Találatok a következő kifejezésre: Lehet a válaszolni Ha (22 db)

Hogyan egészíthetem ki a választ ha már elküldtem? Egy kérdésre csak egyszer lehet válaszolni, miért?

Legjobb válasz: Mint minden korlát ez is azért van, mert egyesek egymással való vitatkozásra használták az oldalt, szétoffolva ezzel az egyes kérdésekre adott válaszokat. Ezt nem szeretnénk, ezért mindenki csak egyszer írhatja le, hogy mit tud egy kérdésre válaszolni. Ezt azonban elõre tudni, így nem árt minden infót beleírni minden válaszba, ami csak felmerül az emberben a kérdés kapcsán.

Mint minden korlát ez is azért van, mert egyesek egymással való vitatkozásra használták az oldalt, szétoffolva ezzel az egyes kérdésekre adott válaszokat. Ezt nem szeretnénk, ezért mindenki csak egyszer írhatja le, hogy mit tud egy kérdésre válaszolni. Ezt azonban elõre tudni, így nem árt minden infót beleírni minden válaszba, ami csak felmerül az emberben a kérdés kapcsán.

Miért kell le hurrogni másokat? Kérdésem baba cipővel kapcsolatban volt kaptam hideget, meleget! Miért nem lehet normálisan válaszolni? 7hós baba ha néha áll kell vagy nem, kemény talpú drágább cipő vagy elég a vékony talpú?

Legjobb válasz: Mert sajnos ilyenek az emberek :-( Nem kell neki cipõ, majd csak amikor már önállóan jár. Bentre bõven elég neki egy csúszásgátlós zokni. Kint meg már úgyis rossz idõ van, gondolom már nem lesz olyan idõ, hogy le tudd tenni (kertben, játszótéren).

Mert sajnos ilyenek az emberek :-( Nem kell neki cipõ, majd csak amikor már önállóan jár. Bentre bõven elég neki egy csúszásgátlós zokni. Kint meg már úgyis rossz idõ van, gondolom már nem lesz olyan idõ, hogy le tudd tenni (kertben, játszótéren).
Nem hurroglak le. A legújabb álláspont szerint és a külföldi szakirodalom szerint is a legjobb a láb izmainak fejlõdéséhez, ha mezítláb tanul meg járni. Így minden izmát használja és erõsíti. Nem kell bokát tartó cipõ, se kemény talpú. A legjobb a puhatalpú cipõ, lakáson belül meg bõven elég a zokni. Én se cipõben vagyok idehaza. Ez az én véleményem, én így csinálom a fiammal.
Szia! Mindenképp puhatalpú és merev kérgû(sarok résznél) legyen a cipõcske, amiben a baba kényelmesen tudja az elsõ lépéseit majd megtenni! A gonosz anyukákkal pedig nem is kellene foglalkoznod! Tudod a szuper anyukák mindent, mindenkinél jobban tudnak! *-* Saját magukat minõsítik!!
Én is vettem neki mikor 10 hónapos volt, lineát, mondván kell az, de alig használtuk, tiszta újszerû, mert mire elindult, már ki is nõtte. Elég lett volna csak valami egyszerûbb, mert bent én sem adtam rá, és most is csak zokni van rajta a lakásban.
Én jókat röhögök az idegbeteg anyukákon. Ha azt a kérdést tetted volna föl, hogy 10 vagy 12 dkg répapürét adj-e a babának, azon is vérremenõen összevesztek volna. XD Amúgy a kérdésedre válaszolva: barátnõm megkérdezte egy ortopéd orvostól, aki azt mondta, hogy amíg nem jár egyedül, biztosan, addig csak puhatalpú cipõ legyen max. Az én egy évesemnek is még "csak" az van :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek:) !!Itthonra nem is adok rá semmit, csak zoknit, de ha kimegyünk még ilyen hidegben adok rá cipõcskét persze nem megy benne, ûl a kocsiban de szép a kislányom:) !!!
Szia! Szokd meg, hogy itt sok ilyen ember van, engem is lehurrogtak már egy kérdés miatt (miért nem lehet 1 éves kor alatt tejet adni a babának). Szerintem se adj rá cipõt bent a házban.

