogy mûködne, a fúvókát nagyon pontosan kell tervezni, a KNSB elegy homogenitását maximalizálni, optimális motort tervezni, stb... Házilag az elektromágneses dolgot ajánlom. De még tervezned sem kell semmit, van olyan játék (ha jól tudom, már a szovjet gyerekeket is ezzel ámították), ami egy mágnes alapból áll, egy pörgettyûbõl és egy plexilapból. A mágneskocka alul, arra a plexi és annak a közepén megpörgeted a pörgettyût, majd a plexit kézzel emelve egy darabig (míg meg nem ugrik a pörgrttû), majd kihúzva a plexit, egy levitáló, kis búgócsigát kapsz egy mágnesasztal felett. Szóval otthon fillérekbõl elõállíthatod, de hasznosításához milliók/milliárdok, egy élet munkája és sok tudás igényeltetik. önmagad szórakoztatására a fent említett játék tökéletes, egyéb felhasználásra tedd fel az életed, életfogytig tartó tanulásod és hátha sikerrel jársz. Sok szerencsét hozzá, hátha feltalálsz olyat, ami kihúz minket (de legalább téged és családod) a sz**ból...
Tehát ki akarod kapcsolni a gravitációt? :)
A kérdező hozzászólása: házilag hogy tudok ilyet csinálni?
Vagy folyadékban: Cartesius-búvár: [link]
Lehet például levegõvel lebegtetni: [link] [link] Vagy nagyfeszültséggel lehet kis fémtárgyakat lebegtetni: [link] Vagy vezérelt mágneses térrel: [link] Vagy diamágneses anyag lebegése a mágneses mezõben - például pirolitikus grafit: [link]
Egy lehetséges megoldás: [link] Tápegység: 24V/1A, egyenáramú Az EM jelû elektromágnes 12*20*90 mm-es trafó-lemez, 2500 menet 0, 45 mm-es huzalból. Ellenállása kb. 30 ohm. Az F jelû alkatrész fotoellenállás. Megjegyzés: Õsrégi, p-típusú, germánium tranzisztorok vannak elõírva. A kapcsolás megépíthetõ n-típusú szilícium tranzisztorokkal is. De akkor meg kell fordítani a polaritást, és értelem szerûen az elektrolit kondenzátorokat is.

Mi lehet a valiznériákon? Valami szálszerű apró valamik lógnak rajta. Alga lehet vagy valami más? Mit csináljak vele? Csak a régebbi hajtásokon jelent meg.

http://kepfeltoltes.hu/view/130307/IMG_20130307_102300_www.k..

Legjobb válasz: Szakállalgának nézem. Segíthet: Több vízcsere, fénycsõ cseréje, minõségi tápozás.

Szakállalgának nézem. Segíthet: Több vízcsere, fénycsõ cseréje, minõségi tápozás.
Nem túl jó minõségû kép, de szakáll alga lehet. Viszont hacsak nem 4-5 éves fénycsöved van, a csere nem fog segíteni. A trifoszfátos csöveket teljesen felesleges lecserélni. Én megpróbálnám a néhány napos elsötétítést, sûríteném a vízcseréket és rendbe tenném a tápozást, ha az nincs rendben.

Hogy lehet a matt (valamikor nem volt az) fényszórót kifényesíteni?

Persze azon kívül, hogy elviszem egy szakm?helybe ahol elkérnek 30 ezer Ft-ot érte. M?anyag a fényszóró burája.

Legjobb válasz: 1000-es aztán 2000-es (szükség esetén kezdheted durvábbal is) csiszolópapír vizesen csiszolva. Aztán veszel valami olcsó kézi polírpasztát és kipolírozod. Sok munka, de szépen meg lehet csinálni.

1000-es aztán 2000-es (szükség esetén kezdheted durvábbal is) csiszolópapír vizesen csiszolva. Aztán veszel valami olcsó kézi polírpasztát és kipolírozod. Sok munka, de szépen meg lehet csinálni.
A kérdező hozzászólása: Köszi.

9-10 hetesen van valami változás a hason? Lehet látni valamit rajta vagy éreztetek valamit?

Legjobb válasz: Én azidõtájt még elég puffadt voltam. Nem terheshasam volt.

Én azidõtájt még elég puffadt voltam. Nem terheshasam volt.
Így nem vagy terhes. Sem 9-10 hetes, sem nagyobb. 4 hétnél kisebb lehetsz. Tudod ezért szokták moidnani, hogy akkor kell tesztelni, amikor kimarad. Ha rendesen megjön, rendes vérzés, rendes ideig tart, akkor nem vagy terhes.
Ezt nem értem, miért gondolja egyre több ember, hogy terhes, ha menstruál és a tesztek is negatívak?! Persze, vannak extrém esetek 10000-bõl 1. Mikor még csak vágytam rá, hogy terhes legyek, de rendben megjött a menstruációm, akkor eszembe sem jutott, hogy mi van, ha mégis. Elfogadtam, hogy most nem jött össze, majd a következõ hónapban. Nem lehet, hogy csak híztál, emiatt nõtt a hasad?
A kérdező hozzászólása: 6-7 napig tartott (eddig szokott) és az elsõ 3 napban bõ vérzésem volt, élénkpiros volt az elején, nyálkás és vérdarabos (kis alvadt vérdarabok) az utolsó 2 napban már sötétebb volt.
Jelentkezhet esetleg némi vérzés szerû a terhesség ellenére, de az nem menstruáció, mert mennyiségében és minõségében eltér az igazitól. Ha rendesen megjött, ugyanolyan intenzitású volt, ugyanannyi ideig tartott, akkor nem lehet mellette terhesség. Plusz a tesztjeid is negatívak lettek. Azért ilyen véletlenek nincsenek.
A kérdező hozzászólása: Megjött a menzeszem, de azt hallottam, hogy attól függetlenül lehet az ember terhes, mármint a nõ. :)
Ennyiszer kimaradt a menzeszed? Szerintem menj dokihoz. Nem terhesség miatt, hanem mert nem normális, hogy 2 menzesz kimaradjon csak úgy.
Nem vagy terhes. A teszt azért elég megbízható, fõleg, ha többet is csináltál. A méhed nem lehet még ott 10 hetesen, ha meg a puffadástól lenne, azt meg tudnád. Azért az ember érzi, hogyha fel van puffadva.
A kérdező hozzászólása: Már csináltam tesztet, nem is egyet és negatív lett (azt olvastam a teszt nem mindig mutatja ki a terhességet), de a köldököm körül megváltozott a hasam, kiállóbb lett és kemény, ha lefekszek akkor is, bár ha leülök vagy lehajolok puha lesz.
Ilyenkor még nem látszik rajta semmi, max a puffadás, ami köldök alatt jellemzõ, mivel ott vannak a belek.
Köldök alatt csak. Már nem emlékszem milyen volt hanyattfekve... 36 hkm.
A kérdező hozzászólása: És ha lefeküdtél a hátadra akkor lapos lett a hasad vagy ott maradt a puffadás?
A kérdező hozzászólása: A puffadás hol volt? Az egész hasadon vagy a köldök alatt vagy a köldök felett?
szánalmas...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!