Találatok a következő kifejezésre: Lehet a vagy a (28435 db)

Jelzáloghitelt csak meglévő házra lehet felvenni, vagy a megvenni kívánt lakást/házat is be lehet vonni?

Legjobb válasz: Azt is lehet amit meg akarsz venni (általában azt szokták).

Azt is lehet amit meg akarsz venni (általában azt szokták).
A kérdező hozzászólása: Kõszi!

Gond lehet vele, vagy a frontok zavarják be?

21 hónapos a kisfiam és állandóan fáradt.Reggel 6-7 körül kel,1 óra múlva dülöngél a fáradtságtól,le-lefekszik,de nem alszik.10 után már alig lehet vele bírni.negyed 1 felé elalszik,alszik 2 óra körülit,de délután is ez van.Este 8-fél 9 felé kerül ágyba.éjjel 2-3x felébred,mert a cumija kiesik.

Legjobb válasz: Mennyi ideje ilyen?Lehet lappang benne valami kór,vagy vitamin hiánya is lehet.Este az én fiam is többször ébred a cumi miatt,de nappal nincs gond nem fáradékony bár õ 8 körül kel és így alszik 12.30 körül el 2-3 órákra.Lehet õ azért fáradtabb mert korán kel,de ebbe nincs tapasztalatom mert az én fiam régóta így van beállva. Ha továbbra is ilyen fáradékony akkor vidd el az orvoshoz,gondolom vért fognak tõle venni.

Mennyi ideje ilyen?Lehet lappang benne valami kór, vagy vitamin hiánya is lehet.Este az én fiam is többször ébred a cumi miatt, de nappal nincs gond nem fáradékony bár õ 8 körül kel és így alszik 12.30 körül el 2-3 órákra.Lehet õ azért fáradtabb mert korán kel, de ebbe nincs tapasztalatom mert az én fiam régóta így van beállva. Ha továbbra is ilyen fáradékony akkor vidd el az orvoshoz, gondolom vért fognak tõle venni.
Tudtommal nincsen front. Én inkább az éjjeli cumikeresgélésnek tudnám be a fáradékonyságát. Viszont az elsõ válaszadó már említette, hogy esetleg lappang benne valami baci, vagy valami hiánya van. Én is csak ezekre tudok gondolni.

Beágyazódás lehet? Ma vagyok a 21. napon.

Ma kezdtem furcsa érzést érezni a hasamban, meg a jobb petefészkemnél. Tegnap délután volt mindjárt megjön görcsölgetés. Pedig ha meg is jön, csak jöv? hét kedd körül. Már február óta próbálkozunk. Nem volt peteérésem. Most mi lehet?

Legjobb válasz: Honnan tudod hogy nem volt peteérésed?? UH-n látták, vagy vérvételbõl? Az is lehet hogy most lesz peteérés. Hõmérségleted mit mutat?

Honnan tudod hogy nem volt peteérésed?? UH-n látták, vagy vérvételbõl? Az is lehet hogy most lesz peteérés. Hõmérségleted mit mutat?
A kérdező hozzászólása: Ultrahangon nézte meg a doki. A hõmérsékletem nem mérem, mert azt mondták, minél kevesebbet foglalkozom a dologgal, annál könnyebben összejön.
A kérdező hozzászólása: Ha van ebbe a hónapban peteérés, akkor annak már kellett volna lennie, nem?
Nekem a clostival lett a 21-en! Elõtte mikor nem szedtem 21-25 között volt. Igaz a ciklusom is hosszú volt. Ne add fel!!
A kérdező hozzászólása: Utoljára szombat reggel voltunk együtt a párommal. Akkor lehet, hogy lemaradtunk a peteérésemrõl?