Lehet a válaszokra válaszolni? Ha igen akkor hogy?

Legjobb válasz: úgy, hogy regisztrálsz mégegyszer :)

úgy, hogy regisztrálsz mégegyszer :)
Ha Te vagy a kérdezõ, akkor egy kapott válasz után tudsz kommentet írni, amúgy meg ha egy válaszra akarsz választ akkor megnyomod a válasz elküldése gombot:)


PC probléma! Nem tudok operációs rendszert telepíteni a PC-mre, de ha nem fagy meg a telepítés alatt, akkor a windows-ba ha bármit el akarok indítani (driver telepítés). Meg tudná válaszolni mi lehet a gond?

Teljesen új gépről van szó, nem régen jöttek meg az alkatrészek.Próbáltam mind az XP-t mind a Win7-et de mindkettővel megfagyott. Konfig: CPU:AMD FX4100 3,6GHz Alaplap: Asrock 870 Extreme3 r.20 Memória: 8GB Corsair 1600-os(2 modul) SSD: Ocz Agility 60GB Tápegység: N Power 600W-os Remélem tudtok segíteni, mert már kicsit kétségbe ejt a helyzet.

Legjobb válasz: Ha van rá lehetõség egyenként cserélgesd a modulokat (processzor, Alaplap, RAM, stb.

Ha van rá lehetõség egyenként cserélgesd a modulokat (processzor, Alaplap, RAM, stb.
Ha nem raksz be semmi telepítõ lemezt, akkor elindul addig, amíg kiírja hogy nincs rendszer? A ventilátorok mennek? A meghajtókat jól jumperelted?( Master/Slave)
A kérdező hozzászólása: Minden korrektül meg ha megnyitom pl a felügyeleti eszközöket vagy vagy akármit megfagy, mindent cseréltem már csak alaplapot meg procit nem mert nincs másik
Most vaktában lövöldözöm, de BIOS-fissítés?

Miert van az, ha valaki kiir egy hulye idiota kerdest, akkor ozonlenek a valaszok? Ha valaki normalisat kerdez, akkor mar nem is lehet ra valaszolni?

Legjobb válasz: Mert a komoly kérdésekre nem mindenki tudja a választ, de aki tud az válaszol. Idióta kérdésekre idióta válaszokat pedig bárki tud írni.

Mert a komoly kérdésekre nem mindenki tudja a választ, de aki tud az válaszol. Idióta kérdésekre idióta válaszokat pedig bárki tud írni.
mert sajtból van a hold
Ilyenekre gondolsz hogy: Terhes vagyok? Hogy kell csókolni? Jó ez a méret? Gumival védekeztem lehetek terhes? Pedofil vagyok? Szoktak normális kérdésre is válaszolni!Csak tudod az emberek nagyja itt egy gép mögött lévõ unatkozó bolond aki nem tudja mivel elcseszni az idejét és akkor a haszontalan válaszokkal bombázzák a haszontalan kérdéseket ezzel brutális önkielégülést okozva maguknak! :)
Erre a kérdésre könnyû válaszolni. :) Egy idiótával szemben mindenki szereti fitogtatni, hogy mennyire nagytudású. Egy komolyabb kérdés viszont már gondolkodást igényel.
Azért ha megnézed a süket kérdésekre süket válaszok is özönlenek.
ma 12:25-el egyet értek!
Mert a normális kérdés megválaszolásához kell némi ész, tapasztalat, meggondoltság, felelõsségtudat - átlátni azt, hogy mit tanácsolsz a másiknak és annak mi lehet a következménye -, az idióta kérdéshez pedig nem. Oda elég tudni, hogyan kell lenyomni a betûket a gépen, szép sorban, hogy nagyjából magyar szavak jöjjenek ki a végén.

Hogyan lehet az hogy ha rámegyek a toplista menüpontra, akkor oda van írva hogy én x%-ban adok hasznos értékelést, a válaszok mellé ez van írva:"hasznos volt ez a válasz számodra? "Erre a kérdésre alapból nem lehet rosszul válaszolni, hogy van ez?

tehát mindenkinek az kéne hogy ott legyen:"te 100%-ban hasznos értékeléseket adsz"

Legjobb válasz: Nem, mert ha te nem úgy pontozol ahogy a többség, pl lepontozol egy 100%-os választ, vagy fel egy 0%-ost, akkor te haszontalanul értékelsz. Tõled azért levonnak pontot, és csökken is a %-od.

Nem, mert ha te nem úgy pontozol ahogy a többség, pl lepontozol egy 100%-os választ, vagy fel egy 0%-ost, akkor te haszontalanul értékelsz. Tõled azért levonnak pontot, és csökken is a %-od.
Ez tényleg hülyeség. És? Számít?
Szóval birkaként kell követni a jó és a rossz válaszokat, akár hasznos, akár nem. Hát akkor aki 50% alatt van az jól kérdez és jól is válaszol, mert benne van a kritikája!
A kérdező hozzászólása: de ez egy rohadt nagy szemétség, és ha nekem a 100%-os válasz szart sem ér és 0%-osra pontozom attól az még nem rossz, nem igaz?

Miért nem lehet a kérdésre válaszolni, ha azt látjátok a kérdésben, hogy a Jehova Tanúihoz szól?

Feltettem egy kérdést, a Tanúkhoz intéztem, mert csak ?k tudnak rá válaszolni, erre jött mindenféle okos ember, akik elkezdték szidni a Tanúkat, de a kérdésemre bezzeg egy értelmes választ sem kaptam. Talán az els? válaszolóé az. Ha kéritek, belinkelem.

Legjobb válasz: Szia! Én 17 évesen Jehova Tanúja vagyok! már a vallásomba születtem. Szívesen válaszolok a kérdésedre... ha még kiváncsi vagy rá. :)

Szia! Én 17 évesen Jehova Tanúja vagyok! már a vallásomba születtem. Szívesen válaszolok a kérdésedre... ha még kiváncsi vagy rá. :)
Sajnos az emberek jó része még mindig nem tudja kezelni a vallással kapcsolatos érzéseit, ezért ízléstelenkednek! Nem egészen rasszizmus, de súrolja a határait, az pedig ismeretes, hogy kis hazánkban akad bõven!
A vallás választás kérdése, az egyházak pedig intézmények, meghirdetett doktrínákkal. A választásaidért vállald a felelõsséget, ne rasszizmust emlegess!
A kérdező hozzászólása: "A választásaidért vállald a felelõsséget, ne rasszizmust emlegess!" Azt hiszem, te nem értetted meg, mit írt az elsõ válaszoló. Ha X nem olyan vallású, mint Y, akkor Y X-et már kutyába se veszi, csak szidalmazza.
Valószínû, meg tudom válaszolni "azt" a kérdést, ha felteszed.
A kérdező hozzászólása: Nagyon megköszönném!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, sokat segítettél! (Puszta barátságból én is mindig megajándékoztam a barátaimat egy-egy aprósággal.)
kicsit furcsa, hogy az egyébként egészséges szintû nemzeti érzelmet is kiölik belõlük (pl Himnusz) ...

Hogyan lehet úgy értelmesen és kulturáltan válaszolni, ha sohasem a kérdésre felel a másik, illetve inkább elkezd ordibálni, csakhogy ne hallja a kérdést?

Páromnak elég érdekes vitatkozási stílusa van. Én már elhatároztam, hogy nem is megyek bele vele semmilyen vitába, de aztán arra gondoltam, hogy hátha valaki tud erre valamilyen jó taktikát, amivel a választ ki tudom csalogatni bel?le.