Lehet, hogy segít. Ha jól csinálják, akkor ártani nem fog.
Próbálkozz nyugodtan a tisztítással valamennyit biztosan gyorsulni fog a géped - lehet megoldódik a problémád - Kezdetnek futass egy virusírtást aztán egy AdAware-t utána jöhet a ccleaner és legutolsó sorban a Windows Doctor ha ezeket lefuttatod egymás után biztosan helyreáll ha még mindig fel áll ezek után is egy rendszerújratelepítést ajánlok. Windows Doctor : [link] cCleaner : https://www.youtube.com/watch?v=JjDOmibZ2lc AdAware: [link]
Baba miatt vagy ennyire fáradékony.
Én is szedek utrogestant, iszonyatosan fáradt vagyok. szó szerint egész nap aludnék. Mellette erõs fejfájással. :( Kérdeztem az orvost, hogy ez a gyógyszer mellékhatása -e, de mondta, hogy nincs mellékhatása, ez a terhesség "mellékhatása". Én az egészségügyben dolgozom, és annyira álmos vagyok napközben, hogy az ügyeleti szobában le kell feküdnöm, egy egy félórára aludnom, hogy tovább tudjak dolgozni. :) SZerencsére jól tolerálják a kollégák, nagyokat is nevetnek rajtam.
A kérdező hozzászólása: Én is iszonyat sokat tudok aludni. Délelött muszály ledölnöm 1 órára és este is már 7 kor csak pislogok. Az éjjel úgy alszok hogy ágyuval nem tudnának kiverni magd reggel is egy kín felkelni. Így megy minden nap. Alig tudok csinálni valamit is, mert ha rámjön akkor ajaj... :)
Aludjatok sokat kismamik :) ha megszületik a csöpp utána úgysem lesz rá idõtök :) (3, 5 és 1, 5 évesek a fiúk, ha jól meggondolom 4 éve nem alszom... :D )
Én már szégyenletes módom fáradt vagyok. Sokat alszok. vasárnap felkeltem, reggeliztem, és de. 10-kor bedõltem az ágyba, és aludtam egyrát, majd du. ismét szundi. De nagyon álmos vagyok én is. Sokat tudnék aludni. Sajna ez ezzel jár, amjd elmúlik, én is ezt várom.
Én nem szedtem semmi gyógyszert, egyszerûen csak a terhesség miatt voltam nagyon álomszuszék. Nagyon sokat aludtam, pedig alapvetõen rossz alvó vagyok, de akkor...este 7-kor már aludtam. :) Nekem ez a fáradékony idõszak 2-3 hónapig is eltartott. Hiányzik is, mert akkor aludtam a legjobbakat életem során! :)
Én képes voltam este 8-tól reggel 8-ig aludni és még délután is szundítani.De ez a nagyon álmos idõszak pár hét alatt elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm csajok! :)
A baba diktálja "így vigyáz magára", most a pihenésnek van itt az ideje, pihenj, aludj, ne erõltesd meg magad :) Boldog babavárást!
Kedves utolsó, jó munkahelyed van. Bár én is le tudnék feküdni, de nálunk a kismama az ellenség. A fejem nekem is szokott fájni, arra lehet vmit szedni?
Off: milyen kódokért, mit??? Tudatlan vagyok. :)
Erre én is kíváncsi vagyok. Bár jobban belegondolva, mivel a kódokat feltöltötted, az tuti nálqd van. Én Pick Pack pontos átvételt jelöltem, de ott nem hiszem hogy kérik. Vagy majd kiderül ha megkapjuk :)
Kaptam e-mail-t, hogy megvan a puzzle, válasszam ki, hogy hol szeretném átvenni, de semmi lista, csak egy kiírás, hogy nincs még grantált nyereményed, ilyenkor mi van?
Nekem is azt írta ki hogy nincs garantált nyereményem pedig feltöltöttem mind és emailt is küldtek. Írtam nekik levelet hogy ilyenkor mi van?!
Ezek szerint 15 db kódnál sincs még garantált nyeremény?
Úgy tûnik kicsit lassú a rendszerük, végül megadta a pickpack pontokat.
Mi tegnap vettük át Pick Pack ponton. Én még elsõ nap feltöltöttem a kódokat, 15.000 db puzzle volt garantálva.
A miénk hiányos! Tudja vki hogy ilyenkor mi van?

30 évese férfi vagyok és mióta intenzívebben edzek, mint az előtt azóta csökkent a vágyam a szex után. Pedig se előtte se most nem szedek szteroidokat és az élettársammal is minden ugyan olyan jó, mint eddig. Mi lehet az oka, és hogy tudom orvosolni?

Olvastam, hogy a komoly edzésektől esik a tesztoszteronszint, de ez szerintem nem normális.

Legjobb válasz: Lehet hogy simán csak túledzed magad, az pedig le tudja törni keményen az embert.

Lehet hogy simán csak túledzed magad, az pedig le tudja törni keményen az embert.
menj el kislaborra vér, vizelet beutalóért a háziorvoshoz és kérd meg, hogy ikszelje be a teszto szint rublikát is, mert úgy érzed csökkent a libidód és érdekel az eredmény. vitalitásra, libidóra jók a teszto fokozók, pl mega tribu x.

Hol lehet szhelyen vagy a közelében jó színész tábort vagy kurzust találni?

14 éves vagyok és már mindent megnézetm de még nem találtam sehol
Lehet most van PÉ-d.
Szerintem akkor kezdj gyanakodni ha késik :) Addig ne! Bármitõl lehet...
Nekem is kb.akkortól kezdett a mindjárt megjön érzés.Még ma se jött meg, 2napja negatív teszt.Ez az elsõ clostys hónapom.
Szia Kedves Sorstársam! Én is a ciklus 22. napján járok és már harmadik napja érzem az alhasi fájdalmat, néha a derekam is fáj és volt egy kis barnázásom is tegnap.... Mi is nagyon szeretnénk már babát (6. hónapja). Hát én abban bízom, hogy ez a szurkáló fájdalom lehet akár a beágyazódás jele is. Kívánom, hogy neked is ez legyen az ok. (21-én volt pém.)

Vérnyomással lehet baj, vagy a vércukorral? Vagy valami mással?

Mi lehet a baj ha hirtelen kiver a víz ,és az egész testem remeg és nagyon nagyon melegem van?

Legjobb válasz: vércukor!

vércukor!
nem irtad hany eves vagy...fiu?lany? noknel ez osszefuggesben lehet a ciklussal. lehet okozoja a stressz, idegesseg...es persze lehet az alacsony vercukorszint ha nem eszel; vagy kave, serkento italok stb
A kérdező hozzászólása: 28éves nõ vagyok, 8kor reggeliztem és ez 13kor történt , de üdítõt azt folyamatosan ittam amiben cukor van. Éppen meg volt a menszeszem de eddig sosem volt ilyen bajom. Megittam egy 2 dl-es üdítõt leültem és utána minden jó volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!