Legjobb válasz: Hangosabban kell ordibálnod, mint a párodnak.:D Egyébként miért ordibál, ha nem adsz okot rá? Idegösszeomlása van? Mondd neki, hogy ne ordibáljon, mert zavar, és értelmes emberek normál szóból is értenek.

Hangosabban kell ordibálnod, mint a párodnak.:D Egyébként miért ordibál, ha nem adsz okot rá? Idegösszeomlása van? Mondd neki, hogy ne ordibáljon, mert zavar, és értelmes emberek normál szóból is értenek.
Nem tudom, hogy min szoktatok vitatkozni, de általában a legjobb védekezés mindig a támadás! Lehet, hogy ezért ordibál. Ha nem akkor valószínûleg egy ilyen mentalitású ember, aki gyerek(ek) mellett - meg egyébként sem - nem túl jó partner!
Tudod meg mi a jo megoldas? csinalj ugy mintha egyaltalan nem erdekelne teged hogy O ideges...az megjobban felidegesiti, de majd lenyugszik...mikor ordit szepen cirolgasd es kerdezd meg h "ideges vagy?" es mondogasd neki h "ne legy ideges mert artalmas" stb:P ez tuti bejon... vagy mikor o ordit akkor hagyd fakepnel...az is bejon altalaban
A kérdező hozzászólása: .... kulturáltan vitatkoni (nem válaszolni)... Bocsi
Hallgasd végig, amíg üvölt, aztán amikor abbahagyta, ismételd meg normális hangerõvel, türelmesen a kérdést. Ha félrebeszél, akkor hallgasd azt is végig, majd ha befejezte, mondd neki, hogy akkor most válaszoljon arra is, amit kérdeztél. Én így szoktam, többnyire bejött. Másik módszer, hogy amint elkezd ordítani, látványosan ne figyelj oda, kezdj el mást csinálni. Akkor talán észbekap. Sok sikert. :)
Nekem sohasem jön be, igaz, hogy néha hagyom elterelni magam a kérdéstõl.Vagy mondhatnád azt, hogy biztosan rátapintottál valami igazságra, ha nem tud kulturáltan válaszolni:/

Milyen lehet egy rendőrnek otthon szabad idejébe Gta-t játszani gyilkolni rabolni bűnözni? Arra is kíváncsi vagyok hogy szerintetek milyen a kérdés? Ha rendőr válaszolna írja le hogy ő mit gondol rendőr szemmel és hogy ő szokott gta ni?

Legjobb válasz: Egy kis GTA mindenkinek kell. Levezetésnek. Persze annak, aki szereti. Én 15-17 évesen képes voltam egész nap GTA-zni, 3× végigjátszottam a Vice Cityt kód nélkül, 2× a San Andreast. A 4 már nem megy a gépemen, azóta se vettem újabbat, annyira nem érint nagy hiányosságként. :) De a SA még mindig fent van, félévente elõkerül. Attól, hogy játszol vele, nem azonosulsz. Szimplán szórakozás. Ha zombis filmet nézel, attól sem leszel zombi :)

a tudósok meg Portal 2 z nek a 10GHz es gépeken
minden GTA részt a 3. tól végignyomtam. El tudom választani élesen a valóságot a virtuális világtól. 32/13/F
20 évet voltam rendõr. Mi az a Gta?
rendõr vagyok-nem szoktam játszani...
Huh... Te szegény...
Gondolom egybõl beszáll egy rendõrautóba és már nyomja is a num+-t. Miért? Milyen lehet rendõrként Postal 2-t játszani?
pfff
Ja lemaradt, 23/F
Egy kis GTA mindenkinek kell. Levezetésnek. Persze annak, aki szereti. Én 15-17 évesen képes voltam egész nap GTA-zni, 3× végigjátszottam a Vice Cityt kód nélkül, 2× a San Andreast. A 4 már nem megy a gépemen, azóta se vettem újabbat, annyira nem érint nagy hiányosságként. :) De a SA még mindig fent van, félévente elõkerül. Attól, hogy játszol vele, nem azonosulsz. Szimplán szórakozás. Ha zombis filmet nézel, attól sem leszel zombi :)
Jézus...
Én értem mire akart kilyukadni a kérdezõ:) Azzal kiegészíthette volna, vajon a filmekben, amikben a fõhõs gonosz és élvezettel gyilkolásszák a rendõröket, azt hogy nézik a rendõrök....? Szórakoznak rajta? vagy idegroncsok? Az meg, hogy rendõr valaki (bár errõl még nem olvastam) nem jelent semmit. Az számít: amikor lelõ valakit egy játékban mint bûnözõ, mire gondol? mit érez? a valóságban eljátszik-e azzal a gondolattal, hogy bárkit fejbe lõhetne, meg õ is sikeres bûnözõ lehetne (GTA típusú menõ csávó). Mert, ha agyal ilyen dolgokon az a baj, nem az, hogy ilyenen játszik. //Nem mintha bárkinek szabadna ilyenen agyalni:) // "Z"
A Gta segíthet megtanulnia, hogy hogyan gondolkodnak a bûnözõk, mit miért csinálnak, ezzel akár jobb rendõr is lehet.

Melyik az, az angol város, amelyik mindenféle szempontot figyelembe véve a "legélhetőbb"? Ha erre így egyáltalán lehet válaszolni.

Angliába mennénk nyelvet tanulni(tökéletesíteni), és esetleg munkát vállalni a kés?bbiekben, de ugyanakkor ezt a legolcsóbban lehet megúszni... Egy olyan helyet keresek, (lehet kisváros nagyváros) ahol reális esély van munkát találni, de ugyanakkor a megélhetési költségek alacsonyabbak mint pl. Londonban.

Legjobb válasz: Almodj kiralylany... Ahol olcsobb a lakber, ott kevesebb a munka, kevesebbet keresel es ugyanugy nehezen jossz ki. A boltokban ezen a helyen kevesebb lesz a valasztek es az is a dragabb fajtabol. A kozlekedes sem olyan jo es ez is neheziti a munka keresesi es sporolasi lehetoseget. Londonban legalabb valogathatsz. En meg ma is csak reszmunkaidoben dolgozom, pedig 2 eve koltoztem videkre Londonbol. Csak azert tudok megelni, mert a parom eltart felig-meddig. Nem egy leanyalom, mikor szamolgatnotok kell a penzt.

Almodj kiralylany... Ahol olcsobb a lakber, ott kevesebb a munka, kevesebbet keresel es ugyanugy nehezen jossz ki. A boltokban ezen a helyen kevesebb lesz a valasztek es az is a dragabb fajtabol. A kozlekedes sem olyan jo es ez is neheziti a munka keresesi es sporolasi lehetoseget. Londonban legalabb valogathatsz. En meg ma is csak reszmunkaidoben dolgozom, pedig 2 eve koltoztem videkre Londonbol. Csak azert tudok megelni, mert a parom eltart felig-meddig. Nem egy leanyalom, mikor szamolgatnotok kell a penzt.
Így van, ahogy elõttem írták, bár egy ismerõsöm szerencsés volt, és London peremvárosában is talált melót a barátnõjével, ott azért olcsóbb az albérlet/szoba. Nekem egyébként Liverpool jobban tetszik, bár nem tudom milyen ott élni, mi Londonban vagyunk.
Ha fiatal vagy és jól akarod magad érezni, akkor Newcastle. Szép és modern a város, európai feeling és a legjobb éjszakai élet angliában. A nyelvet viszont kicsit furcsán beszélik, de hát õk végülis geordie-k nem angolok :D Liverpool is jó hely csak ott nincsen munka.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!